Koti Artikkelit Suomea johtaa mafia

Suomea johtaa mafia

7

Kansallinen Vastarinta julkaisee tänä syksynä artikkelisarjan rahasta, sionismista ja globalismista, joiden risteykseen todellinen poliittinen valta on keskittynyt. Artikkelit on julkaistu alun perin vuosina 2015–2017. Sarjan kahdeksas teksti on 2.5.2016 ilmestynyt “Suomea johtaa mafia“. Artikkeli julkaistaan alkuperäisessä muodossaan ilman lisäyksiä tai muutoksia. Lue myös sarjan aiemmat osat: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

Viime syksynä puhkesi siirtolaiskriisi, joka on johtanut muun muassa seksuaali-, väkivalta- ja omaisuusrikosten räjähdysmäiseen kasvuun. Pelkästään pääkaupunkiseudulla ulkomaalaistaustaisten raiskausepäiltyjen määrä paisui viime vuonna poliisin tiedotteen mukaan 116 %.

Pääministeri ”Juudas” Sipilä myönsi viime syyskuussa, että pakolaiset ovat jo Suomen budjettivajetta suurempi ongelma. Tästä huolimatta Perskeoksi ristitty perussuomalaisten, keskustan ja kokoomuksen hallitus ei ole halunnut leikata turvapaikkaturismista vaan suomalaisten hyvinvoinnista, koulutuksesta ja kansallisomaisuudesta.

Kysymys kuuluu, miksi eliitti tekee politiikkaa, joka on verisessä ristiriidassa suomalaisten yleisen edun kanssa. Eivät kai päättäjät nyt mitään idiootteja ole? Kai he ymmärtävät, että kansanedustajien on edustettava suomalaista kansaa – ei raiskauksiin 17 kertaa suomalaisia useammin syyllistyviä elintasopakolaisia?

Olisi naiivia ajatella, että näennäisen järjetön politiikka johtuisi siitä, että Suomea hallitsevat idiootit. Päinvastoin, politiikkahan on vain ammattimaistunut viime vuosikymmeninä. Stubbilla, Soinilla ja Sipilällä on kaikilla vuosikymmenten kokemus joko bisneksen tai politiikan parissa. Eivät he eilisen teeren poikia ole. He tietävät vallan mainiosti, että Suomen pakolaispolitiikka johtaa rikostilastojen ja julkisten menojen kärjistyessä inhimilliseen katastrofiin, jonka maksumiehiä ovat tavalliset suomalaiset yrittäjät ja veronmaksajat.

Koska tyhmyys ei ole uskottava selitys hallituksen toiminnalle, on selitystä hämmentävälle politiikalle etsittävä toisaalta. Unohdetaan hetkeksi korulauseet ”demokratiasta” ja kaikki se, mitä meille on peruskoulun yhteiskuntaopin tunneilla ja Ylen iltauutisissa kerrottu. Entä jos poliitikkojen tehtävä ei olekaan kansalaisten edustaminen vaan pakkomielteinen oman edun tavoittelu osana kansainvälistä rikosjärjestöä?

Hallituksen toiminnan logiikka alkaa vaikuttaa hämmästyttävän paljon selkeämmältä, kun sitä vertaa mafiaan. Mittasuhteet täytyy toki asettaa realistisesti; ”Juudas” Sipilästä ei tekemälläkään saa eurooppalaista Al Caponea. Cosa Nostran sydän on Sisiliassa, mutta Suomea alistava poliittinen mafia pitää päämajaansa Wall Streetillä, Lontoon Cityssä ja Brysselissä. Arkadianmäellä sijaitsee puolestaan pyrkyreiden kansoittama kannattajakerho, josta häikäilemättömimmät saalistajat ponnistavat lopulta maailmalle nautiskelemaan koronkiskonnan, asekaupan ja palkkamurhien kymmenyksistä.

Yritysten, hyvinvoinnin ja turvallisuuden uhraaminen

Suomea johtaa kansainvälinen mafia, jonka juoksupoikia kansanedustajat ovat. Hallituksen politiikka näyttää järjettömältä, koska päätöksentekoa ohjaavat ulkomailta kantautuvat käskyt – ei suomalaisen yhteiskunnan pitkän aikavälin edun tavoittelu.

Vastaava jako on tehty viime vuosikymmeninä myös yritysmaailmassa, jossa omistajat ovat erkaantuneet johdosta ja työntekijöistä. Rahoitusmarkkinoiden kansainvälistyessä yhä useampi suomalaisyritys on luisunut ulkomaalaiseen omistukseen. Keinottelijat eivät ole kiinnostuneita uusista investoinneista vaan ainoastaan lyhyen aikavälin voitoista. Kun firman ”kannattavuutta” on hetkellisesti lisätty esimerkiksi potkimalla työvoimaa ulos, myy keinottelija osakkeet voitolla eteenpäin.

Sama rikollinen logiikka on ujuttautunut myös suomalaiseen politiikkaan. Ankaraa yksityistämiskiimaa poteva Sipilän, Stubbin ja Soinin hallitus on ilmoittanut tahtovansa ”yhtiöittää” Suomen kansallisomaisuuden metsistä aina vesistöihin ja tieverkkoihin. Kuten muun muassa Caruna-tapaus osoitti, ryöstön uhreja ovat tavalliset suomalaiset yrittäjät ja palkansaajat. Monopolihinnoittelu leikkaa kansalaisten ostovoimasta ja tekee liiketoiminnasta entistä kannattamattomampaa.

Kun eliitti on imenyt Oy Suomi Ab:n kuiviin ja myynyt julkisen omaisuuden pilkkahintaan ulkomaalaisille pankeille ja suursijoittajille, palkitaan yksityistämisministerit kovapalkkaisilla huippuviroilla Euroopan unionissa ja monikansallisissa yrityksissä. Onnistuneen ryöstökeikan jälkeen kovimmat roistot pääsevät mafian sisäpiiriin.

Sisiliassa mafia väittää pitävänsä yllä järjestystä ja perinteitä. Kunniallisen kuuloisilla puheilla pyritään vakuuttelemaan uhreille, että näiden tulisi olla itse asiassa kiitollisia tultuaan ryöstetyiksi. Suomessa poliittisten ryöväreiden pr-koneisto puhuu vastaavasti ”kansallisesta edusta”, ”kilpailukykyloikasta”, ”kestävyysvajeesta” tai ”rakenteellisista uudistuksista” oikeuttaakseen rikoksensa.

Eliittipoliitikoille Suomen hävittäminen on siis vain yksi etappi gangsteriuralla. Mitä sitten, jos poliisi ei 10 vuoden päästä uskalla enää mennä suurkaupunkien väkivaltaisiin maahanmuuttajalähiöihin? Ministerit ovat jo silloin muuttaneet räntäsateen ja karvalakkikansan keskuudesta Amerikan tai Manner-Euroopan metropolien vitivalkoisille eliittialueille, joiden rauhaa turvaavat hampaisiin asti aseistetut vartijaliikkeet.

