Koti Uutisia Neljä kymmenestä amerikkalaisnuoresta ei usko ”holokaustin” viralliseen versioon

Neljä kymmenestä amerikkalaisnuoresta ei usko ”holokaustin” viralliseen versioon

4

Sionistinen järjestö The Conference on Jewish Material Claims Against Germany suoritti vastikään tutkimuksen amerikkalaisten tiedoista liittyen ”holokaustiin”. Tutkimus osoitti, että melko suuri osa USA:n väestöstä ei usko valheeseen kuudesta miljoonasta tapetusta juutalaisesta.

31 prosenttia kyselyyn osallistuneista oli sitä mieltä, että juutalaisia kuoli alle kaksi miljoonaa. Nuorten keskuudessa jo 41 prosenttia oli tätä mieltä. 49 prosenttia amerikkalaisnuorista ei osannut nimetä yhtäkään keskitysleiriä, ja heistä 66 prosentilla ei ollut aavistustakaan siitä, mikä Auschwitz oli.

Nämä tulokset ovat saaneet amerikanjuutalaiset suunniltaan. Uutiskanava ABC haastatteli ”holokaustiselviytyjä” Marie Silvermania, joka valitteli kanavalle sitä, että näin moni amerikkalaisista ei enää osta juutalaisten tarinoita ”holokaustista”.

– Tämä menee tunteisiin, natsit murhasivat omia sukulaisiani. Minulle kertomasi on täysin käsittämätöntä, ei tämä voi olla mahdollista, Silverman kommentoi.

Yhdysvaltalaisviranomaiset suhtautuvat hyvin vakavasti tutkimustuloksiin. Uusi lakiesitys nimeltään ”Never Again Education Act” laitettiin juuri vireille USA:n kongressissa. Lain tarkoitus olisi voimaan tullessaan velvoittaa yhdysvaltalaiskoulut intensiivisempään aivopesuun holokaustivalheesta.
Lähteet: Nordfront.se, ABC Action News, Claimscon.org, Jns.org

4 KOMMENTIT

Kommentteja ei esitarkasteta, joten kirjoittajat ovat niistä itse laillisessa vastuussa. Kommentit eivät edusta Vastarintaliikkeen virallista kantaa.

  1. Ei kukaan, joka on älykäs usko tuohon holohoax scheisseen, monet tutkijat ja historioitsijat sen jo kieltävät, mutta silti monet eivät uskalla asiaa puida, koska pelkäävät, että menettävät työnsä, maineensa ja joutuvat vielä vankilaan lisäksi.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here