Koti Artikkelit Artikkelisarja rahasta, sionismista ja globalismista

Artikkelisarja rahasta, sionismista ja globalismista

10

Kansallinen Vastarinta julkaisee tänä syksynä sarjan artikkeleita, jotka valottavat maailmanpolitiikkaa kansallissosialistisesta näkökulmasta. Kun esimerkiksi pakolaiskriisin juuria ryhdytään tutkimaan, päädytään nopeasti kansainvälisyysaatteen, rahan ja sionismin risteykseen, johon poliittinen valta on keskittynyt.

Artikkelit ovat ilmestyneet alun perin vuosina 2015–2017 Magneettimedia-julkaisussa. Lehti toimi tuolloin Pohjoismaiseen Vastarintaliikkeeseen liitetyn Pohjoinen perinne ry:n alaisuudessa. Yhdistys julkaisi median sisältöä myös paperilehdessä kolmena peräkkäisenä vuonna. 2017 Pirkanmaan käräjäoikeus kuitenkin lakkautti Pohjoisen perinteen osana Vastarintaliikkeen kielto-oikeudenkäyntiä.

Magneettimedian juridinen tila on tällä hetkellä epäselvä, sillä käräjäoikeus ei ilmoittanut tarkasti, miten taustayhdistyksen kieltäminen vaikuttaa itse julkaisuun. Tilanteeseen saatetaan saada selkoa tänä syksynä, kun Vastarintaliikkeen kieltohanke jatkuu Turun hovioikeudessa.

Oikeudenkäyntiin liittyvien kysymysten vuoksi Magneettimedian julkaisutahti hidastui syksystä 2017 lähtien, sillä julkaisun taustalla olleet kansallissosialistit keskittivät voimavaransa Kansallisen Vastarinnan kehittämiseen. Tänä keväänä uudistunut Kansallinen Vastarinta aloittikin täysiverisenä vaihtoehtomediana jatkuvine uutis- ja artikkelivirtoineen.

Viime vuosina Kansallisen Vastarinnan poliittinen analyysi on monipuolistunut, mikä on monilta osin nyt julkaistavan artikkelisarjan tekstien ansiota. Euroopan pakolaiskriisin puhjetessa 2015 Magneettimedia julkaisi artikkelin “Terrorismin ja pakolaiskriisin todelliset syylliset”, joka oli ensimmäinen laaja suomenkielinen yhteenveto Euroopan väestöllisten ongelmien yhteydestä Yhdysvaltojen finanssi-imperialismiin, yksityiseen rahanluontijärjestelmään, sionistiseen lobbyyn sekä Lähi-idän 1900-luvun historiaan.

Artikkelisarjan tekstit ovat tärkeitä, sillä ne pakottavat suomalaisia tutkimaan väestönvaihtopolitiikan oireiden sijaan ongelman perimmäisiä syitä. Lisäksi artikkelit tuovat sisältöä kansallismielisten retoriikalle, joka voi usein jäädä valitettavan pinnalliseksi. Termit kuten “sionisti”, “pankkikartelli” tai “liittovaltio” menettävät merkityksensä, ellei niiden käyttäjä tiedä, kuinka sionistit esimerkiksi hyötyvät yksityisestä pankkijärjestelmästä.

Sarjan ensimmäinen osa on edellä mainittu “Terrorismin ja pakolaiskriisin todelliset syylliset”, ja voit lukea sen TÄÄLTÄ. Seuraavat osat julkaistaan myöhemmin Kansallisessa Vastarinnassa.

Lue myös: Magneettimedia julkaisi vetoomuksen maahanmuuttokriittisille medioille

10 KOMMENTIT

 1. Ansioverotuksella ja perintöveroilla kupataan meiltä moneen kertaan loisten elättäminen. Iilimadon lailla imetään TYÖTÄ tekevästä suomalaisesta kaikki mahdollinen – mitäpä muuta JUUTALAISILTA voisikaan odottaa. He luovat typeriä ja vahingollisia ideologioita ja suuntauksia, saaden suurimman osan goyimista uskomaan siihen – oli kyseessä kuinka mielisairas, perverssi tai vaarallinen suunnitelma tahansa! Jostakin idiootteja tuntuu aina kuitenkin vain riittävän.

