Koti Uutisia Sionismi Saudi-Arabian “länsimaalaistuminen” paljastui valheelliseksi propagandaksi

Saudi-Arabian “länsimaalaistuminen” paljastui valheelliseksi propagandaksi

1

Länsimainen lehdistö on viime vuoden aikana kirjoittanut säännöllisesti siitä, kuinka ääri-islamistivaltio Saudi-Arabia on muuttumassa “suvaitsevaisemmaksi” ja “liberaalimmaksi” valtioksi. Mediapropagandan tavoite on lisätä julkista tukea islamistidiktatuurille, joka tekee yhä tiiviimpää yhteistyötä Yhdysvaltojen ja Israelin kanssa.

Saudi-Arabia on pelannut länsimaiden ja valtamedian kanssa taitavaa julkisuuspeliä piilottaakseen sen tosiasian, että maa on veristä sharia-lakia kuolemantuomioineen toteuttava diktatuuri, joka tukee muun muassa Isisiä ja al-Qaidaa.

Saudit ovat yrittäneet miellyttää länsimaita esimerkiksi myöntämällä naisille oikeuden ajaa autolla. Naisten ajo-oikeus on kuitenkin pelkkää kosmetiikkaa verrattuna siihen, että valtio on hiljattain vanginnut maan kuuluisimmat naisten oikeuksia ajaneet aktivistit.

Ihmisoikeusaktivistien mukaan saudien symboliset liberaalit “uudistukset” kalpenevat maan yleisen poliisivaltiokehityksen rinnalla. Viime kuukausina kymmeniä akateemikkoja, liikemiehiä, aktivisteja ja jopa uskonoppineita on suljettu vankilaan siksi, että nämä ovat islamistihallituksen mukaan vaarallisia toisinajattelijoita.

Saudi-Arabian lehdistö on tukenut islamistihallituksen rajuja toimia ja mustamaalannut vankilaan suljettuja naisaktivisteja. Saudimedian mukaan naiset ovat tosiasiassa ulkomaalaisen vallan agentteja, jotka tahtovat ajaa islamistivaltion kaaokseen.

Saudi-Arabian sisäinen kehitys on länsimaiden kannalta erityisen tärkeä teema siksi, että Israelin tiedetään myyvän valtiolle ydinaseteknologiaa. Islamistihallitsijat tulevat tekemään kaikkensa, jotta kansainvälinen keskustelu koskisi saudien “liberaaleja uudistuksia” eikä laitonta joukkotuhoaseohjelmaa.

Lue myös:

Suomen juutalaislehti: Israel voisi tiivistää yhteistyötä ääri-islamistisen Saudi-Arabian kanssa
Ääri-islamistinen Saudi-Arabia avaa elokuvateatterinsa Hollywoodin kulttuurimarxismille
Jussi Halla-aho tukee ääri-islamisteja äänestyskäyttäytymisellään

1 KOMMENTTI

  1. Usein tuntuu, että saudien eliitti on jotenkin herkkäuskoista ja helposti johdateltavaa.

Comments are closed.