Koti Artikkelit Kansallinen Vastarinta Kohti vapautta: Juhani Keräsen puhe

Kohti vapautta: Juhani Keräsen puhe

6

Itsenäisyyspäivänä Helsingissä järjestettiin kansallissosialistinen Kohti vapautta -marssi. Kyseessä on Suomen sotienjälkeisen historian suurin julkinen kansallissosialistitapahtuma. Alla olevalle videolle on leikattu marssin lopuksi pidetyt puheet. Julkaisemme nyt toisena puhuneen Juhani Keräsen puheen tekstimuodossa!

“Jokainen kansa ja valtakunta, josta on tullut suuri ja mahtava, on kerran alkanut siitä, että se ylpeässä itsetunnossaan yläpuolella muiden on rohjennut unelmoida suuruudestaan. Tuollainen kansa on historian lempilapsi. Se vie sitä eteenpäin läpi mahdottomiltakin näyttävien esteiden ja vaikeuksien. Sellaista kansaa eivät sido tavalliset elollisen luonnon rajoitukset, eivät määrää mahdollisuuksien ja mahdottomuuksien lait, sillä se luo ihmeitä niiden sijalle ja uhmaa vaikka koko maailmaa ihmeitten varassa.” -Elias Simojoki

“Suomen kansa on itse osoittanut kahdessa viime sodassaan, että yksimielinen kansa, vaikka se on pienikin, voi kehittää aavistamattoman iskuvoimaisuuden ja siten torjua kohtalon tuomia mitä raskaimpiakin koettelemuksia. Sulkemalla rivinsä vaaran hetkenä Suomen kansa lunasti itselleen oikeuden vastaedeskin elää omaa, itsenäistä elämäänsä vapaiden kansakuntain piirissä. Se ei horjunut voimanponnistuksessaan: se on tervettä ja lujaa ainesta.” -Carl Gustaf Emil Mannerheim

“Pohjoisessa Suomi taistelee, todellinen sankareiden maa, jonka laajassa tilassa se luottaa omaan voimaan, omaan urhoollisuuteen ja periksiantamattomuuteen. ” -Adolf Hitler

Tänään 6. joulukuuta 2017 vietetään niin sanottua itsenäisyyspäivää. Te tiedätte, kuten suurin osa kansastakin, ettei meillä ole itsenäisyyttä. Kyseessä onkin huijaus, jolla kansallemme yritetään tuputtaa uskoa itsenäisyydestä ja itsemäärämisoikeudesta. Tänä vuonna erityisesti vietetään satavuotisjuhlaa, jonka siivellä eliitti aloitti massiivisen “Suomi 100” -kampanjan. Ketään ei varmastikaan yllättänyt, millainen tästä kampanjasta todellisuudessa tuli. Kampanjaan rekrytoitiin suomalaisvastaisia ja tunnettuja globalismin puolestapuhujia, ja vuoden aikana onkin myönnetty projekteihin rahaa, jolla tuetaan ja ajetaan kansamme kansanmurhaa.

Onkin tärkeää, että suomalaiset miehet ja naiset kaikista ikäpolvista duunareista esimiehiin unohtavat nämä eliitin surkeat juhlat, joilla kansaamme aivopestään tekemään kansallinen itsemurha. Tänään on aika muistaa ja tuntea, keitä me suomalaiset oikeasti olemme, sillä kun tämä kansa muistaa, mistä se on tullut, mihin se on pystynyt ja millaisia sankaritekoja se on tehnyt, tullaan tuo eliitti ja kaikki suomalaisvastaiset toimijat medioista virkamiehiin repimään alas heidän norsunluutornistaan, josta he ovat syytäneet ryönää kansamme niskaan viime vuosikymmenet.

Eikö tämä kansa tiedä paremmin kuin kukaan muu, mitä tarkoittaa taistella ja selvitä seuraavaan päivään ylivoimaista vastustajaa vastaan?

Eikö tämä kansa jo tuhansia vuosia sitten käynyt kilpailua luontoa vastaan yrittäessään selviytyä niistä haasteista, joita se asetti tätä kansaa vastaan? Luonto, joka ylläpitää elämää tällä planeetalla, koetteli tätä kansaa karuissa ja raadollisissa oloissa tuhansia vuosia sitten. Tämä kansa kuitenkin iski itsensä läpi, selviytyi, voitti ja ansaitsi kunnioituksen luonnolta.

