Koti Uutisia Ulkomaat Ääri-islamistinen Saudi-Arabia avaa elokuvateatterinsa Hollywoodin kulttuurimarxismille

Ääri-islamistinen Saudi-Arabia avaa elokuvateatterinsa Hollywoodin kulttuurimarxismille

1

Kansallinen Vastarinta on kirjoittanut viime viikkoina siitä, kuinka ääri-islamistinen Saudi-Arabia on alkanut tehdä entistä näkyvämpää yhteistyötä Israelin ja Yhdysvaltojen liberaalin pankki-, politiikka- ja mediaeliitin kanssa (1, 2). Saudi-Arabiasta kuuluu jälleen kuohuttavia uutisia.

Saudi-Arabian diktaattori Mohammed bin Salman vieraili tänä keväänä Hollywoodissa, ja nyt yhteistyö on alkanut kantaa hedelmää. Kulttuurimarxistinen The Independent ennusti optimistisessa uutisessaan, että Saudi-Arabian kädenojennus juutalaiselle Hollywoodille tulee tekemään ääri-islamistidiktatuurista “värisevämmän”, “monimuotoisemman” ja “hauskemman” maan.

Saudi-Arabian diktaattori on julistanut avaavansa maan elokuvateatterit 30 vuotta kestäneen pannan jälkeen. Muutos askeettisesta ääri-islamismista uuteen järjestykseen on radikaali. Sen sijaan, että Saudi-Arabia tuottaisi omaleimaista ja paikallista kulttuuria, tullaan valkokankaalle marssittamaan 2010-luvun liberaalit Hollywood-hitit.

Erityisen paljon kuohuntaa on herättänyt vasemmiston, feministien ja kulttuurimarxistien ylistämä elokuva Black Panther, joka tullaan myös esittämään Saudi-Arabiassa. Äärivasemmisto on ylistänyt mustien tähdittämää elokuvaa vastalauseena valkoiselle kulttuurille, kun taas juutalaiset ovat kutsuneet sitä “hienoksi sionistielokuvaksi”. Black Pantherin loi juutalaiskaksikko Stanley Lieber ja Jacob Kurtzberg.

Vaikka Saudi-Arabian elokuvateatterit alkavat syöttää kansalle liberaalia juutalaisten luomaa Hollywood-propagandaa, jatkaa Saudi-Arabia sharia-lakia rikkovien kansalaisten julmia teloituksia sekä Isisin kaltaisten terroristijärjestöjen tukemista. Kulttuurimarxismi ja ääri-islamismi elävät Israelin ja länsimaiden tukemassa diktatuurissa sulassa sovussa.
Lähde: The Independent

1 KOMMENTTI

  1. Saudi-Arabia on poikkeuksetta maailman vahvin valtio. Päättävät 9/11 tutkinnasta, saavat Yhdysvaltojen asevoimien täyden suojeluksen muutamasta öljy tipasta sekä marssivat jopa Suomenkin yliopistojen vaihto-ohjelmiin muiden Aasian maiden kansalaisten edellä.

Comments are closed.