Koti Uutisia Rikos Eteläafrikkalainen murtovaras sai surmansa

Eteläafrikkalainen murtovaras sai surmansa

5

Etelä-Afrikka on tällä hetkellä tunnettu siitä, kuinka maan valkoisia kohdellaan; mustat ryöstävät, raiskaavat ja murhaavat jatkuvasti valkoisia maatilallisia.

Elokuun lopussa kolme miestä murtautui erääseen taloon. Talossa oli kotona mies ja hänen täysi-ikäinen poikansa. Asukkaat heräsivät kovaan oveen hakkaamiseen. Asukkaat ymmärsivät heti, että heidän kotiinsa yritetään murtautua. Heti, kun ryöstäjät saivat oven auki, he avasivat tulen.

Asukkaat saivat oven kiinni, pakenivat makuuhuoneeseen ja talon isäntä sai aseensa valmiiksi. Asukkaat eivät loukkaantuneet pitkässä tulitaistelussa.

Yksi ryöstäjä sai osuman ja kuoli vammoihinsa heti. Yksi sai osuman päähänsä, juoksi asunnosta ulos ja tuupertui pihamaalle. Hänet vietiin sairaalaan kriittisessä tilassa, ja hän on nyt menehtynyt. Kolmas ryöstäjä onnistui pakenemaan puhelinten ja lompakkojen kanssa.

Lue lisää Etelä-Afrikan tilanteesta: Etelä-Afrikka varautuu valkoiseen vastarintaan: 300 000 kansalaisen aseluvat kumottiin

Lähde: South Africa Today

5 KOMMENTIT

 1. > Kolmas ryöstäjä onnistui pakenemaan puhelinten ja
  > lompakkojen kanssa.

  Kokonaisuutena katsoen ryöstössä saatiin
  — puhelimet ja
  — lompakot.

  Siinä menetettiin. Kaatuneilla olleet
  — aseet ja heidän päällään olleet
  — vaatteet.

  Lopputulos taisi sittenkin jäädä plussan puolelle.

 2. Ei sinänsä mitään uutta ja ihmeellistä ZAssa, mutta määrät ovat monikymmen- ellei peräti satakertaistuneet vallanvaihdon jälkeen. Se oli todellinen hyvinvointivaltio siihen asti ja valtaosalla “sorretuista” meni huomattavasti paremmin silloin.

  V*tuttaa ihan aidosti katsella nykykehitystä. Esim. Knysna oli aikoinaan todellinen paratiisi asua ja näyttää vieläkin hienolta kuvissa, mutta auringon laskettua ei nykyään ole asiaa ulos ilman rautaa vyöllä, sillä sitä hallitsevat öisin mustat huumediilerit ja muu vastaava paskasakki.

  Olen edelleenkin sitä mieltä, että Sipilä voisi organisoida väestönvaihdon ZAn kanssa. Voin lähteä oppaaksi näyttämään, mitkä alueet tulee julistaa suomalaisiksi.

Comments are closed.