Koti Uutisia Sionismi Taloussota Italiaa vastaan jatkuu – juutalaisrahasto veti satoja miljoonia italialaispankilta

Taloussota Italiaa vastaan jatkuu – juutalaisrahasto veti satoja miljoonia italialaispankilta

5

Kansainvälinen rahaeliitti on päättänyt koventaa Italiaan kohdistuvaa painetta sen jälkeen, kun uutiset maan talouskasvusta tulivat julki. Vaikka pankkiirit ovat uhkailleet Italian maahanmuuttokriittistä hallitusta konkurssilla, oli maa 2019 alkuvuoden kirkkain taloudellinen menestyjä Euroopassa.

Italian maahanmuuttokriittinen hallitus astui valtaan vajaa vuosi sitten, minkä jälkeen erityisesti Euroopan unioni, Euroopan keskuspankki ja yksityiset pankit ovat käyneet jatkuvaa poliittis-taloudellista sotaa maata vastaan. Parantaakseen taloudellista asemaansa Italia on etsinyt uusia kauppakumppaneita lännen sijaan Kiinasta.

Pankkiirit ja näiden etua ajavat länsimaalaiset poliitikot ovat vaatineet Italiaa pitämään rajansa auki maahantunkeutujille sekä tekemään ulkomaalaista finanssieliittiä hyödyttävää talouspolitiikkaa. Italian hallitus on kuitenkin luvannut suojella maan rajoja sekä rakentavansa taloutta, joka lisää tavallisten italialaisten hyvinvointia.

Koska Italiaan kohdistuva kiristys ei ole toistaiseksi tuottanut lainkaan tulosta, on vihamielinen eliitti päättänyt turvautua rajumpiin otteisiin. Juutalaisen Larry Finkin johtama amerikkalaislähtöinen BlackRock-finanssiyhtiö on päättänyt yhtäkkiä katkaista hätärahoituksen Italian kriisiytyneeltä pankkisektorilta.

Financial Times -talousjulkaisun haastattelemien asiantuntijoiden mukaan amerikkalaissijoittajat ovat jäädyttäneet lähes kaikki investointinsa Italiaan “populistihallituksen” toiminnan vuoksi. BlackRock oli aiemmin luvannut tukea kaatumisvaarassa olevaa italialaista Banca Carige -pankkia 720 miljoonan euron sijoituksella.

Satojen miljoonien hätärahoituksen peruminen viime hetkellä voi aiheuttaa pahimmillaan kansallisen pankkikatastrofin. Asiantuntijoiden mukaan Banca Carigen kaatuminen saattaa synnyttää Italiassa ketjureaktion, joka voi tuhota valtavan määrän pankkeja ja muita yrityksiä.

Talouskriisi voisi johtaa myös maahanmuuttokriittisen hallituksen kaatumiseen ja globalisteille uskollisempien poliitikkojen valtaannousuun. Juutalainen BlackRock on ajanut aggressiivista globalistista politiikkaa koko historiansa ajan, joten Italian kaataminen sopisi saumattomasti yhtiön tavoitteisiin.

BlackRock on maailman rahakkain varainhoitoyhtiö ja kooltaan suurempi kuin Saksan kansantalous. Kuten olemme aiemmin uutisoineet, kiskoo BlackRock korkoa rahoittaakseen haitallisia poliittisia projekteja, kuten antinationalismia, sionismia, ”monikulttuurisuutta”, homolobbausta sekä taistelua aseiden yksityisomistusta vastaan.

Lähde: Financial Times

5 KOMMENTIT

  1. Kuten Andrew Jackson sanoi: Jos ihmiset ymmärtäisivät, kuinka yksinkertainen kusetus (Yhdysvaltojen) keskuspankki on, niin maassa olisi vallankumous jo ennen seuraavaa aamunkoittoa.

    • Tulisi vaan 1930-luvun tapahtumat uudelleen ja roskasakki laitettaisiin kuriin.

  2. Italialaisilla pankeilla ei olisi mitään hätää jos kansalaiset luottaisivat pankkeihinsa ja pitäisivät talletuksensa kotimaassa. Suomenkin pankkijärjestelmä olisi suurissa vaikeuksissa jos tulisi vastaavia talletuspakoja kuin finanssikriisin jälkeen erityisesti Kreikassa.

Comments are closed.