Koti Artikkelit Israel: Iran aikoo murhata “kuusi miljoonaa juutalaista”

Israel: Iran aikoo murhata “kuusi miljoonaa juutalaista”

21

Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu on päättänyt pelata harvinaisen häikäilemättömän holokaustikortin yrittäessään usuttaa länsimaat ja Venäjän hyökkäämään juutalaisvaltion vihaamiin maihin. Netanjahun mukaan Iran suunnittelee nyt “kuuden miljoonan juutalaisen murhaa”.

Kuvakaappaus: Bloomberg.

Sionistit ovat tällä hetkellä sotajalalla erityisesti kahdesta syystä. Yhtäältä Israel epäonnistui järjestämään Syyriassa vallankaappauksen, mikä on turhauttanut sionisteja. Toisaalta Israel onnistui pakottamaan Donald Trumpin perumaan Iranin ydinsopimuksen, minkä lisäksi Trump on katsonut Israelin toistuvia sotarikoksia sormien läpi. Trumpin politiikka on lisännyt Israelin itseluottamusta.

Israelin tavoite on Iranin ja Syyrian hallitusten kaataminen, sillä nämä muodostavat sionismia vastustavan niin sanotun vastarinta-akselin Hizbollahin kanssa. Israel on yksin kuitenkin niin heikko, että se joutuu korruption ja kiristyksen kautta pakottamaan muut valtiot sotimaan puolestaan.

Nyt Israel on päättänyt kokeilla, saisiko se lisää sotilaallista tukea Venäjältä. Venäjä on tukenut Syyriassa Israelin vihaaman Bašar al-Assadin hallintoa. Tästä huolimatta Venäjä on ylläpitänyt myös vahvoja taloudellisia ja diplomaattisia siteitä juutalaisvaltioon.

Netanjahu vaati Vladimir Putinia “varmistamaan”, ettei Iran voi iskeä Israeliin Syyrian kautta. Käytännössä Netanjahu siis yritti määrätä Venäjän presidenttiä hyökkäämään Syyrian laillista hallitusta suojelevia iranilaissotilaita vastaan.

– Lähi-idässä on valtio, Iran, joka tahtoo tuhota kuusi miljoonaa juutalaista lisää, Netanjahu totesi Putinille sen jälkeen kun hän oli seurannut “voitonpäivän” paraatia Moskovassa. “Voitonpäivänä” sionistit juhlivat Neuvostoliiton ja Yhdysvaltojen edustaman globalistiaatteen voittoa toisessa maailmansodassa.

“Kuudella miljoonalla juutalaisella” Netanjahu viittasi toisen maailmansodan niin sanottuun juutalaisten holokaustiin. Välittömästi sodan jälkeen “holokaustilla” oikeutettiin Israelin ryövääminen palestiinalaisilta, vaikka tutkijat eivät ole tähän päivään mennessä löytäneet edes yhtä “kaasukammiossa” murhatun juutalaisen ruumista.

“Holokaustista” ei ole jäänyt mitään konkreettisia todisteita, minkä vuoksi monet kiistävät koko “kansanmurhan” todenperäisyyden. Holokausti on poliittinen myytti, jota Israel käyttää lyömäaseenaan muita valtioita vastaan.

Valhe “kuudesta miljoonasta juutalaisesta” syntyi kauan ennen “holokaustia”. Klikkaa kuva suuremmaksi!

“Juutalaisten kansanmurhan” kiistävät holokaustirevisionistit ottivat Netanjahun kummalliset Iran-valheet mielenkiinnolla vastaan. Netanjahun puheet nimittäin osoittavat, että Israelin johtajat ovat aina valmiita valehtelemaan “kuudesta miljoonasta juutalaisesta”, mikäli valheet edistävät Israelin valtapoliittisia tavoitteita. Iran-valheet syövät uskottavuutta myös toista maailmansotaa koskevilta valheilta.

Kansainvälinen juutalaisyhteisö alkoi levittää valheita “kuudesta miljoonasta murhatusta juutalaisesta” itse asiassa jo vuosikymmeniä ennen Adolf Hitlerin valtaannousua. Ensimmäiset merkinnät myytistä ovat peräisin 1800-luvulta (katso kuva yllä).

