Koti Uutisia Huhtasaari ylpeilee medialle Daavidin tähti -korullaan

Huhtasaari ylpeilee medialle Daavidin tähti -korullaan

60

Helsingin Sanomat julkaisi lauantaina artikkelin, jossa haastateltiin perussuomalaisten kansanedustaja Laura Huhtasaarta. Artikkeli käsittelee perussuomalaisten kahtiajakoa, ja siitä käy ilmi, että molempien eripuraisten leirien johdossa ollaan kaikesta huolimatta yksimielisiä sionismista.

Huhtasaari kertoo hakeneensa puoluekokoukseen vauhtia Israelista yhdessä Simon Elon kanssa. “Kolme päivää ennen perussuomalaisten puoluekokousta Jyväskylässä Huhtasaari oli silloisen puoluetoverinsa Simon Elon kanssa Israelissa. Nyt Elo johtaa perussuomalaisista irronnutta Uusi vaihtoehto -ryhmää. Kaulassa on sieltä muistona Daavidin tähti. Se roikkuu vierekkäin ristin kanssa”, artikkelissa kerrotaan.

Helsingin Sanomien artikkelissa viitataan myös Kansallisessa Vastarinnassa toukokuussa julkaistuun uutiseen, jossa kerrottiin täysin neutraaliin sävyyn Huhtasaaren pitämästä poliisivaltiokehityksen vastaisesta puheesta eduskunnassa. Tässä yhteydessä perussuomalaisten varapuheenjohtaja paljastaa pukeutuvansa Daavidin tähteen alleviivatakseen sitä, ettei hänellä ole mitään tekemistä antisionistien kanssa. “Minä ajan tiettyä politiikkaa ja minun arvoni ovat ihan selvät. Yritän tällä Daavidin tähdellä juuri karkottaa kaikki vastarintaliikkeen tyypit”, hän sanoo.

 

Lähde: Helsingin Sanomat

60 KOMMENTIT

 1. Hahahah. Julkaiseekohan MV tämän? XD

  • Niin, hyvä kysymys. Eikös kaikki hommalaiset palvo tätä sionistia, samoin ämveeläiset.

   • Ei. On olemassa erilaisia ihmisiä. Suosittelen tutustumaan kommentointiin.

   • ÄÄNESTÄKÄÄ VÄYRYSTÄ‼

    Katsoin YLEn Areenasta Väyrysen ja Huhtasaaren TV-vaalitenttien “piinapenkki”-osiot. Kyllä Väyrynen ehdottomasti on ehdokkaani edelleenkin. Enpä olisi uskonut joskus äänestäväni Väyrystä tai keskustalaista! Paavo oli suomalaisen politiikan huipulla jo, kun monet nuorista kansallissosialisteistamme eivät olleet vielä edes syntyneetkään – huikeaa! Ja olihan seuraavan aamun YLEn aamu-TV:hen hommattu puhevammainen nainen sössöttämään ainakin Huhtasaaren esiintymisestä tentin jälkeen. YLElle ei taida ilman puhevammaa ihan helposti päästäkään.

    Homma, Suomen Sisu ja MV ovat kaikki minun kirjoissani samaa übercuckmultikultisyöpää. Eivät nuo ole mitään todellisia isänmaallisia. Pelkkiä tuuliviirejä, huomiohuoria ja trendineniä. Hommasta ja Matias Turkkilasta en sano edes nyt enempää. Suomen Sisu kutsuu tapahtumaansa ruotsalaisen somalinaaraan(!) puhumaan. Kuru askartelee REFUGEES WELCOME -kylttejä. Ilja myy MV:n rahoittaakseen ryyppäämistä, 200 m²:n kämppäänsä sekä muuta luxus-elämää Andorrassa. Eiköhän tuo myyty ensimmäiselle, joka jotakin tarjosi. Taatusti Bonnier tai joku muu osti. Veikkaan Perussionistihehkutuksen kasvavan JOPA entisistä mitoistaan tulevaisuudessa. En aio enää sivustolla vierailla. Iljan hieno tekosyy: “kyllästyin isänmaallisten tappeluun”. Eiköhän taustalla ollut todellisuudessa se että rahat taas loppuivat ja nyt ei enää millään kepulikonsteillakaan tuohta irronnut.

    Palauttaakohan Ilja “presidentinvaalikamppanjaansa” ja MV-lehden toimintaan kerätyt rahat huijatuille ihmisille? Taitaa tuo Iljan “syöpä” olla vain redemptio hänelle tukalasta tilanteesta, aivan kuten tuo “isänmaallisten tappelu” -syy lehdestä luopumiselle. Eihän tuo ole mitään oikeaa työtä koskaan tehnyt. Se MC-kerhoilu/huumebisnes taatusti oli lähimpänä todellista työntekoa hänen résuméessaan. Muita jobeja olivat mm. miesmallin ura Miamissa (sillä naamalla?!?) ja puhelinmyynti, johon hän omien sanojensa mukaan aikookin palata. Todellinen kutsumusammatti kyseessä…

  • Saisi julkaista, mutta jo pitkän aikaa on kaikki NWO-tyyliset jutut menneet Foliot-kategoriaan. Se voi tulla takaisin yleisön pyydöstä, niinkuin ennenvanhaan. Saa nähdä. Olen optimistinen, vaikka joillain on ehkä oma lehmä ojassa. Näitä ei löydy kuin Facebookista ja VK:n ryhmistä.

