Koti Uutisia Kotimaa Huhtasaari kannattaa Vastarintaliikkeen kieltämistä

Huhtasaari kannattaa Vastarintaliikkeen kieltämistä

33

Perussuomalaisten varapuheenjohtaja ja viime vaalien presidenttiehdokas Laura Huhtasaari kertoi Twitter-viestissään todellisesta arvomaailmastaan populismin ja valekansallismielisyyden takana. Sanoma-median toimittaja Timo Haapalalle lähettämässään julkisessa viestissä Huhtasaari kertoo kannattavansa Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen kieltämistä.

Samassa yhteydessä hän kehuskelee olevansa Suomen juutalaismyönteisin kansanedustaja. Taustalla oli Haapalan kirjoittama kolumni, jossa hän hyökkäsi perussuomalaisia vastaan yrittäen käyttää Vastarintaliikettä jonkinlaisena lyömäaseena.

Huhtasaaren twiitti kuvastaa hyvin sitä, millaisesta valeoppositiosta hänen edustamassaan puolueessa on kyse: kerätään maahanmuuttovastaisella populismilla vilpittömien kansallismielisten kannatus ja sen jälkeen ajetaan päinvastaista politiikkaa. Monet Huhtasaaren seuraajat ihmettelivätkin Twitterissä, miksi hän kannattaa Suomen mielivaltaisinta näytösoikeudenkäyntiä ja kieltopäätöstä kansallismielistä oppositiota vastaan, mutta varapuheenjohtaja pidättäytyi tarkentamasta syitään.

Monet perussuomalaisten tilanteen ymmärtävät ovat viime vuosina miettineet, mikä olisi oikea vaihtoehto kansallismieliseen puoluepolitiikkaan liittyen. Tässä kuussa Suomessa julkistettiinkin radikaali kansallismielinen puoluehanke, joka kutsuu yhteistyökumppaneikseen suomalaisia kansallismielisiä järjestötaustaan katsomatta. Puoluehankkeen erottaa edeltäjistään erityisen tinkimätön periaateohjelma. Lue uudesta hankkeesta ja allekirjoita kannattajakortti osoitteessa Kansanyhtenäisyys.fi.

33 KOMMENTIT

 1. No tämä nyt ei sinänsä ollut mikään uutinen. Kun Laura kävi siunauttaassa itsensä juutalaisilla ja otatti kuviaan sotilaiden kanssa niin viimeistään silloin olisi hitaimmankin pitänyt älytä hänen agendansa. Siitä huolimatta, jostain syystä on yhä ihmisiä jotka luulevat Lauran ajavan suomalaisten ja SUomen asiaa. Ei, se ajaa omaa asiaansa seuraavana EU-meppinä jonne lähtee koko perhe mukaan. Ja suunnitela on tehty jo heti liiton alussa.

  Jos kuka on nähnyt kuvia Laurasta ennen persujen jytkyä (soinin hyllyistä) niin se oli maantienvärisillä hiuksilla varustettu noraali perheenäiti. Sitten se laihdutti, valkaisi hampaansa ja korjautti sen sekä blondasi tukkansa. Alkoi käydä puhe-konsulteilla ja rupesi käyttämään vartalonmyötäisiä vaatteita, usein sinisiä. Ja kas, lopukis meillä oli valmiina kovaksikeitetty politikko joka heittelee maailmaa syleileviä läppiä jotka eivät tarkoita mitään tai ne eivät muuta mitään. Mutta kansa rakastaa niitä. Ja hänen oma agendansa EU:n lihapatojen äärellä on seuraavia vaaleja vailla. Jussi sielä istuukin jo, joten eiköhän persut sinne Laurankin “äänestä”.

 2. Mestari voisi näyttää Lauralle ovea ja samalla ovenavauksella pyytää Tuukka sisään niin saataisiin jotain tolkkua näille tuuliviirisyndroomaan sairastuneille.