Mitä sitten, jos suomalaisen talouskasvun edellytykset on yksityistetty ja huutokaupattu kansainvälisille pankeille? Juuri yksityistämisdiileillähän ministerit ostivat itselleen oikeuden nauttia mafian taloudellisesta turvaverkosta. Mitä väliä suomalaisilla työpaikoilla on, kun mafiosot nauttivat eläkkeelläkin muhkeista bonuksista? Ketä kiinnostaa julkinen koulujärjestelmä, kun rikollispomojen lapset pääsevät parhaisiin yksityisiin yliopistoihin?

”Onnistuneen ryöstökeikan jälkeen kovimmat roistot pääsevät mafian sisäpiiriin.”

Rikollisten markkinointitoimisto

Vapaa tiedonvälitys on perinteisesti ollut punainen vaate järjestäytyneelle rikollisuudelle. Mafian kannalta ihanteellisessa tilanteessa suuri yleisö ei edes ole tietoinen kulissien takana jylläävästä ahneudesta ja verenhimosta. Mikäli ”kummisedät” ylipäätään joutuvat julkisuuden valokeilaan, tahtovat he esiintyä kunnioitettavina liikemiehinä tai hyväntekijöinä.

Suomessa valtamedia suojelee poliittista mafiaa. Lehtitaloista on tullut rikollisten markkinointitoimistoja. Luonnonvarojen ryöstöstä puhutaan lööpeissä ”omistajuuden uudistamisena” ja valkoisten asteittaiseen kansanmurhaan johtavaa väestönvaihtoa kutsutaan ”humanitaarikseksi siirtolaispolitiikaksi” tai ”monikulttuurisuudeksi”. Harhaanjohtavilla sanavalinnoilla ja puolueellisella uutisoinnilla lehdistö pyrkii aktiivisesti piilottelemaan mafian kauheuksia kansalta.

Kansainvälistyvässä maailmassa politiikka on yhä monimutkaisempaa, eikä jatkuvasti valehteleva valtamedia tee kokonaiskuvan hahmottamisesta lainkaan helpompaa. Koska mielipidemonopoli on edelleen mafian omistamalla lehdistöllä, eivät ryöstön uhrit – Suomen kansa – ole nousseet vielä barrikadeille. Merkittävä osa suomalaisista uskoo edelleen, että mafian lahjomia puolueita äänestämällä voi vaikuttaa yhteiskuntaan.

Perussuomalaisten historiallisen röyhkeä takinkääntö kuitenkin osoitti, ettei edes räksyttävä populistipuolue tuo muutosta, mikäli puolueen johto on kiinnostuneempi omasta vauraudestaan ja urastaan kuin Suomen kansallisesta edusta. Miksiköhän Timo Soinin kanta Euroopan unioniin ja Suomen talouspolitiikkaan kääntyi 180 astetta heti, kun hän pääsi vallan makuun?

Mafian lahjoma lehdistö ja koululaitos ovat tehneet esimerkillistä aivopesutyötä viimeisten vuosikymmenten aikana. Jopa ”isänmaallisina” tai ”nationalisteina” itseään pitävät suomalaiset on ehdollistettu ajattelemaan, että reaalipolitiikka tarkoittaa lopulta mafian hännystelyä. Euroopan unionia, vastaanottokeskusten liepeillä tapahtuvia raiskauksia ja suomalaisen teollisuuden alasajoa kirotaan perjantaipullo kourassa pienen kaveripiirin kuullen, mutta vaalien koittaessa lappuun rustataan keskusta, kokoomus tai perussuomalaiset.

Eikö ole hullua, että vihainen kansa äänestää valtaan puolueet, joiden kaudella Suomeen kohdistuva maahanmuuttajapaine ja kansallisomaisuuden ryöstö ovat riistäytyneet kokonaan käsistä?

Alistu, koska sinulla ei ole vaihtoehtoja!

Mafia sysää vastuun rikoksistaan kansan niskoille väittämällä, ettei mitään vaihtoehtoja ole. Vaihtoehdottomuuden mantraa toistetaan valehtelevassa valtamediassa päivästä toiseen:

”Ei rajoja voi sulkea! Kansainväliset sopimukset velvoittavat meitä jatkamaan tuhoisaa maahanmuuttopolitiikkaa!” ”Ei suomalaisia työpaikkoja voi suojella! Globalisoituneessa maailmassa tuotanto on siirrettävä halpatyövoiman maihin!” ”Eivät metsät ja pohjavedet voi olla tulevaisuudessa julkista omaisuutta! Ne on myytävä ulkomaille, jotta valtiolla olisi rahaa huolehtia turvapaikanhakijoiden sosiaaliturvasta!”

Tekosyitä kyllä riittää. Ja kun palkkatappaja pitää pistoolin piippua ohimolla, ei uhrin parane väittää vastaan. On parempi alistua ja elää pelossa kuin uhmata ylivaltaa ja tulla ammutuksi.

Vai onko sittenkään?

Me suomalaiset selvisimme sortokausista ja sodista nimenomaan taistelemalla ylivoimaa vastaan. Minne sisu katosi?

On ironista, että nyt monikansallisten pankkien mafia tekee väestönsiirroista lähtien hirmutekoja, jotka välttääkseen Suomi soti Stalinia vastaan. Ennen tarvittiin armeijaa vieraan valtion luonnonvarojen ja yritysten ryöväämiseksi. Nyt sotaväen työn voi tehdä parlamentarismin ja pankkilainojen avulla. Mafia on miehittänyt Suomen, eivätkä suomalaiset edes ymmärrä sitä!

Kuinka uhmata häikäilemätöntä valloittajaa? Ensimmäinen askel vapauteen on Suomen nykytilan tiedostaminen. Kokosimme yleisimpiä eliitin sepittämiä myyttejä, joilla mafian rikoksia pyritään oikeuttamaan. Kun myytit kumotaan, huomataan, että järjestäytyneelle poliittiselle rikollisuudelle on kuin onkin vaihtoehto: itsenäinen ja omavarainen Suomi, joka ei ota käskyjä ulkomaalaisilta keinottelijoilta!

Rajat kiinni – ei enää tekosyitä!

Myytti (M): Suomi ei yksinkertaisesti voi sulkea rajojaan kansainvälistyneessä maailmassa. Maahanmuuttajat pitävät työvoimakustannukset kurissa ja elvyttävät taantunutta taloutta.

