Koti Uutisia Äärivasemmisto yritti käyttää lastentapahtumaa häiriköinnin välineenä – joutuu siirtymään

Äärivasemmisto yritti käyttää lastentapahtumaa häiriköinnin välineenä – joutuu siirtymään

6

Sosiaalisessa mediassa on herättänyt kummastusta Töölöntorilla järjestettävä “lastentapahtuma”, jonka osallistujiksi on ilmoittautunut liuta tunnettuja äärivasemmistolaisia. Taustalla on pyrkimys estää kansallismielistä 612-tapahtumaa kokoontumasta torille, jolla se on perinteisesti kokoontunut joka itsenäisyyspäivä.

Äärivasemmiston pyrkimys käyttää lapsia sekä paikalle tilattuja alpakoita ja kaneja kilpinään on aiheuttanut runsaasti paheksuntaa. Toimintamallia on pidetty hyvin ala-arvoisena. Myös alpakoiden omistaja huolestui asiasta ja vetäytyi hankkeesta, sillä hänelle ei ollut kerrottu tapahtuman todellisesta luonteesta.

Alun perin ilmeisesti poliisikin luuli kyseessä olleen vilpitön sekaannus päällekkäisen paikkavarauksen kanssa, mutta lopulta heillekin valkeni äärivasemmiston suunnitelma. Nyt poliisi on pyytänyt lastentapahtuman siirtymään toiseen paikkaan.

“Odotettavissa on turvallisuusriski, ja sovimme viime viikon loppupuolella, että haetaan uutta paikkaa lastentapahtumalle”, tukkutorin päällikkö Elina Siltanen sanoo.

Äärivasemmiston ja kulttuurimarxistien some-kampanjointia. Klikkaa suuremmaksi.

 

Lähde: Yle

6 KOMMENTIT

 1. Ei 612-kulkue edelleenkään ole sidonnainen kansallissosialismiin, se että kansallissosialisteja osallistuu kulkueeseen ei tee siitä kansallissosialistista kulkuetta. Äärivassarithan ovat tunnettuja lapsiin sekaantumisesta, hyvä päätös siirtää lastentapahtuma muualle, ettei nämä hyväksikäyttäjät pääse lähelle lapsia. Kansallismieliset eivät aiheuta mitään harmia lapsille, heille suunnatulle tapahtumalle tai eläimille. Natsit sitä ja natsit tätä, nämä sekakäyttäjät näkee natseja joka paikassa.

  • 612-kulkueen aloittivat kansallissosialistit. Se ei toki tee siitä sidonnaista kansallissosialismiin.

 2. Nuo kommarit ja anarkistit ovat niin säälittävää porukkaa, että ne piiloutuvat lasten taakse. Antifa on AINA itsensä nolaamista.

 3. Lasten tapahtuma…!!! Nyt kun vielä ns. valtamedia ymmärtäisi ja osaisi uutisoida, että lastentapahtuma joutui siirtymään nimenomaan ääri-vasemmisto-anarkistien takia, jotka ovat väkivaltaisia EIKÄ Vastarinnan tai äärioikeiston joita jopa natseiksi haukutaan takia!!! Nämä Kohti vapautta-tapahtuman järjestäjät ovat kyllä rauhallisia ja isänmaallisia, toisin kuin vasemmisto-anarkistit. Milloinka tämä sanotaan ääneen julkisesti!!! ??? Onkohan Supo edes hereillä?

 4. Seurauksenahan olisi tietenkin ollut verinen ja julma alpakkakausti. Tilaisuuteen vuokratut alpakat selvisivät nyt kuitenkin täpärästi ja jokainen heistä saanee kutsua itseään nimellä ‘alpakkacaust survivor’.

  • Naurahdin kyllä kovasti!
   – Kattoo vielä tämän ”vainottujen uhrien muistopäivä” muistelisivatkohan näitä rohkeita alpakoita jotka tapettiin 56 kertaa ja kaasutettiin 12 kertaa natsipaskojen omissa verisissä käsissään! Selvisivät kuitenkin! Sankareiksi kun ovat syntyneet!

Comments are closed.