Koti Uutisia Sionismi EU:n ja Amerikan kiristämä Italia kääntymässä Kiinan puoleen

EU:n ja Amerikan kiristämä Italia kääntymässä Kiinan puoleen

2

Italian maahanmuuttokriittinen hallitus astui valtaan vajaa vuosi sitten, minkä jälkeen erityisesti Euroopan unioni, Euroopan keskuspankki ja yksityiset pankit ovat käyneet jatkuvaa poliittis-taloudellista sotaa maata vastaan. Nyt Italia etsii uusia liittolaisia idästä.

Pankkiirit ja näiden etua ajavat länsimaalaiset poliitikot ovat vaatineet Italiaa pitämään rajansa auki maahantunkeutujille sekä tekemään ulkomaalaista finanssieliittiä hyödyttävää talouspolitiikkaa. Italian hallitus on kuitenkin luvannut suojelevansa maan rajoja sekä rakentavansa taloutta, joka lisää tavallisten italialaisten hyvinvointia.

Koska Italian nationalistiset linjaukset ovat saaneet jääkylmän vastaanoton lännestä, pyrkii maa hankkimaan liikkumatilaa tiivistämällä taloudellista yhteistyötä Kiinan kanssa. Toisin kuin länsimaat, Kiina ei vaadi kauppakumppaneiltaan sitoutumista kulttuurimarxismiin ja sionismiin. Esimerkiksi viime vuonna Kiina nousi otsikoihin, kun maa auttoi Irania kiertämään Israelin ja Amerikan käynnistämää kauppasaartoa.

Italia tarvitsee uusia kauppakumppaneita, sillä länsimaalaiset pankit ovat uhanneet sulkea valtion rahahanat, mikäli hallitus ei ryhdy ajamaan monikulttuurista finanssikapitalismia. Viime viikolla Italian hallitus paljastikin, että se suunnittelee ryhtyvänsä ensimmäiseksi Kiinan “Vyö ja tie” -hankkeen G7-jäseneksi. “Vyö ja tie” -projektin tavoite on lisätä Kiinan geopoliittista voimaa kansainvälisillä infrastruktuurihankkeilla.

Tiiviimpi yhteistyö Kiinan kanssa on saanut tukea Italiassa sekä hallitukselta että oppositiolta. Kiina hyötyisi yhteistyöstä muun muassa siksi, että Italian satamat toimivat kanavana myös pohjoisemman Euroopan markkinoille. Vuoden 2000 jälkeen yli 600 italialaisyhtiötä on saanut Kiinalta yhteensä 13,7 miljardin euron edestä investointeja.

Sionisti Donald Trumpin hallinto raivostui Italian suunnitelmista. Pian Italian ilmoituksen jälkeen Valkoisen talon tiedottaja esitti julkisen varoituksen ja kehotti Italiaa harkitsemaan päätöstä uudelleen. Amerikka on pyrkinyt aktiivisesti painostamaan valtioita, jotta nämä eivät osallistuisi “Vyö ja tie” -hankkeeseen.

Lähde: Financial Times (1, 2)

2 KOMMENTIT

  1. Vaikka Kiinassa onkin aika totalitäärinen hallinto, on sillä hyvät mahdollisuudet tulla oikeaa demokratiaa haluavien maiden tukipilariksi. Siis sellaisten maiden, jotka välittävät enemmän omista kansalaisistaan ja perinteistään kuin homoseksuaalisesta nehruarabikulttuurista lapsi- sekä eläinvaimoineen, joita sitten kunniapuukotellaan aikansa kuluksi.

  2. Kiinalla on rahaa ja paljon muuta. Kiina on roisto, mutta se on todistettu monet kerrat, että kun on vain yhteiset tavoitteet tai asia pyörii rahan ympärillä ei mielipiteillä ole mitään väliä.
    Tähän voisi lisätä Kiinan ent. “voimakkaan miehen” Deng Xiaopingin (1904-1997) kiinalaisen viisauden koskien Kiinan kommunistisen puolueen harjoittaman talouspolitiikan puhdasoppisuutta Leniläisittäin kontrattuna markkinasosialismiin:
    “Sillä ei ole mitään väliä minkä värinen kissa on, kunhan se pyydystää hiiriä”!

Comments are closed.