Totuus (T): Kun mafian omistamat sanomalehdet kirjoittavat maahanmuutosta, käyttävät ne jatkuvasti vaihtoehdottomuuden retoriikkaa. Poliitikot vapautetaan vastuusta väittämällä, että siirtolaistulva on kuin luonnonvoima, jota ei voida pysäyttää poliittisilla päätöksillä.

Ketään ei voi mafian mukaan syyttää monikulttuurisesta väkivallasta, koska rajoja ei yksinkertaisesti voi pitää kiinni. Ja vaikka voisikin, rajoja ei saa sulkea, sillä tunkeutujat ovat taloudellinen siunaus Suomelle.

Se on totta, että maahanmuuttajat ”pitävät työvoimakustannukset kurissa” eli polkevat suomalaisten palkkoja. Muun muassa eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen johtaja Jaakko Kiander totesi tämän haastattelussaan Ylelle 24.4.2013. Toisin kuin Kianderia, laiton siirtolaistulva tuskin lohduttaa rehellisiä työtätekeviä suomalaisia, joiden ostovoimasta jatkuvat talouskriisit ovat jo nyt leikanneet mehevän siivun.

Kianderin lisäksi myös rahanpesusta tunnettu mafiapankki Nordea on vaatinut orjatyövoiman kuljettamista Suomeen. Nordean pääekonomisti Aki Kangasharju totesi viime syksynä Turun Sanomille, että ”maahanmuuton vuoksi kannattaa velkaantua”. Kun julkinen ja yksityinen sektori velkaantuvat yrittäessään pitää huolta paisuvan siirtolaismassan hyvinvoinnista, Kangasharju ja muut pankkiirit tekevät voittoa. Velka on heille bisnestä!

Maahanmuuttoviraston ylijohtaja Jaana Vuorion mukaan esimerkiksi 40 000 pakolaista tulee maksamaan suomalaisille veronmaksajille 1 760 000 euroa per päivä. Tästä huolimatta kaikkien eduskuntapuolueiden puheenjohtajat – myös Timo Soini – julkaisivat 29.11. yhteiskannanoton, jonka mukaan Suomen velvollisuus ”oikeusvaltiona” on hukuttautua laittomiin siirtolaisiin. Näin he perustelevat tappavan maahanmuuttopolitiikkansa jatkamisen.

YK: ”Eurooppalaisten verenperimä muutettava”

M: Vaikka maahanmuutto olisikin taloudellinen ja poliittinen katastrofi Suomelle, on monikulttuurisuus silti luonnollinen kehityskulku. Avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikka syntyi siksi, että olemme kiinnostuneita erilaisista kulttuureista ja ihmisistä.

T: Mafia väittää mielellään, että väestönvaihtoon johtava pakolaispolitiikka olisi ”kansan demokraattinen tahto”. Tosiasiassa missään ei ole äänestetty siitä, tahtooko alkuperäisväestö muuttua vähemmistöksi omassa maassaan. Kun itävaltalaiset äänestivät sankoin joukoin maahanmuuttovastaista poliitikkoa Jörg Haideria, EU asetti jopa pakotteita maata vastaan. Näin ”demokraattista” ja ”luonnollista” monikulttuurisuus on.

On selvää, miksi sitovaa kansanäänestystä maahanmuutto- ja rajapolitiikasta ei uskalleta järjestää. Länsinaapurissa työskentelevän poliisijohtaja Ulf Boströmin mukaan Göteborgista on tullut ISIS-terroristijärjestön tärkein värväyskaupunki koko Euroopassa. Vapaiden rajojen politiikkaa ei yksinkertaisesti voi puolustaa järkiargumentein, minkä vuoksi eliitti ei tahdo kuunnella kansan mielipidettä.

Jos kansalaiset eivät ole vaatineet rajojen avaamista, niin kuka on sitten syyllinen? Poliittinen mafia. YK:n siirtolaisasioiden erityisedustaja Peter Sutherland ilmoitti 2012, että eurooppalaiset ovat ”rodullisesti liian yhdenmukaisia”, minkä vuoksi tarvitsemme lisää maahanmuuttoa. YK-johtaja on siis avoimesti todennut, ettei maahanmuutossa ole kyse ihmisoikeuksista tai ”työvoimapulasta” vaan eurooppalaisen verenperimän muuttamisesta!

Peter Sutherland.

Sutherland on toiminut myös maailman vaikutusvaltaisimmassa rikollispankissa, Goldman Sachsissa. Hän kuuluu mafian kovaan ydinjoukkoon. Jos suomalainen poliitikko tahtoo edetä urallaan, on hänen noudatettava sokeasti Sutherlandin sanelemaa sairasta rotupolitiikkaa.

Sutherlandin sisäpiirin sanelema perverssi politiikka on ajanut suomalaisen eliitin usein kiusallisiin tilanteisiin. 23.11.2015 laiton siirtolainen raiskasi ”Juudas” Sipilän kotikunnassa Kempeleessä 14-vuotiaan suomalaistytön. Sittemmin on selvinnyt, että opettajat ovat pyrkineet estämään aiheesta puhumisen koulussa, mikä johtuu siitä, että he noudattavat opetushallituksen sensuurivaatimuksia. Maahanmuuttajien rikoksista ei saa puhua rehellisesti, jotta suomalaisnuorista ei kasvaisi ”rasisteja”.

Opetushallituksen korkein monikulttuurisuuskasvatuksen auktoriteetti on järjestön verkkosivujen perusteella professori Karmela Liebkind. Mafia on nostanut Liebkindin suomalaisen monikulttuurisuuskiihkoilun guruksi, koska hänen mukaan maahanmuutto on aina ja kaikkialla rikkaus. Väitöskirjassaan Liebkind tukeutuu muun muassa pahamaineisten kommunistien, kuten Karl Marxin, Karl Kautskyn ja Otto Bauerin, teorioihin.

Avoimien rajojen politiikassa ei siis ole mitään ”luonnollista”. Mafia aivopesee suomalaisia lapsesta asti syöttämällä kouluissa propagandaa, jossa 100 vuoden takaiset kommunistiset teoriat on päivitetty koskemaan luokkasodan sijaan ”rasismia”. Tämä tehdään siksi, että Sutherlandin kaltaiset miljardöörit saisivat tehdä Euroopasta ”etnisesti vähemmän yhdenmukaisen”. Tämä ei ole luonnollista kehitystä vaan rikollista poliittista mielivaltaa.

EU tekee valtioista velkaorjia

M: Mikäli suljemme rajamme, meidät erotetaan Euroopan unionista. Samalla menetämme EU:n tukirahat ja kansantaloutemme tuhoutuu. Emme saa rahaa enää mistään!

T: Suomen suhde Euroopan unioniin on kuin pienyrittäjän liitto rikollisjärjestön kanssa. Jokainen täysjärkinen tietää, ettei vaikkapa ravintolan perustamisesta haaveilevan kannata pyytää lainaa mafialta.

