Koti Uutisia Laura Huhtasaari ottaa kantaa poliisivaltiokehitystä vastaan

Laura Huhtasaari ottaa kantaa poliisivaltiokehitystä vastaan

12

Eduskunnassa käsiteltiin perussuomalaisten tekemää lakialoitetta, jolla haluttiin kaventaa kokoontumisvapautta. Taustalla on Helsingin keskustassa oleva laittomien maahanmuuttajien mielenosoitusleiri sekä sitä vastustava Suomi Ensin! -mielenosoitus.

Laura Huhtasaari oli ainoa perussuomalaisten kansanedustaja, joka vastusti aloitetta. Hänen mukaansa humanitaarisen maahanmuuton ongelmat eivät saa johtaa siihen, että suomalaisten kansalaisoikeuksia rajoitetaan.

https://www.youtube.com/watch?v=JzHqpqouX5M

12 KOMMENTIT

  • Jokaisen puolueen jokainen ehdokas on kosheria eli juutalaisen rahoittajan ja yliherran hyväksymä. Kannattaa ehdottomasti äänestää Väyrystä.

 1. Öö eli siis Perussionistien noin 40 kansanedustajasta ainoastaan yksi vastustaa suomalaisten perusoikeuksien kaventamista? Maanpettureiden puolue.

 2. Nyt tulee ymmärtää se asia että puheissa ja yleisessä mielipiteessä voidaan olla asioista montaa mieltä. Mutta kun tulee äänestyksen aika, kaikki painavat sitä nappia mitä käsketään. Tai sitten tyhjää.

  Nämä kyselytunnit ovat yhtä tyhjän kanssa. Ei kyselemällä tai äänestämällä hallituksen luottamuskesta vaikuteta mihinkään. Vain aloitteilla voidaan vaikuttaa. Kuinka monta aloitetta Persut ovat tehneet?

 3. Onkohan eduskunnassa enää muita “kansan” edustajia kuin Laura ja Teuvo?

  • Ei nyt kuitenkaan ihan niin ihana että ansaitsisi tulla kutsutuksi arjalaiseksi enkeliksi – hän kuitenkin kuuluu persuihin.

   Mutta tämä yksittäinen kannanotto oli OK.

   • Lopunajan ihmiset

    He ovat ulkonaisesti hurskaita mutta kieltävät uskon voiman. Karta sellaisia! Nämä näet tunkeutuvat koteihin ja kietovat valtaansa syntien rasittamia, monenlaisten oikkujensa riepottelemia naisparkoja, jotka ovat aina alttiita uusille opetuksille mutta eivät voi koskaan päästä selville totuudesta.

    He ovat menettäneet järkensä, ja heidän uskonsa on kelvoton. Mutta kauan he eivät menesty, sillä heidän järjettömyytensä paljastuu pian kaikille.

    2 Tim. 3:5–9

 4. Älkää äänestäkö sionistia. Eiköhän jütküt ole jütkütettu tässä maassa jo… Soini se lipoo rasvaisia huuliaan siellä taustalla. Jengi ajattelee pippeleillään nyt, eikä aivoillaan: otetaan nainen, joka ei ole suohirviön näköinen ja hey presto!

  Ei, älkää – minä pyydän – älkää äänestäkö enää tätä maanpetturijengiä.

  ÄÄNESTÄKÄÄ VÄYRYSTÄ‼

  Katsoin YLEn Areenasta Väyrysen ja Huhtasaaren TV-vaalitenttien “piinapenkki”-osiot. Kyllä Väyrynen ehdottomasti on ehdokkaani edelleenkin. Enpä olisi uskonut joskus äänestäväni Väyrystä tai keskustalaista! Paavo oli suomalaisen politiikan huipulla jo, kun monet nuorista kansallissosialisteistamme eivät olleet vielä edes syntyneetkään – huikeaa!

  • Katsoin muutaman sekunnin Väyrysen tentin jälkeisen aamu-TV:n puhevammaista YLE-sönköttäjää myös. Onpa vastenmielisesti honottava, naukuva ämmä. (Vai ovatko kaikki helsinkiläiset vain tuollaisia?) Sieltä löytyy kaikenlaista vikaa puheentuottamisessa tosiaankin. Tuo vahvistaa käsitystäni suvakismista kehitysvammaisuuden muotona. Kuulostaa siltä että siellä suussa joko olisi jotakin liikaa tai että sieltä puuttuisi jotakin.

Comments are closed.