Koti Uutisia Rotu Italian kriisi: juutalaislehti varoittaa “Mussolinin paluusta”

Italian kriisi: juutalaislehti varoittaa “Mussolinin paluusta”

2

Italiassa finanssieliitti ja presidentti ovat hyökänneet viime päivinä rajusti kansan demokraattista tahtoa vastaan. Vaikka hyökkäysten kohteena on kaksi heikkotahtoista populistipuoluetta, uskotaan poliittisen tilanteen kärjistymisen ruokkivan myös aitoja radikaaliliikkeitä.

Muun muassa juutalainen Haaretz-lehti kirjoittaa huolestuneeseen sävyyn Italian kehityksestä. Erityisesti juutalaislehteä hiertää “maahanmuuttovastaisena” profiloituneen Pohjoisen liiton menestys, vaikka puolueen maahanmuutto-ohjelma on ääriliberaalia verrattuna Israelin omaan väestöpolitiikkaan.

Juutalaislehti varoittaa lukijoitaan “Mussolinin paluusta” ja kysyy, aikovatko “maahanmuuttovastaiset populistit todella marssia Roomaan”. Kysymyksellä Haaretz viittasi Benito Mussolinin marssiin, jonka myötä fasistipuolue nousi valtaan Italiassa 1922.

Haaretz väittää, että Pohjoisen liitto on “uhannut” vallanpitäjiä “väkivallalla”, mikäli se ei saa muodostaa hallitusta tahtomallaan tavalla. Juutalaiset läksyttävät italialaisia myös siitä, ettei maa “ole kohdannut kunnolla fasistista historiaansa”.

Haaretz‘n toimituksessa seurataan ahdistuneena myös Euroopan yleistä poliittista kehitystä, jossa vasemmisto–oikeisto-jako on vaihtunut kansan sekä globalistisen eliitin väliseen jakoon. Juutalaislehti kutsuu Pohjoisen liittoa “nationalistiseksi ja muukalaiskammoiseksi” sekä Viiden tähden liikettä “salaliittoteoreetikoiden puolueeksi”.

Lehti pilkkaa myös Pohjoisen liiton maahanmuuttokriittisiä äänestäjiä, koska nämä pitävät muslimimaahanmuuttoa “uhkana ‘valkoiselle rodulle'”. Vaikka Israel toteuttaa avoimesti juutalaista rotupolitiikkaa, kirjoittaa Israelin johtava sanomalehti “valkoisen rodun” halveksuvasti lainausmerkeissä.

Italian hallitusdraaman tuoreimmassa käänteessä vaalivoittajat suostuivat muodostamaan hallituksen presidentin nimittämän ulkopuolisen globalistipääministerin, Giuseppe Conten johdolla. Luopumalla pääministerivirasta voittajapuolueet luopuivat käytännössä vapaaehtoisesti vallasta, joka niille demokratian periaatteiden mukaisesti olisi kuulunut.

Lähteet: Haaretz, Bloomberg

2 KOMMENTIT

  1. Mikäs vastustus nyt fasisteja vastaan, hehän toimivat juuri samalla tavalla kuin sionistit ja moni euroopan johtaja?
    Jotenkin tuntuu, että tätä pidetään käänteisenä keppihevosena, päämääränä saada ihmiset sekaisin siitä kuka oikeasti ajaa ja mitä asiaa.
    Israelin teokraattista diktatuuria on turha peitellä millään demokratialöpinällä tai muulla sievistelyllä, kuten Haarez ja bloomberg tekevät.

  2. Taas on toimittelija Italiassa käynyt höpönassun pesällä. Itse asiassa facistinen liike Italiassa ei ollut antimitistinen, Mussolini oppurtinistina rupesi ajamaan antisemitismiä vasta 1938. Varsinaisia vainoja Italiassa oli juutalaisia kohtaan vasta 1943 jolloin saksa käytännössä miehitti Italian ja maan pohjoisosaan perustettiin Italian Sosiaalinen Tasavalta. Samoin Espanjassa ei ollut antisemitismiä eikä rasismia. Molemmissa maissa kylä pontevasti vastustettiin kommunismia ja maiden kulttuureille haitallisia vaikutteita. Esimerkiksi Espanjassa kommunismin vastaisen taistelun lisäksi kyyti oli kylmää myöskin vapaamuurareillekkin.

Comments are closed.