Koti Uutisia Komisario Taponen: järjestäytynyt katupartiointi epätoivottavaa

Komisario Taponen: järjestäytynyt katupartiointi epätoivottavaa

9

Helsingin poliisin komisario Jari Taponen antoi keskiviikkona Iltalehdelle lausunnon, jossa hän tuomitsee vapaaehtoiset turvapartiot. Vielä tiistaina Iltalehden haastattelema komisario Jarmo Heinonen osoitti tukensa kansalaisten oma-aloitteisuudelle, mutta poliisin kelkka näyttää nyt kääntyneen toiseen suuntaan. Taposen mukaan niin kutsuttujen “nuorisojengien” vastareaktioissa esiintyy “mahdollisesti jopa rikollisia piirteitä”. Hän väittää, että suurimmassa vaarassa olisivat “ihan normaalit, kadulla liikkuvat ihmiset, kun ruvetaan käyttämään oman käden oikeutta”.

Sen sijaan, että Helsingin poliisi Taposen suulla osoittaisi kiitollisuutta turvapartioille siitä, että nämä paikkaavat poliisin resurssipulaa ja pitävät huolen siitä, ettei suomalaisten nuorten tarvitse pelätä maahanmuuttajien väkivallantekoja kulkiessaan iltaisin ja öisin kaduilla, Taponen on enemmän huolissaan “villistä nettikirjoittelusta” ja “äärioikeistomielisten” ryhmien jalkautumisesta kaduille. Hän kertoi Iltalehdelle  olevansa hämillään “nuorisorikollisuuden” ympärille nousseesta kohusta ja vähättelee rikollisten vaarallisuutta. Taponen väittää vieläpä, että “Helsinki on yhä kaikille turvallinen kaupunki liikkua”.

Iltalehti kirjoittaa, että “Helsingin katupartioita on ollut mukana järjestämässä äärioikeistolainen Suomen Vastarintaliike (SVL)”. Taposen mukaan “tämä nyt järjestäytynyt katupartiointi Helsingissä on epätoivottavaa”.

 

Lähde: Iltalehti

9 KOMMENTIT

 1. Tyypillistä siionisti kapitalistin valehtelua komisario Taposen lausunto. Kapitalistit itse aiheutti monikulttuurisuuden ja nyt siitä aiheutuu ongelmia kun värilliset hyökkää suomalaisten kimppuun niin asia yritetään lakaista maton alle Ruben Stiller juutalaisten ja vasemmistolaisten Steen!?12 räppärien toimesta. Ei se monikulttuurisuus toimi Usassakaan, koska se ei toimi missään varsinkaan Etelä-Afrikassa.

 2. Hallitus kontrolloi poliisia aika selkeästi, mutta miten poliisi silti voi vielä sanoa, että Helsinki on turvallinen paikka? Kyllä ne sen poliisissa itsekin tietää ettei ole, pakko on silti levittää valheita.

 3. Onhan tämä toki poliisille nöyryyttävää kun kyvyttömyys estää rikollisuutta on tapetilla. Hyvä etteivät suomalaiset ole jääneet avuttomiksi poliisin kanssa.

 4. Poliisi on uhka lähinnä ihan tavallisille ihmisille.

  Jahtaavat nettikirjoittelijoita mielipiteiden takia. Samalla eivät saa kuriin maahanmuuttajajengejä, jotka hakkaavat suomalaisia lapsia. Todella huonosti hoidettu tilanne, jos sama porukka kerkesi telomaan yli 70 suomalaista.

 5. Mokutus on ylhäältä ohjattua toimintaa ja ylhäältä ohjataan myös poliisin toimintaa,Kansalaisten turvallisuutta jos todella tahdottaisiin parantaa niin suomessa toimisi suojeluskunta ja mokutus ei yritettäisi väkisin vastoin kansan tahtoa.

 6. ja hei te kaikki journalistit poliisit ym jotka lukevat nämä kommentit, sisäistäkää nytten tämä. SVL EI ole mikään äärioikeistolainen ryhmä.

  • Siinä onkin kansalle sisäistämistä. Suomessa kun ei ymmärretä edes puolueiden periaateita ja sitä mitä mikäkin puolue agendanaan ajaa. Se on osa onnistunutta hajoita- ja hallitse propagandaa. Tavallinen kansa havaitsee sen vain EU-vaalien jälkimainingeissa kun he ihmettelevät Suomalaisten MEP:ien sijoittumista outoihin ryhmiin EU:ssa. MEP:it usein tuntuvat liittyvän aivan eri ryhmään kuin heidän ajamansa agenda Suomessa edellyttäisi.

   Jostain syystä mm. Kokoomus on mielletty pitkä aikaa Suomalaisuuden- ja isänmaallisuuden puolueeksi. Kari Suomalainenkin piirsi pilapiirroksissaan Kokoomuksen aina pappismieheksi jolla oli sotilaskypärä päässään. Todellisuudessa Kokoomus on liberaali puolue joka uhraa kaiken pääoman ja tuoton edestä. Siksi Kekkosen aikakautena Kokoomus oli yleinen hylkypuolue, joka ei päässyt hallitukseen ikinä. Ja nähdäänhän se nyt kun se sinne on päässyt.

   Nyt en enää muista mistä luin hyvän kuvauksen siitä mikä mikäkin puolue on ja miksi ne eivät aja sitä agendaa mitä populistisissa julkaisuissaan kertovat. Mutta kun en muista missä. Tämä teksti kun selkiyttäisi journalistien ja kaikkien niiden jotka näitä sivuja lukevat, polittisen maailmankuvan. Puolueet nähtäisiin siinä valossa mitkäheidän agendansa oikeasti ovat.

   Ja ehkä siinä pikku hiljaa viriäisi myös ymmärrys siitä, mitä SVL on.

 7. Että tällaisia Taposen kaltaisia henkilöitä on poliisissa on yksi osoitus hallinnon suomalaisvihamielisyydestä.

  http://yle.fi/uutiset/poliisi_helsingissa_ei_ole_katujengia_eika_rikosaallon_taustalla_ole_yksittainen_jengi/7520779

  Taponen vähättelee mitä mielikuvituksellisimmilla tavoilla ulkomaalaisten harjoittamaa väkivaltaa suomalaisia kohtaan, mutta tuomitsee suomalaisten halun suojella omiaan. Siis aivan käsittämätöntä!

  Onkohan Taponen käynyt kertomassa henkilökohtaisesti jokaiselle pahoinpidellylle suomalaisnuorelle ja tämän perhelle samat “viisautensa”? Epäilen.

  Iso kysymys kuuluu, voiko kansa luottaa esivallan kykyyn taata kansalaisten turvallisuus? Taposen kaltaiset suomalaisvihamielisen eliitin juoksupojat pistävät luottamuksen horjumaan vakavasti.

  Tästä pitäisi puhua, eikä keksiä kiertoilmauksia selittää pois muukalaisten (Suomessa syntyminen ei tee suomalaista!) suomalaisille aiheuttamaa vahinkoa.

  Vai miten on mahdollista, että jos suomalainen hakkaa muukalaisen, vika on aina suomalaisten? Ja jos muukalainen hakkaa suomalaisen, vika on edelleen joka ikinen kerta suomalaisten? Eihän tässä ole mitään järkeä!

Comments are closed.