   • Kyllähän MV on selvä Perussionistien promotoija. Mutta jos joku on niin pässi että Huhtasaarta äänestää, niin sittenhän näin tekee. Eiköhän ne ihmiset ole menetettyjä sieluja jo alusta asti. Mitä niitä haikailemaan.

 2. Tätä se siis olikin. Huhtasaari joka ei olisi päässyt EU:n hllotolpalle vielä pitkään aikaan saa huomattavaa etua siitä että puolue hajaantui. Nyt hän on persujen johtohenkilöitä ja seuraavissa EU vaaleissa on hänen vuoronsa päästä EU:n hillotolpalle. Kovaksi keitetty täysin laskelmoiva ihminen joka kiertää viisi päivää viikossa Suomea kerätäksen kannatusta että pääseepuolisonsa kanssa EU:n lihapatojen ääreen. Ja sen jälkeen saa EU-eläkkeet ja etuisuudet. Ja jos vaikka sattuisi niin että EU:n liittovlatio ratifioitaisiin Lauran aikana, niin hänhän jäisi johtotehtäviin ministeriöön.

  Kaikki on laskelmoitua, ulkomuodon muutoskin. Laihdutus, rintavaustus, ihonmyötäiset vaatteet, blondatut hiukset, kynnet jne. Kaikki vain sen takia että tuulipukukansa äänestäisi hänet EU:hun. Katsokaa aikaisempia kuvia Laurasta niin näette selvän eron.

  Mutta kuka kärsii Lauran politiikka-kiimasta? Lapset, hänen lapsena jotka joutuvat nyt pieninä elämään suuren osan elämäänsä ilman äitiä.

  • Lauran ihannoiman valitun kansan ajamasta politiikasta kärsii kaikki ei-juutalaiset. Lauraa kiinnostaa vain shekelit ja sionistien miellyttäminen.

   Mielestäni uskovaisilta pitäisi estää pääsy politiikkaan.

   • Niin, jos uskoo Yahween, herra Sebaotiin, Allahiin – eli lyhyesti sanottuna Saatanaan – niin ei pitäisi olla mitään asiaa. Mutta jos on todellinen kristinuskoinen eli uskoo Jeesukseen, niin kuin minä, on tilanne eri. Mutta ei sellaisia ihmisiä taida pseudodemokratia ja parlamentarismilla perseen pyyhkiminen kiinnostaa. Elämän intohimot ovat jossakin aivan toisaalla. En kuulo kirkkoon, en käy kirkossa, en ole “hihhuli” tai muutakaan vastaavaa. Olen aina vain ollut kiinnostunut Jeesuksesta, niin kuin monista muistakin lukuisista asioista. Koulussa olin aina parhaita oppilaita, joten sielläkin on tullut mielenkiintoisia asioita vastaan aikoinaan. Mielekkäät asiat eivät koskaan tunnu kuitenkaan pakotetuilta omassa elämässä.

    Jokaisen kannattaa ottaa joskus raamatun uusi testamentti käteen ja iskeä kyntensä sen aloittaviin evankeliumeihin, jos ei parempaakaan lukemista tule mieleen! Sieltä löytää jopa huumoria ja tietysti Jeesukseen hurjaa tilitystä sekä tulitusta juutalaisia vastaan! Mielestäni evankeliumin tärkein sanoma on: juutalaiset ovat Saatanasta!! Jokainen voi itse miettiä hänen opetuksiaan ja niiden sopivuutta tämän päivän maailmaan. Kuka tätä maailmaa todella hallitsee?

    • »Politrukki» — Hyvä kommentti. Mistä löytäisi kuvia tästä muodonmuutoksesta? Olen sitä mieltä että Perussionisteja äänestävä yksilö on menetetty toivo ja se siitä. Keskitytään meidän todellisten isänmaallisten rivien vahvistamiseen!

 3. Laura ei ymmärrä, että juutalaiset ovat menettämässä valtaansa, joten niiden mielistelyllä ei voita mitään.

  Vai onkohan tapahtunut niin, että kahtiajaosta on sovittu nimenomaan Israelin reissulla ja näin turvattu sionisteille uskolliset johtohahmot molemmissa leireissä?

  • Erittäin hyvä huomio. Sionistit ovat olleet jo kauan kansallismielisten liepeillä roikkumassa. Etsimällä etsivät heikointa lenkkiä ja yleensä sellainen löytyy kristityistä.