Vaikka yhteistyö roistojen kanssa voisi taata vakaan rahoituksen ja monia hulppeita etuoikeuksia, menettää yrittäjä samalla riippumattomuutensa ja liikkumavaransa lopullisesti. Yrittäjällä ei ole sananvaltaa rahoittajan järjettömimpiäkään vaatimuksia vastaan. Lainanantaja kiskoo huikeaa korkoa ja leikkaa velalliselta mielummin kaulavaltimon auki kuin antaa velat anteeksi.

Euroopan unioni houkuttelee jäseniä mafian tavoin lupaamalla ilmaista rahaa ja lyömättömiä luontaisetuja. Kun pahaa-aavistamaton uhri on huijattu ansaan, tekee EU tarjouksen, josta ei voi kieltäytyä: uhrin on alistuttava ikuiseen velkavankeuteen. Uhri ei saa hankkia rahoitusta enää keneltäkään muilta kuin EU-mafian sisäpiiriin kuuluvilta pankeilta.

EU kieltää euromaita rahoittamasta valtion julkisia hankkeita omalla keskuspankkirahalla, minkä vuoksi Euroopan maat on alistettu yksityisten ulkomaalaisten pankkien velkaorjiksi. Mikäli valtio ei maksa velkaansa ajoissa, tarttuu euromafioso veitseen, leikkaa julkisesta hyvinvoinnista ja pilkkoo kansallisomaisuuden (valtionyhtiöt, luonnonrikkaudet, infrastruktuurin ja niin edelleen) myyntikuntoon.

Mafia itse tiesi jo etukäteen, ettei uhri selviäisi veloistaan, mutta pr-koneisto valjastetaan syyllistämään silti uhria saalistajan sijaan.

Oma raha on veretön vallankumous

M: Jos Suomi suututtaa mafian pankkiirisisäpiirin, seuraa siitä välittömästi rahoituskriisi. Eihän Suomi voi alkaa luoda omaa rahaa tyhjästä!

T: Kaikki raha luodaan tyhjästä. Esimerkiksi kultakanta ei ole enää vuosikymmeniin ollut käytössä länsimaissa. Pankkiirit luovat jatkuvasti uutta rahaa tietokoneillaan. Noin 95 % käytössämme olevasta rahasta on yksityisten liikepankkien luomaa velkaa.

Uutta rahaa tulee siis nykyjärjestelmässä kiertoon, kun asiakkaat velkaantuvat yksityisille pankeille. Velkaa ei voi kuitenkaan koskaan maksaa kokonaan takaisin: koron vuoksi velkaa on aina enemmän kuin rahaa, jolla velkaa lyhennetään. Tämä luo velkakierteen, josta hyötyvät vain yksityiset pankit. Niille korkomaksut ovat kirjaimellisesti ilmaista rahaa.

Pankit ovat kaupallisia yrityksiä, joiden tehtävä ei ole tukea talouden vakautta. Sen sijaan ne pyrkivät yksinkertaisesti maksimoimaan voittonsa. Poskettomien korkojen vuoksi valtiot – yksityisten pankkien suurimmat asiakkaat – ovat ajautuneet velkaloukkoon. Pankkien kannalta nykyinen velkakriisi on kultakaivos. Päättämällä lainojen ehdoista pankit käytännössä sanelevat EU-maiden politiikan. Pankit ovat ostaneet päättäjät puolelleen.

Koska meistä on tullut pankkien velkaorjia, sanelevat rahanlainaajat velkaehtojen myötä sen, millaista politiikkaa saamme tehdä. 2011 Sveitsissä tehty Network of Global Corporate Control –tutkimus todisti, että maailman suurimmat pankit ja yritykset omistavat toisensa ristiin. Tämä merkitsee sitä, että Suomen velkojat ajavat suomalaisyrityksiä vastaan kilpailevien monikansallisten jättiyhtiöiden etua. Hallitus on liittoutunut suomalaisyrittäjien vihollisten kanssa.

Ainut tapa korjata tilanne on varata rahanluontioikeus yksinoikeudella valtioille. Suomen on perustettava oma kansallinen valuutta. Kansallisen keskuspankin tehtävä on suitsia keinottelua rahoitusmarkkinoilla ja toisaalta tukea kansallisen reaalitalouden kasvua ja vakautta. Kun valtio hallitsee valuuttaansa, se voi tehdä tehokasta finanssi- ja rahapolitiikkaa, jos kansainvälisistä velkakahleista vapautettu talous ylikuumenee tai yskähtelee.

Mafian luomassa järjestelmässä kärsimme rahan jatkuvasta keinotekoisesta niukkuudesta. Keinotekoinen niukkuus tarkoittaa sitä, ettei Suomella ole enää lupaa investoida uusiin yrityksiin, infrastruktuuriin ja palveluihin omalla keskuspankkirahalla, vaikka resursseja, työvoimaa ja kysyntää olisi riittävästi. Talous voisi kasvaa, mutta rahaa ei ole, vaikka rahan luominen on täysin ilmaista.

Rahan keinotekoinen niukkuus on todellinen joukkotuhoase mafian käsissä. Rahamonopolin avulla kokonaiset valtiot on alistettu yksityisten pankkien valtaan.

Voitot yksityistetään – riskit kansallistetaan

M: Nykyinen pankkijärjestelmä on vallassa siksi, että se on paras mahdollinen. Eivät kai eurooppalaiset suostuisi vapaaehtoisesti alistumaan rikolliselle ja riistävälle talousjärjestelmälle?

T: Edes länsimaiden välillä talousjärjestelmät eivät ole samanlaisia eivätkä samanarvoisia.

Mafian tukikohtia ovat Wall Streetin ja Lontoon Cityn rahoitusmarkkinakeskukset, minkä vuoksi Yhdysvallat ja Yhdistynyt kuningaskunta ovat varanneet itselleen huomattavasti enemmän taloudellista liikkumatilaa kuin euromaat. Pörssikeskuksilla on edelleen omat keskuspankit, jotka voivat pelastaa talouden rahoituskriisin uhatessa. Sen sijaan euromaat joutuvat velkaantumaan ulkomaalaisille pankeille ja luovuttamaan näin itsenäisyytensä rippeetkin.

Toisin kuin euromaat, Yhdysvallat voi taantuman uhatessa edelleen elvyttää taloutta keskuspankkirahalla ja julkisilla investoinneilla. Koko Amerikan vauraus rakennettiin valtiojohtoisella New Deal –ohjelmalla, mutta nyt Yhdysvallat vaatii muilta valtioilta masokistista budjettikuria.

