Koti Uutisia Poliittisen poliisin tuorein somepoliisi on vihreiden aktiivinen jäsen

Poliittisen poliisin tuorein somepoliisi on vihreiden aktiivinen jäsen

3

Poliisi tiedotti maanantaina tuoreimmasta somepoliisistaan, jonka työn tarkoitus on valvoa sosiaalisessa mediassa käytävää keskustelua. Aikaisemmin tätä ammattia ovat tehneet tunnetuksi surullisenkuuluisat Jussi Huhtela ja Jari Taponen.

Tuoreimmaksi rekrytoinniksi tähän ammattiin on valittu Teemu Hokkanen. Hokkanen on aikaisemmin työskennellyt suojelupoliisilla, poliisin IT-rikostutkinnassa sekä kenttätyössä Helsingissä. Hän on myös vihreiden aktiivinen jäsen. Hokkanen onkin jo Twitter-tilillään ilmoittanut pääpainonsa olevan suomalaisten suorittaman “vähemmistöihin” kohdistuvan “vihapuheen” suitsimisessa.

Suomen poliisi on viime aikoina politisoitunut yhä kiihtyvällä tahdilla. Poliisihallitus tahtoo kieltää Vastarintaliikkeen ja somepoliisit ovat avoimesti julistaneet, että Vastarintaliike pitäisi kieltää, koska se osallistui Ruotsissa kaikille puolueille avoimeen tapahtumaan. Terroristeja taas tulisi rangaista lähettämällä nämä kouluun lasten seuraan. Jää nähtäväksi, millaisiin möläytyksiin tuorein tapaus tulee päätymään.

3 KOMMENTIT

  1. “Pukki kaalimaan vartijana.” Valitettavasti nyt kysessä oleva aika tuo esiin kaikki ne wahnat suomalaiset sananlaskut, jotka kertovat ajoista, jolloin kaikki asiat olivat ja nimenomaisesti PIDETTIIN kohdallaan. Kaikki päättömyydet ja vasemman jalan saappaan tyhmyyteen asti jalostuneet imbessilliydet muovattiin hauskoiksi sananlaskuiksi, joilla oli myös paikkansa jo varttuneitten ihmisten ja lasten kasvatustehtävänä. Puhumattakaan, että ne itsessään olivat VITSEJÄ, jotka saivat vähintäinkin vinon hymyn karehtimaan suupieleen.
    Nyt nuo kaikki ovat totisinta totta. Ja jos sanoo sen, ettei Keisarilla ole vaatteita, siitä heilahtaa häkki.

  2. — Yhtäkään virkaa ei perusteta, ellei siitä ole jollekulle henkilökohtaista hyötyä.
    — Virkaan valittava henkilö neuvotellaan puolueiden kesken jo ennen kuin viran perustaminen voidaan edes aloittaa.

Comments are closed.