 4. Emme ole juutalaisia, emmekä muslimeiksi tule. Olkaamme siis suomalaisia (kristittyjä).
  Goyimin on turha kuivitellä, että Daavidin tähti olisi jonkinlainen onnen talismaani, jonka kautta Jumalan siunaus lankeaisi hänenkin päälleen. Jumala on tehnyt Liiton Israelilaisten kanssa ja ottanut heidät valituksi kansakseen.
  Pakanoiden, joiksi meidät kristitytkin lasketaan on edes turha odottaa pöydältä tippuvia armon murusia siitä happamattomasta leivästä, joka on tarkoitettu juutalaisille. Kristityn joka haluaa turvata Jumalaansa on tehtävä se oman uskonsa kautta Jeesuksessa Kristuksessa. Tämä on vain uskonnollispoliittista historiaa ja käsitteiden selventämistä niille hurahtaneille “Israelin ystäville”, jotka eivät pienessä päässään ymnärrä sitä tosiasiaa, että juutalaiset katsovat meitä “vääräuskoisia” ja valkoista rotua yhtä alaspäin ja vihaten kuin itsestään selvänä pidetyt muslimitkin tekevät. Suomen ja Euroopan etu, joka käsittää kaikki valkoisen rodun edustajat kaikkine erottavine pienine vivahteineen – ei voi olla sama kuin Israelin ja juutalaisen sionistisen maailman, jonka päätavoite on maailman herruus ja kaikkien muiden rotujen alistaminen heidän orjikseen vailla kaikki vähimmäisoikeuksia, jotka ylipäätään kuuluvat ihmisyyteen ja elämään ihmisenä. Me emme ole karjankaan arvoista ja me elämme tasan niin kauan kuin herra kansaa se hyödyttää ja kuolemme arvottomasti heidän oikkujensa ja tilikirjojensa mukaan.
  Suomi suomalaisille ja Eurooppa eurooppalaisille. Vaalikaamme perinteitämme, maatamme, ihanteitamme ja lapsiamme turvaten heille tulevaisuuden vailla pelkoa sekä itseisarvollisen oikeuden kuolla arvokkaasti kun sen aika on.

  • Lopetin lukemisen tässä kohtaa:
   >Olkaamme siis suomalaisia (kristittyjä).

   • Ei anneta uskonnon tulla meidän kansallismielisten väliin. 🙂 Pakana ja kristitty voivat kyllä paiskata veljen kättä: meillä on tässä yhteinen taistelu. Ja ateistit ja agnostikot ovat ihan yhtä lailla suomalaisia.. tervetulleita veljiä ja siskoja..

   • En ole edes uskovainen, vaikka se pahasti siltä särähtää. Kun muslimit puhuvat “vääräuskoisista” se on synonyymi kristitylle, vaikka ei edes kirkossa kävisi, mutta olisi sen jäsen. Muslimit niputtavat tälläisetkin samaan lössiin tapettavien joukkoon, jotka suolestetaan aivan samalla hurmoksella kuin kuin ns. tosi -uskovaiset. Suomalainen yhteiskunta ei ole samalla tavalla läpitunkeva uskonnolisuudella kuin esim. USA. Suomalaisessa yhteiskunnassa monet asiat katsotaan olevan henkilökohtaisia, joista ei suuremmin huudella. Vaikka en ole suoranaisesti muuta kuin kansallimielinen ja kannatan Suomen pitämistä homogeenisenä monokulttuurisena maana, jossa eivät heilu päällimmäisenä kaikki mahdolliset vieraat rodut, jotka jo nyt ovat tuoneet joka päiväiseen elämäämme riskitekijöitä ja sellasita väkivaltaa, joka on ollut määrällisesti täysin vierasta esim. naisen kunnioittamattomuudella ja hänen oikeudella elää vapaata elämää ilman pelkoa lähtökohtaisesta silmittömästä ja järjettömästä raa’asta väkivallasta.
    Katson Suomen vapauden ja itsenäisyyden säilymiesen sekä itsestään selvät EU:sta irrottaumisen niin tärkeänä aisiana, että “aukaisen suuni” jokaisella palstalla, joka vielä on tarjolla tässä sensuuriin menossa olevassa maassa, jossa vastapuoli päättää mitä me saamme sanoa ja kirjoittaa.

   • Hyvä teksti, »Juha»! »We Wuz Paganz»ille tämä oli eittämättä liian subtiilia faktapommitusta. Mene neekeröimään ja näyttelemään “natseille” keskisormea kadulle vaikkapa. Te pakanat ja ateistit voisitte pysyä poissa täysin isänmaallisista piireistä, sillä ette ymmärrä mistään muustakaan pöläystäkään. Kyllä ajan myötä patriooteista karsiutuvat pois kaikki turhat roikkujat.

    https://www.youtube.com/watch?v=KI6e5j489a8

    Juutalaiset ovat meidän todellisten kristittyjen eli Jeesukseen uskovien ikiaikainen vihollinen. Se edustaa kaikkea, mitä me pidämme pahana. “Juutalaiset” eivät missään nimessä olekaan valkoisia, kuten me.

 5. “Tämä on sen takia, koska olin Israelissa, ja antisemitismi on noussut. On järkyttävää, että jotakin kansaa vainotaan sillä tavalla.””

  Jatkuu HS:n juttu. Onko antisemitismi noussut? Hienoa kuulla.

  • Isisraelissa taatusti kerrottu antisemitismin noususta.
   Daavidin tähti on EU:n symboli jos mikä.
   Miten Laura aikoo ajaa Suomalaisten ja Israelin asiaa yhtä aikaa?
   EU:n hillotolpalle ei kannata enää pyrkiä, koska järjestelmä kaatuu ja hillotolppalaiset saavat ansionsa mukaan.

