Koti Uutisia Jari Laineen uhkaileman ravintoloitsijan autot poltettiin maanantaiyönä

Jari Laineen uhkaileman ravintoloitsijan autot poltettiin maanantaiyönä

6
Kuvakaappaus videolta.

Uutisoimme sunnuntaina vantaalaisravintola Bar Rock Bearista sekä siellä järjestettävästä kansallismielisestä Suomi 100 -konsertista. Koska tapahtumassa esiintyvät yhtyeet eivät miellytä äärivasemmistolaisia, ovat monet heistä päätyneet uhkailemaan ravintoloitsijaa. Jari “Silmä-Jari” Laine kyseli Punk in Finland -foorumilla neuvoja iskun tekemiseen ravintolaa kohtaan.

Aikaisin maanantaiaamuna ravintolanpitäjä Veikko Bakker lisäsi Facebook-sivulleen videon palavasta autostaan. Saatetekstissä hän kertoo kolmen autonsa päätyneen tuhopolton kohteiksi. Tekijöiksi monet epäilevät äärivasemmistolaisia.

Suomi 100 -konsertti järjestetään Vantaalla ravintola Bar Rock Bearissa (Nietostie 11). Suosittelemme lukijoitamme osallistumaan tapahtumaan osoittaaksenne tukenne ravintoloitsijalle, joka pitää kiinni sovitusta uhkailuista ja hyökkäyksistä huolimatta.

 

Lähde: Facebook

6 KOMMENTIT

  1. Itse menossa tuonne keikalle ihan vaan osoittamaan tukeni järjestäjille, joiden päitä kommarit vaatii vadille. Tiedän myös musiikkiskenen ulkopuolisen tulevan tuonne tämän iskun takia. Antifasistit yhdistävät kansallismielistä liikettä.

  2. Nyt menee kyllä jo vähän överiksi tuon paskasakin hilluminen.

  3. Tsemppiä ravintoloitsijalle! Syytön hän on. Pidä pintasi, tulemme sankoin joukoin 6.12 kannattamaan yritystäsi!

  4. Se ns.vasemmisto laittomuudessaan suomessakin menee vielä pidemmälle kuin autojen ja muun omaisuuden tuhoaminen.Voin kertoa että ovat tässäkin maassa jo aikoja sitten ottaneet käyttöönsä `välineet´joita hyvin kuvataan mm.sivustolla hidden evil.Miten ns.kommunistit hyökkäävät yksittäisten suojattomien ihmisten kimppuun samoilla metodeilla kuin ns.eliitti?Kenelle hommansa tekevätkään?En ole natsimielinen,mutta olen jo aikoja sitten leimattu heidän vainon maalitauluksi.Kun syyttömiä ihmisiä aletaan tuhota,täytyy aina olla jokin `syy´.

  5. Ei pitäs antaa ulkokuoren pettää mutta jos Laine on kommareiden kovakuntosin katutaistelija niin… vähän on löysät punasten kiisselit, sanosin.

Comments are closed.