Koti Uutisia Ylikomisario Taposen ystävä naureskelee perheeseen kohdistuneelle tuhopolttoiskulle

Ylikomisario Taposen ystävä naureskelee perheeseen kohdistuneelle tuhopolttoiskulle

7
Jari Taponen on hyökännyt ankarasti kansallismielisten laillisia kampanjoita vastaan. Samalla hän flirttailee avoimesti väkivaltavasemmiston kanssa. Kuvassa Taponen ja Suvi Auvinen.

Kovan luokan monikulttuurisuusintoilijana tunnetun ylikomisario Jari Taposen äärivasemmistolainen ystävä Suvi Auvinen naureskelee sosiaalisessa mediassa tuhopolttoiskulle, joka kohdistettiin viime yönä suomalaisen ravintolayrittäjän perheeseen. Raportoimme iskusta jo aiemmin tänään.

Vantaalaisravintola Bar Rock Bearissa järjestetään itsenäisyyspäivänä kansallismielinen Suomi 100 -konsertti. Koska tapahtumassa esiintyvät yhtyeet eivät miellytä äärivasemmistolaisia, ovat monet heistä päätyneet uhkailemaan ravintoloitsijaa.

Aikaisin maanantaiaamuna ravintolanpitäjä Veikko Bakker lisäsi Facebook-sivulleen videon palavasta autostaan. Saatetekstissä hän kertoo kolmen autonsa päätyneen tuhopolton kohteiksi. Tekijöiksi monet epäilevät äärivasemmistolaisia.

Tuhopolttoiskun aikaan Bakker ja hänen perheensä olivat kotona. Bakker kertoo, että erityisesti hänen tyttärensä järkyttyi rikoksesta. Ylikomisario Taposen ystävä Suvi Auvinen sen sijaan riemastui iskusta ja yritti kerätä sille huumorin keinoin tukea sosiaalisessa mediassa.

Vaihtoehtomediat ovat kirjoittaneet laajasti suomalaisen poliisin politisoitumisesta kuluneen vuoden aikana. Siinä missä radikaaleilla kansallismielisillä ei ole mitään asiaa poliisiin, muutamat viranomaiset ovat alkaneet tehdä entistä avoimempaa yhteistyötä radikaalivasemmiston kanssa.

Taponen on ottanut paitsi yhteiskuvia Auvisen kanssa myös esiintynyt hiljattain tämän toimittaman Voima-äärivasemmistolehden kansikuvapoikana. Vaikka Taponen tahtoo sensuroida maahanmuuttokriitikoiden ylläpitämät poliisiparodiasivut ja Vastarintaliikkeen julisteet, äärivasemmiston flirttailu väkivallan kanssa ei tunnu haittaavan häntä lainkaan.

 

Lue myös:

Komisario Taponen: järjestäytynyt katupartiointi epätoivottavaa
Jari Laineen uhkaileman ravintoloitsijan autot poltettiin maanantaiyönä
Onko poliisi ystävä?

7 KOMMENTIT

  1. Poliittisesti motivoitunut isku Bakkeria ja hänen perhettään kohtaan. Täyttää melkeimpä terroristisen rikoksen tunnusmerkit. Kelatkaa, jos tämä isku olisi esim. kohdistunut Auvisen kotiin ja läheisiin, ei olisi jäänyt yhdeksi pieneksi jutuksi iltapaskaan. Ei siinä, ylihuomenna vapaaehtoisen kunniavartion jälkeen ensimmäistä kertaa mukana Helsingissä kansallismielisessä kulkueessa ja nämä tapahtumat antavat vain lisää intoa liittyä niihin. Marxistien/globalistien toiminta alkaa olla todella epätoivoista, koska tietävät olevansa häviöllä.

  2. Tämä Auvisen anarkismi on kyllä erikoista sorttia. Rantalomia, jättifirmoja, poliisien kanssa kaveeraamista. Kummasti on radikaalius pudonnut kun alkoi saamaan palkkaa anarkismistaan.

  3. Ja tekijöitä ei tietenkään saada koskaan kiinni. Eräs taisi uhkailla ennen tapausta?

  4. Taponen vaatii kuvassa “sotaa rikkaita vastaan”, olisiko tämä sitä “vihapuhetta”? Tästä kannattaisi tehdä rikosilmoitus vaikka ihan vaan vittuillessaan

  5. Mä-en-saa-henkeä-Auvinen on oiva esimerkki kosher-bolšusta, joka saa tehdä ja sanoa mitä tahansa ilman seuraamuksia. Maahantunkeutujat saavat harrastaa myöskin internetissä irtileikattujen “vääräuskoisten” päiden esittelyä, eivätkä sen koomin niin Facebook, Twitter tai Instagramkaan asioihin puutu. Kansallismielinen saa kuukauden pannan juutalaisesta facebookista kutsuessaan Sebastian Tynkkystä homoksi(!).

    Auvisen kaltaisilta latvajättöisiltä sosiaaliloisilta puutuu tyystiin itsesuojeluvaisto. Tämä jos jokin kertoo totaalisesta ja auttamattomasta järjen puuttumisesta.

  6. Ei tekijää löydy, Polpo veljeilee niiden anarkistien kanssa jotka tälläisiin tekoihin syyllistyvät. Auvinen ja Taponen, täytyykö muuta sanoa?

    Kansallismielisillä ei ole mitään syytä luottaa poliisiin (PolPo), ne ovat julistaneet sodan meitä vastaan.

Comments are closed.