Koti Uutisia Tietovuoto: vasemmistopoliitikko vaati “taktista väkivaltaa” ja kaasusumuttimia

Tietovuoto: vasemmistopoliitikko vaati “taktista väkivaltaa” ja kaasusumuttimia

10

Vasemmistonuorten foorumin tuore tietovuoto osoittaa, että “äärioikeiston” väkivallasta säännöllisesti valittava Dan Koivulaakso on agitoinut poliittista väkivaltaa jo vuosien ajan Suomessa, kirjoittaa Magneettimedia.

UK_Koivulaakso_tietovuoto

Vasemmistonuorten foorumi joutui hiljattain tietovuodon kohteeksi. Vuoto osoittaa, että järjestön entinen johtaja Dan Koivulaakso on jo vuosia agitoinut poliittista väkivaltaa kansallismielisiä vastaan. Viesteissään Koivulaakso peräänkuuluttaa ennakoivaa väkivaltaa toisinajattelijoita vastaan, kaasusumuttimien käyttöä aseena ja “erittäin brutaalia AFA:aa”. AFA on lyhenne, joka tarkoittaa “antifasistista toimintaa”.

Koivulaakson mukaan näkyvien vasemmistovaikuttajien kannattaa osallistua väkivaltaiseen toimintaan “täysin anonyymisti”. Tällä halutaan ilmeisesti suojella emopuolueen mainetta. Olemme jo aiemmin kirjoittaneet Koivulaakson pitkäaikaisesta ystävästä, joka toimii vasemmistoliitossa ja on samaan aikaan mukana laittomassa toiminnassa. Aleksi Lilleberg on pyrkinyt noudattamaan Koivulaakson ohjetta anonyyminä toimimisesta, mutta Kansallinen Vastarinta paljasti yhteyden puolueeseen aiemmin julkaistussa artikkelissa “Kuka uhkailee kirjailijaa?“.

Magneettimedia kehottaa lukijoitaan ottamaan yhteyttä Koivulaakson työnantajaan julkisten ja hyvinvointialojen liittoon. Voitte ilmaista huolenne hänen käytöksestään liitolle sähköpostitse (JHL-kirjaamo [at] jhl [.] fi), puhelimitse (010 77031) tai kirjeellä (Sörnäisten rantatie 23, 00500 HELSINKI), lehti kirjoittaa.

Lue koko artikkeli ja katso vasemmistonuorten foorumilta otetut kuvankaappaukset Magneettimedian sivuilta: http://magneettimedia.com/tietovuoto-vasemmistopoliitikko-dan-koivulaakso-vaati-taktista-vakivaltaa-ja-kaasusumuttimia/

10 KOMMENTIT

  1. Kuuleman mukaan Dani-pojasta on tehty tutkintapyyntö poliisille. Ihmeen kauan nämä antifa-terroristit saa toimia kenenkään puuttumatta asiaan. Noiden porukoissa pyörii todellisia sosiopaatteja ja sadisteja jotka tuhoavat veteraanien verellä rakennetun valkoisen Suomen.

    • Onhan tätäkin vasemmistoporukkaa, jotka syyttää meidän sotaveteraanejamme murhaajiksi! Osaavatkohan nämä antifa-terroristit ajatella missä he olisivat ja millainen elämä heillä olisi ilman näitä verellään maamme itsenäisyyden ostaneita sankarivainajia! Turha pyytää miettimään, varmaan ylivoimaisen vaikea yhtälö ratkaistavaksi. Kiitokseksi sotaveteraanien harvalle joukolle nämä haukkuvat itsenäisyyden juhlijoita ja uhkaavat pysäyttää kynttilämarssin Hietaniemen hautuumaalle! Onko tähän näillä lupa? Pitääkö näitä hyysätä? Heillä on unelma! On jo aika hyvin käynyt tämä unelman laatu ilmi viime viikkoina. Pahempaa on tulossa! Kuinkahan kauan tätä jatkuu ilman veren vuodatusta omassa maassa? Siis ihan suomalaisten kesken.Kenen etu tämä vihan kylväminen ja kansan kahtiajako on? Hajota ja hallitse.

    • Kiitos Santtu jälleen kerran asiallisesta mielipiteestä! Noi kaiken maaliman mokkamunat raiskaa ja riehuu ja Koivulaakson frendit vaan heiluu homosateenkaarilippujen kaa vinkumassa niitä lisää Suomeen! Tää on kunnianloukkaus veteraaneja kohtaan.

  2. Vau. Kansanedustajapyrkyri, ay-pamppu, vanu-johtaja ja brutaali antifasisti. Itsekaasutus näyttäytyy jälleen uudessa valossa. Tietovuodosta lisäksi myös nimi Joonas Korhonen ja hänen mielestä myös väkivalta on oikeutettua toisinajattelijoita kohtaan. https://mobile.twitter.com/joonaskorhonen

  3. Tuo kaveri sais ostaa menolipun Pohjois-Koreaan. Ilman mahdollisuutta tulla ikinä takaisin.

  4. Koivulaakso on jo vuosien ajan ylläpitänyt laitonta henkilörekisteriä poliisin puuttumatta asiaan. Tein tästä rikoksesta tutkintapyynnön, mutta mitään ei ole kuulunut takaisin. Eikä tuo olekaan mikään ihme, onhan Suomi vasemmistodiktatuuri.

  5. Dan Koivulaakso on suvaitsevainen. Siksi hän voi tehdä mitä vaan eikä se ole rikos! Tuntuu olevan vihaa täynnä koko mies kun katselee hänen puhuvan. Häntä ottaa päähän kun kaikki eivät ole samaa mieltä hänen kanssaan. Erityisesti hän ei pidä ihmisistä jotka kannattavat perinteisiä arvoja ja haluavat maamme parasta. Miksi hän ei tosiaan muuta Pohjois Koreaan niinkuin yksi kommentoija toivoi. Siellä olisi hänen ihailemansa poliittinen järjestelmä voimassa joten varmaan vihtyisi hyvin. Eikä tarvitsisi pää punaisena kiukutella suomalaisia toisin ajattelijoita vastaan. Ja uhata väkivallalla. Jotenkin tulee mieleen että onkohan hän ollut lapsena koulukiusattu ja haluaa kostaa.

Comments are closed.