Mafian sisäinen hierarkia on selvä: johtajille sallitaan erivapaudet, joista orjat eivät uskalla enää edes unelmoida. Suomi ja muut euromaat voivat hoitaa taantumaa vain yhdellä tavalla: hyvinvointia leikkaamalla ja kansallisomaisuutta myymällä. Johtavat poliitikkomme ovat prostituoituja, jotka eivät uskalla puhua Suomen puolesta vaan tekevät mafian likaisen työn hymyssä suin.

Mafian toimintalogiikka on tappavan yksinkertainen. Pankit pakottavat valtiot köyhyyteen tukemalla yritysten ja julkisten hankkeiden sijaan kiinteistö- ja arvopaperikeinottelua. Useissa länsimaissa noin 85 % pankkien luomasta uudesta pääomasta haaskataan reaalitalouden kannalta toisarvoisiin kohteisiin, kuten kiinteistö- ja osakekauppaan. Tämä nostaa yrittämisen ja elämisen kustannuksia mutta ei luo uusia työpaikkoja.

Kustannusten noustessa valtiot ja yritykset tarvitsevat entistä epätoivoisemmin lainaa pankkimafialta. Pirullisen noidankehän vuoksi pankkien valta suhteessa reaalitalouteen ja yhteiskuntaan kasvaa siis jatkuvasti.

Poliittinen mafia ja Arkadianmäen maanpetturit ovat siis luoneet yhteiskunnan, jossa rahanlainaajilla ja koronkiskojilla on etulyöntiasema valtioihin ja yrityksiin nähden. Pankit kahmivat yhä suuremman osan yritysten tuotoista joutumatta itse kantamaan yritystoimintaan liittyviä riskejä. Viime vuosina länsimaiset veronmaksajat on nimittäin pakotettu pelastamaan lukuisia pankkeja, jotka ovat olleet kaatua rikostensa vuoksi. Voitot yksityistetään, riskit kansallistetaan.

Teollisuus siirretään pois Suomesta

M: Pankkien viholliset ovat kateellisia kommunisteja. Eliitti on rikastunut ahkeruutensa vuoksi. Poliittinen valta on siirtynyt parlamenteilta pankeille, koska pankit luovat työpaikkoja, joita ilman Suomi luhistuisi.

T: Juuri pankkimafian vuoksi yhä harvempi kykenee rikastumaan tai edes elättämään perheensä rehellisellä työnteolla. Talouskasvu ei ole enää vuosiin heijastunut länsimaissa tavallisten työntekijöiden ostovoimaan; sen sijaan voitot ovat valuneet rahoitusmarkkinoiden pohjattomiin kirstuihin. Pankit ja suursijoittajat eivät luo Suomeen työpaikkoja – ne nimenomaan tuhoavat työpaikkoja!

Mafiaa ei kiinnosta yritystoiminnan työllistävä ja reaalitaloutta voimistava vaikutus. Eurooppaa hallitsevat rikolliset vetävät välistä niin suuren summan kuin kykenevät ja jättävät lopulta uhrin kuolemaan katuojaan.

Italian Napolissa katukuva täytyy löyhkäävistä jätteistä, koska Camorra-mafiaklaani omistaa jätehuoltobisneksen. Rikolliset huomasivat Napolissa, että he kykenivät rohmuamaan toimialan voitot käsittelemättä ja hävittämättä roskia. Sipilää, Soinia ja Stubbia käskyttävä Wall Street–Lontoon City–Bryssel –klaani soveltaa Camorran mallia yritysten rahoitusmarkkinoilla: voitot kahmitaan velkavivulla ilman reaali-investointeja ja uusia työpaikkoja. Kun yritys lopulta kaatuu, on gangsteri jo häipynyt ovet paukkuen osingot salkussaan.

Tunnelmia Napolin kaduilta.

Länsimaissa pankkimafian toiminta on johtanut siihen, että teollisuus on rapistunut tai myyty kokonaan esimerkiksi Aasiaan. Pankkien lobbaajat ovat muutamassa vuosikymmenessä luoneet lainsäädännön ja arvoilmapiirin, jossa yritysten ja työntekijöiden ryöväämisestä on tullut täysin hyväksyttävää ja jopa ihailtavaa ”liiketoimintaa”.

Teollisuus ja työpaikat ovat kadonneet länsimaista, sillä yrityksistä on tehty lainsäädännön avulla puolustuskyvyttömiä pörssikeinottelijoita vastaan. Lain mukaan yritysjohdon tärkein tehtävä on maksimoida omistajien varallisuutta. Yhä useammin tämä tarkoittaa osakkeiden arvon lyhytaikaista paisuttamista velkarahalla.

Omistajat pakottavat yrityksiä investoimaan mieluummin firman omiin osakkeisiin kuin esimerkiksi uusiin tehtaisiin. Suuri muutos investointikulttuurissa tapahtui länsimaissa 1980-luvulla, kun rahoitusmarkkinat vapautettiin ja mafia nousi nykyiseen ylivalta-asemaansa. Kun yritys ostaa takaisin omia osakkeitaan, osakkeiden kurssi nousee ja omistajat tahkovat rahaa. Usein ostot tehdään velkavivun avulla, jotta voitot olisivat mahdollisimman makeita. Yritys näyttää voimistuvan, vaikka se velkaantuu eikä käytä varojaan tutkimukseen, kehitykseen tai työllistämiseen.

Pahimmassa tapauksessa yritys pakotetaan tehostamaan ”tuottavuuttaan” irtisanomalla työntekijöitä tai siirtämällä tuotanto ulkomaille. Hetken aikaa silmänkääntötemput johtavat osakekurssin nousuun, mutta lopulta yritys vuotaa kuiviin.

Työpaikat tuhoava kehitys on ollut niin dramaattista, että yksittäiset firmat eivät voi juurikaan taistella sitä vastaan. Tarvittaisiin isänmaallisen valtion väliintuloa, jotta kestävästä liiketoiminnasta tulisi jälleen kannattavaa ja suosittua. Meidän epäonneksemme kaikkia valtapuolueita johtavat seteliselkärankaiset maanpetturit, joiden varaan toivoa ei voi laittaa.

Metsät, tiet ja pohjavedet eivät kuulukaan Suomelle!

M: Suomi köyhtyy, koska valtiolla on liikaa löysää varallisuutta. Jos panemme Sipilän sanoin ”valtion taseen töihin”, vaurastumme hetkessä.

T: Sipilän ja Bernerin suuruudenhullu suunnitelma valtion omaisuuden kauppaamiseksi pilkkahintaan ei tule näkymään millään tavalla työllisyystilastoissa. Kun ulkomaalaiset monopolit saavat päättää esimerkiksi energian ja teiden hinnoittelusta, kasvavat elämisen ja yrittämisen kustannukset entisestään.

