Koti Uutisia Poliisi ei aio purkaa laittomien leiriä

Poliisi ei aio purkaa laittomien leiriä

13
Helsingin poliisi on saanut käskyn olla puuttumatta laittomien maahanmuuttajien leiriin.

Helsingissä järjestetään lauantaina kansallismielinen mielenosoitus, jossa vaaditaan laittomien maahanmuuttajien pitämän leirin purkamista pois Helsingin keskustasta. Kielteisen päätöksen saaneet turvapaikanhakijat ovat pitäneet mielenosoitusleiriä kaupungin keskustassa jo useita viikkoja ilman, että poliisilla olisi aikomustakaan purkaa leiriä tai suorittaa siellä edes ulkomaalaisvalvontaa.

Suomen Kansallismieliset -niminen ryhmä on kutsunut koolle mielenosoituksen Helsingin Rautatientorille lauantaina kello 15 alkaen, mikäli viranomaiset eivät saa purettua laittomien maahanmuuttajien leiriä perjantaihin mennessä. Tänään ylikomisario Jari Taponen Helsingin poliisista ilmoitti, etteivät he aio purkaa leiriä. “Poliisilla ei ole mitään syytä ryhtyä sellaiseen. Tähän mennessä tilanne Rautatientorilla on ollut hyvä”, hän kertoo Iltalehdelle.

Taponen kertoo poliisin olevan tietoinen myös tulevasta kansallismielisestä mielenosoituksesta. “Seuraamme Facebook-keskustelua, olemme yhteydessä järjestäjiin ja varaudumme sen uhka-arvion mukaan, mikä meille muodostuu. Varaudumme myös mahdolliseen väkivaltaisuuksien uhkaan”, hän sanoo.

Linkki lauantain mielenosoituksen Facebook-sivulle: https://www.facebook.com/events/393748150979993/

13 KOMMENTIT

 1. Vittu miten sairasta, että poliisi kyttää netissä ihmisten mielipide- ja ajatusrikoksia, mutta samaan aikaan antaa tollasten laittomien matujen leiriytyä viikoiksi pääkaupungin keskustaan.

  Pakkohan tonne on tulla paikalle osoittamaan mieltä!

 2. Poliisin kaikki aika kuluu kivapuheen tuottamiseen ja mielipidevalvontaan.

  • Jos löytyisi sellainen taidemaalari, joka pikkuisen muokkaisi hintti-Laasosen “Tom of Finland”-perverssikuvat kuvat niin, että kuvissa olevien hinttien univormut olisi Suomen poliisiunivormujen näköiset. Katsotaan sitten, miten suvaitsevaisia ovat Suomen poliisit. Se olisi heille sopiva suvaitsevaisuuskoulu!

 3. Suomen pikkustalinistiset paskapoliisit runkkaavat netissä ja kyyläävät mielipiderikoksia, mutta kun pitäisi ottaa miehestä mittaa ja heittää rikolliset matut koppiin, ei riitäkkään kiveskestävyys. Säälittävää sakkia olette, poliisit. Hävetkää.

 4. Poliisin prioriteetit: annetaan tunkeutujien rikkoa lakia rakentamalla leiri keskelle Helsingin keskustaa Helsinki2017-kyltin juureen (varsin kuvaavaa..) ja palkataan samalla kymmeniä ajatuspoliiseja valvomaan ettei kukaan sano kenellekkään mitään ikävää internetissä.

  Ehkä niiden kaikki aika menee sen huippuhyvän ja loppuun asti hiotun Vastarintaliikkeen kieltokanteen kanssa tai tuleviin vaaleihin valmistautumisessa, koska kai nyt poliittisella poliisillakin on omat ehdokkaansa.

 5. Ovatko rivipoliisit niin tyhmiä, etteivät tajua minkälaista, Suomen kansan kannalta, tuhoisaa kehitystä avittavat?

  Vai ovatko niin pelkureita, etteivät uskalla ilmaista poliittisen valtaeliitin lakeijoina toimiville esimiehilleen pitävänsä tälläista tunkeutujaleiriä suomalaisten etujen vastaisena? Kyllä poliiseissa vielä muutama vuosi sitten oli kansallismielisiäkin. Lienevätkö eronneet tai erotetut viroistaan? Tilalle palkataan sitten mokuttajia ja matuja.

  Poliisiin en luota enää lainkaan missään sellaisessa asiassa, mikä jollain tavalla liittyy näihin maahantunkeutujiin.

  • Vasta Ilta-Lehdessä tai -Sanomissa oli juttua, että 79% rivipoliiseista pitää maahanmuuttoa haitallisena. Uutinen ei siis koskenut johtoporrasta.

   Tästä on vain yksi päätelmä tehtävissä: poliisin organisaatiossa pääsee nousemaan ainoastaan kulttuurimarxistit, jotka ymmärtävät käyttää valtaansa hyväkseen kansallismielisiä vastaan. Ei johtoporrasta kiinnosta mikäli rivipoliisi joutuu tunkeutujalähiössä kivisateen kohteeksi tai vastaavaa, koska ei johto siellä kentällä joudu olemaan. Ja loppupeleissä se omilla aivoillaankin ajatustyöhön kykenevä rivipoliisikin tottelee sitä joka maksaa palkan, eli kulttuurimarxistien käskyjä.

 6. Veikkaanpa, ettei tuolta kuvituskuvan irakilaiselta sormeaan heristelevältä mieheltä “murtunut kylkiluu”.
  Sen sitten vittuuntunut tena-poliisi kosti “Suomi Ensin” -porukan päällikölle!
  Tuo poliisille pitäisi ostaa hamekangas ja terkkusiteet!

Comments are closed.