 3. Niinpä niin. Nyt Huhtasaarikin on kohonnut poliittisiin korkeuksiin, tavallisen kansan yläpuolelle. Tuolta korkeuksista hän voi sanella mitä kansa saa ajatelle ja mitä ei.

  Seuraava askel Huhtasaaren urakehityksen tiellä on osallistuminen Bilderberg-kokoukseen ja palaaminen sieltä valistuneena. — Vain ottaakseen vastaan korkeasti palkatun viran Demokraattisten Valtioiden Kehitys ja Yhteistyöpankissa.

 4. Tämä on hyvä.

  Kaikkien on syytä ymmärtää, että on vain yksi vaihtoehto: Veli Fasismi. Tai yhtälailla Veli Kansallissosialismi.

  KAIKKI puolueet ovat jo huoraamassa globalistin kanssa. Joka ainoa, ilman pienintäkään poikkeusta. Ei ole harmaan sävyjä, ei ole nyansseja. On eliitti, joka on polvillaan globalistin ja sionistin edessä, huulet törröllään ja punattuina: Ota! Takana seisookin muslimi/musta ja siinä välissä ähkii “kansanedustaja”.

  Parhaille, hienostuneimmin kansaa pettäville, jaetaan Euroopan Investointipankin varapääjohtajuuksia/komissaarin paikkoja ja hampaat vain välkehtivät hämärässä, kun varapääjohtaja palvelee isäntää polvillaan…

  Tavallisille riittää ministerin virka vieraassa maassa. Näinkin voi tuhota toimialoja, taksialan, VR:n. Ja vankka pankkitili Sveitsissä auttaa asiassa. Joillekin tämä on aidosti uskonasia, kesäpäivillä rukoillaan ja ihme! Pankkitili vankistui ja vankistui. Totta kai siinä uskoo olevansa oikeassa: Me olemme afrikkalaisia – Jumala kertoi sen minulle.

  Sitten on näitä heidihautaloita, jotka avoimesti kertovat vihaavansa omaa kansaansa. He eivät näyttele, he ovat aitoja, nostetaan hattua heille, he eivät pyydä armoa. Toki he eivät sitä jaakaan.

  Näin kulkee demokratiakaravaani. Ilveilijöitä, prostituoituja, varapääjohtajia, pääministereitä.

  Ja kansa maksaa.

  • ..huijareita, valehtelijoita, massamurhaajia, raiskaajia, pedofiilejä.. loistava paikka tuoda perhe mukaan.

 5. Rouva Huhtasaaren pitäisi myöskin tasapuolisuuden nimissä vaatia erilaisten “anarkististen” ja äärivasemmistolaisten sekä antifanttien kaltaisten huliganististen avointa poliittista väkivaltaa ajavien järjestöjen kieltämistä. Esim. Saksassa jos näihin vastaaviin olisi maan demokratiaa ajavien lakien perusteella puututtu 1960 luvun puolivälissä olisi todennäköisesti estetty 1970 ja 1980 luvulla maassa riehunut terroriaalto.

 6. Siinä meillä kristitty Suomalainen joka kannatta tällaisia ajatuksia ja hengaa näiden kanssa:

  Gittin 57a: Jeesus [‘Balaam’] lähetettiin rabbien moittimisen vuoksi helvettiin, jossa häntä rangaistaan keittämällä häntä kiehuvassa ulosteessa. Jeesus luettiin yhdeksi niistä kolmesta suurimmasta “Israelin synnintekijästä” (Jeesus, Bileam, Tiitus), jotka Israel on koskaan tuntenut.

  Sanhedrin 45a, 52a-b, 106a: Kuvaa kolmea niistä neljästä menetelmästä, joilla Jeesus [‘Balaam’] tapettiin (kivittäminen, polttaminen, kaulan katkaiseminen, kuristaminen). Kivitettäessä raskas kivi pudotettiin Jeesuksen rinnan päälle niin että se murskaantui. Poltettaessa Jeesus laskettiin lantaan kainaloita myöten, sitten hänen kaulansa ympärille kiedottiin kangas, jonka päitä vedettiin sen jälkeen vastakkaisiin suuntiin, niin että suu aukesi. Sulaa lyijyä kaadettiin suusta sisään, niin että sisälmykset paloivat (näin tahdottiin polttaa sielu). Kuristaminen samalla systeemillä, kiristämällä lujasti kankaan päitä. Kaula katkaistiin miekalla.