  Meille luodaan keinotekoisia tarpeita, jolloin JUUTALAINEN pääsee luomaan myös keinotekoisen monopolin, jolla meistä tehdään orjatyövoimaa heille kätyreineen. Jos sionistien bisneksissä sattuisi käymään huonommin, niin kansa laitetaan siinäkin tapauksessa maksamaan tappiot. Juutalaiset rahoittavat esim. sodissakin aina molempia osapuolia, jotta konflikti tuottaa heille mahdollisimman paljon voittoa! Kun rikollisen kasaarirotta Chaim Zabludowiczin (kuuluu Euroopan sadan rikkaimman “ihmisen” joukkoon) isältä, rikolliselta khazaarirotta Shlomo Zabludowiczilta kysyttiin, onko väärin tehdä omaisuutensa myymällä aseita, tämä vastasi: “Enhän minä tee mitään väärää – vastaan vain kysynnän ja tarjonnan lakiin.” Koukkunokkaisilla ali-ihmisillä ei ole moraalia eikä sielua, kuten olemme aina vain uudestaan joutuneet toteamaan. Silti suomalainen ei ole historiasta paskankaan vertaa oppinut, vaan antaa näiden syöpäläisten edelleenkin istua rahakirstun päällä Suomessakin.

  Euron juutalaiset rikolliset, murhaajat ja valehtelijat loivat, jotta Euroopa (tod. Jewrooppa) voisi yhtenä markkina-alueena kilpailla USA:ta (tod. Jewnited States of Zion) vastaan. Nyt kun kurssit näiden kahden valuutan välillä ovat vaihdelleet ~1:0,9–1:1,6 niin kenen luulette tehneen keinottelulla ja muulla PERVERSSILLÄ markkina- ja rahatalouden silmänlumeella miljardeja ja taas miljardeja meidän kustannuksella; käyttäen meitä maksumiehinä! EU (tod. Jewropean Jewnion) ja sen keskuspankki EKP – joka on JUUTALAINEN YKSITYISPANKKI! – eivät ole mitään muuta kuin sionistien ultimaalinen alistus-, orjuutus- ja tuhontakoneisto meitä vastaan, jolla meistä tehdään homogeenistä, helposti hallittavaa, harmaata massaa. En edes jaksa mennä tässä sen tarkemmin kulttuurimarxistiseen #keinovalikoimaan, joka agendan takana juuri nytkin tikittää rajusti. Kyllä te tiedätte, rakkaat veljeni ja kauniit siskoni.

  Mitä meidän maastamme, kulttuurista ja IHMISISTÄ jää jäljelle tämän sairaan ahneuden ajaman politiikan jäljiltä? Pelkään, ettei juurikaan mitään. Kaikkea ei saa missään nimessä kilpailuttaa ja yksityistää. Meillä tulisi olla oikeus valtiolliseen, voittoatavoittelemattomaan terveyden- ja vanhustenhoitoon, koulutukseen, liikenneyhteyksiin, vesilaitokseen, energiantuotantoon sekä sähkönjakeluun jne. EU-liittovaltiossa kuitenkin annetaan sipilöiden, bernereiden, olliloiden ym. TÄYSIN VÄÄRIEN henkilöiden päättää tulevaisuudestamme TÄYSIN VÄÄRIN perustein ja kannustimin. Kyllähän tuo perkelelauma kehtaa ja jatkaakin hamaan loppuun asti – siltä tämä valitettavasti näyttää.

  Juutalainen on laittanut meidät tuhoamaan itse itsemme. Missä edelleen viipyy SUURMIELENOSOITUS EDUSKUNTATALON EDESSÄ? Juutalainen myrkyttää meitä omistamillaan medioilla, joihin vieläkin pelottavan suuri osa kansasta uskoo. No, jos katsoo pride-viittaisia, pellepukuihin sonnustautuneita älykääpiöitä tai vaikkapa “isänmaallisia” Kok- tai PS-poliitikkoja, ei yht’äkkiä olekaan niin vaikea tajuta sitä. Läpi historian ovat nämä juudealaiset huijarit väärentäneet kaiken pois itsestään; muita vastaan. Suurimpana kusetuksena nk. “holokausti”, joka – ikävä kyllä – on edelleenkin koko läntisen maailman mätä moraalinen selkäranka. Uskomatonta! Fiktiolla ja semifiktiivisillä tarinoilla TV-tuotantoyhtiöt ja Hollywood manipuloivat uskomattoman helposti idioottien mieliä. Suuren suomalaisen revisionistin, tri Vesa-Ilkka Laurion sanoin: “TV on juutalainen nurkkajumala.”

