Koti Uutisia Sionismi Israel myy ääri-islamisteille ydinaseteknologiaa – asevarustelu kiihtyy

Israel myy ääri-islamisteille ydinaseteknologiaa – asevarustelu kiihtyy

7

Juutalaisvaltio Israel myy salaisesti ydinaseteknologiaa liittolaiselleen Saudi-Arabialle, joka on maailman johtava ääri-islamistisen terrorismin valtiollinen tukija. Asian paljasti tunnettu israelilainen ydinaseasiantuntija Ami Dor-On.

Israelin ja ääri-islamistien yhteistyö Lähi-idässä on ollut jo vuosikymmenten ajan julkinen salaisuus, mutta tieto ydinaseteknologian kauppaamisesta hätkähdytti silti alueen kehitystä tarkkailevia.

Juutalaisvaltion kannalta tilanteesta tekee nolon se, että sionistit ovat syyttäneet Saudi-Arabiaa huomattavasti maltillisempaa Irania “ydinaseen salaisesta kehittämisestä”. Israel on jopa vaatinut Yhdysvaltoja tuhoamaan Iranin maan väitetyn ydinaseohjelman vuoksi. Väitteiden tueksi ei ole koskaan esitetty todisteita.

Dor-Onin mukaan ydiaseteknologiayhteistyö merkitsee sitä, että Lähi-idän joukkotuhoasevarustelukierre tulee kiihtymään. Israel itse rikkoi kansainvälisiä lakeja rakentaessaan omat ydinaseensa vuosikymmeniä sitten, mutta sionistien johtamat länsimaat eivät rankaisseet juutalaisvaltiota joukkotuhoaserikoksesta. Nyt juutalaisvaltio myy tietotaitoaan al-Qaidan ja Isisin tukemisesta tunnetulle Saudi-Arabialle.

Asiantuntijan mukaan Tel Aviv on valmistautunut siihen, että lopulta myös Saudi-Arabia pyrkii kehittämään oman ydinpomminsa. Auttamalla saudeja hankkeessa Israel pyrkii varmistamaan, että projekti etenee sionistien eikä esimerkiksi islamilaisen ydinasevaltio Pakistanin ehdoilla.

Lähde: Press TV

7 KOMMENTIT

  1. Niin kauppaa Suomen valtiokin aseita ja panssareita suoraan Saudi-Arabialle… Halal-Aho tukee tätä

  2. Israelille on poliittisesti edullista, että muodollisesti Saudi-Arabia pommittaa Irania, vaikkakin käyttäen Israelilaisia “sotilasneuvonantajia” hoitamaan “teknisen puolen”.

    Saudi-Arabia ei noita “omia” yhdiaseitaan pysty käyttämään ilman Israelin nimenomaista poliittista päätöstä.

  3. hannes olet vituilla oleva ihminen! Juutalaista kierompaa ihmistä et löydä ja pahempaa selkään puukottajaa!!

  4. hannes idiootti tiesitkö että jenkeistä venäjälle myyty ydinase tegnologia joista syytettyinä oli 11 ihmistä ja 9 kpl oli juutalaisia???

    TIESITKÖ PELLE! voitko itse tarkistaa asian!!

    • ei tule hannes ymmartamaan tuota eika 100 miljoonaa eurooppalaistakaan. surullista. valittu kansa tulee viela tuhoamaan maapallon jihadistien armeijalla. puolustusvoimia ei kiinnosta.

Comments are closed.