  • Laura on ymmärtänyt asian täysi väärin. Ei seemiläisiä vainota. sionistit vainoavat kaikki muita maailman kansoja ja uhriutuvat päälle. Miten lyhyt pitää pururadan olla korvien välissä kuin ei tätä ymmärrä ja nielee kaiken mitä sionistit syöttävät? Ja sitten vielä levittää niden agendaa.

   Onneksi äänestäjät nyt ymmärtävät millainen henkilö Laura on. Ja seuraavissa vaaleissa voivat osoittaa mitä hänestä ajattelevat.

   Tuo Persujen kahtiajako oli varmaan Halla-Ahon ja muiden kanssa sovittu juttu. Osa ihmisistä kun ei äänestänyt persuja “jokun asian takia”. Näin ryhmä saatiin jaettua kahtia ja nyt voidaan kosiskella niitäkin tahoja joiden äänet jäivä saamatta.

   Ja koska ollaan mukana sionistisessa saatanan työssä, tuleehan sitä kunnioittaa daavidin tähdillä ja vanhalla testamentilla. “Nainen pysykööt poissa seurakunnasta” kuulisi Laurakin jos oikein kirjaa lukisi.

 6. Suomalaiseen kansallismielisyyteen kyllä kuuluu kristinusko ja kristilliset arvot.

  • Itse olen ateisti, mutta yhdistän kyllä Euroopan vanhat pakanauskonnot enemmän valkoiseen kansallismielisyyteen kuin juutalaislähtöisen kristinuskon.

   • Minusta suomalainen kansallismielinen voi hyvin olla pakana, kristitty, ateisti, tai agnostikko. Viime sotien aikaan maatamme puolustaneet miehet olivat kyllä suurelta osalta kristittyjä. Muistan jonkun ulkomaisen reportterin silloin todenneen, että suomalainen kansa on uskovaisinta kansaa, jonka hän tietää.

   • Kristinuskolla tapettiin vanhat, luontoon ja sen kiertokulkuun perustuneet uskonnot perinteisine jumalineen. Siinä sivussa tapettiin kaikki ne, jotka eivät suostuneet kirkon orjiksi. Erityisesti katolisuus on todella synkkä uskonmuoto.

    Kristinuskon ja kommunismin nimissä on tapettu enemmän kuin kaikissa sodissa yhteensä, luulen ma. Ei mikään uskonto, aate tai ideologia ole sen arvoinen, että siihen pitää pakottaa kuolemalla uhaten, ei niin mikään. Aatteesta täytyy tehdä sellainen, että kansa ottaa sen iloiten vastaan, siinä Aatu & co onnistuivat hyvin. Ja kuinka he sen tekivät? Parantamalla tavallisten kansalaisten elinoloja!

    Kommunistisissa maissa puolue määräsi missä opiskelet, asut ja työskentelet ja jopa kotimaassa matkustamiseen tarvittiin passi. Kolmannessa Valtakunnassa jokainen sai päättää näistä asioista ihan itse, pl. palveluksessa olevat sotilashenkilöt, mutta niinhän se on muissakin maissa. Ja miksi kommunististen maitten väki on iät ja ajat pyrkinyt niistä pois, mutta päinvastainen loikkariliikenne on ollut verrattain hiljaista?

    Palautettakoon vanhat Viikinkiuskonnot ja Suomen “pakanajumalat” Ukko, Ahti jne takaisin ja saatetaan muutenkin asiat kuntoon. Olemalla sellaisia, kun kansa tahtoo, ei pakottamalla ja uhkailemalla.

   • Parahin »Lalli» — Jeesus oli galilealainen, ei juutalainen. “Juutalaiset” eivät ole sitä mitä antavat ymmärtää. Hyvin ovat tosin onnistuneet sumuttamaan ihmisiä, kuten täälläkin tulee helposti selväksi.

    https://www.youtube.com/watch?v=KI6e5j489a8 ← Tuossa Skip Bakerin loistava “Canaanite jews”, osa 1. Kannattaa tutustua.

    • Muistetaan myös se, että juutalaisuus on uskonto eikä rotu, samat alkuaineet niillä oli kuin arabeillakin. Tuhansia vuosia sitten ei moisesta oltu kuultukaan, kunnes jostain äkkiä pöllähti “Jumalan Valittu Kansa” Egyptiin orjiksi, josta ne sitten karkasivat ja tallustelivat mm. merenpohjaa pitkin palestiinalaisten asuma-alueille.

     Nykyisessä Israelissa asuu Venäjän mongolialueilta, USAsta, Etelä-Amerikasta, Kaukoidästä, Euroopasta ja jos sun vaikka mistä sinne muuttaneita vähemmän etnisiä juutalaisia, joten aika sekoittunutta on sakki. Eipä silti, että se tekisi siitä sen siedettävämpää.

   • Hommaforumilla yleinen mielipide on se, että juutalaiset on älyllisesti ylivertaisia ja sen takia niitä syrjitään ja rasisfioidaan yms ulinaa 😀 Veikkaisin, että Huhtasaari on suurinpiirtein tuolla samalla kannalla, mitä muutkin persusionistit. Palvoo ja ihannoi juutalaista rotua.

