Koti Uutisia Koivulaakso sympatisoi terrorijärjestöä

Koivulaakso sympatisoi terrorijärjestöä

18

Ruotsissa tiistaina väkivaltaisuudestaan tunnetun Revolutionära Fronten -vasemmistojärjestön jäsenten koteihin suoritettiin lukuisia kotietsintöjä ja sen jäseniä pidätettiin. Suomessa järjestön sanaa on levittänyt tunnettu “väkivallan” ja “vihapuheen” vastustaja.

uk_koivulaaksorevfront
Kuvankaappaus Koivulaakson Facebook-sivulta.

Vasemmistoliiton kunnanvaltuutettu Dan Koivulaakso osoitti järjestöä kohtaan tukensa jakamalla tämän Facebook-sivulla olleen päivityksen liittyen pidätyksiin. Päivityksessä kerrottiin, etteivät väkivaltaansa säännöllisesti videokuvaavat kommunistit tule koskaan lopettamaan toimintaansa pidätyksistä huolimatta. Heti tähän perään on linkitetty kolme järjestön videota, jotka kertovatkin kaiken tarpeellisen koko ryhmästä: toiminta perustuu miesylivoimalla suoritetulle väkivallalle ja sillä uhkailulle. Uhreiksi ovat tähän mennessä valikoituneet muun muassa kansallismielisen poikansa luona yökylässä ollut isoäiti yhdessä 7-vuotiaan lapsenlapsensa kanssa, vierastyöläinen, lapsiperhe (talossa hyökkäyksen aikana ollut lapsi sai iskusta traumoja) sekä kansallismielisen henkilön ex-tyttöystävä (“natsihuora”). Koivulaakson pahoinpitelyvideolinkeistä oli “tykännyt” muun muassa Ylellä kokemastaan “vihapuheesta” valittanut Emilia Kukkala.

Tiistaina suoritetuissa kotietsinnöissä tutkittiin muun muassa kolmea törkeää pahoinpitelyä, laitonta uhkausta sekä vahingontekoa. Lisäksi yksi ihminen pidätettiin epäiltynä törkeän murhapolton valmistelusta. Takavarikkoon päätyi aseita, astaloita sekä palopommeja.

Vaikkei Koivulaakson itsensä julkituoma tuki järjestölle tulekaan politiikkaa seuranneille yllätyksenä, on tapaus ristiriidassa suomalaisvasemmiston julkisivun kanssa. Koivulaakso, joka on viimeisen parin vuoden aikana ollut lukemattomia kertoja Suomen suurimmissa tiedotusvälineissä valistamassa kansaa “väkivaltaisesta äärioikeistosta”, antaakin nyt itse tukensa väkivaltavideoita julkaisevalle terrorijärjestölle.

Koivulaakso on mennyt aikaisemmin jopa niin vainoharhaiseksi syytellessään kansallismielisiä väkivallasta, että hän on pokkana kertonut TV-kameroille, että takana riehuvat antifasistit ovatkin todellisuudessa riehuvia “äärioikeistolaisia”:

http://www.youtube.com/watch?v=okF9t9mOBKY

Myös Koivulaakson puolue- ja kirjailijatoveri Li Andersson on kertonut suorassa TV-lähetyksessä, kuinka “vasemmistolainen väkivalta on erilaista kuin äärioikeiston” ja kuinka se ei kohdistu ihmisryhmiin vaan materiaan.

Kohdasta 1:20 eteenpäin:

Koivulaakson toimintaa voi pitää kyynisen henkilön poliittisena taktikointina, mutta suorastaan naurettavan tilanteesta tekee se, että pahoinpitelyvideoita linkittävä kunnanvaltuutettu on itse hyvin herkkä kritiikille. Aiemmin tänä vuonna Koivulaakso teki rikosilmoituksen pohjoissuomalaisesta henkilöstä, joka oli kirjoittanut humoristiseen sävyyn helsinkiläispoliitikon toimista. Koivulaakso vaati paitsi rangaistusta törkeästä kunnianloukkauksesta niin myös itselleen vahingonkorvauksia henkisestä loukkaantumisesta, ahdistuksesta ja pelosta. Poliisi ei ottanut tapausta kovin tosissaan, ja vahingonkorvauspotti jäi korjaamatta.

Vallankumouksellisen väkivallan kontekstissa on erityisen huvittavaa, että samassa tutkinnassa selvisi, että Koivulaakso on 6.2. käynyt avautumassa Suojelupoliisille kokemistaan vääryyksistä.

Aiheeseen liittyen:

Äärivasemmisto hyökkäsi joukolla vierastyöläisen kimppuun
Äärivasemmistolaiset iskivät naisen kotiin Ruotsissa
Antirasistit hyökkäsivät isoäidin ja lapsen kimppuun
Johtava antifasisti raiskasi tovereitaan

18 KOMMENTIT

 1. Vasemmistohan voisi erottaa Dänin puolueestaan. Vanha mutta toimiva vertaus, jos tämä samankaltainen juttu olisi tapahtunut esimerkiksi perussuomalaisten puolella, niin Iltapäivälehdet olisivat tukossa tämän jäsenen natsikytköksistä.

