Koti Uutisia Protesti vastaanottokeskuksia vastaan Italiassa

Protesti vastaanottokeskuksia vastaan Italiassa

1

UK_protestimaalaus

Kansallismieliset aktivistit ovat maalanneet kuolleen miehen siluetteja Italian väreissä kirkon ja hallitsevan Demokraattisen puolueen ylläpitämien vastaanottokeskusten eteen ympäri Pohjois-Italiaa. Vastaanottokeskukset sijaitsevat Comossa, Bresciassa, Cremassa, Lodissa, Reggio Emilia-Guastallassa, Piacenza-Bobbiossa, Trentossa, Mestressa ja Vicenza e Trevisossa.

Kansallismieliset vastustivat erityisesti Italian hallituksen suunnitelmaa myöntää kansallisuus kaikille Italiassa syntyneille. “Tahdomme iskeä heitä vastaan, jotka toteuttavat tätä poliittista suunnitelmaa, jonka tarkoitus on tuhota italialainen identiteetti”, he kommentoivat Internet-sivullaan.

Vasemmistolaisen Matteo Renzin hallitus on suunnitellut myös sijoittavansa miljardi euroa “ääriliikkeitä vastaan käytävään taisteluun” taiteen keinoin, millä on tarkoitus integroida turvapaikanhakijoita.

Lähde: International Business Times

1 KOMMENTTI

  1. Ehkei hullumpi idea täälläkään olisi vastaava siniristilipun värein. Hienoa, Italia !!!

    Kiihtyvä sekarotuistamiskulttuuri tietysti ennen pitkää tappaa vastarinnan kansojen keskuudessa ympäri Eurooppaa. Joten jatkakaamme taistelua sitä vastaan. Tai muuten meitä valkoihoisia indoeurooppalaisia kansakuntia ei kohta ole enää olemassa.

Comments are closed.