Koti Artikkelit Kansallinen taistelu Vallankumous – kun kansa määrittelee vihollisen

Vallankumous – kun kansa määrittelee vihollisen

7

Itsenäisyyspäivänä Helsingissä järjestettiin kansallissosialistinen Kohti vapautta -marssi. Kyseessä on Suomen sotienjälkeisen historian suurin julkinen kansallissosialistitapahtuma. Julkaisemme nyt tapahtuman päätteeksi puhuneen Janne Moilasen puheen videona ja tekstimuodossa!

Tervehdys kansallissosialistit! 100-vuotiaan Suomen itsenäisyyden muistovuonna juhlistamme paitsi menneitä myös tulevia vapaustaistelijoita. Me tänään Helsinkiin kokoontuneet olemme uusi vapaustaistelijoiden sukupolvi. Verikoirien, Aktiivisen Vastustuspuolueen ja Lapuan liikkeen tavoin 2000-luvun suomalaiset ovat päättäneet, että sortovallalle on saatava loppu.

Sortovalta lyö meitä nyt täydellä voimalla, aivan kuten se löi edeltäjiämme. Vain muutamia päiviä sitten Vastarintaliike julistettiin lakkautettavaksi Pirkanmaan näytösoikeudenkäynnissä. Joillekin päätös tuli yllätyksenä, sillä he uskoivat, että Suomen oikeusjärjestelmä ei Euroopan laajuudessa olisi vielä täysin korruptoitunut.

Vaikka Vastarintaliikettä ei ole epäilty kiihottamisesta kansanryhmää vastaan eikä johtajiamme rikoksiin yllyttämisestä, määritteli käräjäoikeus meidät “rikolliseksi rasistijärjestöksi”. Lain kirjaimen noudattaminen ei ollut siis tarpeeksi – meidän olisi pitänyt myös mielistellä poliittista eliittiä ja lakaista esimerkiksi maahantunkeutujien rikokset maton alle. Elämme maassa, jossa laittomat siirtolaiset saavat veronmaksajilta täyden ylläpidon mutta jossa suomalaisilla ei ole oikeutta enää edes lailliseen maahanmuuttokritiikkiin.

Ei ole suinkaan ihme, että eliitti pyrkii tuhoamaan maahanmuutto- ja hallituskriittisen järjestötoiminnan juuri nyt. Suomea johtaa hallitus, jonka pääministeripuolueen jäseniä on tuomittu vaaliraharikoksista. Suomen rajoja laittomille siirtolaisille auki pitävä keskusta on aito rikollisjärjestö, jonka ainut keino pysyä vallassa on uhkailla kansalaisia sekä kieltää todelliset oppositiojärjestöt.

Tänä jouluna suomalaiskaupunkien kaduille on pystytetty ennätysmäärä betoniporsaita suojelemaan viattomia valkoisia siviileitä maahantunkeutujilta, jotka pyrkivät levittämään veristä terroria ajamalla rekka-autoja keskelle ihmisjoukkoja. Juha Sipilä, oletko tyytyväinen tähän näkyyn? Sipilä, tämä on todellinen perintösi: suomalainen joulu, jossa terrorismiesteet muistuttavat meitä joka hetki siitä, että olemme väkivaltaisen vihollisen miehittämä kansakunta! Toivottavasti isäntäsi Brysselissä ovat tyytyväisiä sinuun!

Suomen 100. syntymäpäivä tullaan muistamaan paitsi entistä rumemmista monikulttuurisista raiskaustilastoista myös ensimmäisestä modernista terrori-iskusta. Turun kylmäverisen puukkohyökkäyksen jälkeen kansanpetturihallitus ei yrittänytkään ratkaista ongelman juurisyitä sulkemalla rajoja. Sen sijaan päättäjät alkoivat säätää uusia vakoilulakeja sekä palkata sosiaaliseen mediaan ajatuspoliiseja valvomaan niin sanottua vihapuhetta eli maahanmuuttokritiikkiä. Terrori-iskua seuranneiden uudistusten kohteita eivät siis ole laittomat siirtolaiset vaan tavalliset suomalaiset, jotka tahtovat pitää isänmaansa turvallisena. Sata vuotta itsenäistymisen jälkeen uusi sortoaika on synkkä tosiasia.

Satavuotias Suomi sai toisenkin syntymäpäivälahjan: maahanmuuttajien johtaman rikollisjärjestön, Satudarah MC:n. Sipilän maahanmuuttopolitiikan perintöä on muun muassa viime toukokuussa Järvenpäässä tapahtunut kidnappaus, jonka uhriksi valittiin tavallinen suomalainen pariskunta. Toisin kuin perinteiset rikollisjärjestöt, maahanmuuttajien Satudarah on tullut tunnetuksi siviileihin – ei toisiin rikollisiin – kohdistuvista hirmuteoista.

