Koti Uutisia Dan Koivulaakso haluaa lapsen pahoinpitelystä tuomitun vapaaksi

Dan Koivulaakso haluaa lapsen pahoinpitelystä tuomitun vapaaksi

4

Viihdeuutiset

VIIHDEUUTISET: “Äärioikeiston” väkivallasta huolissaan oleva helsinkiläinen kunnanvaltuutettu Dan Koivulaakso on “tykännyt” Facebookissa Free Joel -sivustosta. Kyseessä on tukisivusto Revolutionära Frontenin vangitulle johtohahmolle, Joel Bjurströmer Almgrenille, jota epäillään tällä hetkellä tapon yrityksestä.

UK_Koivulaakso_Free_Joel

Selkään puukottaminen “itsepuolustukseksi”, kuten Bjurströmer Almgren on tekoa itse kuvaillut, ei toki ole ainut rikos, josta mies on tuomittu. Vuonna 2011 hän sai kahdeksan kuukauden vankeusrangaistuksen muun muassa 13-vuotiaan pahoinpitelystä. Bjurströmer Almgren on itse tällä hetkellä 35-vuotias.

Mielenkiintoisen Koivulaakson tuesta henkilölle tekee lähinnä se, että vasemmistonuorten entinen puheenjohtaja on itse jatkuvasti ollut eri medioissa asiantuntijan roolissa kertomassa “äärioikeistolaisesta” väkivallasta. Kunnanvaltuutetun virkaa tällä hetkellä hoitava ja aikaisemmin myös eduskuntavaaliehdokkaana ollut Koivulaakso ei kuitenkaan ole huolissaan äärivasemmistolaisesta väkivallasta, vaikka nämä pahoinpitelisivät lapsia ja puukottelisivat ihmisiä selkään.

Koivulaakso on aikaisemmin myös jakanut Facebookissa Revolutionära Frontenin kokoelmavideon, jossa nämä hyökkäilevät kansallismielisten henkilöiden koteihin. Tosin vähän vähemmän suoraselkäisenä henkilönä mies poisti jaon Kansallisen Vastarinnan kirjoitettua siitä uutisen.

Yksi Revolutionära Frontenin motoista on “antifasismi on aina itsepuolustusta!”. Järjestön mielestä siis keskellä yötä ilmoittamatta lapsiperheiden kotiin kirveiden ja pippurisumutteiden kanssa hyökkääminen on itsepuolustusta. Tämä on siis toimintaa, jota vasemmistonuorten entinen puheenjohtaja tukee avoimesti.

Koivulaakso tulee todennäköisesti pyrkimään eduskuntaan myös vuoden 2015 vaaleissa, ja olisikin mielenkiintoista tietää herran kanta oikeudenmukaisiin tuomioihin lasten pahoinpitelystä sekä siihen, kuuluuko tämän kaltaisia henkilöitä tukea virkamiestasolla.

4 KOMMENTIT

  1. Tämä kyseinen herra on nolannut itsensä jo niin monta kertaa julkisesti, että ihmettelisin syvästi jos joku vielä ottaa “miehen” itkuja tosissaan.

  2. “Kyllä ne minun mielestäni äärioikeistoilaisia ovat”

    😀 😀 😀

Comments are closed.