Koti Uutisia Saudi-Arabian ääri-islamistijohtaja tapasi juutalaismiljardöörejä New Yorkissa

Saudi-Arabian ääri-islamistijohtaja tapasi juutalaismiljardöörejä New Yorkissa

3
Kuvakaappaus: Goldman Sachsin toimitusjohtaja Lloyd Blankfeinin Twitter-viesti.

Saudi-Arabian kruununprinssi ja maan voimakkaimpiin johtajiin kuuluva Mohammed bin Salman (tunnetaan yleisesti lyhenteellä MbS) on noussut otsikoihin Amerikan-vierailunsa aikana. Vaikka MbS on terrorismia saarnaavan ääri-islamismin vaarallisimman muodon eli wahhabismin tukija, Yhdysvalloissa hän verkostoitui näyttävästi liberaalien juutalaiskapitalistien kanssa.

Yhdysvallat ja Israel väittävät olevansa sodassa islamistiterrorismia vastaan. Todellisuudessa maat ovat kuitenkin Saudi-Arabian ja muiden Persianlahden väkivaltaisimpien muslimivaltioiden liittolaisia. Tämä on tullut erityisen selväksi MbS:n vierailun myötä, sillä maailman vaikutusvaltaisimmat juutalaiset ja amerikkalaiset tahtoivat päästä yhteiseen valokuvaan islamistidiktaattorin kanssa.

Presidentti Donald Trumpin ohella MbS tapasi muun muassa Goldman Sachs-, Bloomberg- ja Blackstone -juutalaisyhtiöiden toimitusjohtajat. Jewish Insider -julkaisu oli erityisen innoissaan siitä, että MbS ja juutalainen mediamoguli Michael Bloomberg tapasivat Starbucks-kahvilassa. Kahvilaketjun juutalainen toimitusjohtaja Howard Schultz ilmoitti vuosi sitten lobbaavansa aktiivisesti vapaan maahanmuuton puolesta.

Vaikka MbS väittääkin Saudi-Arabiassa alamaisilleen taistelevansa arabien puolesta, on hän todellisuudessa kansaansa vihaava globalisti ja sionisti. Tämän todisti se, että diktaattori tapaa matkallaan myös juutalaisen sotahaukka Thomas Friedmanin, joka kohautti 2009 New York Times -artikkelillaan, jossa hän sanoi, että Israelin tulee kylvää kauhua vihollistensa riveihin murhaamalla arabisiviilejä.

Kuvakaappaus: Twitter.

Vaikka ääri-islamistijohtajat väittävät vastustavansa esimerkiksi koronkiskontaa ja homokulttuuria, puhuu MbS:n yhteistyö juutalaispankkiirien ja -liberaalien kanssa puolestaan. Matkansa aikana MbS tapasi myös juutalaisen Stephen Schwarzmanin, josta Kansallinen Vastarinta kirjoitti viime vuonna:

“Toukokuussa Trump lensi valtiovierailuille Israeliin sekä ääri-islamistiseen Saudi-Arabiaan. Matkasta kehkeytyi kaikkien Eurooppaa uhkaavien globalististen virtausten – sionismin, kulttuurimarxismin, finanssieliitin ylivallan sekä väkivaltaisen ääri-islamismin – iljettävä symboli. Matkallaan Trump nimittäin solmi juutalaisen Kushnerin suunnitteleman sadan miljardin dollarin asekaupat Saudi-Arabian kanssa.

Tämä hämmästytti monia Trumpin äänestäjiä, koska vaalien aikana hän puhui ‘ääri-islamismia’ vastaan ja Saudi-Arabia on ääri-islamismin kansainvälinen pääkaupunki. Koska Saudi-Arabia on juutalaisvaltio Israelin liittolainen, myy globalistien alistama Amerikka kuitenkin jihadisteille mielellään viimeisintä murhateknologiaa.

Globalistinen kähmintä ei päättynyt tähän. Saudit nimittäin ilmoittivat palkitsevansa Trumpin asediilistä lahjoittamalla kymmeniä miljardeja dollareita presidentin juutalaisen ystävän Stephen Schwarzmanin johtamalle Blackstone-finanssiyhtiölle. Virallisessa propagandassaan globalistinen saudieliitti väittää vastustavansa niin Israelia kuin esimerkiksi homolobbausta. Korruption voima on kuitenkin mahtava; saudien lahjoma juutalainen Blackstone-yhtiö rahoittaa nimittäin avokätisesti homolobbausta oman OUT BX -järjestönsä kautta!”

MbS tapasi myös Serbian terroripommituksista vastuussa olevan juutalaisen sotahaukan, Madeleine Albrightin sekä lukemattomiin siviilimurhiin syyllistyneen juutalaisen sotarikollisen, Henry Kissingerin. Mikäli ääri-islamistit aidosti vastustaisivat sionismia, olisivat Albright ja Kissinger olleet viimeisiä ihmisiä, joiden kanssa MbS suostuisi puhumaan.

Saudi-Arabian diktaattorin uutisoitiin tavanneen myös mediamoguli Rupert Murdochin, joka on todennut: ”Olen aina uskonut järkkymättömästi Israelin tulevaisuuteen sekä kansainvälisen juutalaisyhteisön tavoitteisiin.”

 

Lue myös:

Lähi-idän mosaiikki
Globalismin poliittiset naamiot
Kuka toi muslimit Eurooppaan?

3 KOMMENTIT

 1. Saudi Arabia’s Crown Prince Mohammed bin Salman has recognized Israel, stressing that Israelis are entitled to their own land.

  “I believe that each people, anywhere, has a right to live in their peaceful nation. I believe the Palestinians and the Israelis have the right to have their own land,” said bin Salman during an interview with the Atlantic published on Monday.

  http://www.presstv.com/Detail/2018/04/02/557238/saudi-arabia-bin-salman-israel

 2. And how will Palestinians have their own land (back) when almost all of old Palestine is nowadays Israel?

  Didn’t know Saudis have something similar to tsar Putains propaganda troll factory. Co-operation?

 3. Islamistiset ääriradikaalit ja juutalaiset ykkösvaikuttajat USA:sta menivät rinkitanssia Yhdysvaltain presidentinvalien jälkeen kun vastoin ennakko kivityksiä Donald Trump voitti rupisammakko -clintonin, vaikka Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu yrittikin kovasti pussata “hullusta lehmästä” USA:n presidenttiä, joka rahanahneudessaan tekisi kaikki uskollisen goyimin edellyttämät temput, mitä vain Herran herra-kansa siltä pyytää (käskee).
  Siksi järkytys oli suuri valkoisen tuulitukkaisen paholaisen ilmestyttyä valkoiseen taloon palauttaaksen sen nimensä mukaiseksi puhumaan jotain Ameriikan suuruudesta kesken sen sen suuruuden särkemistä pieniksi palasiksi, jossa ei ole ainuttakaan puhtaan valkoista palaa, vaan likaisen paskaisia mulatti -paloja, jotka jättävät koskijaansa ruton, ebolan ja kaikkein sen pahimman juutalaisen kulttuurimarxismin, jonka maalittamana on tarkoitus kansan murhata valkoiset kansakunnat ja tehdä niistä harvoista, jotka henkiin jäävät orjia ja eläimiä, joita voi ampua kuin Fasaaneja kuistilta.

Comments are closed.