Koti Uutisia Neljä kymmenestä amerikkalaisnuoresta ei usko “holokaustin” viralliseen versioon

Neljä kymmenestä amerikkalaisnuoresta ei usko “holokaustin” viralliseen versioon

9

Sionistinen järjestö The Conference on Jewish Material Claims Against Germany suoritti vastikään tutkimuksen amerikkalaisten tiedoista liittyen “holokaustiin”. Tutkimus osoitti, että melko suuri osa USA:n väestöstä ei usko valheeseen kuudesta miljoonasta tapetusta juutalaisesta.

31 prosenttia kyselyyn osallistuneista oli sitä mieltä, että juutalaisia kuoli alle kaksi miljoonaa. Nuorten keskuudessa jo 41 prosenttia oli tätä mieltä. 49 prosenttia amerikkalaisnuorista ei osannut nimetä yhtäkään keskitysleiriä, ja heistä 66 prosentilla ei ollut aavistustakaan siitä, mikä Auschwitz oli.

Nämä tulokset ovat saaneet amerikanjuutalaiset suunniltaan. Uutiskanava ABC haastatteli “holokaustiselviytyjä” Marie Silvermania, joka valitteli kanavalle sitä, että näin moni amerikkalaisista ei enää osta juutalaisten tarinoita “holokaustista”.

– Tämä menee tunteisiin, natsit murhasivat omia sukulaisiani. Minulle kertomasi on täysin käsittämätöntä, ei tämä voi olla mahdollista, Silverman kommentoi.

Yhdysvaltalaisviranomaiset suhtautuvat hyvin vakavasti tutkimustuloksiin. Uusi lakiesitys nimeltään “Never Again Education Act” laitettiin juuri vireille USA:n kongressissa. Lain tarkoitus olisi voimaan tullessaan velvoittaa yhdysvaltalaiskoulut intensiivisempään aivopesuun holokaustivalheesta.
Lähteet: Nordfront.se, ABC Action News, Claimscon.org, Jns.org

9 KOMMENTIT

 1. Hah 😀 koukkunokat tärisevät pelosta ja vihasta, kun valheet eivät enää pure.

  • Äkkiä Hollyjewd-tekeleitä kyhäilemään ja pyörimään teattereihin. Voisivat alkaa maksamaan asiakkaille lipun näihin rainoihin myös – ja popcornit sekä limpparit samalla!

   • Yläasteella meidän piti mennä katsomaan koko koulun elokuvantekele nimeltään “Schindlerin lista”. Lystistä piti myös itse maksaa. Taisi olla kolmekymppiä – siis markkaa – hinta suunnilleen. En mennyt, vaan lähdin kotiin ja säästin rahat, jotka faija oli nakannut.

    Parempia aikoja odotellessa. Niin, ja muistakaa toimia, kansallismieliset radikaalit, sillä muutos ei tule itsestään.

    “Jos haluat pestä jalkasi, älä odota vedenpaisumusta.”
    —Stanisław Jercy Lec

 2. Ei kukaan, joka on älykäs usko tuohon holohoax scheisseen, monet tutkijat ja historioitsijat sen jo kieltävät, mutta silti monet eivät uskalla asiaa puida, koska pelkäävät, että menettävät työnsä, maineensa ja joutuvat vielä vankilaan lisäksi.

  • Täysin absurdi väite tuo 10 000 000 ihmisen joukkotuhonta. Mielestäni hyvä keino erottaa fiksut, aidosti ajattelevat ihmiset sokeasti kaikkia auktoriteetteja seuraavista, helposti johdatettavista, ei-niin-fiksuista.

   Vaatii älyä ja rohkeutta olla revisionisti. Kumpaakaan vassareista ei etsimälläkään löydy. Antaa niiden hakata päitään seinään vain hamaan loppuun asti. Kyllä se pää pettää jossakin vaiheessa, voin todeta meidän onneksemme.

 3. Vai että “Never again”… miten sellainen edes voisi tapahtua uudestaan, jota ei alunperinkään tapahtunut.

  • Kannattaa lukea miten evankeliumi loppuu Raamatussa. “Ja juutalaiset ovat levittäneet sitä valhetta näihin päiviin asti.” Rahalla maksavat ihmisiä mukaan valheisiinsa. Ja helppohan sitä rahaa on jaella, kun sitä voi itse tuottaa lähes rajattomasti ja jakaa sitä niille, joille tahtoo; joiden aatemaailmaa ynnä pyrkimykset sattuvat sinua miellyttämään tahi hyödyttämään.

Comments are closed.