Koti Artikkelit Suomi valmistautuu myymään vesihuollon ulkomaalaiselle rahaeliitille

Suomi valmistautuu myymään vesihuollon ulkomaalaiselle rahaeliitille

21

Suomen poliittinen eliitti on alkanut kaikessa hiljaisuudessa valmistella kansallisen vesihuollon yksityistämistä. Käytännössä tämä merkitsisi sitä, että kaupunkien vesihuolto huutokaupattaisiin ulkomaalaisille finanssipelureille, jotka voisivat alkaa mielivaltaisesti kiskoa tähtitieteellisiä hintoja veden käytöstä. Elämän perusedellytys luovutettaisiin Suomen kansalta ulkomaalaisille riistäjille.

Jopa Helsingin Sanomien (HS) haastattelemat asiantuntijat akateemikoista aina rahoitusanalyytikoihin asti olivat yhtä mieltä siitä, että vesihuollon yksityistäminen on katastrofaalisen surkea idea. Teema on tuoreena monien mielissä siksi, että muutama vuosi sitten sähkönjakelun yksityistäminen Carunan kautta johti siihen, että joukko sionistipankkiireja alkoi keinotekoisesti kiskoa ylihintaa suomalaisesta sähköstä. Nyt sama tahdotaan tehdä vedelle.

HS:n mukaan ainakin Jyväskylässä, Ähtärissä ja Lahdessa ollaan suunniteltu vesihuollon siirtämistä globaalien pankkiirien haltuun. Vastaavaa ei ole aiemmin tapahtunut Suomen historiassa.

Esimerkiksi Aalto-yliopiston professori Petri Kuoppamäki muistutti, että vesihuollon kaltaiset luonnolliset monopolit tulee pitää valtion hallussa, koska yksityisillä omistajilla on vahvat kannustimet korottaa hintoja perusteettomasti. Kuoppamäki painotti, että suursijoittajien toiminnassa on kyse nimenomaan voitonmaksimoinnista. Mitä korkeammista vesihinnoista suomalaiset tulevat kärsimään, sitä tyytyväisempiä vesihuollon uudet omistajat ovat tuottoisaan sijoitukseensa.

Kuoppamäen mukaan on turha tuudittautua toiveeseen, että ensimmäinen myyntikierros jäisi viimeiseksi. Vaikka kaupungit aloittaisivat yksityistämisen myymällä ensiksi vain pienen osan vesihuollosta ulkomaalaisille, avaisi päätös portit sille, että koko monopoli luovutettaisiin pankkiireille askel askeleelta.

Mitä Suomi saisi kansakuntana vastineeksi vesihuollon yksityistämisestä? Ei mitään. Kaikki hyöty ohjataan niille poliitikoille, jotka ovat mahdollistaneet suomalaisen kansallisomaisuuden ryöväämisen. Maanpetturit voivat olla varmoja, että poliittisen luottamustoimen päätyttyä heillä on edessään yltäkylläinen tulevaisuus ja loistavat uranäkymät niin EU-politiikassa kuin monikansallisissa jättiyhtiöissä. Tämä on poliittisen korruption ja oman edun tavoittelun äärimmäisin taso.

yksityistaminen

Analyysiyhtiö Inderesin pääanalyytikko Sauli Vilén muistutti HS:n haastattelussa, että ”monissa infrastruktuurisijoituksissa on vastapuolella kunta tai valtio, jolloin riskit ovat matalat. Ennustettavuus on hyvä, koska sopimukset ovat usein hyvin pitkiä”. Suomalaiset veronmaksajat takaisivat ulkomaalaisille pankkiireille korkeat riskittömät tuotot saamatta itse mitään vastineeksi.

– Jos puhutaan monopolistisia piirteitä omaavista omaisuuseristä, on hyvin vaikeaa nähdä, että yksityinen omistus olisi järkevä pohja. Siinä ei ole mahdollisuuksia luoda terveen kilpailun edellytyksiä, mikä taas johtaa siihen, että riskit monopolistisen aseman väärinkäytöstä ovat liian suuret, Vilén summasi ja painotti, ettei luonnollisista monopoleista tulisi yksityistää edes vähemmistöosuuksia.

HS muistutti, että toistaiseksi yksityistämishankkeet ovat epäonnistuneet niin Ranskassa, Saksassa kuin Britanniassakin, jossa “yksityistäminen on tuonut kuluttajille ainakin 2,5 miljardin euron lisälaskun ja vesiyhtiöt ovat laiminlyöneet investoinnit”. Tästä huolimatta Suomessa on kasvava joukko poliitikkoja ja virkamiehiä, jotka tahtovat vastaavan mallin tännekin.