Jaakko Kiander laski jo 2008, että radikaalia yksityistämistä suosiva valtion omistajaohjauspolitiikka on tuottanut Suomelle 15 vuodessa 15 miljardin euron tappiot.

Vielä 1980-luvulla luonnonrikkaudet päätyivät yleensä valtiollisen Outokummun kautta takaisin kansantalouteemme edistämään suomalaisten hyvinvointia. Viime vuosina mineraalien kansainvälinen kysyntä on kasvanut, mutta koska kaivosteollisuus on yksityistetty, ei Suomi hyödy muutoksesta lainkaan.

Monikansallinen elintarvikeyhtiö Nestlé lobbaa maailmalla ankarasti myös veden yksityistämisen puolesta. Kaliforniassa Nestlé myy jo sikahintaan pullottamaansa paikallista pohjavettä kuivuudesta kärsiville kansalaisille. Yhä harvempi poliitikko ja puolue näkee menettelyssä mitään moraalitonta tai kansantaloudelle kohtalokasta.

Yhtiöittämällä ja yksityistämällä luonnonvarat, peruspalvelut ja infrastruktuurin mafialle uskolliset poliitikot valmistautuvat Yhdysvaltojen ja EU:n väliseen TTIP-vapaakauppasopimukseen.

TTIP on vapaakauppasopimus, joka toteutuessaan antaisi monikansallisille yrityksille rajattomat toimintavaltuudet Suomessa. Mikäli valtio yrittäisi suojella paikallista yrittäjyyttä tai luonnonvaroja, voisivat yritykset haastaa valtion oikeuteen yksityisessä kansainvälisessä tuomioistuimessa. Esimerkkitapauksia on jo. Tupakkayhtiöt ovat haastaneet useita maita oikeuteen, kun savukeaskien varoitusteksteihin liittyviä määräyksiä on tiukennettu. Vattenfall haastoi Saksan oikeuteen, kun maa päätti luopua ydinvoimasta.

Rikollinen eliitti tahtoo siis kaupata kansallisen itsemääräämisoikeuden ja lainsäädäntövallan ulkomaalaisille monopoleille.

Yrittäjien lisäksi myös kuluttajien, palkansaajien ja ympäristön etujen suojelu kävisi valtiolle mahdottomaksi TTIP-järjestelmässä. Vapaakauppakehitys johtaa peruspalveluiden peruuttamattomaan yksityistämiseen. Puntarissa suursijoittajien voitontavoittelu painaisi huomattavasti enemmän kuin kansalaisten oikeus esimerkiksi laadukkaaseen terveydenhuoltoon tai koulutukseen.

Kieroutuneinta TTIP-keskustelussa on se, että ”vapaakauppaa” kiivaimmin vaativat mafiakeskukset rakensivat oman vaurautensa tiukan protektionistisella talouspolitiikalla. Yhdysvallat, Saksa ja Englanti nousivat taloudellisiksi suurvalloiksi suojelemalla kotimaista tuotantoa ulkomaiselta kilpailulta. Nyt ne toimivat pankkimafian markkinointitoimistoina ja vaativat muilta mailta täysin päinvastaista politiikkaa.

Velkataakka kasvaa todellista taloutta nopeammin – pankit rakastavat konkursseja

M: Valtio ei saa puuttua talouteen – tarvitaan markkina-anarkismia. Mikäli valtio alkaisi luoda rahaa pankkien sijaan, syntyisi hyperinflaatio, joka tuhoaisi Suomen.

T: Hyperinflaatioargumentti sisältää aina väitteen, että tällä hetkellä yksityiset pankit toimisivat vastuullisesti ja pitäisivät velan eli rahan määrän aisoissa. Tämä ei ole kuitenkaan totta, sillä viimeisten vuosikymmenten aikana velan määrä on räjähtänyt länsimaissa.

Kansainvälinen finanssikriisi lähti liikkelle rikollisten amerikkalaispankkien luomasta velkarahoitteisesta asuntokuplasta. Edes 2000-luvun alun velkakupla ei kuitenkaan johtanut hyperinflaatioon. Sen sijaan länsi kärsii kipeästä velkadeflaatiosta, joka johtuu pankkien edesvastuuttomasta, jatkuvasti uusia kuplia synnyttävästä lainanannosta. On järjetöntä väittää, että tiukan julkisen sääntelyn ja valvonnan alainen oma keskuspankki olisi näitä vaarallisempi vaihtoehto.

Velkadeflaatiossa yritykset ja kotitaloudet joutuvat käyttämään yhä suuremman osan varoistaan kuluttamisen ja investointien sijaan lainojen lyhentämiseen ja korkomaksuihin, mikä ajaa talouden väistämättä taantumaan.

Mafian vaikutusvalta perustuu niiden rahanluontimonopolille, joka puolestaan ammentaa voimansa koronkiskonnasta. Legendaariset ”kummisedät” J. P. Morgan ja John D. Rockefeller ovat kutsuneet koronkorkoa maailman kahdeksanneksi ihmeeksi: jos yhden euron annetaan kasvaa 10 % tuotolla korkoa korolle, kasvaa se miljoonaan euroon noin 145 vuodessa.

Kun pankit ovat yksityisessä omistuksessa, koronkoron periaate kasaa kiihtyvällä vauhdilla velallisten (yritysten, kotitalouksien, valtioiden) varallisuutta rahanlainaajille ilman, että rahanlainaajien tarvitsisi tehdä työtä rikastumisensa eteen.

Velka kasvaa eksponentiaalisesti verrattuna reaalitalouteen, minkä vuoksi sääntelystä vapautettu yksityinen pankkijärjestelmä tulee synnyttämään aina väistämättä uusia rahoitus- ja velkakriisejä, jotka nekin ovat lainanantajille kultakaivoksia. Kun yritykset, kotitaloudet ja valtiot on huijattu velkavankeuteen, voidaan niiden omaisuus, kiinteistöt ja luonnonvarat lopulta pakkolunastaa. Lapsikin ymmärtää, ettei koronkorkoon perustuva riisto voi olla pohja terveelle kansantaloudelle tai politiikalle. Silti Arkadianmäen maanpetturit lobbaavat entistä löysemmän pankkisääntelyn puolesta.

Suomen kansanvaltaa ja itsenäisyyttä kuristaa siis ennen kaikkea yksityisten pankkien ja koronkiskonnan koura. Pankit myöntävät velkoja, joiden he tietävät kasvavan liian suuriksi, jotta ne voisi maksaa takaisin. Velkadeflaatio tuhoaa yritysten kyvyn työllistää ja kotitalouksien kyvyn kuluttaa.

Yksityistämällä sivistystoimen hallitus pakottaa myös tulevat sukupolvet alistumaan velan ylivallalle. Mitä riippuvaisempia koulut ovat yksityisestä rahoituksesta, sitä enemmän opetus vastaa poliittista propagandaa. Tälläkään hetkellä koulut eivät kerro nuorille mitään esimerkiksi valtion velkakriisin todellisista syistä. Ja sehän sopii mafialle.