    • Homma, Suomen Sisu ja PS.

     Tarvitseeko sanoa edes mitään?

 7. No, no.. Pitää toisaalta ymmärtää. Me ihmiset opimme asioita eri tahtiin. Minä en usko, että Laura on mitään muuta kuin isänmaallinen suomalainen. Daavidin tähden käyttäminen kaulassa ristin vieressä on ajattelematonta, mutta uskon, että hän vielä siitä tolkkuuntuu. Pitää ymmärtää miten vahva on tämä holo-narratiivi. Pakko kai se on silti persuja äänestää vaaleissa, muutakaan maahanmuuttovastaista puoluetta kun ei ole. 🙁 Mutta sen lisäksi meidän täytyy toimia aktiivisesti.. tässä omassa liikkeessämme.. demokratian keinoin ei tätä sotkua enää välttämättä selvitetä..

  • Paljon sinulle maksettiin tästä kommentista?
   Perussionistit ei ole mikään vaihtoehto.
   Lapsellista edes ajatella että äänelläsi on jotain merkitystä muutenkaan, menepä takaisin sinne hommafooruumin mieslapsi-Kuru.

   • Hei kuule, ei minulle kukaan mitään maksa.. Minusta pitää antaa Lauralle tilaisuus vielä tarkentaa kantojaan. Muuta en tässä ole sanonut. Jos on toivoton sionisti, niin sitten hän ei varmaan ole meidän kannaltamme hyvä poliitikko. Et varmaan voi uskoakaan, kuinka väärin ihmiset käyttävät joskus sanoja, ja käsitteitä.

    Pitää yrittää vähän liittoutua kansallismielisten kavereiden kanssa, edes hiukkasen, ja hetkeksi.. 😉

 8. Laura on ok tyyppi. Daavidin tähti symbolina ei ole sama kuin Síionismi – Roomalainen oikeus, saksalainen kuri ja järjestys kumpuaa kristinuskosta. Juutalainen oli myös Jeesus Kristus joka teki tyhjäksi juutalaisten turhat lait – mutta maassa asuu myös messiaaneja joille Jeesus on Vapahtaja. Soros ei ole sama kuin Israel, eikä Pekka Perä sama kuin Suomi – molemmat kelpo kansoja.
  joilla on sairaita tyyppejä hoitamassa tärkeitä asioita.

  Suomen sodissa taisteli juutalaisia aivan etulinjoilla. Asuin myös Israelissa ja todella ihailin tapaa kun hulttio arabit laitettiin ojennukseen, joka turvapaikka-arabi joka irakista olisi maahan ängennyt idän kautta niin pelkkä kurkistus rajalta Golanille ja savuava lapualaisen reikä olisi ähälyn otsassa.

  Siis Laura on ok ja pystyy laittamaan Ristin Daavidin tähden rinnalle ja vaikka Suomen Leijonan, se on minunkin ostettava kuluvalla viikolla. Yhdessä pojat ja siskot – tämä maa ei tarvi väittelyitä näistä vaan joka matu joka on tullut Barren aikoina tai myöhemmin ulos tästä pyhästä maasta. Piste.

  • Sinun kannattaisi tutustua monikulttuurisuuden juurisyihin ja siihen, ketkä ovat tämän takana, niin ehkä ja toivottavasti lopetat juutalaisten puolustamisen.

  • Vitun valehteleva kusipää sinun kaltaisesi sionistien huorat ajavat kanaanmurhaa!

  • Mannerheim oli koko ajan vihollisen puolella ja Suomi siis suojasi Leningradia pohjoisesta. Ei ihme, että kansalaisvelvollisuudesta ei luistettu.

  • “Roomalainen oikeus, saksalainen kuri ja järjestys kumpuaa kristinuskosta.”

   Roomalainen oikeus ei todellakaan kumpua kristinuskosta, vaan roomalaisten omasta historiallisesti muodostuneesta mentaliteetista, minkä alkupää on virinnyt kauan ennen kristinuskon syntymistä. Roomalainen oikeusmentaliteetti kumpuaa roomalaisesta pakanauskonnosta, jos sitä johonkin uskonmentaliteettiin halutaan rinnastaa edes.
   Kristinusko tuli roomalaisten hallitsijoiden keskuudessa suosituksi vasta 300-luvulla, jolloin roomalainen valtiojärjestelmä oli jo rappeutumassa tai joidenkin historioitsijoiden mukaan jo rappeutunut (tätä edesauttoivat muun muassa 200-luvulla riehuneet jatkuvat sodat).

  • Voi ei, nytkö nämä satanismista kiihkoilijat alkavat tulla tännekin… Jos palataan tosiasioihin, Daavidin tähdessä on kuusi sakaraa. Satanistien pentagrammissa on viisi. Ne ovat siis eri kuviot.

   • Kyllä daavidintähti on se oikea paholaisen merkki, ei viisisakarainen. Tutkipa hieman taustoja, niin huomaat saman asian. Pieni ponsi kaikille: etsikää luku 666 raamatusta!

