Koti Uutisia Kotimaa Jussi Halla-aho: “EU:sta eroaminen ei ole realismia”

Jussi Halla-aho: “EU:sta eroaminen ei ole realismia”

16

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho myönsi julkisesti Ylelle antamassaan haastattelussa, ettei puolue aja isänmaallista politiikkaa, kun hän kertoi, ettei EU:sta eroaminen ole hänen mielestään realistista. Samalla Halla-aho kuitenkin korosti, että hän puoltaa EU:n jatkuvaa kritisointia. Hän ei kuitenkaan kommentoinut sitä, mitä hyötyä unionin symbolisesta kritisoinnista on, jos siitä ei aiota erota.

– Vuonna 2015 olin itse EU:n kehityksen suhteen paljon pessimistisempi kuin tänä päivänä, koska silloin EU:ssa oli selkeästi ainoastaan yksi koulukunta. Se oli se, joka meni kohti syvempää integraatiota, Halla-aho sanoi ja jatkoi:

– Nyt meillä on syntynyt selkeä kriittinen koulukunta myös sinne EU:n sisälle. Tämä antaisi myös Suomelle muitakin mahdollisuuksia edistää kansallista etuaan kuin erota EU:sta, joka ei ole realistinen vaihtoehto.

Halla-aho väittää myös, että suuri osa suomalaisista ei kannata EU:sta eroamista. Tähän hän myös itse perustaa kantansa. Halla-aho ei kuitenkaan kommentoi, mihin tilastoihin hän väitteensä perustaa.

Ylelle antamassaan haastattelussa Halla-aho jatkoi kaksisuuntaista mielentilahäiriötä muistuttavaa kommentointia sanomalla, että hän itse näkee Suomen EU:sta eroamisen maan eduksi.

– Kyllä minä aion siis jatkaa EU:n kriittistä arviointia, enkä mitenkään salaa sitä, että minun mielestäni olisi Suomen pitkän tähtäyksen strateginen etu erota Euroopan unionista.

Lähde: Uusi Suomi

16 KOMMENTIT

 1. Jussi Halal-kalanaama Aho 🙂 On kyllä aivan turha pyrkyri ja kelvoton opportunisti.

  • “Mestari” joka haluaa päästä”JuudasJihad” Sipilän, “Hillotolppa” Soinin ja Petturi Urpon joukkueeseen.🙂

 2. Vaikuttaa enemmänkin siltä, että Halla-aho ja kumppanit olisivat alunperin ottaneet EU:sta eroamisen projektiksi vain sen takia että EU:hun tulisi tämä “kriittinen” klikki jolloin voitaisiin luistaa alkuperäisestä tavoitteesta ja jättää eroamatta. Eli näin helposti onnistui valeopposition toteuttaminen.

  Ainut keino toteuttaa oikea oppositio on päättää aluksi periaatteet ja päämäärät ja olla luistamatta niistä senttiäkään. Vain sillä saadaan pysyvä muutos aikaan ja samalla viedään valeoppositioilta mahdollisuus saada vaalivoittoja oikeasti huolestuneiden kansalaisten protestiäänillä.

 3. Näinollen olisikin suositeltavaa että lopettaa tuon turhan sirkuksen seuraamisen kokonaan kuten joutavanpäiväisen äänestämisenkin turhana oman energiansa tuhlaamisena.Uutta veitikkaa odotellessa kun kerran historia toistaa itseään…..kun mitään ei opita

 4. Kansallissosialistit ovat odottaneet jo yli 10 vuotta tätä ulostuloa Halla-aholta. Se oli vain ajan kysymys.

  Mutta pitävätkö kosher-nationalistit Halla-ahoa tämän jälkeenkin “Mestarina”?

  • Halla-ahon lausunto vähentänee Persujen äänimäärää. Toivottavasti seuraavissa vaaleissa on jokin uskottavampi vaihtoehto tarjolla. Kummallista, että Halla-aho ei näe laatikon ulkopuolelle. On muitakin ratkaisuja,kuin pysyä EU:ssa. Sehän saattaa sitäpaitsi hajota muutenkin.

   EU on epäonnistunut. Sen parlamentti hyväksyy itse itseään täydentävän komission lakiehdotuksia ja on jonkinlainen demokratian kulissi. Organisaation perustuu mädätykselle. Työntekijöille maksetaan huippupalkat, joita ei veroteta palkansaajan asuinmaan mukaan.

   EU:n tilalle tulee perustaa kokonaan uusi organisaatio, jossa ei saa työskennellä ketään EU:n palveluksessa ollutta ja jonka organisaation toimitilat eivät ole olleet EU:n käytössä. Päätoimipiste tulee sijoittaa muualle kuin EU:n toimipistekaupunkeihin. Siis kyseessä olisi täysi irtiotto menneestä.