  Shabbath 116a: Kristillisiä kirjoja [mm. Uusi testamentti] ei tule pelastaa tulelta, kuten ei myöskään rakennuksen romahdukselta, vedeltä tai miltään muulta joka ne tuhoaisi; kristittyjen kirjoja tulee polttaa; Uusi testamentti on kuin tyhjä paperi. … Missään olosuhteissa ei saa mennä kristityn taloon.

 7. Muistutuksena vielä: kirjoittakaa kannattajakortti Kansan yhtenäisyys ry:n puolesta.

 8. 58. Sepher Or Israel 177b: Ota kristityt hengiltä; tapa heidät, niin miellytät Jumalaa kuin suitsuttaisit hänelle.
  59. Zohar III, 227b: Ainoa tarvittava uhri on se, että poistamme epäpuhtaat (= kristityt) keskuudestamme.
  60. Hilkoth Akum X,1: Kristityt joko käännytettävä tai tapettava.
  61. Zohar I 219b: Kristittyjen johtajat epäjumalanpalvelijoita, heidät on tapettava.
  62. Sanhedrin 46a: Rabbi M. sanoi, että Nooan perillinen, joka kiroaa Jumalan Nimen (Jahve) käyttämällä sen korviketta (Jeesus Kristus), on syyllinen ja hänelle tulee langettaa kuolemantuomio.
  63. Hilkoth Akum X,7: Missä juutalaiset ovat niskan päällä, siellä ei saa jättää yhtäkään epäjumalanpalvelijaa (= kristittyä) henkiin.
  64. Abodah Zarah 26a,b: Kristityt voidaan heittää kaivoon ja jättää sinne.
  65. Orach Chaiim 480 Hagah: “Aja, Jumala, ne, jotka eivät usko sinuun, pois vihassasi ja murskaa heidät kappaleiksi. Tuo pikaisesti kaikki epäuskoiset syytettyjen penkille. Tuhoa hetkessä kaikki valtakuntasi viholliset. Kitke arvottomat kansat kokonaan pois, hajota ja tuhoa ne. Tuhoa heidät! Tuhoa heidät heti, heti tällä hetkellä!”
  66. Hilkoth Akum X,2: Kristinuskoon kääntyneet juutalaiset tulee tappaa ja heitä on vainottava loppuun asti.
  67. Iore Dea 158,2, Hagah: Luopiot, jotka kääntyvät kristittyjen mielitekoihin ja palvontamenoihin, tulee surmata.
  68. Choschen Hammishpat 388,15: Ne, jotka antavat israelilaisten rahoja kristityille, on tapettava.
  69. Jalkut Simoni 245: Jokainen, joka vuodattaa kristittyjen veren, saa Jumalan hyväksynnän aivan kuin olisi uhrannut hänelle.
  70. Zohar I, 160a: Juutalaisten täytyy aina yrittää pettää kristittyjä. Juutalaisten täytyy vapautua heistä ja tulla heidän hallitsijoikseen.
  71. Zohar I, 25a: Epäjumalanpalvelijat (kristityt) on pyyhittävä pois maan päältä. Heidän muistonsa on hävitettävä.
  72. Pesahim 49a: On sallittua tappaa kristittyjä paastopäivinä, ei tarvita rukouksia.