Luen teille pienen otteen Iltalehden Satudarah-uutisesta, joka kuvaa irvokkaalla tavalla 100-vuotiaan Suomen raiskausta:

“Veitsellä uhaten hän pakotti ällistyneen nuoren parin läheiseen Volkswagen Touareg -maasturiin, jossa istuivat veljekset Jebreeel ja Ahmed El Shamaly. Auton takakontissa piileskeli kolmas jengiläinen, Deng Kuol.

Pariskunta istutettiin ison auton takapenkille. Veljekset istuivat eteen ja Seppänen tuli pariskunnan kanssa taakse.

Uhrien yllätykseksi takakontissa ollut Kuol nappasi heistä kyynärpäillään kuristusotteen.

Uhreilla ei ollut mahdollisuutta paeta. Heidät vietiin syrjäiselle hiekkatielle, jossa heidän taskunsa tyhjennettiin, avaimet vietiin ja puhelimet kytkettiin lentotilaan.

Rahaa kävelyllä olleella pariskunnalla ei ollut. Oikeudessa he kertoivat, että olivat katsoneet pikkutunneille elokuvaa ja päättäneet lähteä sen jälkeen hetkeksi ulkoilemaan.

Pariskunnan miestä lyötiin. Kuol tiukensi samalla kuristusotettaan hänen kaulastaan.”

Tämän jälkeen Satudarah uhkaili vankejaan raiskaamisella ja silpomisella. Lopulta rikolliset veivät uhrit näiden kotiin, joka myllättiin ja puhdistettiin arvoesineistä. Mikä on tarinan opetus? Että Suomen hallitus, poliisi ja tuomioistuin pitävät kidnappauksia, väkivaltaisia ryöstöjä ja raiskausuhkauksia pienempänä pahana kuin laillista maahanmuuttokriittistä tiedotustyötä. Kukaan ei nimittäin ole vaatinut Satudarahin lakkauttamista. Pohjoismainen Vastarintaliike sen sijaan kiellettiin “väärien mielipiteiden” vuoksi. Tämäkö on arvopohja, jolle 100-vuotias Suomi on rakennettu?

Jokainen maalaisjärkeä käyttävä kansalainen toki ymmärtää, ettei Vastarintaliikkeen kiellossa ollut kyse rikollisuudesta. Muuten syytettyjen penkillä olisivat olleet esimerkiksi Satudarah ja keskusta, emme me. Totuuden kielto-oikeudenkäynnin taustasta kertoi Helsingin yliopiston Politiikan ja talouden tutkimuksen laitoksen Leena Malkki radiohaastattelussa 14.10.2017. Malkin mukaan Vastarintaliike tahdottiin kieltää siksi, että se on edeltäviä kansallismielisiä ryhmiä suurempi ja ideologisesti tinkimättömämpi.

Malkki kertoi, että Vastarintaliikkeen kiellosta on keskusteltu jo aiemmin, mutta nyt pakolaiskriisin synnyttämä poliittinen paine pakotti päättäjiä siirtymään sanoista tekoihin. Malkin mukaan Vastarintaliikkeen uskotaan nauttivan huomattavan suuresta hiljaisesta tuesta, minkä vuoksi vallanpitäjät pitävät järjestöämme aitona uhkana. Vastarintaliike tahdottiin toisin sanoen kieltää, koska olemme Suomen ainut todellinen oppositio.

Samassa ohjelmassa haastateltiin myös yhdenvertaisuusvaltuutettu Robin Harmsia. Mielenkiintoista kyllä, juontaja kertoi, että Poliisihallitus lähti ajamaan Vastarintaliikkeen kieltokannetta juuri yhdenvertaisuusvaltuutetun määräyksestä. Harms ei syystä tai toisesta ole julkisuudessa ottanut äänekkäästi kunniaa kieltoyrityksestämme. Älä huoli Harms, me muistamme sinut ja tekosi kyllä. Me emme tule unohtamaan sinua.

Myös Harms vahvisti, että Vastarintaliike täytyy kieltää ennen kaikkea maailmankatsomuksellisista syistä – ei varsinaisten rikosten vuoksi. Pelkkä kansallissosialistinen arvomaailma on yhdenvertaisuusvaltuutetun mukaan käypä syy murskata järjestö oikeudessa.