2000-luvun alussa sionistit usuttivat Yhdysvallat hyökkäämään Irakiin valehtelemalla, että Saddam Hussein valmisti “joukkotuhoaseita”, joilla toteutettaisiin “uusi holokausti”.

Viime kuussa sionistit vaativat Yhdysvaltoja iskemään myös Syyriaan “uuden holokaustin estämiseksi”. Aina kun sionistiliike tahtoo sotaa, käyttää se siis samaa valhetta tekosyynä.

Lähde: Bloomberg

21 KOMMENTIT

 1. Nyt alkaa olla sionistirikollisten viimeinenkin uskottavuus mennyt. Ei löydy todisteita hyökkäyksille Israelia vastaan ja jäljet johtavat kerta toisensa jälkeen sylttytehtaalle kun sodat syttyvät ja Lähi-idän terrorismi nousee (Israelin rahoittamana).

  Yhdenkään sotien vankileirillä olleen ihmisen ja ihmisryhmän kärsimys ei ole toista ylevämpää. Yksikään niistä miljoonista gulageilla nääntyneistä ja raa’asti murhatuista ja kidutettu Istanbul valkoisista ei lähtenyt vaatimaan juutalaisten bolsevikkijohtajien jälkipolvien orjuuttamista ja tuhoamista, vaikka aihetta tähän olisi totisesti ollut.

  Tämä erottaa meidät valkoiset sionisteista. Me emme kosta esi-isiemme tekoja seitsemänteen polveen, emmekä murhaa ja orjuuta muita kansoja tekaistuilla tarinoilla “kollektiivisesta syyllisyydestä”. Me emme korota itseämme orjuuttamalla muita.

  Sionistien valta tulee murtumaan ja rikolliset saavat rangaistuksensa. Ihmiset tulevat näkemään heidän todelliset kasvonsa.

 2. Anna sen soida anna sen soida. Satanjahuu sairain valehtelija päällä maan. Hyi vittu jutkut on oksettavan,sairaita valehtelijoita.

 3. Juutalainen aritmetiikka: 6 + 0 + 0 + 0 + 0 + 0 + 0 = 6000000.
  Valitettavasti, juutalaisten mahti perustuu goyimien äärettömään tyhmyyteen ja typeryyteen. Goyit näet uskovat mihin tahansa juutalaisten sepittämiin satuihin, vaikka niissä olisi rikottu kaikki fysiikan, logiikan yms. luonnon lait.

 4. Moneen otteeseen on todennettu tieteellisesti, että koko holekaustia ei ole tapahtunut, jopa juutalaiset ja itse Wiesenthal on tämän myöntänyt (itse myönsi olemassa olevassa haastattelussa että 6milliä sattui olemaan soppeli luku, ei mitään muuta).
  “Eloonjääneet” kertovat, kuika kauheita asioita tapahtui, kertomukset muuttuvat joka kerta tunnepitoisimmiksi.
  Eräskin pelastautunut kertoi olleensa Auschwitzissa vuonna -40, vaikka koko leirin rakentaminen aloitettiin vasta -41.
  Toinen kertoi kauhuista ja yksityiskohdista Majdanekin siirtoleiristä, mutta kun kysyttiin kauanko hän leirillä oli aikaa viettänyt, niin vastaus oli 4h, jonka jälkeen juna lähti taas eteenpäin (arkistosta vahvistui, että kyseinen juna pysähtyi myöhään illalla ottaakseen lisää työväkeä mukaan).
  Asiantuntijat ovat kumonneet myytin jo yli 20 vuotta sitten. Professorit Paul Rassinier (the Holocaust Story and the Lies of Ulysses), Robert Faurisson (lukuisia artikkeleita, esim. ’the Problem of the Gas Chambers’), Arthur Butz (the Hoax of the Twentieth Century) ja Wilhelm Stäglich (der Auschwitz Mythos) sekä Germar Rudolf (the Rudolf Report; Auschwitz Lies; Dissecting the Holocaust; Lectures on the Holocaust), Jürgen Graf, Carlo Mattogno, David Irving etc.