 9. 84. Abodah Zarah 54a: Kristityiltä ja luopioilta saa kiskoa korkoa.
  85. Abodah Zarah 2a, Tos.: Kauppaa käytävä kristittyjen kanssa, koska heillä on rahaa maksaa.
  86. Iore Dea 159,1: On sallittua lainata rahaa kristityille ja kiskoa heiltä korkoa.
  87. Baba Kama 113a: Juutalainen saa valehdella ja vannoa väärän valan oikeudessa saadakseen kristityn tuomituksi.
  88. Iore Dea 335,43: Juutalainen, joka myy maatilan kristitylle, tulee karkottaa.
  89. Iore Dea 154,2: Kaupankäyntiä ei saa opettaa kristityille.
  90. Baba Kama 113b: Jumalan nimi ei tule häväistyksi, kun kristityille valehdellaan; kristittyjä saa huijata.
  91. Kallah 1b: Juutalainen voi antaa väärän valan hyvällä omallatunnolla.
  92. Shabbuoth Hagahoth 6d, rabbi Ascher: Juutalainen voi antaa väärän valan käyttämällä viekkaita sanoja.
  93. Abodah Zarah 16b,17a: Juutalaisten tulee pysyä erossa kristityistä.
  94. Iore Dea 153,2: Kristityt ovat murhaajia; heistä on pysyttävä erossa.
  95. Orach Chaiim 20,2: Kristitylle ei saa myydä päällystakkia, jossa on naruja; hän voi tiellä tappaa niillä juutalaisen.
  96. Orach Chaiim 20,2: Kristityt naamioituvat tappaakseen juutalaisia.
  97. Gittin 62a: Juutalaisten pysyttävä poissa kristittyjen kodeista pyhäpäivinä.
  98. Iore Dea 148,10: Juutalainen ei saa vastata kristityn tervehdykseen; sen estämiseksi tervehdittävä ensin.

 10. Laura Jutkusaari on koshernationalisti ja valeopposition edustaja kuten koko perusjunttien johto. Tuo lehmä kumartaa Israelille eikä paskaakaan välitä Suomalaisista puhumattakaan “mestari” Jussi Halal-ahosta. Samanlainen maanpetturi -ja paskapuolue perusjuntit ovat kuin muutkin globalistipuolueet, silti ei nuo hitaimmat yksilöt tätä vieläkään tajua, jotka äänestää näitä kehareita ja puolustelee Trumpia kilpaa. Idiootit.

 11. Mielenkiintoista on seurata keltaisesta lehdistöstä, kuinka ihmiset ovat niin haltioissaan aina kun Lauran kuva tai hänestä tehty artikkeli julkaistaan, tasapäitä viedään narussa kuin pässiä teuraaksi.
  Iltasanomissa ollut kuva, jossa tuo poseeraa israelilaisterroristien kanssa, keräsi pelkkiä kannustuksia kommenttiosioon (tietty kun muut vähänkin totuuden esilletuovat tai päinvastaiset oli sensuroitu pois.)
  Pelkkä sionistinen marionetti, joka vastustaa evoluutiota (ei kyllä kertonut miten, mutta päivänselvää että se liittyy jotenkin älylliseen kehitykseen henkilökohtaisella tasolla).

  • Goyimit ovat tyhmiä. Jengi ajattelee putkikatseella ja öyhöttää vain islamista vaikka se ei ole ongelmien syy vaan seuraus suuremmasta. Monesti näkee aivottomia ja vailla mitään tietoa asioista kommentteja tyyliin” joo öyh öyh islam on paha ne ei anna naisille oikeuksia, juutalaisuus on ok monet hienot miehet ovat juutalaisia ei niissä ole mitään vikaa öyh öyh en minä mikään natsi ole enkä rasisti slurps öyh”

   Islam itsessään ei edes ole mikään ongelma. Ei Euroopassa eikä lähi-idässä.

   • Islamisteilla ja sionisteilla on kylläkin sama päämäärä meitä valkoisia (ja muunkin värisiä) kristittyjä kohtaan eli eliminointi tai ainakin täydellinen orjuuttaminen. Mielestäni se on jonkinasteinen ongelma.

    • Ensin tuli sionisti, vasta sitten tuli islamisti. Ensin valkoisen miehen sekaan tuli juutalainen, vasta sitten shishkebab.

     Kun suurempi uhka on hoidettu niin jälkimmäinen hoituu itsestään.

