Koti Uutisia Ruotsissa no-go-alueille ei enää jaeta vakuutuksia yrittäjille

Ruotsissa no-go-alueille ei enää jaeta vakuutuksia yrittäjille

3

Tukholmassa sijaitsevissa no-go-lähiöissä yrittäjien on hankalaa saada vakuutuksia yrityksilleen alueiden ongelmallisuuden takia.

Kaupanpitäjät Raids Zaytoun ja Samir Hamoudys kertovat Mitti-lehdelle, että heidän yrityksensä on ollut jo vuoden ilman vakuutusta. Vakuutusta ei myönnetä, sillä riski vakuutusyhtiölle on liian suuri. Tämän vuoden aikana heidän pitämänsä kioski on yritetty polttaa useaan kertaan ja ryöstetty viisi kertaa. He ovat yrittäneet avata jokaiseen ruotsalaiseen vakuutusyhtiöön vakuutuksen, mutta mikään ei sitä suostu myöntämään.

Monilla pienemmillä yrityksillä ei olisi edes varaa maksaa vakuutuksia, sillä niiden hinnat nousevat pilviin, kun tulee esille, millä alueella yritykset työskentelevät. Tällä tavalla alueet eristäytyvät entisestään kokonaan rikollisten hallinnoimiksi alueiksi, joilla ruotsalainen systeemi ei ole läsnä.

Aikaisemmin esimerkiksi Post Nord on ilmoittanut lopettavansa postin jakamisen tietyille alueille. Myös alueella työskentelemään suostuvien vartiointiliikkeiden löytäminen on hankalaa, sillä kukaan ei suostu työskentelemään tietyillä alueilla niiden vaarallisuuden vuoksi. Maaliskuussa uutisoimme, ettei yksikään rakennusfirma suostu rakennuttamaan uutta poliisiasemaa Rinkebyhyn, koska se olisi liian vaarallista.

 

Lähde: Pt-media.org

3 KOMMENTIT

  1. Vakuutusyhtiöt ovat rasisteja. Ruotsalaisten valkoisten veronmaksajien on maksettavat nämä vakuutukset!

  2. Vastarintaliikkeen vika! Varmaan rasistit ja natsit riehuneet näissä lähiöissä niin paljon että vakuutusyhtiöt boikotoi!

Comments are closed.