Koti Artikkelit Perussuomalaisten Laura Huhtasaari ei tahdo EU-eroa

Perussuomalaisten Laura Huhtasaari ei tahdo EU-eroa

28

Perussuomalaisten varapuheenjohtaja ja EU-vaalien ääniharava Laura Huhtasaari vahvistaa Helsingin Sanomien tuoreessa haastattelussa vastustavansa EU-erovaatimuksia. Mitä enemmän Perussuomalaiset on saanut poliittista valtaa, sitä hampaattomammaksi puolueen kritiikki globalistista eliittiä kohtaan on muuttunut.

Huhtasaari Israelissa sionistisotilaiden parissa.

Viime vuoden presidentinvaaleissa puoluettaan edustaneen Huhtasaaren mukaan Euroopan unionia ei tule lakkauttaa vaan “järkeistää”. Vaikka unioni on merkittäviltä osin vastuussa nykyisestä pakolaiskriisistä, Suomen kansantalouden alasajosta sekä poliittisen itsemääräämisoikeuden riistosta, ei Perussuomalaisilla ole uskallusta vaatia Suomen EU-eroa. Tämän on vahvistanut aiemmin myös puolueen puheenjohtaja Jussi Halla-aho.

Huhtasaaren mukaan EU:n “kosto” tulisi iskemään liian kipeästi suomalaiseen vientiteollisuuteen. Toisin sanoen Huhtasaari pitää nykyistä poliittista tilannetta parempana kuin perinteistä mallia, jossa valtiot neuvottelevat suoraan toistensa kanssa tulleista ja kauppapolitiikasta.

Huhtasaari vihjaa myös säikähtäneensä Britannian EU-eroprosessista, minkä vuoksi hän ei tahdo vastaavia ongelmia Suomeen. Britannian “Brexit” on ollut kuitenkin sekasotku siksi, että eroneuvotteluja ovat johtaneet finanssielitistit ja korruptoituneet globalistipoliitikot eivätkä aidot kansallismieliset.

Perussuomalaiset ei siis uskalla maksaa poliittista hintaa, jonka Suomen aito itsenäistyminen vaatisi. Juuri tämä erottaa perussuomalaisten kaltaiset poliitikonuraa tavoittelevat populistit aidoista kansallismielisistä. Perussuomalaisilla on ollut viime vuosina enemmän muodollista valtaa kuin koskaan aiemmin, mutta puolue on mukautunut asemaansa hännystelemällä eliittiä sekä rankaisemalla rivijäseniään “rasismista”.

Helsingin Sanomien haastattelussa Huhtasaari muisti myös osoittaa tukeaan juutalaisille, mikä on hyvin tyypillistä kansallismielisyyden vesittäneille populistipuolueille. Huhtasaaren mukaan nimenomaan juutalaisuus yhdistää Eurooppaa.

– Henkilökohtaisesti olen Israelin ystävä ja olen sitä mieltä, että antisemitismi on noussut EU:ssa tosi paljon. Ranskasta on muuttanut kymmeniätuhansia juutalaisia Israeliin, koska heitä vainotaan. Eli minkäänlaista juutalaisvastaisuutta en hyväksy. Juutalais-kristilliset arvot ovat nimenomaan se, joka Eurooppaa yhdistää, Perussuomalaisten varapuheenjohtaja julisti.

Huhtasaari on aiemminkin kehuskellut olevansa Suomen juutalaismyönteisin kansanedustaja, minkä lisäksi hän on vaatinut Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen kieltämistä. Huhtasaari on matkustanut Sinisen Tulevaisuuden johtaja Simon Elon kanssa Israeliin, josta hankittua Daavidin tähti -riipusta hän pitää kaulassaan omien sanojensa mukaan “Vastarintaliikkeen tyyppien karkottamiseksi”.