 5. Jutkut sotikoot omat sotansa ja mitä tulee käärmeen kieliseen valehtelijaan Benjamin Netanjahuhun. Hän voi mennä hakkaamaan päällään Itkumuuria ja pyytämään apua Jahveltaan, jolle koko konkkaronkan kaitseminen kuuluukin. Ja jos “ylhäältä” apua heru. Silloin on arvon pääministerin syytä vähän mennä itseensä.
  Ainakaan goyimien EI pidä mennä kuolemaan Israelin sodissa, koska niillä ei ole siihen mitään velvollisuutta. Myös Israel on luvaton ydinase maa siinä missä Irankin, joka on “hallinnoltaan” lähes yhtä sairas uskonnon ja maallisen hallinnon sekamelska, josta ei tiedä erkkikään kumman ominaisuudessa milloinkin puhutaan.
  Oletan, että Pathmokselta voisi löytyä osaavia sotilaita sinne, missä se suurin hätä on.

  • Paitsi että Iran ei valloita proxy-terroristien avulla muita maita, ei ole aloittanut sotaa yli 200 vuoteen, ei ole mikään uhka lähi-idässä eikä euroopassa kenellekkään(paitsi sionisteille).

   Enkä nyt sanoisi että islam on mikään ongelma siellä tai uskonto ylipäätänsä. Ei ainakaan siinä määrin että se koskettaisi valkoisia kansoja.

 6. Vieläkö joku epäilee että Putin ei pelaa sionistien pussiin? Vaan saattoihan tuo Netan-jehu ollut ihan vaan turistina Venäjällä ja eksynyt Punaiselle Torille juuri Deutschlandkaustin merkkipäivänä ja sattumalta törmännyt Putiniin joka oli siellä puluja ruokkimassa…

  • Taitaa pelata vähän jokaisen pusseilla, vain miellyttääkseen tiettyjä tahoja, mutta mikä on hänen grad plän, niin siitä ei ota edes juutalainen selkoa.
   Nättäähän se sekavalta. kun ensin puolustetaan Syyriaa ja ollaan kumppaneita, samalla ollin karkit (Oligarkit) kahmivat hurjia omaisuuksia venäjän kansantaloudella ja vielä päälle ortodoksit mellastaa jopa valtion elimissä mielensä mukaan.
   Onko jokaisella taholla jokin oma narunsa jolla ohjailla Putinia vai piteleekö Putin narujen käskevää päätä, tämä se mysteeri on.

 7. Israel ei ole ratifioinut ydinsulkusopimusta. Kansainvälinen atomienergiajärjestö (IAEA) antoi 2009 päätöslauselman Israelin ydinaseiden tarkastamisesta. Israel kieltäytyi yhteistyöstä IAEA:n kanssa; Israelin edustaja antoi lausunnon, ettei ”Israel tule miltään osin toimimaan päätöksen mukaan, jonka ainoa tarkoitus on vahvistaa poliittisia vihamielisyyksiä ja jakoa Lähi-idässä”.

 8. Juuri tuollaisella valehtelulla Israel häpäisee kaiken vähänkin saavuttamansa tasapainon Lähi-idässä. Valehdellaan ummet ja lammet kuten muslimien taqiyyassa.

 9. ..ja pian tämän jälkeen Venäjä päätti ettei toimita Syyriaan S-300 ilmatorjuntajärjestelmiä.

  Ei tietenkään liity mitenkään toisiinsa.

 10. Näitä kuuden miljoonan pläjäyksiähän riittää historiassa, kuten tiedämme jo sangen hyvin. Koukkunokat tulisi ihan oikeasti hävittää pallon päältä, niin olisi kaikilla parempi olla. Perkeleen valehtelevat loiset.

 11. Jo kauan aikaan sitten eräs saksaalinen nainen kysyi:”Jos kerran kuusi miljoonaa juutalaista kuoli niin kuka hakee korvauksia?”. Sama tässäkin. Jos taas tapetaan juutalaisia niin miten ne lasketaan. Niitä kun tuntuu riittävän aina vaan vaikka kerta toisensa jälkeen lähes puolet “tapetaan”.

