Koti Uutisia Sadat osoittivat mieltään valkoisten eteläafrikkalaisten kansanmurhaa vastaan

Sadat osoittivat mieltään valkoisten eteläafrikkalaisten kansanmurhaa vastaan

7

Nationalistische Studentenvereniging (NSV) järjesti 22. maaliskuuta protestimielenosoituksen Belgiassa käynnissä olevalle Etelä-Afrikan valkoisten kansanmurhalle. Sadat ihmiset eri järjestöistä ja myös muita osanottajajärjestöjä “kovemmasta linjasta” tunnetut Schild & Vrienden sekä Voorpost osallistuivat marssille, mistä media on ainakin tähän asti ollut sangen vaitonainen.

Belgiassa opiskeleva eteläafrikkalainen Ilse De Beuckelaer kommentoi valkoisten tulevan Etelä-Afrikassa murhatuiksi ja kidutetuiksi. Kidutusta voidaan Beuckelaerin mukaan jatkaa jopa tuntikausia.

NSV:n puhemies Otto van Malderen kommentoi puolestaan seuraavaa:

“Meillä on pitkä yhteinen historia, koska moni eteläafrikkalainen maanviljelijä on alkujaan lähtöisin Belgiasta tai Hollannista. Puhumme periaatteessa samaa kieltä, ja meille opetetaan täällä Belgiassa esimerkiksi myös afrikaanerien kulttuuria.”

Marssin järjestäjätahojen mukaan Etelä-Afrikan hallitus kieltäytyy tunnustamasta lukemattomien valkoisten maanviljelijöiden murhissa olevan selvästi rasistisia piirteitä. NSV vaatii Belgian hallituksen ottavan kysymyksen esille yhdessä Etelä-Afrikan hallituksen kanssa. Järjestäjien mukaan Belgian olisi syytä tehdä tämä, koska maa on jo kauan ollut yksi Etelä-Afrikan tärkeimmistä kauppakumppaneista erityisesti timanttien osalta.


Lähteet: Nordfront.se, YouTube, Sputnik News

7 KOMMENTIT

 1. Oikein! Tästä on puhuttava, tästä on HUUDETTAVA!!!
  Likaisen musta maailmaa kätkee taakseen kansanmurhan, jota rahan sokaisemat EU:n kommunistipoliitikot eivät suostu näkemään, sillä ihmisen hengellä, arvolla ja vapaudella ei ole mitään arvoa noiden umpikierojen sielunsa paholaiselle myyneille “taivaroiden ja palvelusten vapaan liikkuvuuden” täyttä irvokkuutta täynnä olevalle alttarilla, jossa uhrataan ihmisen veri ja sielu hullun kiilto silmissä.

 2. Sulkevaa tämä idiootti sivusto.

  Aiheuttaa 100% harmia ja uskottavuuden puutetta haittaamaanmuuttoa vastustajille osapuolille.

  Jos ette tätä ymmärrä niin tehkää itsellenne jälkiabortti.

  Maahanmuutto kriittiset tahot kiittävät ja vasemmmisto jää itkemään, kun olkiukko katoaa.

  • Mistä kielestä googlasit suomeksi? On sen verta erikoinen lauserakenne…

  • Mitä konkreettista nämä mainitsemasi maahan muutto kriittiset ovat saaneet aikaan? Kumpi on uskottavampi, tinkimätön ideologia oman kansan edun puolustamiseen vai erinäisten selkääntaputtajien ja -puukottajien räpeltäminen ja aikaansaamattomuus ja jakautuminen yhä pienempiin kuppikuntiin?

   Googleta muuten termi olkiukko, kun tuntuu olevan hakusessa sen määritelmä.

  • Haha, nuo sinun perussuomalaiset,suomen sisu tai mitä ikinä junttipaskaporukkaa edustatkaan ovat todellinen ongelma uskottavuudelle. 🙂

Comments are closed.