Harms myönsi, ettei kieltämisemme välttämättä tule toimimaan, mutta sillä ei ole hänen mielestään väliä. Eliitin on hänen mielestään nyt tehtävä yksinkertaisesti kaikkensa sen eteen, ettei kansallissosialistinen aate “normalisoituisi” kansalaisten mielessä. Mikäli saamme järjestää julkisia kokouksia ja puhua suoraan kansalaisille ilman valtamedian sensuuria, voivat mielipiteemme normalisoitua, Harms pelkää. Toisin sanoen hän pelkää argumenttejamme. Koska globalistit eivät kykene osoittamaan, että olisimme väärässä tai että valehtelisimme, ainut tapa estää normalisoitumisemme on tukkia suumme! Muuten kansa ymmärtää, että kansallissosialismi on paitsi normaali myös ainut vastalääke yhteiskuntaamme riivaaviin poliittisiin tauteihin.

Käräjäoikeus myönsi tuomiossaan, ettei Vastarintaliikkeellä ole oikeutta puhua, vaikka esittäisimme argumenttiemme tueksi vedenpitäviä lähteitä. Käräjäoikeus totesi maahanmuuttoartikkeleistamme: “Vaikka yhdistys olisi merkinnyt lähteet lainauksiin muiden teksteistä, on ilmeistä, että kyse ei ole vain objektiivisesta uutisoinnista, vaan tarkoitus on edistää rasistisen materiaalin levittämistä – –.” Koska meidän ei voi todistaa syyllistyvän rikoksiin tai valehteluun, jouduttiin meiltä riistämään oikeus viitata edes valtamedian uutisiin pakolaiskriisin verisestä todellisuudesta.

Kun Robin Harmsilta kysyttiin, missä raja menee ja tullaanko kieltomahdollisuutta soveltamaan myös muihin poliittisiin ryhmiin, ei hän maininnut lainkaan muita järjestöjä. Ääri-islamistit, huumeliigat ja äärivasemmisto saavat jatkaa säälittävää sotaansa Suomen kansakuntaa vastaan, sillä eliitti tietää, etteivät he muodosta todellista uhkaa. Kansallissosialistit ovat ainut vakavastiotettava vaihtoehto suomalaisten kansanmurhaa toteuttavalle hallitukselle.

Koska Suomessa on tänä vuonna muisteltu historiaa antaumuksella, on hyvä palauttaa mieleen, että esivallan marxistinen politisoituminen alkoi jo toisen maailmansodan loppusointujen aikana. Neuvostoliitto pakotti Suomen kieltämään itsenäisyyden puolesta taistelleet järjestöt, kuten suojeluskunnat, Isänmaallisen Kansanliikkeen ja lotat. Sittemmin Suojelupoliisiksi muuttunut punainen Valpo alkoi terrorisoida isänmaallisia vapaustaistelijoita aina asekätkijöistä lähtien. Salainen poliisi alkoi sulkea toisinajattelijoita vankilaan, ja johtaviin asemiin nostettiin Neuvostoliitolle sekä muille sodan voittajavaltioille kumartavia globalisteja.

Radikaali kansallismielisyys ajettiin vuosikymmeniksi marginaaliin. Neuvostorahalla tuetut kommunistit ottivat valtaansa yliopistot ja kulttuurielämän, kun taas kansan pettänyt oikeisto sai haltuunsa elinkeinoelämän ja politiikan. Vaikka tänäkin vuonna itsenäisyyspäivää vastaan mellakoi pääasiassa punainen roskaväki, on esimerkiksi Kokoomusnuorten puheenjohtaja Henrik Vuornos vaatinut kabineteista käsin kansallismielisten marssien kieltämistä. Suomen uusi itsenäistyminen vaatii, että niin vasemmiston kuin oikeiston kansanpetturit savustetaan ulos viroistaan.

Ulkomaista rahaa kumartaneet vasemmiston sekä oikeiston kulttuurimarxistit ja globalistit alistivat siis sotienjälkeisen Suomen, eikä maassamme syntynyt vuosikymmeniin järjestelmällistä kansallista vastarintaa. Nyt, kun kansallismieliset ovat palanneet kaduille, on esivalta joutunut riisumaan demokratian naamionsa ja turvautumaan punaisen Valpon stalinistisiin taktiikoihin. Ironista kyllä, omalla toiminnallaan he osoittavat nyt kansalle, ettei 100-vuotias Suomi ole demokratia vaan globalistinen diktatuuri, jossa vain eliitin juoksupojilla on oikeus sananvapauteen.

