Koti Uutisia Ulkomaat EU palkitsee jäsenmaita maahanmuutosta ja kulttuurimarxismista

EU palkitsee jäsenmaita maahanmuutosta ja kulttuurimarxismista

2

Euroopan unioni aikoo uudistaa budjettiaan suuntaamalla tukirahansa entistä selvemmin niille jäsenvaltioille, jotka edistävät politiikallaan vapaata maahanmuuttoa ja kulttuurimarxismia. Käytännössä budjettiuudistus on tulonsiirto Puolan ja Unkarin kaltaisilta mailta Kreikan ja Espanjan kaltaisille maille. Muutos koskee kymmenien miljardien eurojen tukirahapottia.

EU on jo vuosien ajan yrittänyt painostaa Puolaa ja Unkaria avaamaan rajansa ei-valkoiselle siirtolaisvyörylle. Lisäksi valtioita on yritetty patistaa tukemaan kulttuurimarxistisia lehtiä veronmaksajien rahoilla. Valtiot eivät ole suostuneet vaatimuksiin, minkä vuoksi EU päätti nyt kiristää niitä taloudellisesti.

EU:n kannalta on ollut kiusallista, että Puola ja Unkari ovat menestyneet taloudellisesti paljon paremmin kuin liberaalien ja kulttuurimarxistien johtamat Etelä-Euroopan maat. EU yrittää nyt keinotekoisesti vahingoittaa tiukkaa maahanmuuttopolitiikkaa toteuttavia Keski- ja Itä-Euroopan valtioita siirtämällä niille suunnatut tukirahat liberaalien johtamille valtioille. Unioni itse kutsuu tätä “arvoihin pohjautuvaksi” tukipolitiikaksi.

EU pitää erityisen paljon Kreikasta, jota johtaa “radikaalivasemmistolainen” Syriza-puolue. Syriza esiintyi ennen valtaanpääsyään “pankkivastaisena” protestiryhmänä, mutta vaalivoiton jälkeen se on noudattanut kiltisti pankkiirien käskyjä leikaten jatkuvasti eläkeläisten, lapsiperheiden ja työttömien hyvinvoinnista. Lisäksi Syriza vastustaa “rasismia” ja toteuttaa auliisti globalistien vaatimaa väestönvaihtopolitiikkaa.

Muun muassa Saksan liittokansleri Angela Merkel sekä Ranskan Rothschild-presidentti Emmanuel Macron ovat vaatineet, että EU-tukirahat suunnataan maille, jotka ottavat vastaan erityisen paljon maahantunkeutujia. EU-johtajien mukaan muun muassa Ruotsin rahoitusta tulisi siksi lisätä.
Lähde: Financial Times

2 KOMMENTIT

  1. Suomeen pakoloisena eli maahantungettuna tuli myös tadžik-nuori Afganistanista: Ali Homo. Homohan on latinaa ja tarkoittaa “ihmistä”. Suvakkitätien ja hyysärivirkailijoiden avulla hän adaptoikin Suomessa itselleen lokalisoidun nimen Ali Ihminen.

    Ali on 16-vuotias, ruskeaturpainen, rusoposkinen ja vinosilmäinen tundrien vipeltäjä. “Suomessa parasta on se, kun voin mennä shoppailemaan pillifarkkuja ja paitoja suomalaisten tyttöjen kanssa esimerkiksi H&M:stä”, Ali kertoilee tulkin välityksellä.

    “Myös hiushoitotuotteet ovat jotakin aivan mahtavaa täällä!”, Ali lispaa äänellä joka nousee innostuksesta lähes falsettoon hetkittäin. “Meillä Qurgonteppassa, josta olen kotoisin alunperin, oli vain käyttää hiuksiin kamelinvirtsasta ja hunajasta sekoitettua geeliä tai kamelinspermasta vispattua moussea eli hiusvaahtoa”, Ali selventää imien posket lommolla juuri sytyttämäänsä kevytsavuketta, jota hän pitää vasemman käden nimettömän ja keskisormen välissä.

    Mitä Ali Homo eli nyt kotoisammin myös Ali Ihminen -nimeä totteleva nuorukainen vielä toivoisi tämän lisäksi? “Perheeni, sukuni ja heimoni olisi mahtavaa saada Afganistanista tänne Suomeen myös. Heimokeskeisyys on erittäin tärkeää meille tadžikeille. Heidät jos vain saisin Suomeen…”, huokaa Ali kaihoisasti katseensa samalla taivaalle luoden.

    Afganistanissa on 9 357 129 tadžikia.

Comments are closed.