  Mutta eihän äärivasemmisto ole pahasta! Eivätkä he voi olla rasistisia tai väkivaltaisia. Suomen valtamedia voisi pikkuhiljaa skarpata…

 2. Muutama vuosi sitten YLE esitti dokumentin suomalaisista totaalikieltäytyjistä. Heidät esitettiin tietenkin pasifisteina ja rauhaa rakastavina ihmisinä. Ei kestänyt kauaa aikaa, kun muistaakseni Saksassa järjestettiin kommunistien kapitalisminvastainen suurtapahtuma, jonne sitten noita suomalaisiakin oli matkustanut. Samoja rauhaa rakastavia pasifistisia totaalikieltäytyjiä, jotka eivät mene armeijaan, koska on väärin “opetella tappamaan ihmisiä”. Jos faktat muistan oikein, 20 suomalaista pidätettiin. Siellä ne “pasifistit” rikkoivat paikkoja, heittelivät pulloja ja kiviä poliisin ja “natsien” päälle. Pullo ja kivi ovat molemmat aseita, joilla voi ihmisen tappaa. Ei näytä olevan suurempaa tekopyhyyttä, kuin vasemmistolaisten tekopyhyys. Itkevät jatkuvasti kokemistaan vääryyksistä, etsivät kuviteltuja vihollisia ja nauttivat uhrina olemisesta, saarnaavat maailman rauhan puolesta ja väkivaltaa vastaan. Vasemmistolaisilla on selvästi tukahdettua vihaa, jonka he ensin haluavat purkaa televisiossa ja sopivan hetken tullen suorana väkivaltana. Vasemmistolaisten väkivalta ei kohdistu ihmisryhmiin? Saksalaisten kommunistien RAF järjestö oli kaikkein rauhanomaisin ja väkivallattomin järjestö, näin ilmeisesti edellä mainitut kumppanit uskovat unissaan.

 3. Takkulaiset anarkomarkot väittävät, että SMR:n aktivistit olisivat saaneet puukosta, kun koittivat hyökätä joukolla yhden kommunisitin kimppuun tämän kotiin keskellä yötä! Mahtaako pitää paikkaansa? Uskomatonta touhua kommareilta taas kerran, kyllä kansallissosialisti seisoo selkä suorassa eikä itke pienistä vastoinkäymisistä! Eteenpäin!

   • Flahback-foorumille oli laitettu kuvia oikeuspöytäkirjasta. Niissä luki, että puukotettu hyökkääjä oli SMR-aktivist. Ainakin oli ollut aikaisemmin. Mutta ei sillä ole väliä, koska kommunistit ovat roskasakkia ja rottia, jotka ei voi mitään, kun Pohjoismainen Vastarintaliike yhdistää Pohjolan! Eläköön voitto!

  • Kaikkea, mitä punaiset antifasistit päästävät suustaan, on pidettävä lähtökohtaisesti valheena kunnes asianlaita selviää toisista lähteistä.

 4. Dan Koivulaakso oli myös tykännyt Revolutionära Frontenin Facebook-sivusta. Sittemmin hän on poistanut sivutykkäyksen kuin myös tämän uutisen kuvassa näkyvän jakamisen.

  Revolutionära Frontenin FB-sivulla on kuitenkin vielä Dan Koivulaakson tykkäykset ainakin kahdessa 20. marraskuuta tehdyssä tilapäivityksessä. Nämä kuvankaappaukset kannattaa pitää tallessa.

 5. Danny-boy sekä muut julkisuuden valokeilassa esiintyvät punikit ja antifasistit on tehty niin useasti kyseen- ja naurunalaiseksi, milloinhan heidän omat kaverinsa alkavat jo kyllästyä heihin.

 6. Äänestän perussuomalaista ehdokasta tästä lähtien kaikissa vaaleissa. On ainoa rehellinen ja suomalaisten hyvinvoinnin eteen asioita ajava sinivalkoinen puolue. Koti, uskonto, isänmaa; siinä vahva perustus suomalaisuudelle.

  • Perussuomalaiset ovat kontrolloitua oppositiota, jolla eliitti pitää kansalaiset aisoissa. Varoventtiiliksikin heitä on kutsuttu. Puolueen johto on täynnä sionisteja ja jopa julkihomoja. Puolue ottaa myös värillisiä maahanmuuttajia ehdokkaakseen. Heillä ei ole mitään aikeita tehdä Suomesta jälleen valkoista. Niin kauan kuin kansa kanavoi vihansa “persujen” äänestämiseen, ei mikään tule muuttumaan.

   • Mutta silti se on nykyisistä vain huonoista vaihtoehdoista se vähiten huonoin.

    • Onpas perinteinen nykyihmisen vastaus: paskaa tulee niskaan, mutta sitä voisi tulla huomattavasti enemmänkin. Miksi tyytyä johonkin, joka taistelee omaa kansaa, rotua ja kulttuuria vastaan, kun vaihtoehtona on nousta vastarintaan? Itse en ainakaan öitäni hyvin nukkuisi, jos tulisi tuettue “vähiten huonoa” -vaihtoehtoa, kun läheltä löytyy myös paras vaihtoehto. Lumedemokratiaan uskomisen lopettaminen on ensimmäinen askel kohti parempaa maailmaa.

     • En minäkään nyt tähän nyky demokratiaan enää usko/luota mutta jos/kun äänestän vaaleissa niin äänestän sitä puoluetta joka edes sentään yrittää näytellä ajavansa kansan etua vaikka ei sitä todellisuudessa tekisikään.

 7. Punavihreiden suunnitelma:

  -valta Brysseliin
  -Suomi somaleille
  -rahat Afrikkaan
  -sähköt tuulimyllystä
  -homosta presidentti

 8. Mitähän Dänikeeneri tykkäisi, jos hänen kotiinsa tehtäisiin tällainen itsepuolustusisku.

Comments are closed.