Suomen Kuvalehden haastattelussa kesällä 2017 Huhtasaari myös totesi kannattavansa maahanmuuttoa silloin, kun kyse on adoptiosta. Aiemmin lapsettomuudesta kärsinyt Huhtasaari kertoi lehdelle harkinneensa lapsen adoptoimista Mikronesiasta, jonka väestön rotutaustalla ei ole mitään tekemistä valkoisen Euroopan kanssa.

Lähteet: Helsingin Sanomat, Suomen Kuvalehti

28 KOMMENTIT

 1. Persuthan ovat pitkänaikaa olleet omien sanojensa mukaan vain “EU-kriittisiä”, ei sen vastaisia.

  • “Parempaa EU:ta”. Mutta kenen kannalta parempaa, se taitaa olla salaisuus?

 2. Huhtasaarella ja Halla-Aholla on sitä realismia joka kansallissosialisteilta puuttuu. Vihreätkin oppivat alun jälkeen että mitään ei saavuteta ilman kompromissia. Sitä kyllä olisi herkullista ruotia että vihreiden kannatus romahti Ruotsissa vaikka Hiili-Reetta on ruotsalainen. Oletteko muuten noteeranneet että Kreikassa Syriza hävisi?

  • Perussuomalainen realismi = viholliselle huoraamalla ja omista tavoitteista luopumalla voi päästä hyväpalkkaiseen virkaan eliitin kustantamalle hillotolpalle.

   • Ministeri Timo Soini: “Kerätkää vaikka 500 000 nimeä [kansalaisaloite.fi-sivustolle, joka on kansan laillinen keino ja mahdollisuus vaikuttaa maan lainsäädäntöön], mutta siitä [EU-erosta] ei äänestetä.

  • Perusjunttien realismi= kansan kusettaminen. Perussionistit ovat yhtä “isänmaallista” porukkaa kuin muutkin valtapuolueet eli ihan täysiä rottia.

  • Olisi mukava nähdö se ensimmäöinenkin kompromissi. Tosiasiassa persut eivät ole tehneet yhtään mitään.

   En usko, että kansa edes äänesti persuja. Tosiasiassa PS on eliitin lellikkipuolue ja se haluaa, että kaikki keskustelu käydään sen kanssa. Oikeissa vaaleissa ja gallupeissa olisi noussut jo haastajia persuille. Ensin vähäiellä kannatuksella (jo ajat sitten) ja sitten persut korvaava puolue. Persuthan onnyt nähty jo kahteen kertaan.

 3. Olen varoitellut jo vuosia Huhtasaaresta ja PS:sta muutoinkin. Ei mene jakeluun. Kansa haluaa että sitä jütkütetaan.

  PS on ollut alusta asti tarkkaan johdettu kusetus. Isoja poikia olisi pitänyt vain uskoa heti suosiolla…

  • Perussuomalaiset on myös aika pitkälti ydinvoima lobbareita, mutta viimeksi kun kattelin teatterin haastatteluja, niin tuntui siltä että aika pitkälti kaikki puolueet nykyään ajaa ydinvoimaa. Nykyään on myös kaavailtu jotain pikkureaktoreita jokaiseen kaupunkiin. Mikähän siinä on ku niitä jokaiseen kaupunkiin pitää alkaa tunkemaan?

   eins zwei polizei..

 4. On tosi, että suomelle kävisi samalla tavalla ellei huonomminkin kuin britannialle äkkierossa. Täällä on enemmän kuin tarpeeksi Mayn kaltaisia myyriä, jotka varmasti tulisivat aiheuttamaan korjaamatonta tuhoa suomelle luovuttamalla/myymällä vastustajalleen kaiken heidän tarvitsemansa tiedon, ainoa päämäärä on saada se hillotolppapaikka.
  Suomen poliittinen kenttä on korruptointunut vahvasti, sitä käsitellään vain eri nimikkein ja se on julkista sekä nähtävillä. Koruptiossa ovat mukana myös persut, jotka työskentelevät arkadianmäellä.
  Eu:ssa on aivan sama meininki, se vain että siellä kaikkeen korruptioon lisätään nolla perään mitä suomessa, se on oikeasti isolla.
  Huhtasaaret & kumpp. ovat vain sanakikkailijoita, puhuvat paljon ja tiettyillä tunteisiin vetoavilla lausahduksilla, silti sanomatta mitään tai asettumatta millekkään kannalle.