 9. Pedofilian, rituaaliteurastuksen, sukupuolielinten silpomisen ja moniavioisuuden vastustaminen lepäävät käsittääkseni nimenomaan kristillisellä arvopohjalla. Itse vastustan kaikkia näitä neljää, ja uskon, että myös Suomen kansan valtava enemmistö vastustaa niitä. Tässä mielessä ehkä voisimme kutsua itseämme vähintään kulttuurikristityiksi.

 10. Älkää äänestäkö sionistia. Eiköhän jütküt ole jütkütettu tässä maassa jo… Soini se lipoo rasvaisia huuliaan siellä taustalla. Jengi ajattelee pippeleillään nyt, eikä aivoillaan: otetaan nainen, joka ei ole suohirviön näköinen ja hey presto!

  Ei, älkää – minä pyydän – älkää äänestäkö enää tätä maanpetturia jengiä.

 11. Veti kyllä vertoja Lauraa tentanneelle (MTV3) ruskeaturpaiselle ANTONIA BERGille nämä kaksi MEGA-ÜBER-CUCKia, jotka Väyrystä haastattelivat. Toinen oli harvahampainen ruskeaturpa ja toinen oikein kunnon kullinimijä. Nimikin oli tällä JUHA KAIJA eli kyseessä joku perkeleen interseksuaalimutantti, varmaankin. Tukkakin oli kaljunpeittomallinen nuorella miehellä. Ihme porukkaa nämä. Ilmeisesti AIDS saa tukat ja hampaat tippumaan jo ennen kuin on 40 täynnä. Toki Paavokin jo kaljuuntuu päälaen takaosasta, mutta ikääkin on jo 71. Tuo ruskeasilmäisyys ynnä -turpaisuus tuntuu olevan MTV3:lle jonkinlainen sisäänpääsykortti, aivan kuten YLElle puhevammaisuus. Mielestäni Mainostelevisio ei ihan yhtä tarkka ole tämän suhteen, vaikka vittumaisesti ANTONIA BERG honotti ja lässytti maaten siinä tuolilla kuin mätä kukko.

  Ja sitten asiaan. Lauralla meinasi eilen hermot mennä, kun toimittelijat samaan aikaan kumpikin lässyttivät uudelleen ja uudelleen samoja, typeriä, idioottimaisia kysymyksiä. Ymmärrettäväähän se on, toki. Paavo selvisi näistä selvästi paremmin, mutta hänellä on politiikasta reilusti enemmän jo kokemusta vuosilla mitattuina, kuin Lauralla on edes ikää! Tiesin että hän ottaa keskustelun ohjat käsiin ja hallitsee tilannetta 100–0. Ja näinhän se meni. Pysyi viilipyttynä, kuten sanotaan. Puhe oli suoraa – suorempaa et Suomen politiikasta löydä Teuvo Hakkaraisen lisäksi – ja asioista puhuttiin niiden oikeilla nimillä, kiertelemättä ja selvästi. Mielestäni Väyrynen hoiti tämän tentin aivan täydellisesti. Ja ei, en ole mikään Väyrys-fani, en ole koskaan äänestänyt häntä tai Keskustaa. Näistä vaihtoehdoista hän on vain aivan ylivoimaisesti paras. YLEn vastaavan ja tämän tentin nähneet ihmiset taatusti näkivät ruudussa miehen, jolle äänensä voi antaa.

  • Se että “Laura on ihana!” on mielestäni aika heikko argumentti hänen äänestämiseksi. En minäkään perusta luottamustani näissä vaaleissä Väyryseen siihen, että “Paavo on ihana”. Taustalla pitää olla mielestäni jotakin muuta: vaikkapa huoli Suomen tulevaisuudesta. Sitä toki Laura-faneillakin on, mutta on taas pakko mainita Huhtasaaren olevan sionisti. Jos et tiedä mitä se tarkoittaa, niin suosittelen tutustumaan aiheeseen. Timo Soinin kanssa tämä on myös osallistunut Israelia, juutalaisia ja sionismia tukeviin tapahtumiin. Timo Soini valehteli äänestäjilleen olevansa Suomen asialla: vastustavansa maahanmuuttoa ja EU:ta. 91 % prosenttia ilmoitti äänestäneensä PS:ää maahanmuuttokriittisyyden takia ja 89 % EU-vastaisuuden takia. Tämä kaikki paljastuikin Suomen historian suurimmaksi poliittiseksi kusetukseksi. Kaiken kruunasi PS:n hajoaminen viime vuonna. Tuollaista törkeää pseudodemokratian ja parlamentarismilla perseenpyyhinnän ilmenemismuotoa saa hakea törkeydessään koko Euroopasta!