   Uusi organisaatio edistäisi vapaakauppaa. Sen toimivalta ei ylittäisi jäsenvaltioiden toimivaltaa. Se ei siis voisi laatia lakeja, jotka muodon vuoksi on pakko hyväksyä jäsenvaltioiden parlamenteissa.

 5. Jos joku äänestäjä tai Persujen jäsen vielä kuvittelee että Persut ajaisiavat SUomen ja suomalaisten asiaa niin tässä se on rautalangasta väännettynä. Halla-aho ajaa täysin samaa agendaa kuin Soini.

  Halla-aho on niin syvällä EU:n lihapatojen ja kulukorvausten syövereisä ettei sinne enää tavallisen kansalaisen tuska tai ääni yletä.

  Suomalaisten parempaa tulevaisuutta ja pienempiä veroja ajavia ryhmiä ei ole kuin yksi: Vastarinta. Se katsoo pitkälle tulevaisuuteen ja sen tarkoitus on saattaa Suomi yhtä vauraaksi kuin se oli 80-luvulla. Silloin koko maan ulkomaanvelan olisi voinut maksaa pois muutaman vuoden BKT:lla, jos olisi halunnut.

  Silloin palkasta jäi säästöön 50% helpoosti, vaikka kävi joka päivä ulkona syömässä ja parikin kertaa viikossa elokuvissa. Silloin säästöön jäävillä rahoilla pystyi aloittamaan talon rakentamisen ja kolmen vuoden päästä se oli valmis. Nykyisellään Eurostoliitossa moisista asioista ei voi kuin unelmoida.

  • Perusjuntit ovat samanlainen sionistipuolue kuin muutkin valtapuolueet, ja ei todellakaan aja Suomalaisten etua.

 6. Voihan olla, että näkeekin EU:sta eroamisen Suomen eduksi. Ehkä kuitenkaan ei omaksi henkilökohtaiseksi edukseen.

 7. Hommafoorumilla asiasta vallitsee täysi hiljaisuus. EU onkin ihan hyvä juttu, koska Mestari. Mitäs sitten että nimenomaan Brysselistä sanellaan suomalaisten(kin) kansanmurha ei-valkoisella maahanmuutolla.

   • Ei ole Jussi tainnut nähdä hanskoja kuin isänsä kädessä.
    Vaikka älyköksikin on haukuttu tuota miestä, niin ei käsitä sitä, että ero eu:sta ei tarkoita totaalieroa, siitä voidaan oikesti neuvottelemalla tehdä hyvä vipu jolla saa enemmän sieltä kuin se täältä.
    Näin ajettaisiin maan etua eikä koko eu:n etua ja moneen kolehtiin voisi sanoa kieltävän vastauksen.

 8. “Simon Jacob Benjamin Elo on Espoon juutalaisin poliitikko, koska Halla-aho asuu Helsingissä, Pirkko Ruohonen-Lerner Hyvinkäällä ja Riikka Slunga-Poutsalo Lohjalla. Puolueen nimen pitäisi olla oikeasti Peruskasaarit. Donner ja Enbuskekin voisivat liittyä siihen. Ei mulla muuta.”

  —Goyim Shekelstein

 9. Ehkä Halla-aho tarkoitti, ettei EU:sta eroaminen ole realistista tänä vuonna tässä tilanteessa. Ensin pitää saada riittävä kannatus muun muassa eduskunnassa ja ehkä myös voitto kansanäänestyksessä asiasta.

  Mielestäni EU tulisi purkaa. Tilalle tulisi luoda Euroopan valtioiden yhteistyöjärjestö, jonka periaatteisiin kuuluisi jäsenvaltioiden itsenäisyyden kunnioittaminen ja sallia niiden olevan omanlaisiansa. Uudessa vapaassa Euroopassa olisi siis monenlaisia valtioita omine lakeineen ja valuuttoineen.

  Uuden järjestön tulisi olla täydellinen irtiotto EU:hun. Henkilöstö ei saisi olla ollut EU:n palveluksessa. Toimitilat eivät saisi olla entisiä EU:n toimitiloja. Järjestöllä olisi myös jäsenmaiden
  lähettämistä vaihtuvista jäsenistä koostuva edustajisto. Siihen kuuluvat eivät saisi olla entisiä Europarlamentin jäseniä.

  Mitä sitten voimme tehdä. EU:n purkaminen onnistuu, jos sitä lähdetään toteuttamaan monen valtion yhteistyönä.

Comments are closed.