   • ”Islam itsessään ei edes ole mikään ongelma. Ei Euroopassa eikä lähi-idässä.”

    Oletko ihan hullu? Islam ei ole ongelma? Ei islam ole tuonut mitään hyvää edes Lähi-idässäkään. Muslimit kun ei tule edes keskenään toimeen. Katsokaa vaikka kuvia Afganistanista 60-luvulta ja Iranista 70-luvulta ja verratkaa tähän päivään. Afganistan valtauskonto oli aiemmin buddhalaisuus ennen arabihallitsijoita.

    Islamilaisissa maissa ei toteudu ihmisoikeudet, uskonnonvapaus, naisten asema, demokratia jne. Älkää

    Tästä tulee esimerkkinä eräs puolituttu nainen, joka on helvetin yksinkertainen ämmä. Ei ole tehnyt minkäänlaista työtä toisten asteen opintojen jälkeen vaikka löytyy ammatti. Ihmettelen miten kielistä L:n saanut on ajautunut tuollaiseen tilanteeseen. No samoinhan hyvin lukiossa pärjäävälle Tuksullekin kävi ikävästi elämässään. Hehkuttaa islamin perhekeskeisyyttä ja sitä kuinka muslimimies on täydellinen herrasmies. Tuntee kuulemma itsensä niin prinsessaksi, kun se muslimimies avaa naiselle oven, kantaa kauppakassit, ojentaa ihan kädenkin naiselle. Voitte vain kuvitella repeämiseni kuullessani tuollaista paskaa.

    Mitä tulee tuohon islamin perhekeskeisyyteen niin kumma kyllä, muslimipojat millä hinnalla hyvänsä yrittävät päästä siitä eroon. Avieron ottava mies jättää muslimiksi kääntyneen naisen yksin lastensa kanssa eikä ole kiinnostunut huolehtimaan jälkkasvusta. Se siitä perhekeskeisyydestä. Lyön vetoa, että yksinhuoltajuuskin tulee olemaan puolitutulla vielä edessä ja kukaan valkoinen mies ei ala tälle kun eteisestä ilmestyy kikkarapää. En voi sille mitään että hän on itse valinnut surkeat miesehdokkaat suomalaisista ja nyt sitten valinnut vielä surkeimman, muslimin!

    • Tiedän montakin tapausta ah niin ihanista ählämimiehistä. Yksikään liitto ei kestänyt niin kauan että lapsi/lapset olisivat päässeet yläasteelle, usein ei ehtineet edes kouluun.

    • Iran oli vielä -70 luvulla Usan liittolainen jota hallitsi rotta Shaahi joka syrjäytettiin -> pakotteet koska Usa/Israel menetti parhaimman korttinsa lähi-idän kartan uudelleenvetämisessä. Nykyään Iran on johtava vastavoima sionistien terrorismille. Eli parempaan suuntaan meni. Tilanne voisi olla sellainen että Iran olisi toinen Saudi-arabia mutta ei ole.

     Afganistan alkoi rapistua heti kun Usa jälleen kerran meni paskomaan maan. Tällä kertaa Talebaaneilla ja muilla terroristeilla. Assad sanoi haastattelussa(olikohan RT:n haastattelu) että islamilainen(wahhabisti/sionisti) terrorismi voidaan jäljittää 1960-luvulle. Silloin Usa alkoi operoida lähi-idässä.

     Se ei kuulu eurooppalaisille miten muslimimaissa perhepolitiikkaa hoidetaan. Ihan sama vaikka kivitetään homoja tai nainen on kaavussa. Se on heidän hommaa.

