Koti Uutisia Poliisi haluaisi sensuroida poliisiparodian

Poliisi haluaisi sensuroida poliisiparodian

6

Poliisin politisoituminen ja nolot somekampanjat ovat synnyttäneet vastareaktiona runsaasti parodiaa. Esimerkiksi Twitterissä toimii useita tilejä, jotka tekevät huumoria poliittisen poliisin kustannuksella. Suosituin parodiatili lienee vihapuhepoliisi Keijo Kaarisade, jonka tviitit ovat päätyneet jopa valtamediaan ikään kuin aitoina kannanottoina. Viranomaisten toiminta on muuttunut sellaiseksi, että parodiaa on jo vaikeaa erottaa todellisesta poliisista.

Nyt poliisi kertoo haluavansa päästä sulkemaan Internetin parodiatilit. Aiemmin se on muun muassa yrittänyt sulkea MV-lehteä massiivisella kampanjalla, mutta tuloksetta. Ylikomisario Jari Taponen kertoo Helsingin Sanomien haastattelussa, että hänen mielestään tilit pitäisi sulkea. “Näissä parodiatileissä on olemassa todellinen mahdollisuus, että ihmiset luulevat niitä oikeaksi poliisiksi, ja niin on myös käynyt”, hän perustelee. Todellisuudessa esimerkiksi Keijo Kaarisade ilmoittaa tilillään täysin avoimesti, että kyse on parodiasta eikä oikeasta poliisista.

Taponen myös kertoo aikovansa jatkaa maahanmuuttopoliittista keskustelua poliisin ominaisuudessa. “Aion pitää pääni ja jatkaa vastaavalla tavalla suvaitsevaisuudesta puhumista. Minulta on myös kysytty, miksi ylipäänsä puhun tästä tilanteesta niin paljon julkisuudessa. Minusta tämän tietoisuuden eteenpäin vieminen on tärkeää. Vain tiedon avulla tilannetta pystyy ymmärtämään paremmin”, hän sanoo.

6 KOMMENTIT

 1. Poliisi nyt haluaa kaikenlaista. Minäkin haluaisin luvattoamsti maassa oleskelevat ja pakolais statuksella olevat henkilöt maasta ulos, niiltä osin kun maassa tai sen kaupungeissa on rauhallista asua. Hyvänä esimerkkinä Somalia. Haluaisin myös globalistien omistuksen kansallistettaviksi.

  …mutta kaikkea haluaamansa ei aina saa…

 2. Kyllä kaikki on mahdollista silloin kun se sopii agendaan, joka on tietysti vanha tuttumme, Kalergi-suunnitelma.

  Zuckerbergkin sai käskyt Merkeliltä suitsia Facebookista väärät totuudet pois, ja näette sensuurin etenevän silmienne edessä.

  Kyllä pian Twitter tekee työtä käskettyä. Muuten menee rahahanat kiinni.

  • Suomalaisten tilien sulkemiset ja mielivaltainen bännääminen lähti käsistä juuri samaan aikaan kun NATON tiedustelukeskus avattiin. Kyseessä ei ole sattuma ja uskon tilanteen menevän tästä vielä paljon hullummaksi -nyt kaikki tärkeä tieto talteen ja siirtyminen muille alustoille, muuta vaihtoehtoa ei ole!

 3. Keskiverto kulttuurimarxisti on kyllä sen verran typerä tapaus, etteivät he edes itse huomaa omaa typeryyttään esimerkiksi valittaessaan “nettitrollien kiusaamiskampanjoista”, joka on siis todellisuudessa asiallista palautetta veronmaksajien rahoilla loisivan somepoliisin älyttömiin kannanottoihin.

  Poliisitkin on kuitenkin vain ihmisiä, ja näiden kulttuurimarxisti-poliisien palkkaaminen tiettyihin rooleihin on tietoista pitkään jatkuneen toiminnan tulosta.

Comments are closed.