  • Sionistisella logiikalla se onnistuu.
   Esimerkki:
   Leirille tuodaan 100 ihmistä, heistä 50 siirretään toiseen leiriin = 50 uhria
   Leiriin tulee takaisin samat 50 jolloin kokonaismäärä on 150.
   Leiristä lähtee 100 muualle = 100 uhria.
   Leiriin tuodaan väliaikaisesti 1000, jotka lähtevät seuraavana päivänä. = 1000 uhria
   Logiikka; 1150 jäi eloon 50.

   Tällä menetelmällä saadaan kertoimet kohdilleen, yksi yksilö voi nopstaa kerointa vaikka 50 jos hän on haluttu ammattimies alallaan.

   Ihan tieteellisellä tutkimuksella on osoitettu 6mlj. paikkansapitämätömyys ,koska saksan valtaamilla alueilla oli yhteensä 5,2 miljoona juutalaista, vai ovatko nämä kaneja jotka lisääntyvät epäpotentiaalista vauhtia?
   Walter Sanning on tehnyt tästä hyvin perusteelisen matemaattisen tutkimuksen vertaillen luotettavia tietolähteitä.

 12. Ei usko kukaan valehtelevaa, moraalitonta koukkunokkaa enää. Mahtaa olla ikävä tilanne. Hieman kuin pokeripelissä saatuaan niin paskan käden, että tietää häviävänsä ja on parempi luovuttaa.

  Nyt meidän täytyy pysyä kovina, pommittaa totuutta kaikkien silmiin, korviin ja mieliin entistäkin kovemmin. Jutkulla on selkä seinää vasten ja sieltä ei enää millään valehtelulla eikä lahjonnalla pois päästä.

  Typeriä, valehtelevia loisia ovat. Hyvä kirjakin kertoo meille Saatanan häviöstä. Tämä uutinen sai minut hyvälle tuulelle. Älkää menettäkö uskoa!

 13. Israelissa on 8 350 000 asukasta, joista juutalaisia on 6 346 000. Kuuden miljoonan juutalaisten tuhoaminen on siis ainakin teoriassa mahdollista. Netanjahu tiedostanee, että juutalaisten täystuho voi olla joidenkin muslimihallintojen tavoitteena.

 14. Iranhan julistaa kuolemaa Israelille ja Amerikalle. Jos he saavat ydinaseen, he todennäköisesti käyttävät sitä noita valtioita vastaan. Joten on ihan aiheellista ryhtyä vastatoimiin. Netanjahu totesi sodasta, että parempi nyt kuin myöhemmin.
  Israelin ystävänä tuen täysin heitä mahdollisessa Iranin sodassa.

  • Oletteko te seriaali?

   Irania on parjattu siitä että muka haluaa tuhoa Murican ja Israelin jo Khomeinin ajoista,mutta mitään konkreettista näyttöä ei ole. Iran ei ole suorittanut iskuja Usan maaperälle eikä terrorisoinut heidän joukkojaan TOISIN kuin Israel joka on ainoa lähi-idän maa joka on suorittanut iskun Usan joukkoja vastaan. Iranilla on ollut jo vuosikausia ydinohjelma jonka he ovat vieneet läpi jo. Muutenkin on naurettavaa että toinen ydinasevaltio kieltää toista tekemästä omaa ohjelmaa. Israel on se joka koko ajan pillittää Iranista,salamurhaa vastarinta-akselin kenraaleja,tukee terrorismia sekä tunkee nenäänsä jokaisen maan asioihin. Kumpi on aina iskenyt ensin: Israel jonkun tekosyyn varjolla vai Iran ja liittolaiset vastatakseen tuleen?

   Ahmadinejad ja Nasrallah molemmat ovat puhuneet tärkeydestä tuhota sionistien valta ja vaikutus alueella sillä se on tuonut vain sotaa,kurjuutta,levottomuutta ja terrorismia sinne. Iranin ystävänä tuen täysin heitä mahdollisessa Israelin aiheuttamassa sodassa.

Comments are closed.