Ratkaisu tappavalle kierteelle on pankkitoiminnan kansallistaminen. Liian korkean inflaation riskin voi välttää erottamalla rahan luomisesta ja kohdentamisesta päättävät järjestelmät toisistaan, jolloin edellinen huolehtii siitä, että uutta rahaa lasketaan liikkeelle vain todellisen talouskasvun edellyttämä määrä. Tämä oli alkuperäisen teollisuuspankkitoiminnan ihanne.

Pankit rakastavat konkursseja.

Velkaorjilla ei ole sananvapautta

M: Poliitikkoja vastaan hyökkääminen on demokratian periaatteiden vastaista. Päättäjämme pitävät huolta siitä, että kansan tahto toteutuu ja jokaisella on sananvapaus.

T: Kuten olemme artikkelin aikana selvittäneet, eliitti on tehnyt kaikkensa, jotta Suomen itsenäisyyden rippeetkin saataisiin myytyä ulkomaalaisille rahanlainaajille ja suursijoittajille. TTIP-sopimus siirtää lainsäätäjien vallan yksityisille ulkomaalaisille tuomioistuimille, jotka toimivat käytännössä suurten pankkien lobbaajina.

Hallitus on viimeisten kuukausien aikana tehnyt hiki hatussa töitä murskatakseen suomalaisten sananvapauden. Perussuomalaisen Jari Lindströmin johtama oikeusministeriö ilmoitti 22.9.2015, että tulevaisuudessa ”kiihottaminen kansanryhmää vastaan” on järjestäytyneen rikollisuuden muoto.

On myös muita keinoja rajoittaa sananvapautta kuin turvautua Lindströmin tavoin Neuvostoliitosta tuttuihin pakkolakeihin ja mielipidevainoon. Yhdysvaltojen keskuspankin entinen johtaja ja mestarivaras Alan Greenspan on puhunut ”traumatisoituneen työntekijän syndroomasta”.

Greenspan käytti syndroomavertausta kertoessaan Yhdysvaltojen kongressille, miksi kansalaisten palkat eivät enää nouse, vaikka yritysten tuottavuus kasvaa jatkuvasti. Greenspanin mukaan työntekijät eivät uskalla vaatia oligarkeilta oikeudenmukaista palkkiota, koska he ovat ”yhden palkkamaksun päässä kodittomuudesta”. Kansalaisten velkataakka on jo niin suuri, että oravanpyörässä jatketaan mukisematta, vaikka olot pahenisivat jatkuvasti.

Toisin sanoen kansa on säikäytetty keinotekoisen niukkuuden ja velkavankeuden avulla poliittiseen lamaannustilaan. Velan määrä paisuu, ostovoima supistuu, eikä töitä ole saatavilla. Loputkin työllistymisunelmat voivat kariutua, jos uskaltaa kritisoida julkisesti mafian vaalimaa konsensusta. On parempi olla poliittisesti passiivinen kuin ottaa esimerkiksi ”rasistin” leima otsaan julkisesti. Suomessakin talousjulkaisut kirjoittavat nykyään säännöllisesti artikkeleita siitä, kuinka työnantajien täytyy pitää ”nollatoleranssi rasismille” eli käytännössä savustaa maahanmuuttovastaiset kansalaiset ulos työmarkkinoilta.

Mafian velkahuijauksen synnyttämä lamaannus näkyy talous- ja maahanmuuttopoliittisen keskustelun lisäksi muun muassa suomalaisten syntyvyystilastoissa. YK:n ja Goldman Sachsin Sutherland sanoi, että Eurooppa on ”etnisesti liian yhdenmukainen”, joten Arkadianmäen juoksupojat päättivät tuhota suomalaisen perheinstituution.

Nykyään 100 % Suomen väestönkasvusta tulee jo maahanmuutosta. Maahanmuuttajat lisääntyvät veronmaksajien tuella kuin kanit. Sen sijaan suomalaisia vaivaa historiallisen ankea vauvakato – viimeksi suomalaisia syntyi näin vähän 1860-luvulla eli kauan ennen teollistumista!

Tämäkään ei ole mafialle tarpeeksi. Hirtehisesti ”taloudellisen yhteistyön ja kehityksen järjestöksi” nimetty OECD ilmoitti tammikuussa Suomen talousongelmien syyn olevan se, että hedelmällisessä iässä olevat naiset perustavat perheitä sen sijaan, että nämä hyppäisivät uraputkeen. Ratkaisuksi ”ongelmaan” järjestö ehdotti kotihoidontuen ja vanhempainvapaiden keston leikkaamista. OECD:n apulaispääsihteeri Mari Kiviniemi tulee epäilemättä saamaan tuntuvan palkkion ulkomaalaisilta isänniltään tästä hyvästä.

Suomi on jo miehitetty – ja nyt puolustusvoimia puretaan

M: Eliitin ja EU:n kritisoiminen on epäisänmaallista. Jos länsi ei pidä yhtä, suistuu koko Eurooppa kaaokseen. Pahimmassa tapauksessa vieras valta voisi sitten miehittää Suomen.

T: Suomi miehitettiin viimeistään siinä vaiheessa, kun meidät huijattiin osaksi Euroopan unionia. Tämän jälkeen meidät pakotettiin ulkomaalaisten pankkien velkavangiksi. Stalinistinen väestönsiirtopolitiikka on jo täydessä vauhdissa: suomalaiset korvataan Afrikan ja arabimaiden maahanmuuttajilla.

Olemme jo siis käytännössä menettäneet valtaosan poliittisesta itsenäisyydestämme. Akuutein uhka ei ole ulkomaalainen valloittaja vaan Arkadianmäen parittajat, jotka myyvät Suomi-neitoa pilkkahintaan ulkomaalaisille gangstereille

Mafian pr-toimistot ovat kiivaasti ajamassa Suomea nyt myös Natoon, joka on TTIP:n sotilaallinen vastine. Amerikkalaiset joukot tulevat järjestämään kolme harjoitusta Suomen maaperällä kevään ja kesän aikana. Perussuomalainen puolustusministeri Jussi Niinistö pimitti tiedon harjoituksista viimeiseen asti, mikä raivostutti jopa monia poliitikkoja.

Suomalaisten sanomalehtien päätoimittajat eivät edes peittele rakkauttaan Natoa kohtaan. Mistä kansanvihollisten into johtuu?