   Entä Kristillisdemokraatit, jotka ovat yhtä vähän kristittyjä, kuin mustalaiset autokauppiaat rehellisiä. Koukkunokkaisen Sari Essayahin suulla testamentattiin Lauran YLE-tentissä näiden “kristittyjen” äänet Lauralle. Essayah on kovan luokan sionisti eli Suomen vihaaja ja onkin tällä tunnustuksellaan ynnä kutsumuksellaan edennyt Suomen politiikassa varsin ylös: hän on KD:n puheenjohtaja eli aivan taattu ministeri seuraavassa hallituksessa, jos ei ihmeitä tapahdu tai parempia suojatyöpaikkoja ilmene isänmaan vihaajien mahdollisten työpaikkojen rosterista. Laura on nyt keräämässä ääniä siis isänmaallisilta – tai ainakin sellaisiksi itseään kutsuvilta – ja toisaalta maailmaa halaavilta hihhuleilta, jotka eivät noudata edes raamattua! Näen tässä valtavan ristiriidan.

   • Mutta juuri näinhän Soinikin teki: kumarteli joka suuntaan ja käytti TÄSMÄLLEEN samaa litaniaa “minä olen Israelin ystävä”, kuten Laura, James Hirvisaari sekä Simon Elokin. Selvästikin samasta sabluunasta laitetaan sanat suuhun näille meidän “päättäjille”. Juutalainen yliherra se on kun täällä määrää. Lääk.tiet. lis. Vesa-Ilkka Laurio sanoi osuvasti, että demokratia on rahvaanvaltaa, jossa jokaisen puolueen jokainen ehdokas on juutalaisen yliherran hyväksymää kosheria, sillä sieltä juutalaisilta, sionistisilta yksityispankeilta KAIKKI raha tulee. Jos ei totella, niin se rahahana pannaan kiinni. Laura, muuten, käytti eilisessä MTV3:n tentissä hammashoidosta puhumisensa jälkeen TÄSMÄLLEEN samaa ilmaisutapaa, kuten Timo Soini ennen JÜTKÜA: “piikki kiinni!” Ikävästi aistin tässä JÜTKÜ № 3:n lähestyvän mahdollisesti. Mielestäni ei vaadi edes kovin suurta ponnistelua huomata tätä polkua. Se vaati vain hieman miettimistä, asioiden oivaltamista ja muuta argumentaatiota, kuin että joku henkilö “nyt vain on niin ihana”.

    Tartun vielä tuohon “Israelin ystävyyteen”. Huhtasaari jakaa (((Benjamin Netanyahun))) kirjoituksia. Tämä koukkunokka ajaa raakaa kulttuurimarxistista valkoisten kansanmurhaa. Tutkikaa historiaa. Hän on vastuussa Yitzhak Rabinin kuolemasta. Tuollainen pieni tahra esimerkiksi löytyy myös. Mutta eihän teitä kiinnosta. Jos tuli nyt uusia nimiä ja asioita tuossa, niin ottakaa selvää – niin minäkin olen tehnyt! Ja minä olen elämäni aikana muuttanut kantojani monessakin asiassa. Sitä on mielestäni todellinen suvaitsevaisuus, ajattelevaisuus ja käytännönläheinen järkevyys. Revisioon nihkeimmin taas suhtautuvat suvakit, konservatiiviset hihhulit ja muut punaniskat. Hakataan ennemmin päätä seinään ja tukitaan silmät ynnä korvat, kuin nähdään todellisuus sekä totuus.

    • Talmudismi, sionismi ja juutalaisuus ovat ikiaikaisia oikean kristillisyyden [s.o. usko Jeesukseen] vihollisia sekä sen totaalinen antiteesi. Sionin virsiä veisaava, sinne valansa vannova ja sinne päin kumartava EI VOI AJAA SYDÄMESSÄÄN SUOMEN ASIAA, vaikka hän mitä muuta väittäisi. Älkää antako ulkokuoren hämätä teitä, kun kyseessä on Suomen tulevaisuus ja arvot, joita haluamme vastaisuudessakin vaalia omassa kotimaassamme. Jos nämä mukauskova(ise)t ja valeisänmaalliset oikeasti olisivat lukeneet Raamattua, niin he tietäisivät asian juurikin näin olevan. Esimerkiksi Uuden testamentin neljä ensimmäistä kirjaa (evankeliumi) on sävyltään äärimmäisen juutalaisvastainen. Tunnen kirjoituksen sangen hyvin, joten voin näin sanoa. Olenpa löytänyt Raamatusta kohdankin, joka kieltää Israelin valtion perustamisen! Juutalaisten rabbit eli opettajat (heidän vastine papeille) kielletään myös, aivan kuten ortodoksien ja katolisten isätkin, jotka ovat taas heidän pappejaan. (Mainittakoon tässä Vanhan testamentin viiden ensimmäisen kirjan kuuluvan myös juutalaisten Tooraan.) Nämä em. uskonryhmät – “juutalaiset” ja “kristityt” EIVÄT EDES NOUDATA omien pyhien kirjoitustensa oppeja! Miettikääpä sitä hetki. Miten voitte siis antaa yhtään mitään painoarvoa tällaisten “uskovien” sanoille? Itse olen aina valmis selvittämään totuuden asioiden laidasta, vaikka se olisikin epämukava, ruma ja brutaali. Oletko sinä siihen valmis vai suljetko vain aistisi; elät kuplassa? Sellainen on mielenheikkoutta, itsekunnioituksen puutetta sekä periaatteettomuutta, jos minulta kysytään.