  • Huomio, huoli ja terve vihakin siinä samalla kohdistuvat ikävä kyllä suurimmilta osin täysin väärin asioihin – sen verran hyvin on sionisti suomalaistakin harhauttanut. Kaikkien ongelmien aiheuttaja on RAHAN SYNTYMEKANISMI eli KOROLLINEN VELKARAHA, joka otetaan oman kansallisen pankin asemesta yksityisiltä juutalaisilta mafiapankkiireilta. Rahan tarve on koron takia jatkuvasti suurempi, kuin rahaa edes liikkeellä on. Tämä on väkisinkin orjuuttava ja tuhoon ajava systeemi! Korko, joka maksetaan takaisin, maksetaan myöskin samalla lainatulla rahalla. Täten Suomen kansa ja koko Eurooppa ajautuu juutalaisen maailmanvallan orjatyövoimaksi, maksaen verorahoillaan lainojen korkomenoja kansainväliselle pankkimafialle.

   Lainan oton tarve siis kasvaa yhä suuremmaksi ja suuremmaksi. Myös inflaatio (yleinen hintatason nousu; rahan arvon lasku) rahan lisääntyessä kokoajan kasvaa eli juutalainen saa myytyä tuotettaan alati kasvavalla vauhdilla. Ulkomaankauppa tuo hetkittäistä apua Suomelle, jos ajattelemme asiaa suljettuna systeeminä. Mutteihän se reaalitilanteessa sitä ole. Ennen jokaista palkan-, etuuden- tai eläkkeenmaksua ja ennen jokaista investointia on ensin otettava uutta velkaa. Mikään työ tai tuotanto ei luo järjestelmään sen arvoa vastaavaa määrää rahaa, vaan UUSI KOROLLINEN LAINA ainoastaan luo sen määrän verran sitä. Aina ensin on velka – sitten vasta KAIKKI muu.

   Jos rahaa ei käytetä (eli uutta lainaa ei oteta), kaikki pysähtyy: palkanmaksut, tuotanto jne. Pirulliseksi tämän sionistisen noidankehän tekee se, ettei MIKÄÄN MÄÄRÄ LEIKKAUKSIA eikä toisaalta myöskään MIKÄÄN MÄÄRÄ KULUTUSTA tuo ratkaisua eikä helpotusta ongelmaan. Juutalaiselta lainattu korollinen velkaraha itsessään aiheuttaa ongelman! Se on kitkettävä juurineen pois Euroopasta – se on meidän ainoa pelastuksemme. Muuten emme koskaan hallitse itseämme: maanpuolustus- tai maahanmuuttopolitiikkaamme, hallitustamme, koulutusjärjestelmäämme tai YHTÄÄN MITÄÄN.

   Ainoa keino elämän jatkumiseksi Euroopassa ja Suomessa on irtaantua tästä riistojärjestelmästä, joka vie meiltä itsemääräämisoikeuden! Rahanluontimonopoli on saatava takaisin ITSENÄISELLE, VALTIOLLISELLE KESKUSPANKILLE, jolloin määräämme itse täysin kansallisen rahantarpeemme, pidämme inflaation kurissa ja nousemme lähelle täystyöllisyyttä! Meidän on keskityttävä eliminoimaan ongelman aiheuttaja – ei sen oireita! Uusi raha – nk. “fiat-raha” (“fiat” on latinaa ja tarkoittaa “tulkoon”) – tehdään aina kirjanpitotemppuna tyhjästä. Uusi laina on siis aina täysin uutta, tuoretta, siihen hetkeen asti ennen olemassaolematonta rahaa. Rahaa ei luoda mistään kulta- tai muustakaan reservistä, eikä pankissa asiakkaiden talletettavana olevaa rahaa myöskään missään nimessä ikinä lainata eteenpäin, sillä siitä rahasta pankki maksaa korkoa asiakkailleen. Korko ei ole mitään muuta, kuin tuotteen nimeltä “raha” hinta. Talletettaessa asiakas myy rahaa pankille ja lainattaessa asiakas ostaa rahaa pankilta. Molemmissa tapauksissa päivän noteerattu korko on sen kauppahinta.