Lähtölaukaus Euroopan yksityistämisvimmalle annettiin 1980-luvun Britanniassa, jossa sen puolesta lobbasivat pääministeri Margaret Thatcherin juutalaiset neuvonantajat Keith Joseph ja Alfred Sherman. Sittemmin Euroopan unioni on pyrkinyt estämään yksityistettyjen monopolien uudelleen kansallistamisen linjaamalla, että esimerkiksi vesi- ja rataverkkojen kansallistaminen on ”ihmisoikeusrikos”.

maggieje-e1448662306288
Britannian yksityistämisohjelmaa johtanut Margaret Thatcher pitelemässä menoraa.

Kansainvälisen valuuttarahaston (IMF) vuoden 2018 selvityksen mukaan yksityistämispolitiikasta ovat kärsineet muutkin kuin rapistuvien palveluiden asiakkaat. Kansallisomaisuuden huutokauppaamisen vuoksi Britannian kansantalouden tulevaisuus on yksi Euroopan synkimmistä, IMF totesi.

IMF selvitti tuolloin, että yksityistämispolitiikka on johtanut siihen, että Britannian kansallinen tase on syvällä miinuksella. Valtion kolmen biljoonan punnan varat kalpenevat viiden biljoonan punnan velkojen rinnalla. Koska valtionyhtiöt on huutokaupattu pankkiireille, eivät Britannian omistusten osingot riitä alkuunkaan kattamaan velkojen korkoja.

Yksityistämispolitiikkaa ajettiin 2010-luvulla etenkin TTIP:nä tunnetun EU:n ja Amerikan välisen “vapaakauppasopimuksen” kautta. TTIP kaatui muutama vuosi sitten laajan kansalaisvastarinnan vuoksi, mutta nyt EU ja YK ovat herättäneet sen henkiin kutsuen hanketta “investointituomioistuimeksi”. Hanketta tukee myös Suomen vihervasemmistolainen hallitus, vaikka veden yksityistäminen on uhka Suomen luonnolle ja erityisesti matalatuloisille kansalaisille.

Mihin luonnollisten monopolien yksityistäminen lopulta johtaa? Suomi menettää entistä suuremman osan poliittisesta itsenäisyydestä, kun luonnonvarat ja infrastruktuuri ovat ulkomaisessa omistuksessa. Samasta syystä myös Suomen huoltovarmuus ja maanpuolustuskyky kärsivät. Hintojen keinotekoinen korottaminen leikkaa entisestään tavallisten kansalaisten ostovoimaa, mikä tekee perheen perustamisesta ja verenperinnön jatkamisesta yhä kannattamattomampaa nuorille suomalaisille.

Suomesta tulee siis moderni siirtomaa, jonka isäntiä kosmopoliittisen koronkiskurit ovat. Yksityistämispolitiikan lobbaaminen on rikos, johon syyllistyvät poliitikot, pankkiirit ja virkamiehet ansaitsevat tuntuvan rangaistuksen.

Lähde: Helsingin Sanomat

Lue myös: Miksi pankkeja vihataan

21 KOMMENTIT

 1. Ehkä tämä olisi positiivinen asia murrokselle, siis pisteelle jolloin kansan enemmistö lähtisi marssimaan asian puolesta. Mutta ihmettelen että miten ylväs suomen kansa antaa painaa itsensä näin maanrakoon, miten hyväksytään tämä kaikki mitä jo nyt meille kaadetaan. Radikalisoituminen on enää millien päässä puutuneimmillakin, ja nuorisokin alkaa elää asiassa ihan omaa linjaansa. Ajan kysymys on että ehtiikö ja ymmärtääkö kansa mukaan vielä “rauhan” vai totaalisen sodan aikana.

  • vastaus on niinkin yksinkertainen, koska kansa ei tiedä. kansa lukee hs, yle ja muuta valhemediaa, jotka itseasiassa ovat tämän saman porukan hallinnassa, jotka haluavat omistaa kaiken ja orjuuttaa kaikki muut rodut. joten siinä se.

  • Ei kukaan lähde marssimaan, kun TV:stä tulee ohjelmaa, kaupasta saa viinaa & tupakkaa jne.

   »”Monissa infrastruktuurisijoituksissa on vastapuolella kunta tai valtio, jolloin riskit ovat matalat. Ennustettavuus on hyvä, koska sopimukset ovat usein hyvin pitkiä.” Suomalaiset veronmaksajat takaisivat ulkomaalaisille pankkiireille korkeat riskittömät tuotot saamatta itse mitään vastineeksi.»

   Tuossahan se oli kaikessa lyhykäisyydessään hienosti ilmaistu.

 2. Taksilakia kun oltiin uudistamassa ei silloinkaan uskottu asiantuntijoita että homma kusee jos ala vapautuu.
  Perkle miten vähällä järjellä tätä maata johdetaan!

