Koti Uutisia Kotimaa Suomen juutalaislehti: Israel voisi tiivistää yhteistyötä ääri-islamistisen Saudi-Arabian kanssa

Suomen juutalaislehti: Israel voisi tiivistää yhteistyötä ääri-islamistisen Saudi-Arabian kanssa

5

Suomen juutalaislehti HaKehila julkaisi optimistisen artikkelin juutalaisvaltio Israelin ja ääri-islamistidiktatuuri Saudi-Arabian suhteista. Juutalaislehden mukaan sionistien ja islamistien yhteistyöstä voisi olla suurta hyötyä molemmille osapuolille.

Artikkelin kirjoittanut juutalainen Samuel Willner ylistää aluksi saudien “kiehtovaa elämänviisautta”, mikä on yllättävä kuvaus valtiosta, joka toteuttaa äärimmäisen raakaa sharia-lakia kidutus- ja teloitustuomioineen.

Saudi-Arabia on imperialistinen valtio, joka pyrkii levittämään ääri-islamistista politiikkaansa maailmalle rahoittamalla esimerkiksi radikaaleja moskeijoita sekä Isisin ja al-Qaidan kaltaisia terroristijärjestöjä. Tästä huolimatta Suomen tärkeimmän juutalaislehden artikkelissa Saudi-Arabia esitetään erittäin positiivisessa valossa.

Willnerin mukaan Saudi-Arabian kansantalous voi joutua vaikeuksiin, sillä nopean väestönkasvun myötä valtio ei kykene viemään tarpeeksi energiaa ulkomaille. Saudit tarvitsevat energian viennistä syntyviä tuloja islamististen sotiensa rahoittamiseen.

Willner toteaa, että ratkaisu Saudi-Arabian energiaongelmaan voisi olla yhteistyön lisääminen Israelin kanssa. Maat voisivat yhdistää sähköverkkonsa, minkä lisäksi Israel voisi alkaa toimittaa Saudi-Arabialle maakaasua.

Mikäli Israel ja Saudi-Arabia tehostaisivat energiayhteistyötään Willnerin ehdottamalla tavalla, voisivat saudit säästää suuremman osan tuottamastaan energiasta ulkomaille myytäväksi. Näin saudeilla riittäisi rahaa terrorismin ja islamististen sotien rahoittamiseen.

Näin voitaisiin myös taata, että Lähi-itä pysyisi jatkuvassa kaaoksen tilassa. Jatkuva kaaos puolestaan varmistaisi sen, ettei yhdestäkään arabivaltiosta voisi tulla niin vahva, että se kykenisi haastamaan Israelin sotilaallisesti.

Voittajia ovat HaKehilan ehdottamassa mallissa sionistit ja ääri-islamistit. Häviäjiä ovat puolestaan arabinationalistit sekä länsimaat, jotka joutuvat ottamaan vastaan terrorismin ja sotien synnyttämät pakolaisvirrat.

Kansallinen Vastarinta on uutisoinut viime viikkoina aktiivisesti sionistien ja ääri-islamistien läheisestä suhteesta:

Lähde: HaKehila (1, 2)

5 KOMMENTIT

  1. Israel menee liittoon, vaikka Saatanan kanssa kunhan vain sen edut niin vaativat.
    Ja kuvitelkaapa tyhmät goyimit, vaikka ette sitä olekaan. – tyhmiä – Tuo kansakunta on muka Jumalan Pyhittämä ja Siunaama sekarotuinen sakki, joka hakee apunsa ja siunauksensa epäpyhiin sotiinsa kaikkialta muualta paitsi siltä kovan onnen Jumalaltaan ja vielä kovemman onnen Jeesukselta, joka kävi puhumassa Jumalan eli Isänsä hyvyydestä ja armosta. Noh, henkihän siinäkin meni muutamassa vuodessa. Sitten me “eläimet” tunnustamme tuota Miestä ja perustamme vääräuskoisen uskontomme peruspilarit “huoran penikan” ja “taikurin” edesottamuksiin – siis sen vähän mitä Hän kykeni “hyvässä hapessa” olemaan Pyhällä Maalla.

  2. Satanyahulla ja Saudi- Salomonilla on muuten ihan samanlainen “nenä”, selvästi yhteen ne soppii ja huomenna mennään pussauskoppiin…

  3. Kaksi teokraattista diktatuuria joita USA rahoittaa antaumuksella.
    Hyvinhän nuo tulee toimeen, kun raha yhdistää ja käytännöt uskonnoissa on samat, kaksi persettä ilman paitaa.

  4. Itse asiassa Saudien kuningassuku on todellisuudessa vain juutalainen hallitsijasuku joka pelaa Islampuolta…

  5. Miten hakehila lehti ei aiheuttaisi kohua tällaisella jutulla? Saudi-Arapia on tiktatuuri jossa munahaituvat lähtee vääräuskoisuudesta ja rinnat naisilta. Kehtaavatkin hienoissa vaatteissaan kirjoitella tällaisia älyttömyyksiä Malminrinteen konttoristaan. Onneksi hakehilaa kannattaa vain noin 5 %:a Suomen juutalaisista.

Comments are closed.