 5. Norja ei ole EU:ssa ja siellä tapahtuu kansanvaihtoa aivan kuten täällä. Ei ole poliittista ratkaisua.

 6. “Eli minkäänlaista juutalaisvastaisuutta en hyväksy.”

  Nämä persut ovat koko ajan olleet kiihkeimmät sananvapauden rajoittajat. He ovat kannattaneet kaikkia hyökkäyksiä. Fanaattinen lahkolainen ei hyväksy minkäänlaista kritiikkiä, jos kyseessä on juutalainen. Vain ylistystä.

  • Jos juutalaiset sionistit siis massamurhailisivat tuhansia “suomalaisia rasisteja”, on tämä Huhtasaaren mielestä ok, koska “juutalaisia ei saa kritisoida mistään syystä”.

   VMP!

   Talmudissa on sinänsä ohje että juutalaisten ei pidä itse suoraan massamurhailla, vaan se pitää tehdä epäsuorasti. Tähän käskyyn voi olla monta syytä. Yksi todennäköinen syy on että käyttämällä syntipukkeja voi itse välttyä ikävään valoon joutumista.

   Huhtasaari on lukenut raamattuaan erittäin huonosti, sillä se suoraan ja kursailematta, Jeesuksen itsensä äänellä, tuomitsee talmudistit syvimpänä pimeytenä:

   “The “holiest” book of Judaism is NOT the Old Testament of the Bible, it is the Talmud – the “written down traditions of the Pharisees “Oral doctrines” that Jesus so strongly rebuked,

   Jesus said,

   “You teach for doctrines the commandments of men.” Matthew 15:9

   Jesus referred to them as vipers the synagogue of Satan and “of your father the Devil” because “By your traditions you have made the Word of God” of no effect. Mark 7:13

   The Talmud is the antithesis of the Bible. The Talmud teaches Jews to hate Gentiles, to steal from them, even kill them.

   Here are a number of quotes from the Talmud, the “holiest” book of Judaism and the Jews.

   https://goodnewsaboutgod.com/studies/political/jews/hate_gentiles.htm

   “If a gentile hits a Jew, the gentile must be killed (BT Sanhedrin 58b). Jos A. Stubb on juutalainen, toteutui tämä kun hänen kotiaan kohtaan hyökkäävä mies teloitettiin poliisin toimesta ilman oikeudenkäyntiä.

   A man is not guilty of murder if he causes a poisonous snake to kill a man: the snake should be executed for murder, while the man goes free (BT Sanhendrin 76b, 78a). On selvää edellisen säkeen valossa, että tämä säe kertoo tilanteesta jossa juutalainen murhaa gentiilin, ei päinvastoin.

   If someone ties up his neighbor and the neighbor dies of starvation, or if he incapacitates a man in the presence of a lion and the lions kill the incapacitated man, the man who was the perpetrator is not guilty of murder. (BT Sanhendrin 77a). Toinen tapa murhailla gentiilejä on halvaannuttaa gentiili tavalla tai toisella, niin että tämä ei kykene puolustamaan itseään. Islamistinen massamaahanmuutto yhdistettynä valtavaan propagandaan miksi olemme “rasisteja” jos puolustammi itseämme tältä invaasiolta, on suora talmudistinen sotatoimenpide gentiilikansoja kohtaan.

 7. Huhtasaari ja Hakkarainen Euroopan parlamenttiin. Toisin sanoen kaksi talutusnuorassa olevaa typerystä joista toisella on vaikeuksia pysyä edes selvinpäin.