     Tuo sinun tuttu naisesi on idiootti joka ilmeisesti tykkää muunrotuisista. Menee siis lokeroon “rotupetturit”. Itse kannatan rotumuukalaisten poistoa suomesta. Kun siihen sitten joskus päästään niin ratkeaa monikin ongelma. Se että muslimit tekevät paljon rikoksia euroopassa on monisyinen: ensinnäkin heillä on vapaat kädet siihen kiitos lännen betacuck poliitikoiden. Toiseksi sillä he näyttävät kuka määrää kun valkoiset eivät pistä vastaan. Jos valkoiset olisivat kuten Aatun aikana ja sitä ennen niin ei riittäisi edes kantti muilla tulla aukomaan valkoisille kun tietävät mitä alfoja valkoiset ovat. Sitten on tietenkin rodulliset ominaisuudet ja taipumukset sunmuut perus apinointi ählämeillä ja neekereillä. Samaa tekisivät vaikka olisivat buddhalaisia tai kristittyjä. Amerikassakin neekerit apinoivat koko ajan eivätkä ole muslimeja. Se on rotuongelma ei uskontoon liittyvä. Muutenkin Isis,Al-qaeda,Al-nusra jne ovat sionistien komennossa joten syyttävä sormi menee siihen suuntaan.

 12. Huhtasaari vaikuttaa vain olevan yksi osa demetria-kultin palasia, tämä irrationaalisuudelle perustuva, henkisyyden rippeiden ja heijastumien raunioille perustettu maaemoa palvova, konkreettisesti härkäpäiselle hulluudelle perustuva kuun kultti. Näiltä rauniolta ponnistaa niin demokratia, feminismi, tunnemässäily, tunnepiehtarointi, tunnekontrollin puute, egoismi, viha, raivo, rakkaus, kiintyminen, itsehillinnän puute, sotaisuus, kuin kaikkinainen materialismiin kiihottava himollinen omistusajattelu, toisten omistamisesta ja alistamisesta, vallanhalusta yhdentekeviin intohimon höyryäviin ekstaaseihin. Kaikki abrahamiset uskonnot ovat myös tätä perua, myös gnostilaisuus. Järjettömyyttä.

 13. Laura, kerro miksi Suomalaisen naisen pitää nuoleskella ja kumartaa Israelille? Vai onko niin, katselin vaan nenääsi, että onko sinussa jutkuverta?🙂

 14. Tässä Huhtasaarelle vähän miettimistä:

  Raamatussa opetetaan että maailmassa on ihmisryhmä jotka väittävät olevansa juutalaisia mutta eivät ole, ja ovat Saatanan Synagooga.

  Revelation 2:9
  I know thy works, and tribulation, and poverty, (but thou art rich) and I know the blasphemy of them which say they are Jews, and are not, but are the synagogue of Satan.

  Revelation 3:9
  Behold, I will make them of the synagogue of Satan, which say they are Jews, and are not, but do lie; behold, I will make them to come and worship before thy feet, and to know that I have loved thee.

  Ketkä ovat tämä Saatanan Synagooga? Se on ihmisryhmä joka VÄITTÄÄ ihmisille olevansa juutalaisia, mutta eivät ole. Tämä sulkee aikamonta epäiltyä pois.

  Mitkä ihmisryhmät maailmassa väittävät olevansa juutalaisia? Juutalaisten uskonnon (talmudismin) ja Juutalaisen rodun edustajat.

  Mutta ketkä ovat Raamatun mukaan näitä todellisia Juutalaisia?

  Romans 2:28-29
  For he is not a Jew, which is one outwardly; neither is that circumcision, which is outward in the flesh: But he is a Jew, which is one inwardly; and circumcision is that of the heart, in the spirit, and not in the letter; whose praise is not of men, but of God.

  Philippians 3:3
  For we are the circumcision, which worship God in the spirit, and rejoice in Christ Jesus, and have no confidence in the flesh.

  1 Peter 2:9 – 2:10
  9 But ye [are] a chosen generation, a royal priesthood, an holy nation, a peculiar people; that ye should shew forth the praises of him who hath called you out of darkness into his marvellous light:
  10 Which in time past [were] not a people, but [are] now the people of God: which had not obtained mercy, but now have obtained mercy.

  Romans 9:6 – 9:8
  6 Not as though the word of God hath taken none effect. For they [are] not all Israel, which are of Israel:
  7 Neither, because they are the seed of Abraham, [are they] all children: but, In Isaac shall thy seed be called.
  8 That is, They which are the children of the flesh, these [are] not the children of God: but the children of the promise are counted for the seed.