     Lauran poliittinen näyttö; kokemus on nyt siis de facto se, että hän fanittaa USA:ta ja Israelia. Pelottavaa. Siinä on nimittäin kaksi maailman juutalaisinta valtiota ja juuri tuossa järjestyksessä. Itse pitäisin suhteet itään hyvänä ja lopettaisin sen perkeleellisen, itsetuhollisen, mielisairaan oman jalan sahaamisen Venäjän-kauppapakotteilla. Väyrynen on ainoa ehdokas, joka tätä hulluutta vastaan on puhunut.

     • Tässäkin on toki takana juutalainen yksityispankkimafia, joka ei halua venäläisten pumppaavan rahaa Suomeen. Ulkomaankauppa on ainoa keino saada tänne rahaa, jos ajattelemme maatamme suljettuna systeeminä. Totta kai sionistipankkiirit tahtovat myydä meille vain lisää tyhjästä taiottavaa euroaan – ja kunnon korolla tietysti! Väyrynen puolusti vapaata Suomen ja Venäjän kauppaa heti pakotteiden alkaessa! Mutta jollekulle painaa vaakakupissa siltikin enemmän se, että Lauralla on blondatut hiukset, kuin tärkeimmän kauppakumppanimme suomien mahdollisuuksen OMAEHTOINEN tuhoaminen. Itsetuho ei voi olla minkään kansankunnan valitsema tie. Tuohan on nyt jo niin selkeä peruspilari, että jokaisen pitäisi se ymmärtää. Suvakit eivät myöskään tajua sitä halutessaan rajatonta Eurooppaa yli puoluerajojen ja Suomen muuttamista kaikkien kehitysmaaparasiittien sosiaalitoimeksi sekä terroristien temmellyskentäksi. Hieman jää sellainen kuva Huhtasaaresta, että EU:n ilmaiset lounaat maistuisivat hänellekin. Samaa pelkään Jussi Halla-ahosta. Siellähän sitä on sitten hyvä lihottaa itsensä talon kokoiseksi Timo Soinin malliin. Kansalaisille siinä jää vain petetty olo ja luu käteen, kun äänet siirettiinkin Ö-mappiin.

      Herran siunausta – sitä tämä maa totisesti on vailla.

      Valeisänmaalliset paljastuvat yksi toisensa jälkeen. Olkaa tarkkoina.

     • Tässä& ollaan kuule puun ja kuoren välissä; Venäjän luotettavuus on vähintäänkin kyseenalainen ja Putinin & kumppaneiden ideat tsaarinaikuisista rajoista ei kyllä innosta ideana sekään. En halua opetella slobovorskia, että voisin Suomessa käydessäni kommunikoida passintarkastuksessa…

     • Zerstörer — Ei vittu… Pidä turpasi vain kiinni, O.K.? Kapinen sosiaalipummi.

     • Eli siis alter ego Pubertet Enamel on Suomen venäläistämisen kannalla? Harasoo, muuta sinne.

      Sulla kun näitä nimimerkkejä näkyis täällä riittävän, niin monellako paasaat siellä punikkifoorumeissa Aatetta parjaamassa?

     • “Tässäkin on toki takana juutalainen yksityispankkimafia, joka ei halua venäläisten pumppaavan rahaa Suomeen. Ulkomaankauppa on ainoa keino saada tänne rahaa, jos ajattelemme maatamme suljettuna systeeminä. Totta kai sionistipankkiirit tahtovat myydä meille vain lisää tyhjästä taiottavaa euroaan – ja kunnon korolla tietysti!”

      Kiitos rotor mielenkiintoisista kommenteistasi. Sain vähän lisävalaisua asiaan, mitä olen yksin mietiskellyt.

 12. Jos Laura huhtasaari on kovin uskovainen, niin sitten hän tekee niinkuin juutalaiset määräävät. Näinhän tekevät papit ja siksi he yllyttävät uskovaisia suojelemaan laittomia maahanmuuttajia. Juutalaiset eivät edes salaa sitä, että he ovat maahanmuuton takana ja vastuullisia siitä jollakintavalla.
  http://www.jchelsinki.fi/sites/default/files/Hakehila_2_2015_web%20sivut%201%2C%203%2C%204.pdf
  –Tultaessa 2000-luvulle HIAS laajensi avustustoimintaansa koskemaan muitakin kuin vain juutalaisia pakolaisia. Hätää kärsiviä ja hengenhädässä olevia ihmisiä on autettu uuden elämän alkuun ympäri maailmaa, ja muun muassa Syyrian ja Afrikan pakolaiset ovat viime vuosina tulleet HIASin tuen piiriin. Apu ei rajoitu vain maasta poispääsyyn, vaan se sisältää myös uuteen maahan kotoutumiseen liittyvää laajaa avustus- ja tukitoimintaa. Kaiken kaikkiaan HIAS on vuosien varrella ojentanut auttavan kätensä noin 4,5 miljoonalle pakolaiselle.

 13. mitä te sosialistit oikein vingutte täällä. Siionismi toimii ja voi hyvin Israelissa. Suomessa suomalaisten säännöt. Ruotsi vittuun suomesta.

 14. Voi että, (((perussionisti))) paljastui sionistiksi! Kuka olisi arvannut? Gauheeta!

Comments are closed.