  • Kyllä uskottiin, mutta toimittiin niin kuin isäntä käskee. Demokratia on huijausta ja poliitikot ovat roistoja

 3. Yksinkertaisia pointteja rahataloudesta ja rahan syntymekanismista:

  • MIKÄÄN MÄÄRÄ kulutusta TAI toisaalta säästöjä ja leikkauksia EI pelasta meitä tuholta tässä korolliseen velkaan perustuvassa huijaussysteemissä. Olemme aina lopulta saman ongelman äärellä: meillä ei ole tarpeeksi rahaa. Toki pärjäämme nyt luottokortteinemme ja pikavippeinemme, mutta mitä sitten, kun juutalainen kiristää hinnat niin ettei enää ole varaa ruokaan eikä puhtaaseen veteen?

  • Ennen jokaista palkan-, etuuden- tai eläkkeenmaksua ja ennen jokaista investointia on ensin otettava uutta velkaa. Mikään työ tai tuotanto ei luo järjestelmään sen arvoa vastaavaa määrää rahaa, vaan UUSI KOROLLINEN LAINA ainoastaan luo sen määrän verran sitä. Aina ensin on velka – sitten vasta KAIKKI muu. Jos rahaa ei käytetä (eli uutta lainaa ei oteta), kaikki pysähtyy: palkanmaksut, tuotanto jne.

  • Juutalaiselta lainattu korollinen velkaraha itsessään aiheuttaa ongelman! Se on kitkettävä juurineen pois Euroopasta – se on meidän ainoa pelastuksemme. Muuten emme koskaan hallitse itseämme: maanpuolustus- tai maahanmuuttopolitiikkaamme, hallitustamme, koulutusjärjestelmäämme tai YHTÄÄN MITÄÄN. Ainoa keino elämän jatkumiseksi Euroopassa ja Suomessa on irtaantua tästä riistojärjestelmästä, joka vie meiltä itsemääräämisoikeuden! Rahanluontimonopoli on saatava takaisin ITSENÄISELLE, VALTIOLLISELLE, VOITTOATAVOITTELEMATTOMALLE KESKUSPANKILLE, jolloin määräämme itse täysin kansallisen rahantarpeemme, pidämme inflaation kurissa ja nousemme lähelle täystyöllisyyttä!

  • Se jolla raha on (se joka rahan luo) laatii säännöt, ja se joka laatii säännöt, saa lopulta kaikki rahat. (Kaikki omaisuus ulosmitataan pilkkahintaan/ryöstetään perintöveroilla ym. kestämättömillä maksuilla ja ihmiset päätyvät orjatyövoimaksi juutalaisille. Verorahoillamme maksetaan sionistisille yksityispankeille lainojemme korkomenoja!)

  • Kaikki talouskriisit ja sodat luodaan keinotekoisesti. Markkinoita ohjataan täysin kulloinkin haluttuun suuntaan eli ne eivät ole mikään ihmisen tahdosta riippumaton, itsenäinen entiteetti! Sisäpiiri so. juutalainen, kansainvälinen pankkimafia tietää etukäteen kaikki pörssikurssien muutokset ymv. sillä he omistavat pörssit, luottoluokittajat jne. – ja nekin ovat itsessään YRITYKSIÄ.

  • Uusi, pankista lainattu raha tehdään KIRJANPITOTEMPULLA TYHJÄSTÄ. Sitä ei ole siihen hetkeen asti ollut olemassa. Rahaa ei luoda mistään kulta- tai muustakaan reservistä, eikä pankki missään nimessä lainaa siellä jo olevia eli sinne asiakkaiden tallettamia rahoja, sillä niistä rahoista pankki maksaa talletuskorot asiakkailleen!

  • Toisen on hävittävä (-), jotta toinen voi voittaa (+). Molemmat (kaikki) eivät voi voittaa.

  • Aamen! Juuri näin. Miten tämä saataisiin kommunikoitua enemmistön tajuntaan? Tietoiskuja, tiedotteita, positiivista propagandaa, toistoa monipuolisesti tekemättä asiasta naurettavaa jne. Jopa
   tapauksessa on tehtävä työtä, paljon työtä ja siihen, ikävä kyllä, taidetaan tarvita myös rahaa.
   Entä päättävän vähemmistön tajuntaan? Antamalla isomman hunajatolpan kuin sionistit :). No ikävä kyllä, siihen taidetaan tarvita ???.

   • Siinä tuli se asian ydin. Eli jos kansallissosialistit haluavat voittaa niin heidän pitäisi toimia niin kuin tässä Saatanan ajassa pitää toimia voittaakseen. Millä ihmisen saa lojaaliksi? Raha, Valta ja Seksi. Eli päteville oman tallin miehille pitää tarjota porkkana; enemmän rahaa, valtaa ja seksiä sitten kun liike lyö läpi. Hyvä virka, muutaman miljoonan tili Panamalla, ja nuoria naisia jalkavaimoksi. Enemmän kuin mitä vastustaja voi tarjota. Näinhän ne poliitikot on koukutettu. Tämä Kali Yugan aika toimii petoksella.