Eikö tämä kansa selviytynyt suurten valtakuntien välisissä kahnauksissa menettämättään itseään?

Eikö tästä kansasta lähtenyt satoja nuoria miehiä Saksaan saadakseen koulutuksen, jotta he voisivat tulla takaisin rakkaaseen mutta orjuutettuun isänmaahansa pelastaakseen kansansa ja lapsensa? Näille nuorille miehille ei annettu minkäänlaisia takuita siitä, että he onnistuisivat ja että tämä kansa saisi rikottua ne kahleet, jotka vangitsivat sitä.

Eikö tämä kansa noussut sen aikaista korruptoitunutta eliittiä vastaan eliitin yrittäessä viedä Suomea Neuvostoliiton kahleisiin? Neuvostoliitto, jonka kieroutunut ja luonnonvastainen näkemys maailmasta rakennettiin orjuutettujen kansojen kärsimyksellä, verellä ja surulla. Miten monet kansat, ihmiset, isät, äidit ja lapset joutuivatkaan kohtaamaan tiensä pään tämän hirmuhallinnon käsissä?

Tämä kansa ei silloin alistunut vaan repi alas sen aikaisen korruptoituneen eliitin. Tuo vuoden 1918 vapaussota pelasti tämän kansan silloiselta orjuudelta, johon se oli luisumassa.

Eikö tämä kansa lähettänyt urheita ja esimerkillisiä miehiään vapaaehtoisina vapauttamaan Karjalaa, jotta Suomi olisi voinut olla suuri ja jotta Suomen heimo olisi voinut yhdistyä? Taas kerran ilman mitään takuita tästä kansasta nousi miehiä, sankareita, jotka laittoivat oman hyvinvointinsa, turvallisuutensa ja elämänsä sivuun, jotta kansamme voisi olla vahva ja suuri.

Eikö tästä kansasta noussut Lapuan liike, sinimustat miehet, jotka laittoivat maahan kansaamme viettelevän kommunismin käärmeen, joka yritti kahlita meitä kärsimyksen ja orjuuden luvattuun maahan?

Eikö tästä kansasta noussut Isänmaallinen kansanliike IKL, joka keräsi ympärilleen suomalaisia miehiä ja naisia ja julisti kansallista yhteenkuuluvuutta sekä oman edun hylkäämistä niin, että järjestelmä ja omaa etuaan ajava eliitti hyökkäsivät ja kielsivät sen?

Eikö tämä kansa lähtenyt sadointuhansin itään vapauttamaan Suomea, Eurooppaa ja maailmaa vapaiden kansojen orjuuttajasta yhdessä eurooppalaisten veljiensä ja sisariensa kanssa?

Eikö tämän kansan historia kerro tarinaa, jossa ylivoimalla, lukumäärällä, ei ole mitään merkitystä? Eikö tämän kansan tarina, suomalainen tarina, ole aina ollut sitä, miten se on joutunut käymään suurempaa ja ylivoimaisempaa vastustajaa vastaan?

Eikö tämä kansa ole juuri se kansa, joka tunnetaan itsepäisyydestään, sitkeydestään ja sisukkuudestaan?

Eikö tämä kansa ole nimenomaan se kansa, joka ei ole alistunut miehittäjille, valloittajille ja tyranneille?

Me suomalaiset olemme paljon enemmän kuin mitä globalistiset kierot politiikot, mediat ja virkahallinnot yrittävät meille valehdella, kun meitä yritetään pakottaa antamaan kansamme ja lastemme hyvinvointi pois globalismin nimissä.

Me olemme paljon enemmän kuin mitkään ylikansallisen globalistisen yrityksen luomat brändit ja merkit, joilla meitä alistetaan materialistiseen janoon ja helvettiin, jolle ei näy ikinä loppua.

Me olemme paljon enemmän kuin mihin globalistiseen aivopesuun valjastetut koulujärjestelmät yrittävät lapsiamme turruttaa, toisin sanoen siihen, että olisimme vain yksi arvoton kansa globaalissa maailmassa.

Me suomalaiset kannamme perintöä, historiaa ja verta, joka on käynyt läpi kamppailuja, jotta se selviäisi seuraavaan päivään. Olemme näiden koettelemusten, vastoinkäymisten ja voittojen muovaamia. Olemme osa tuhansia vuosia pitkää tarinaa, sankaritarinaa, jossa kansa on aina taistellut ja voittanut lapsilleen huomisen päivän elämän.