Yrittäessään pitää demokratian kulisseja pystyssä hallitusta suojeleva roskalehdistö saastuttaa mielemme valeuutisilla. Esimerkiksi Aamulehti valehteli pääkirjoituksessaan 2.12.2017, että “uusnatsien” itsenäisyyspäivän perinteitä ovat “riehuminen” ja Helsingin muuttaminen sotatantereeksi. Todellisuudessa kaikki viime vuosien itsenäisyyspäivien kulkueiden väkivaltaisuudet ovat olleet poliisinkin mukaan “rasisminvastustajien” käsialaa. Media valehtelee meistä nyt röyhkeämmin kuin koskaan luodakseen mahdollisimman kovan julkisen paineen, jottei kieltomme varmasti kaatuisi hovioikeudessa.

Valheita lukiessa kansallismielisillä on ymmärrettävästi vaikeuksia pitää päänsä kylmänä. Miksi meidän tulee hillitä itsemme, kun roskamedia syyttää meitä vastustajiemme suorittamista rikoksista ja väkivaltaisuuksista? Miksi marssia rauhallisesti, kun hallitus, poliisi ja lehdistö iskevät meihin joka tapauksessa väkivaltarikollisten leiman? Monia kylmäpäisiä motivoi se, että kuluneina vuosina Suomeen on viimeinkin syntynyt isänmaallista vaihtoehtomediaa, joka raportoi esimerkiksi mielenosoituksista totuudenmukaisesti. Valtamedian syyttäessä kansallismielisiä väkivaltaisuuksista vaihtoehtomediat julkaisevat vastaiskuna videoita, jotka todistavat “rasisminvastustajien” mellakoivan. Tämä on ollut äärimmäisen tehokas tapa herätellä poliittisesti nukkuvia suomalaisia ja värvätä nämä mukaan kansallismieliseen toimintaan.

Nyt eliitti kuitenkin yrittää kieltää Kansallisen Vastarinnan ja muut itsenäiset mediat, jotta liberaaleilla valemedioilla olisi mielipidemonopoli kokonaan hallussaan. Mikäli vaihtoehtomediat onnistuttaisiin tuhoamaan, valtava määrä suomalaisia olisi tilanteessa, jossa heillä ei ole enää ainuttakaan laillista keinoa toimia isänmaansa puolesta. Tätäkö vallanpitäjät tahtovat? Pakottaa kansallismieliset rikolliseen toimintaan? Tahtooko hallitus sisällissotaa ja verenvuodatusta 100-vuotiaan Suomen kunniaksi?

Vastarintaliikkeen kieltoa perusteltiin myös sillä, että olemme vallankumouksellinen järjestö – tahdomme korvata isänmaatamme ryöstävän ja raiskaavan hallituksen kansaa rakastavalla hallituksella. Sanonta kuuluu: “Kun hallitus kertoo kansalle, kuka vihollinen on, syntyy sota. Kun kansa itse päättää, kuka vihollinen on, syntyy vallankumous.” Hallitus yrittää usuttaa suomalaiset sotimaan toisiaan vastaan rakentaakseen orwellilaisen sortoyhteiskunnan. Me sen sijaan olemme vallankumouksellisia, koska emme jaa hallituksen sairasta viholliskuvaa vaan taistelemme kansanyhtenäisyyden puolesta Euroopan unionia ja pakkomonikulttuurisuutta vastaan!

Marssimme tänään kunniakkaassa seurassa, osana suojeluskuntien, lottien, IKL:n, Lapuan liikkeen, Akateemisen Karjala-Seuran, Suomen Kansallissosialistisen Työjärjestön, Rintamamiesliiton, Heimosoturien ja muiden kiellettyjen isänmaallisten järjestöjen jatkumoa. Ulkomaalaiselle rahalle huoraavat poliitikot yrittivät tukahduttaa ne, mutta 100-vuotiaan Suomen syntymäpäivänä niiden liekki palaa jälleen kirkkaana!

Vaikka hallitus tekisi meistä täydellisiä lainsuojattomia, kansallismielinen taistelu ei tule loppumaan! Rakastamme tätä kansakuntaa liikaa, jotta voisimme edes kuvitella perääntymistä! Taistelu jatkuu aina! Kauan eläköön kansallissosialismi! Kauan eläköön Pohjoismainen Vastarintaliike! Eläköön voitto!

Lue myös:

Kohti vapautta: Johannes Murron puhe
Kohti vapautta: Juhani Keräsen puhe
Kohti vapautta -video ja Simon Lindbergin puhe

7 KOMMENTIT

Comments are closed.