  Raamatun mukaan Todellinen Israel on Hengellinen Israel, Todelliset Juutalaiset ovat Sisäisesti Juutalaisia, Todellinen Ympärileikkaus on Sydämmen Ympärileikkaus ja Valittu Kansa on Kansa joka ei ennen ollut Kansa. Keitä he ovat? Pelastuneita Jeesukseen uskovia Kristittyjä!

  Saatanan Synagoogaa ovat siis nämä jotka väittävät olevansa “juutalaisia” ja “valittua kansaa” sen perusteella että ovat fyysisesti Aabrahamin jälkeläisiä ja luottavat lihaansa, eli käytännössä kyse on modernista juutalaisuudesta uskontona. Kannattaa myös huomioida että nekin “juutalaiset” jotka eivät edes harjoita (avoimesti) uskontoa, usein väittävät olevansa “valittua kansaa” ja “juutalaisia.”

  Aivan kuten Jumalalla on maailmasssa Kirkkoja tekemässä työtään ja levittämässä Rakkautta, Valoa ja Totuutta, samalla tavalla, Saatanalla on maailmassa Synagoogia levittämässä vihaa, pimeyttä ja valhetta. Juutalaisuus uskontona perustaa Raamatun Jumalan Vihaamiseen ja Kieltämiseen sekä Kristinuskon Vastustukseen:

  1 Thessalonians 2:14 – 2:16
  14 For ye, brethren, became followers of the churches of God which in Judaea are in Christ Jesus: for ye also have suffered like things of your own countrymen, even as they [have] of the Jews:
  15 Who both killed the Lord Jesus, and their own prophets, and have persecuted us; and they please not God, and are contrary to all men:
  16 Forbidding us to speak to the Gentiles that they might be saved, to fill up their sins alway: for the wrath is come upon them to the uttermost.

  Laura Huhtasaari! On aika valita kenen joukoissa seisot! Jumalan ja Kristittyjen joukoissa vai Saatanan ja hänen Synagoogansa joukoissa?

  1 Corinthians 10:21
  Ye cannot drink the cup of the Lord, and the cup of devils: ye cannot be partakers of the Lord’s table, and of the table of devils.

  Ihmiset jotka oikeasti ovat “juutalaismyönteisiä” pyrkivät sen sijaan että ottavat selfieitä näiden kanssa, kertomaan heille, että he uskovat SAATANALLISEEN VALHEESEEN ja tulevat joutumaan Helvettin elleivät he USKO Jeesukseen!

  Tässä vielä bonuksena Huhtasaarelle katsottavaksi lyhyt video jossa käydään läpi samankaltasia asioita:

  “Christian” Zionism: A Satanic Agenda

  https://www.youtube.com/watch?v=zBr3-KOJyE0

  Uskon että suurin syy miksi Laura Huhtasaari kannattaa PVL:n kieltämistä ja sanan ja kokoontumisvapauden rajoitttamista, on Juuri se että hän uskoo VALHEITA joita kaikenmaailman “kristilliset” sionistihörhöt ovat hänelle “juutalaisista” kertoneet vetoamalla joihinkin yksittäisiin pois konteksistaan otettuihin Raamatun kohtiin. Tämän takia hän sitten varmaan kokee tehtäväkseen kieltää sionisminvastaiset järjestöt. Toivottavasti hän lukee tämän viestin, katsoo tuon videon, ymmärtää mistä on kysymys ja mitä hänelle on valehdeltu.

  • Raamatussa kerrotaan monenlaisia juttuja joidenka alkuperää tai todenperäisyyttä ei kykene todistamaan kukaan. Ei edes kreikkalaisen filosofin papukaija.Minun kilpikonnani aikoinaan yritti mutta homma osoittautui sen verta hankalaksi että hän niin sanotusti vetäytyi kuoreensa. Hallelujaa ja aamen.

