Koti Uutisia EU: vesi- ja rataverkkojen kansallistaminen on “ihmisoikeusrikos”!

EU: vesi- ja rataverkkojen kansallistaminen on “ihmisoikeusrikos”!

4
Britannian yksityistämisohjelmaa johtanut Margaret Thatcher pitelemässä menoraa.

Euroopan unionin sääntöjen mukaan kerran yksityistetyn kansallisomaisuuden palauttaminen takaisin kansan haltuun on “ihmisoikeusrikos”. Teema on noussut pinnalle, sillä antisemitismikohun keskiöön joutunut Labour-puolue on vaatinut postin sekä vesi- ja rataverkkojen kansallistamista.

Labour on saanut hiljattain paljon kannatusta briteiltä, jotka ovat kyllästyneitä infrastruktuurin surkeaan kuntoon ja korkeisiin hintoihin. Britannia yksityisti 1980-luvulta lähtien merkittävän osan kansallisomaisuudestaan, kun juutalaisideologit Keith Joseph ja Alfred Sherman vakuuttivat pääministeri Margaret Thatcherin siitä, että äärimmäinen finanssikapitalismi on Euroopan tulevaisuus.

Infrastruktuurin yksityistäminen johti katastrofaalisiin tuloksiin, sillä uudet omistajat eli finanssikeinottelijat eivät olleet lainkaan kiinnostuneita kansakunnan yleisestä hyvinvoinnista. Sen sijaan, että rahaeliitti olisi panostanut mahdollisimman laadukkaiden palveluiden rakentamiseen, päätti eliitti välttää infrastruktuurin remontti- ja kehittämisinvestointeja viimeiseen asti sekä periä kansalaisilta mahdollisimman korkeita käyttömaksuja. Näin keinottelijat maksimoivat omat voittonsa.

Nyt yhä useampi britti tahtoo yhteiskunnan perustoiminnot pois rahaeliitiltä ja takaisin kansalle. Briteillä on kuitenkin ongelma: valtio on toistaiseksi sitoutunut Euroopan unionin sääntöihin, joiden mukaan keinottelijoiden omistusoikeudet ovat pyhiä. Asian toi esille poliitikko Chris Grayling, jonka mukaan Labourin ei tulisi lupailla äänestäjille kansallistamisohjelmaa.

Myös lakiyhtiö Clifford Chance on uhannut, että mikäli Britannian seuraava hallitus yrittää kansallistaa infrastruktuuria, tulee tämä johtamaan lukemattomiin kalliisiin ja pitkäkestoisiin oikeusjuttuihin. Keinottelijat niin kotimaassa kuin maapallon toisella puolella voisivat syyttää Britannian hallitusta siitä, että se polkee globalistien “ihmisoikeuksia” ajaessaan tavallisen kansan etua.
 

Lähde: Financial Times

4 KOMMENTIT

    • Juuri näin! Toisen maailmansodan holokausti oli se, kun Hitler kansallisti Saksan rahajärjestelmän. Nyt uuninluukut kolisevat Britanniassa, oy vey.

  1. Sheeple katselee TV-laatikkoon ja uskoo mitä tahansa.

    Juutalaisten kätyreiden kuoro varastetun kansallisomaisuuden kansallistamisesta: “This is extremely dangerous for our democracy!”
    https://youtu.be/hWLjYJ4BzvI

  2. Se alkoi siitä kun joku hirteen joutava neropatti keksi sanan “tulosvastuullisuus”. Alettiin vaatia että kaiken on tuotettava voittoa. Kuinka helvetissä esimerkiksi sairaan- ja terveydenhuolto sekä muut julkisen sektorin palvelut voivat näyttää plussatulosta vuoden lopulla?

    Pyrkimys on ajaa mahdollisimman paljon kansaa yksityisten palvelujen piiriin karsimalla koko ajan julkisen sektorin työntekijöitä ja resursseja. Kiva nähdä koska SA Int yksityistetään ja paljonko sen pitäisi tuottaa vuositasolla ja millä keinoin.

Comments are closed.