Syy selviää sotilasliiton kotisivuilta, jossa kerrotaan, että Nato perustettiin paitsi torjumaan Neuvostoliiton uhkaa niin myös vastustamaan eurooppalaista nationalismia. Naton omien sanojen mukaan sen tehtävä on myös ajaa Euroopan yhdistymistä eli liittovaltioprojektia. Nato tekee siis väkivalloin sitä, mitä poliitikot ja pankit tekevät korruption kautta: myyvät valtioiden itsenäisyyden mafialle.

Keinotekoinen velkakriisi on ollut hyödyksi myös Nato-fundamentalisteille. Puolustusministeriön kansliapäällikkö Arto Räty totesi Yleisradiolla 29.12.2015, että Suomen ”budjettivajeen” vuoksi maamme sodanajan joukkojen vahvuutta täytyy leikata tuntuvasti.

Asemastaan huolimatta Räty ei ole edes yrittänyt ajaa puolustusvoimien etua. Sen sijaan hän on vaikuttanut varsin tyytyväiseltä säästökuuriin, sillä leikkaukset pakottavat Suomen ”lisäämään kansainvälistä yhteistyötä”. Suomen täytyy myydä puolustusvoimansa pankkimafialle, jotta saisimme vastineeksi toimia Yhdysvaltojen sotilaallisena käsikassarana. Rätyä odottavat varmasti yltäkylläiset eläkevuodet.

Valtamedia valehtelee mafian puolesta

Vaikka mielipidetuomioiden ja työttömyyden uhka ovat merkittäviä syitä sille, ettei kansa uskalla nousta mafiaa vastaan, on ryöväreiden aseista vaarallisin velan ohella media. Edes kansanäänestyksillä ei ole väliä, mikäli mielipidemonopoli istuttaa jatkuvasti valheita kansalaisten tajuntaan.

Suomen maahanmuuttokriisi raiskauksineen ja kasvavine katujengeineen on niin näkyvä epäkohta, että edes lehdistö ei ole kyennyt piilottamaan sitä julkisuudelta. Paljon ongelmallisempia ovatkin ilmiöt, joita ei voi nähdä katukuvassa ja joiden ymmärtäminen vaatii ahkeraa omaehtoista opiskelua.

Siirtolaiskriisi on räikeä oire taudista, joka on onnistuttu pitämään näkymättömissä. Taudin ydin on rahan keinotekoinen niukkuus ja valtioiden velkavankeus. Velkakiristys jäytää Suomea vaivihkaa, suojassa suomalaisten katseilta. Valtamedian tehtävä on ohjata kansalaisten mielenkiinto pois itse taudista ja kohti taudin oireita. Tärkeintä on, ettei velkakorruptiosta puhuta julkisesti.

Kun kyse on velkapommia konkreettisemmista aiheista, kuten Euroopan unionista tai vapaakauppasopimuksista, käyttää valehteleva lehdistö erilaisia harhautusmenetelmiä. MTV Oy:n entinen toimitusjohtaja Pekka Karhuvaara paljasti Porin Suomi Areena –tapahtumassa 2010, että Helsingin Sanomien omistaja Aatos Erkko pakotti kaikki suomalaislehdet propagoimaan EU-jäsenyyden puolesta 1990-luvulla. Sopulilauma totteli herraansa uskollisesi.

Toisin sanoen lehdistö sopi oligarkki Erkon johdolla kansalta salassa, että suomalaisia sumutettaisiin asenteellisella ”tiedotuksella”, jonka tavoitteena oli huijata kansa äänestämään EU-jäsenyyden puolesta. Suunnitelma myös onnistui.

On jo sinänsä äärimmäisen mielenkiintoista, että kaikki Pohjoismaiden suuret mediaperheet – Erkot, Hjörnet ja Bonnierit – edustavat samaa pientä heimoa, jonka osuus on virallisesti noin 0,2 promillea Suomen väestöstä. Näin valta keskittyy. Nyt mediaoligarkit valehtelevat kansalle esimerkiksi TTIP:stä jättämällä kertomatta, että vapaakauppasopimus mahdollistaisi luonnonvarojen ja peruspalveluiden kauppaamisen ulkomaisille monopoleille.

Aatos Erkko.

Tyyntä ennen myrskyä

Niin kauan kuin ravintolayrittäjä maksaa mafialle kiltisti suojelurahaa, näyttää kaikki olevan päällisin puolin kunnossa. Kauppa käy eikä väkivallan uhkaa huomaa. Tilanne kuitenkin muuttuu, mikäli kiristäjät eivät saakaan tahtomaansa. Ikkunat rikotaan, polvilumpiot murskataan ja ravintola poltetaan.

Mafia-aggression merkit ovat nousseet pintaan Euroopassa syksyn siirtolaiskriisin puhjettua. Lokakuussa Nato ilmoitti, että maahanmuuttovastainen toiminta on ”hybridisotaa”. Toisin sanoen maahanmuuttokriitikot ovat Naton silmissä sotilaallisia uhkia. Liittovaltiokiihkoilija Jyrki Katainen puolestaan rinnasti huhtikuussa Ylen Ykkösaamussa nationalistit terroristeihin. Luottoluokittajien kansainväliseen kartelliin kuuluva Standard & Poor’s on jo alkanut kiristää Puolaa, koska maa ei tahdo ottaa enempää elintasopakolaisia. Ruuvi kiristyy eri puolilla Eurooppaa.

Olisi naiivia uskoa, että pankkimafia tyytyisi vain rauhanomaisiin toimiin, mikäli esimerkiksi Suomessa syntyisi laaja itsenäisyysliike.

7 KOMMENTIT

  1. Tämä ns. 2 erä on jo pelattu ja hävitty. Seuraava oikea askel on soluttautua vihollisten leiriin. Siihen menee satoja vuosia, kuten ihailemanne juutalainen hitler teki (teki pahaa eurooppalaisille valkoisille). Nyt on tehtävä vaan kaikkemme saada valkoisten syntyvyys nousuun. Ymmärrättekö? Upeata tässä on se, että siellä on jo omaa porukkaa heidän keskuudessa ja lisää tulee.

    • Olisit voinut jatkaa tuohon edelliseen viestiisi, ei ole tarpeen vaihdella pseudoa. Sama kirjoitustyyli ja samat sijamuotovirheet samoissa aikamuodoissa.

      • HKL..ToT, Avainsana yms. Skitsofreniaan on nykyään kuulemma ihan päteviä lääkkeitä. Vihaisten tekstien suoltaminen saattaa jopa heikentää kuntoutumista. Ei ole häpeä pyytää apua 🙂

  2. Isot kiitokset. Meni aikaa lukea läpi, mutta oli sen arvoista. Tähän sopii tosiaankin sanonta että tieto on valtaa.

  3. Mutta NPC:t huijataan tulevissakin vaaleissa äänestämään joko ilmastonmuutoksen tai näennäisen talouskysymysten perusteella joko SDP tai Kokoomus.

Comments are closed.