   Ennen rahalla oli itseisarvo eli raha oli tehty esim. kullasta tai hopeasta, ja oli kirjaimellisesti painonsa arvoinen rahassa. Nykyään seteliin (joka on puuvilla-pellavaseosta) ja kolikkoon (jotka ovat jotakin mahdollisimman halpaa, juuri ja juuri riittävän kestävää metalliseosta) on painettu sen nimellisarvo. Tuo luku ei ole mitään muuta, kuin SOVITTU arvo jolla kyseisen rahan voi vaihtaa hyödykkeisiin eli tuotteisiin tai palveluihin. Kuvitelkaa: koko järjestelmä on pelkkä sopimus; ykkösiä ja nollia tietokoneiden systeemeissä! Digirahaan siirryttäessä rahan liikkeellelaittajalla minimoituu rahan tuotantokustannukset niin alas kuin mahdollista! Nykyäänkin esim. Yhdysvaltojen keskuspankki, juutalaisomisteinen yksityispankki Federal Reserve, tekee rahaa mahdollisimman halvalla. Rahatehtaassa – josta Fed tilaa rahat valtion obligaatiota (maksusitoomusta) vastaan ja jotka USA:n kansalaiset sitten kuluttavat kiertoon – on töissä mahdollisimman matalapalkkaisia työntekijöitä, usein neekereitä. Siellä raha painetaan ja leikataan, pakataan ja lopulta myydään (huutokaupataan) parhaiten maksavalle keskuspankille, josta raha valuu alaspäin pienempiin pankkeihin ja sieltä kuluttajille, lähinnä asunto- ja autolainojen myötä.

   Meilläkin on eurouudistus meneillään. Sanovat, että tarkoituksena on tehdä paremmin kestävää rahaa. Todellisuudessa ainoa intressi on rahan tekeminen mahdollisimman halvalla. Tämän takia kolikoiden ja seteleiden seoksia aina joskus revisioidaan. Inflaation kasvaessa rajattomasti kohti ääretöntä, juutalainen myy meille enemmän ja enemmän rahaansa, josta me maksamme aina vain enemmän ja enemmän korkoa. Mahdoton yhtälö: luonnonvarat tulevat vastaan ja se onkin ainoa rajoite fiat-rahan määrälle. Sitä voi tehdä vain niin paljon kuin sen takeeksi on energiaa. Siinä ongelman syy. Herää, suomalainen.

   • Yksinkertaisia pointteja rahataloudesta ja rahan syntymekanismista:

    • MIKÄÄN MÄÄRÄ kulutusta TAI toisaalta säästöjä ja leikkauksia EI pelasta meitä tuholta tässä korolliseen velkaan perustuvassa huijaussysteemissä. Olemme aina lopulta saman ongelman äärellä: meillä ei ole tarpeeksi rahaa. Toki pärjäämme nyt luottokortteinemme ja pikavippeinemme, mutta mitä sitten, kun juutalainen kiristää hinnat niin ettei enää ole varaa ruokaan eikä puhtaaseen veteen?

    • Ennen jokaista palkan-, etuuden- tai eläkkeenmaksua ja ennen jokaista investointia on ensin otettava uutta velkaa. Mikään työ tai tuotanto ei luo järjestelmään sen arvoa vastaavaa määrää rahaa, vaan UUSI KOROLLINEN LAINA ainoastaan luo sen määrän verran sitä. Aina ensin on velka – sitten vasta KAIKKI muu. Jos rahaa ei käytetä (eli uutta lainaa ei oteta), kaikki pysähtyy: palkanmaksut, tuotanto jne.

    • Juutalaiselta lainattu korollinen velkaraha itsessään aiheuttaa ongelman! Se on kitkettävä juurineen pois Euroopasta – se on meidän ainoa pelastuksemme. Muuten emme koskaan hallitse itseämme: maanpuolustus- tai maahanmuuttopolitiikkaamme, hallitustamme, koulutusjärjestelmäämme tai YHTÄÄN MITÄÄN. Ainoa keino elämän jatkumiseksi Euroopassa ja Suomessa on irtaantua tästä riistojärjestelmästä, joka vie meiltä itsemääräämisoikeuden! Rahanluontimonopoli on saatava takaisin ITSENÄISELLE, VALTIOLLISELLE, VOITTOATAVOITTELEMATTOMALLE KESKUSPANKILLE, jolloin määräämme itse täysin kansallisen rahantarpeemme, pidämme inflaation kurissa ja nousemme lähelle täystyöllisyyttä!

    • Se jolla raha on (se joka rahan luo) laatii säännöt, ja se joka laatii säännöt, saa lopulta kaikki rahat. (Kaikki omaisuus ulosmitataan pilkkahintaan/ryöstetään perintöveroilla ym. kestämättömillä maksuilla ja ihmiset päätyvät orjatyövoimaksi juutalaisille. Verorahoillamme maksetaan sionistisille yksityispankeille lainojemme korkomenoja!)

    • Kaikki talouskriisit ja sodat luodaan keinotekoisesti. Markkinoita ohjataan täysin kulloinkin haluttuun suuntaan eli ne eivät ole mikään ihmisen tahdosta riippumaton, itsenäinen entiteetti! Sisäpiiri so. juutalainen, kansainvälinen pankkimafia tietää etukäteen kaikki pörssikurssien muutokset ymv. sillä he omistavat pörssit, luottoluokittajat jne. – ja nekin ovat itsessään YRITYKSIÄ.

