Koti Uutisia Kotimaa Sionistinen Google investoi Haminaan

Sionistinen Google investoi Haminaan

2

Sionistinen hakukonejätti Google tekee jätti-investoinnin Haminaan. Nettisensuuria harrastava yritys laittaa kokonaiset 600 miljoonaa euroa likoon uuteen palvelinkeskukseen. Palvelinkeskus tulee sijaitsemaan entisessä Summan paperitehtaassa, jossa yrityksellä on jo entuudestaan ollut toimintaa. Google osti vanhat paperitehtaan tilat Stora Ensolta vuonna 2009.

Kaupunginjohtaja Hannu Muhonen on investoinnista täpinöissään. Hänen mielestään amerikkalaisen sionistiyrityksen investoinnit korvaa paperitehtaan. Hän myös hehkuttaa investoinnin työllisyysvaikutusta. Muhoselle ei kuitenkaan tunnu olevan selvää se, että palvelinkeskuksen pyörittämiseen vaaditaan aika paljon vähemmän käsiä kuin paperitehtaan pyörittämiseen. Palvelinkeskus vaatii myös mitä todennäköisemmin vähän eri koulutustasoa ja osaamista kuin perinteinen tehdastyö.

Lähde: Yle

2 KOMMENTIT

  1. Turhaa sähkönkulutusta vaikka talvella siitä saa lämmitysenergiaa. Nämä nettijutut ovat karanneet käsistä. Kaikki tallennetaan ja mitään ei poisteta paitsi kansallismielisten tilit ja videot.

  2. “Palvelinkeskus vaatii myös mitä todennäköisemmin vähän eri koulutustasoa ja osaamista kuin perinteinen tehdastyö.”

    Eikös se itsessään ole hyvä juttu, että korkealle osaamiselle on kysyntää? Teollistuneissa maissa sorvin varressa on harvempi.

    Mutta aika puolueellista että googlen investoinneista ollaan täpinöissään mutta kun Kärkkäinen koettaa perustaa uutta myymälää niin alkaa ideologinen syrjintä julkiselta taholta.

Comments are closed.