Koti Artikkelit Ikuinen rintama osa 12: Ilosta

Ikuinen rintama osa 12: Ilosta

1

Kansallissosialismi on elämänmyönteinen maailmankatsomus, joka kehottaa kannattajiaan tuntemaan iloa pienistäkin asioista.

Kansallissosialistisella saksalaisella ihmisellä on molemmat jalat maanpäällisessä elämässä, ja hän myös iloitsee tästä elämästä. Hän katselee tulevaisuuteen ilolla ja luottamuksella. Ilolla seisoo hän nykyhetkessä ja iloitsee siitä, että hänelle on annettu mahdollisuus nauttia tästä hienosta elämästä.

Vielä tänä päivänäkin on vaikea ymmärtää, kuinka suuri vallankumous saksalaiselle elämäntavalle on ollut Kraft durch Freuden perustaminen ja millaisen ilon se on ihmisissä sytyttänyt. On ollut aiempi marxistinen aika, jolloin työtätekevää ihmistä vasaroitiin kaikin mahdollisin tavoin, ja hänet alistettiin herraluokan orjaksi. Hänen tehtävänsä oli tuolloin riuhtoa itsensä vapaaksi noista jykevistä kahleista. Asiat olivat todellakin niin, että pieni eliittijoukko imi työtätekevästä kansasta mehut ja teki heistä orjia. Se oli todellakin ilotonta elämää.

Tänä päivänä jokainen kunnollinen ihminen tietää, että hänellä on tärkeä paikka täytettävänä kansan koko organismissa, ja hän kantaa vastuuta kaikista kansantovereistaan. Sen vuoksi tänään jokainen ihminen on ylpeä kohtalon ja kansan johtajiston hänelle antamasta tehtävästä. Hänelle ei ole mitään hienompaa ja suurempaa, kuin saada panostaa koko tarmollaan ja persoonallaan perheensä ja kansansa eteen. Itämainen ja uskontunnustukseen tukeutuva maailma on tehnyt työstä taakan, rangaistuksen synneistä. Se on tehnyt työstä jotain painostavaa, ikään kuin piinan. Saksalainen ihminen puolestaan suhtautuu työhön suurena ja hienona asiana. Hän ei olisi onnellinen, jos hän ei saisi olla tuottava ja tehdä työtä. Hän asettaa sionistiselle työn vieroksumiselle vastineeksi työn arvostuksen ja hienouden.

Kun me saksalaiset ihmiset vaellamme hienoilla kotiseuduillamme ja saamme nauttia kauniista metsistämme ja pelloistamme, meristämme ja vuoristamme, silloin voimme tuntea ylpeyttä siitä, että Kaikkivaltias on luonut tuollaisen hienon ja arvokkaan maan. Tuolloin olemme iloisia, vapaita ja onnellisia. Ammennamme tuosta ilosta elämänvoimaa.

Ja siten kun työstämme tulee merkki Luojan luomistyöstä, pyhä rukous, niin tulee riemullisesta vaelluksestamme Jumalan luonnossa samalla hienoin jumalanpalvelus siinä suuressa luonnon temppelissä, jonka Herra itse on rakentanut. Lukemattomat ovat onnen ilmaisutavat, jonka saksalainen ihminen on jälleen löytänyt. Tämä ilo luonnossa on luonnollista ja aitoa. On olemassa ihmisiä, jotka tuntevat vain rajoitettua, muodollista iloa, heille on olemassa vain väkinäistä hymyä. Olemme iloisia ja onnellisia, nyt voimme jälleen koko sydämestämme nauraa, vapautuneesti eikä väkisin. Tämä nauru voi kuitenkin joskus olla uhkarohkeaa, ylioptimistista. Se tulee kuitenkin aina olemaan puhdasta ja aina luonnollista. Se tulee aina olemaan yhteistä, sillä se kumpuaa veremme pyhyydestä.

Aurinko on symbolimme. Kirkkaana, heleänä ja lämpimänä se säteilee. Aivan kuten aurinko johdattaa meitä, johdattaa ilo marssiamme tulevaisuudessa. Iloinen ja aurinkoinen on tiemme. Myös työ ja taistelu säteilevät iloa. Saksalaisena oleminen on sama kuin iloisena oleminen. Olkaa siis iloisia elämästä! Usko ajatukseemme on niin suurta, kuten tietoisuus siitä että elämme jälleen Jumalan ja luonnonjärjestyksen lakien mukaan. Se antaa meille niin suuren turvan ja luottamuksen, uskon Johtajaamme ja sellaisen elämänvoiman, että me todella olemme sisäisesti ja ulkoisesti iloisia ja rehellisesti onnellisia. Voimme täynnä optimismia katsoa ja astella kohti tulevaisuutta.

Monien meistä täytyy valloittaa tämä ilo uudelleen, on opittava uudelleen tuntemaan iloa. Tulevat polvet ovat pian vaeltamassa läpi tämän iloisen saksalaisen maailman, ja he tulevat kuin itsestään raivaamaan tieltä paljon siitä, mitä on jäljellä lamauttavasta vieraasta maailmankatsomuksesta.

Silloin tulee saksalainen ihminen täydellisesti ymmärtämään, että ilon löytäminen on ollut saksalaiselle ihmiselle yksi kaikkien vuosituhansien tärkeimmistä teoista. Silloin hän tulee täysin ymmärtämään Dr. Leyn fraasin “Kraft durch Freude”(suom. voimaa ilosta), joka on saksalaisen elämäntavan eräs tärkeimmistä kulmakivistä.

Alkuperäinen artikkeli(ruotsiksi): https://www.nordfront.se/om-gladjen.smr

1 KOMMENTTI

  1. Hieno artikkeli! Näitä enemmän kiitos! Tuokaa esiin kansallissosialismin positiivisia puolia, iloa, urheilua, ruumillisuutta, terveyttä, luonnonläheisyyttä ja yhteisöllisyyttä. Jos haluatte kasvattaa liikettä niin näyttäkää miten kansallisosialistinen elämäntapa on avain onneen ja merkitykseen. Näyttäkkää että kansallisosialismi tekee ympäristölle hyvää ja välittää eläinten kärsimisestä.

    Ehkä saattekin uusia jäseniä vihreistä jotka tajuavat että paras tapa toteuttaa vihreää aatetta on juuri tätä kautta.

Comments are closed.