Koti Uutisia Kotimaa Kohti Vapautta!-kansanliike kanteli poliisin laittomasta toiminnasta oikeusasiamiehelle

Kohti Vapautta!-kansanliike kanteli poliisin laittomasta toiminnasta oikeusasiamiehelle

2
kohti_vapautta_web-1024x615

Kohti Vapautta!-kansanliike on kannellut eduskunnan oikeusasiamiehelle poliisin laittomasta toiminnasta liittyen järjestön lippujen takavarikointiin viime marraskuussa. Liikkeen mukaan lippujen takavarikointi oli laiton ja muutenkin tarpeeton toimenpide.

Poliisi takavarikoi liput marraskuussa järjestön aktivismin aikana. Ensin poliisi yritti väittää lippujen olevan hakaristilippuja, mutta kansallissosialistien valistettua poliisia muinaissuomalaisista tunnuksista, tulivat he takaisin uuden perusteen kanssa: liput ovatkin todellisuudessa PVL:n lippuja!

Liike itse kieltää lippujen olevan jonkun muun järjestön lippuja kuin itsensä. Lisäksi kantelussa todetaan, että vaikka liput olisivatkin todellisuudessa PVL:n lippuja, niin niiden takavarikointi on tarpeeton toimenpide, sillä poliisi otti itse valokuvia ja tarkisti ihmisten henkilöllisyydet jo paikan päällä.

Voit lukea kantelun kokonaisuudessaan järjestön sivuilla: https://kohtivapautta.com/2020/01/29/kantelu-eduskunnan-oikeusasiamiehelle-lippujen-takavarikoinnista/

2 KOMMENTIT

  1. Tätä Polpo ehtii tutkia kun samalla poliitikot siirtävät kansallisomaisuutta monikansallisille yhtiöille vasten perustuslakiamme.

Comments are closed.