 15. Huhtasaari on pelkkä koukkunokkainen huora. Sopiva ikoni MV-lehti-pösilöille. Äänestäisin mieluummin Pekkaids Hivistöä. En jaksa nyt sen enempää avautua.

 16. Huora maanpetturi laura daavidin tähti korut kaulassa kontrroiltu oppositio eikai tämä nyt kenellekkään tule yllätyksenä! Hän rakentaa uraa ja jos haluaa isopalkkasen maanpetturi työn eduskunnasta on pakko imeä esinahatonta jutku kullia!!

 17. Huhtasaari-ilmiö on osa nykyistä Neuvostoliitto 2.0 -todellisuutta.

  Sionisti vaikuttaa juonikkaalta, mutta tosiasiassa sionisti toimii aina saman kaavan mukaan. EU on aivan selkeästi Uusi Neuvostoliitto. Brysselissä istuu se sama porukka, joka istui aina Moskovassa hyväksymässä kaiken, jonka bolshevikkieliitti heille syötti.

  Nämä kansojaan huoraavat stubbelot ja soinit eivät ole ideologeja eikä heitä yhdistä halu muuttaa maitamme uudeksi diktatuuriksi. He vain tekevät niin kuin he tekevät, koska se KANNATTAA. He RIKASTUVAT näin. Toisin sanoen he ovat aitoja huoria. Vain ja ainoastaan, huoria.

  Joukossa on, tietenkin, kuten Neuvostoliitossakin, ideologisesti valveutuneita. Heidihautalat, feministit, “toimittajat” jne. ovat usein näitä, mutta heidänkin joukossaan suuri osa toimii kansan vastaisesti, koska se KANNATTAA.

  On äkkiseltään vaikea uskoa, että USA:n koko poliittinen eliitti (kaikki senaattorit ja kongressin jäsenet, oikeuslaitoksesta puhumattakaan) huoraa, mutta tarkemmin ajatellen, asia on juuri näin. FED on sionistien hallussa, siellä painetaan rahaa digitaalisesti eli sionistilla on kirjaimellisesti käytössään ääretön määrä rahaa (tietenkin inflaation ym. rajoittavien seikkojen mukaisesti). Sionistit OSTAVAT jokaisen sielun. He voivat maksaa miljoonia ja kun monille on maksettu ja toiset näkevät sen niin huoraamisen kulttuuri on valmis. Ts. kaikki HALUAVAT olla huoria, koska se KANNATTAA.

  Eli ns. poliitikkojen toimintaa ei kannata analysoida. Huoraava eliitti ei lopeta huoraamistaan, se on jo osa heidän maailmaansa. He huoraavat samoin kuin he hengittävät. He eivät osaa muuta. Toinen ei ole toista parempi eikä huonompi. Huora on huora.

  Nyansseja ei myöskään ole. Joku ehkä huoraa vähän vähemmän, toiselle riittää toimittajan titteli, toiselle varapääjohtajan titteli, mutta lopputulos on sama: hämärässä huoneessa huorataan.

  Globalisti/sionisti on jo tämän saavuttanut ja siksi kaikki poliitikot vaikuttavat seinähulluilta, sillä he eivät osaa tehdä enää yhtäkään kansaa auttavaa päätöstä, yhdessäkään asiassa. Tietenkin pienenä kivenä valheiden koskessa on ns. “demokratia” ja se haittaa, koska ns. “vaaleissa” joku äänestää ns. “väärin”, mutta eipä se haittaa, sillä aina siinä uudessa puolueessa on kuin ihmeen kaupalla huhtasaari, joka kuin ihmeen kaupalla poseeraa Jerusalemissa. Aina.

  Silti, tämä rappio näkyy jo ja se haisee raadolta. Huorien pitää valehdella aamusta iltaan, kaikessa, aina. Tunnelin päässä on valoa ja kun sinne valoon päästään niin huorien päivät ovat luetut.

 18. Huhtasaaren perimässä on liikaa jeesustelu paskaa.

Comments are closed.