  Ikävintähän tässä on, että mandaatin näillekin kahdelle antoi suihkulähteissä viime päivinä loppupeleissä mitättömän asian puolesta kylpenyt ja örveltänyt Suomen kansa.

  Kansa on ihan päättäjiensä näköinen, ja toisinpäin.

  • Nykysuomalaiset ovat niin aivopestyjä kansalaisia, että omilla aivoilla ajatteleminen unohtuu kokonaan.

 8. Ei varmaan halua EU-eroa varsinkaan nyt, kun on Brysseliin menossa. Hillot tulossa…

  • Tuossa varmaan koko EU-parlamentin perustamisen juju. Kivasti palkkiovirkoja luvassa EU-byrokratiassa, jolloin on jälleen vähemmän poliitikkoja jotka haluavat kotimaansa ulos EU:n kansanmurhakoneistosta.

   Pelkästään kulukorvauksia saa n. 50 000 Euroa vuodessa jos pääsee EU-parlamenttiin.

 9. »Huhtasaaren mukaan EU:n ”kosto” tulisi iskemään liian kipeästi suomalaiseen vientiteollisuuteen.»

  Itse vienti/tuontialalla olevana voin sanoa, että “aika” paljon menee tavaraa Euroopan ja EU:n ulkopuolelle tavaraa tästä maasta. Mietitään esim. puu- ja paperiteollisuutta.

  • Tämä oli yksi kärkkäimpiä argumentteja myös silloin, kun suomea ajettiin eu:n syliin; ulkomaankauppa loppuu kokonaan jos ei liitytä.
   Lampaat uskoivat tämän sokeasti, eivätkä ajatelleet, että maailma on hiukka suurempi kuin eurooppa ja kaupan käynnin kenttä on monin verroin suurempi muualla kuin euroopassa.
   Valitettavasti suomalaiset ekonomit eivät osaa tai halua osata kaupankäyntiä jos joku ei ole etukäteen asiaa alustanut lähes valmiiksi, koska muualle maailmaa on oikeasti osattava myydä ja tiedettävä miten missäkin kauppaa käydään ja millä aikajanalla.
   Siksi nytten japanilaiset, kiinalaiset etc. tulevat tänne rakentamaan sahoja yms. teollisuuslaitoksia ja vievät lähes ilmaiseksi suomesta arvotavaraa, jonka myyntiarvo puolijalostettunakin olisi vähintään kymmenkertainen missä mittayksikössä luettuna vain.
   Hallitus vielä tukee tällaista toimintaa isolla rahalla saaden tajkaisin ainoastaan työntekijöiden palkkaverot.

   • Ei unohdeta, että Jenkit+Israel & Co. myös voivat vaikuttaa viennin vetoon muuallakin maailmassa. Libyan pommitus ja Gaddafin murhaaminen olivat hyvä esimerkki. Libya oli valtava kauppakumppani Suomelle. Ja he maksoivat euroissa, eivät dollareissa! Tämä ei sopinut jutikoiden pirtaan lain. Loppu onkin historiaa.

    • Kamala myöntää, mutta ainoa, joka voi laittaa luun kurkkuun jutikoille ja Trumpin rosvojoukoille on Kiina…

     • Kiinaa hallitsee sama isäntä. Monet ounastelevatkin, että Kiina korvaa USA:n globalistien ykkösmaana

 10. Juudaat ja varkaat tämän puolueen mahti. Ostettu ja maksettu. Sen lisäksi Teukka ystävä tuolle Vihreälle Haavistolle – parlamentarismi on kuollut. Liitykäämme sen ulkoiseen toimintaan!

 11. Yhtä läpimätä on Suomen Sisu, Homma ja FDL. Kansallismielisten liittouma on syöpä! Persut ja muut potut siinäkin.

Comments are closed.