    Pelkkä idealistiseen uhrautumiseen vetoaminen(“anna kaikkesi kansasi puolesta..”) on juutalainen huijaus jolla Britti Imperiumi sai aikoinaan sotilaita rekrytoitua maailman valloitukseen. Eivätkä he antaneet rivisotilaalle lopulta mitään muuta mikä olisi heidän kansaansa auttanut pitkässä viivassa. Voitot nettosi juutalaiset firmat.

  • Harhauttaja kätyreineen pyrkii hajottamaan yhteiskuntamme sisäisiin ristiriitoihin ulkoapäin masinoidulla tuohoamiskoneistollaan, jolla on takanaan kaikki maailman raha poliitikkoineen, päättäjineen ja järjestöineen. Eurooppalaisten perinteisen vahva kansallistunto ja -mielisyys yritetään nujertaa syöttämällä tuholliseen »tasa-arvoon» tähtääviä SAIRAITA ideologioita, jotka murskaavat sen todellisen, luontaisen monimuotoisuuden kulttuureista ja kansoista. Liberalismia ja muita äärimmäisen VAHINGOLLISIA ajatuksia, kuten feminismiä, sponsoroidaan ja promotoidaan myöskin väsymättä, jotta saataisiin aikaiseksi ydinperheen tuho sekä naisten yleinen viha miehiä kohtaan. Se, mitä tarjotaan emansipaationa naisille ja seksuaalivähemmistöille, ei tähtää todellisuudessa mihinkään muuhun, kuin kulttuurimarxistisen agendan mukaisen eurooppalaisten tuhoamisprojektin toteutumiseen ja Paneuroopan eli homogeenisen, helposti hallittavan Euroopan liittovaltion luomiseen!

 4. Nimiä pöytään! Ketkä ovat tämän yksityistämisen takana, joka ikinen nimi ylös. Varsinkin ne nimet, jotka istuvat eduskunnassa.

  • Olisi todella mielenkiintoista tietää idean lähde. Se vain taitaa tulla jossakin Rothschildin kammioista
   ja syntynytkin kymmeniä tai satoja vuosia sitten. Mutta olisi se kiva tietää eduskunnan marionettienkin nimet. Ainakin SDP ja agenda 2030 on kuviossa mukana 100 varmasti.

   • Siellä suljetuissa, salaisissa klubeissa nämä päätetään; ei Suomen eduskunnassa/hallituksessa yhtään sen enempää kuin EU-“parlamentissakaan”.

 5. Dollarin setelistä:

  Annuit cœptis=hän [=Saatana] on suosiollinen yrityksellemme.

  Novus ordo seclorum=uusi aikojen järjestys [=uusi maailman järjestys].

  Huvittavaa kun Jewglellä hakee dollarin pyramidista tietoa, niin se on Jewglen mukaan “vanha kristillinen symboli”. Eli kyseessä ei ole kabbalistisuus, juutalaisuus l. kommunismi, talmudismi, sionismi, illuminati jne.?

  Juutalaiset ovat kaananilaisia tai edomilaisia Edom-nimisen raamatullisen paikan mukaan. Aivan kuten myöhemmin heitä alettiin Juuda-nimisen paikan mukaan kutsua juutalaisiksi. Juutalaisista tuli israelilaisia vasta 125 e.Kr. Juutalaiset eivät myöskään ole kirjoittaneet sanaakaan Raamattuun. Valheet ovat tällä ”valitulla kansalla” suuria…

  Me valkoiset eurooppalaiset olemme todelliset Israelin heimot. Assyyrialaiset vangitsivat meidät 745 e.Kr. Sieltä onnistuimme kuitenkin pakenemaan Kaukasus-vuorille ja Israelin solaan. Täst’edes meidät tunnettiin kaukaasialaisina. Euroopan erämaat kutsuivat meitä monia Abrahamin poikia ja perustimme lukuisia kansakuntia mantereelle: Ephraim (Britannia), Judah (joka ei myöskään ollut juutalainen; Saksa), Dan (Tanska), Reuben (Ranska) ja Manasseh (USA).

  Juutalaisilla ei ole mitään muuta tekemistä Babylonin vankeuteen joutumisen kanssa, paitsi että he auttoivat babylonialaisia meidän kiinniottamisessa!

 6. Nyt tämä vedenmyyntihulluus on – tältä erää-peruttu Jyväskylässä. Mutta vesi on tärkeämpää kuin öljy ja sen saatavuus tulee laskemaan, eli vaara ei ole vielä ohi.

Comments are closed.