    • Uusi, pankista lainattu raha tehdään KIRJANPITOTEMPULLA TYHJÄSTÄ. Sitä ei ole siihen hetkeen asti ollut olemassa. Rahaa ei luoda mistään kulta- tai muustakaan reservistä, eikä pankki missään nimessä lainaa siellä jo olevia eli sinne asiakkaiden tallettamia rahoja, sillä niistä rahoista pankki maksaa talletuskorot asiakkailleen!

    • Toisen on hävittävä (-), jotta toinen voi voittaa (+). Molemmat (kaikki) eivät voi voittaa.

 2. Te SVL hemmot voitte herätä fantasijoistanne nytten heti.

  VASEMMISTOLAINEN ANARKISTI JA YLPEÄ SIITÄ!!!!

  SUVAKKI JA YLPEÄ SIITÄ

  • Yritin keskustella sivistyneesti vasemmistosuvakkien kanssa. Kas kumma, ei kuultu mitään muuta argumentteja kuin “syö paska” ja “haista vittu”. Kun rauhallisesti kysyn syventäviä kysymyksiä esimerkiksi rodusta sosiaalisena konstruktiona – vasemmistosuvakki poistuu keskisormeja heiluttaen, kun suvakilla ei ole mitä sanoa. Ilmiö toistui useita kertoja, joten lienee myös käytännössä todistettuna että niillä ei ole argumentteja kuin yllämainitut P ja V. Ja väkivalta, se on tietenkin alemmuuskompleksin vaivaamien mitättömyyksien vahvin ja ainoa agrumentti (kuten he itset julistavat!).

   Tulin myös johtopäätökseen, että näitä kulttuurimarxisteja Bankstereiden Systeemi värväsi joukkoihinsa myöntämällä kelvottomille olennoille oikeuden olla kunniaton (C) kuten F.M.Dostojevskij esitti romaanissa ‘Riivaajat’, 1872. Ottanette huomioon, että tämä ihmistyyppi, joka nyt on kulttuurimarxisti, ei muuttunut mihinkään!

   Suvakit/hintit/vasemmisto/Soroksen palvelijat yms. tärähtäneistön edustajat nimittäin tietävät ja tiedostavat oman mitättömyyden ja kelvottomuuden, ja tämä motivoi mitättömyyksiä kasaantumaan, vahvistamaan toisilleen tämän ‘oikeuden olla kunniaton’. Kun ei ole menestystä missään, ei kykyjä, ei ammattia, ei mahdollisuuksia perheen muodostamiseen, ei mitään toivoa paremmasta tulevaisuudessa – he ryhtyvät puolustamaan bankstereiden ja globaali kapitalistien agendaa koska kukaan muu ei myönnä heille oikeutta olla kunniatton. Tämä Systeemin virallisesti myönnetty oikeus olla kunniaton on ainoa syy mikä estää heitä tappamasta itseään heti (se tehdään aineilla).

   • Touche. Hyvin sanottu Leo. Anarkonistit ovat kaikki vaan niin paskahousuja, että ei ne uskalla tappaa itseään, vaan se yleensä tapahtuu vahingossa, kuten “runopojalle” kävi. Hänen kuolemansa johtui huumeista, kun hän ei kestänyt olla sairaalassa (vieroitusoireet) ja hoidon laiminlyönnistä. Myös hänen nistikaveri salakuljetti “runopojalle” huumeita sairaalaan. Eli äärimmäinen tyhmyys ja huumeriippuvuus tappoivat “runopojan”. 🙂 Itsemurha kyllä vaatii helvetisti pokkaa.

   • Äärivasemmistolaiset öyhöttää kokoajan vaan NATSIT vittuu, natsit vittuu, natseja, kuunatseja öyh öyh. Näiden äärisuvaitsevaisten retardejen miekkareissa on nähty rotumuukalaisia heiluttelemassa ISIS lippuja, mutta se tietenkin on heille ihan ok, oikein “rikkautta”.🙂

    • Eihän noille itsetuhoisille pervertikoille kannata henkeään haaskata. Hukkaan se vain menee. Paska kuuluu viemäristä alas ja pian tulee sade.

  • Ei näiltä tule odottaa mitään järkeen edes viittaavaa. Paskaa ja homotusta sieltä vain tulee. Luulevat kaikkien muidenkin jakavan yhtä suuren kiinnostuksen em. aiheisiin.

Comments are closed.