Tämän kansan tarina kertoo siitä, ettei ylivoima tule ratkaisemaan selviytymistaisteluja vaan ainoastaan tahto ja halu. Tämä kansa on selviytynyt näistä koettelemuksista ainoastaan sen tahdolla ja halulla turvata lapsilleen maailma, jossa he voisivat elää eikä pelätä.

Kun sinä kannat Suomen kansan verta, kannat mukanasi kansamme menneet ilot ja surut, tappiot ja voitot, vastoinkäymiset ja menestykset sekä kyyneleet ja hurraamiset, joita on kertynyt kansamme tuhansien vuosien pitkässä historiassa.

Niin kauan kuin tämä suomalainen verenperimä on meillä, on kanssamme se sama tahto ja halu, joka on turvannut ja nostanut suomalaisia miehiä ja naisia ylivoimaisten koettelemusten, haasteiden ja vihollisten yläpuolelle.

Kanssamme on sama tahto ja halu, joka ohjasi meitä tuhansia vuosia sitten karussa ja armottomassa luonnossa. Sama tahto ja halu vei jääkärit ja kansamme läpi vuoden 1918 vapaussodan. Tuo kanssamme oleva tahto ja halu sai meidät taistelemaan ylivoimaista idän uhkaa vastaan.

Valkoisen rodun verenperimä on aina kantanut tarinaa siitä, miten ylivoimalla ja ylivoimaisilla voimasuhteilla ei ole mitään merkitystä, vaan ainoastaan tahdolla ja halulla ja heillä, jotka niitä käyttävät. Kansamme, suomalaisten, tarina on paras esimerkki siitä, mitä on eurooppalainen menestys ja selviytymistarina.

Toverit, ystävät ja maamieheni: kysyn teiltä ja vastatkaa “kyllä” tai “ei”, ja antakaa tulla niin, että menneet ja tulevat sukupolvet kuulevat tuhansien vuosien päähän, että Suomen kansasta löytyy niitä, jotka taistelevat tänään!

Oletteko te osa suomalaista tarinaa, tahtoa ja verta?

Oletteko te valmiita turvaamaan kansamme ja lapsiemme elämän?

Oletteko te valmiita valmiita repimään alas globalistit?

 

KohtiVapautta.com

6 KOMMENTIT

  1. Ihan kylmät väreet menivät kun kuuntelin nostalgiaa henkivän, jämäkän puheen uudelleen videolta. Minusta tuntui että voisin olla kuuntelemassa täsmälleen samaa puhetta sata vuotta sitten huomaamatta eroa ajan kulussa.

  2. Jutku ei vihaa maailmassa mitään enemmän kuin Kristusta ja kristittyjä, ja samaten, todellinen kristitty tietää jutkujen olevan hänen ja Jumalan suurin vihollinen.

  3. Suomi on jo aikoja sitten liitetty eu nwo rikollisiin suunnitelmiin.Kammolla näkee sekä lukee lukemattomista ihmiskohtaloista joissa syyttömät ihmiset sirutetaan täydelliseen mielenhallintaohjelmaan.Kuulostaa mielipuolen houreilta,kunpa olisikin.Maailman poliitikot suomen presidenttiä myöden olisi jo aikoja sitten pitänyt laittaa viralta petoksista ja valheista.Ne metodit joita nykysuomi harjoittaa viattomien ihmisten päänmenoksi on samaa paskaa mitä muualta maailmalta todistetaan.En koskaan olisi halunnut ottaa senkaltaisista asioista selvää mitä myös itse olen joutunut kokemaan.Sauli Niinistö joka kävi toukokuussa Obaman vierailulla 2016.Saman vuoden kesäkuussa oli USA.n sotaharjoitkset suomessa.Sattumaa vai Niinistö?Taitaa suomen tasavallan presidentti tietää että on hankittu keinot pitää väki matalana?NWO miehenä joka myi kansansa halvalla orjuuteen.

  4. Sitä paitsi Niinistö voi olla rauhassa.Aina löytyy niitä `perpetraattoreita´jos ei muualta niin symppiksestä…kamasta tekevät mitä vaan.

Comments are closed.