Koti Uutisia Kotimaa Halla-aho kannustaa PS-Nuoria kyseenalaistamaan rotutietoisen piirijohtajan “aseman”

Halla-aho kannustaa PS-Nuoria kyseenalaistamaan rotutietoisen piirijohtajan “aseman”

25

Perussuomalaisten sionistinen puoluejohtaja Jussi Halla-aho hyökkää valtamedian kautta jälleen nuorisojärjestön kansallismielisiä vastaan. Puolueen ja nuorisojärjestön välillä on käyty jo kauan kulissientakaista kamppailua siitä, määritelläänkö suomalaisuus verenperimän vai passin perusteella.

Viime vuonna Halla-aho myötävaikutti etnonationalistina tunnetun Tuukka Kurun erottamiseen PS-Nuorista lähettämällä järjestölle salaisia painostuskirjeitä. Halla-aho on ärtynyt siitä, että erityisesti Pohjois-Suomessa osa PS-Nuorista oli siirtynyt maahanmuuttokriittisestä liberalismista kansallismielisyyteen.

Halla-ahon tuorein kohde on PS-Nuorten Lapin piirin puheenjohtaja Johannes Sipola, joka on kuohuttanut some-kommenteillaan. Valtamedia on uutisoinut, että Sipolan mukaan juutalaiset ja muut ei-suomalaiset vähemmistöt voitaisiin ohjata pois Suomesta esimerkiksi kohdennetuilla veronkiristyksillä.

– Minun mielestäni nuo Sipolan kommentit ovat typeriä, Halla-aho totesi globalistiselle vihollismedia Uudelle Suomelle.

Halla-aho kannusti myös PS-Nuoria kyseenalaistamaan Sipolan aseman Lapin piirijohtajana. Toisin sanoen Halla-aho painostaa nuorisojärjestöä erottamaan johtoasemassa olevan Sipolan siksi, että tämän mielestä Suomi kuuluu etnisille suomalaisille.

– Ne tavoitteet, joita meillä on maahanmuuton suhteen puolueena ja ymmärtääkseni myös nuorisojärjestönä, eivät edellytä minkäänlaista rotusyrjintää tai ihmisten ihonvärin tuijottelua, Halla-aho tiivisti.

Lähde: Uusi Suomi

25 KOMMENTIT

 1. Sipolan kaltaiset aktiiviset jäsenet ovat uhka Perussuomalaisten valeoppositiota ylläpitävälle johdolle, itse yritin puolueessa järjestää mielenilmauksia yms. näkyvää toimintaa. Toiminta estettiin puolueen johdon toimesta ja vedottiin siihen, että puolue ei toimi radikaalien tavoin.
  Perussuomalaisista on tullut osa suomalaista yksipuoluejärjestelmää, joka näyttäytyy kansalle monen puolueen ja ryhmän taistelukenttänä, todellisuudessa kaikki perinteiset puolueet ajavat samaa isänmaalle vahingollista agendaa.

   • Ei mitään sellaista, aivan tavallisia mielenosoituksia ja mielenilmauksia, joissa jaettaisiin infoa Suomen poliittisesta tilanteesta, EU:sta ja sotilaallisesta liittoutumisesta Natoon.
    Tämä siis oli liian radikaalia puolueelle, vaikka olisi noudatettu jäsenistön enemmistön tahtoa.
    En todellakaan ihmettele, että puolueessa on suuri määrä tyytymättömiä jäseniä, jotka puuhaavat puoluejohdon vaihtamista.

    • O.S inhottavaa jos ei saa ilmaista omaa mielipidettään järjestönsä sisällä.

     Spherical Sapphire mikä idea tässä sinun jutussa on?

     • Kirsi88 — Mikä idea sinun kommenteissasi on?

      Ei kai kukaan edes rahtusen järkeä omaava näe PS:n kuin alusta asti johdettuna sionistisena kusetuksena, jonka voi jättää täysin omaan arvoonsa. Ei tarvitse siis edes lukea mitään uutisia tästä juutalaisesta huijariporukasta. Eiköhän jütküt ole jo jütküteltü tässä maassa.

    • Tässä tapauksessa Päivi Lipponen oli aivan oikeassa, raja on ylittynyt ja tällaista ei voida vain katsoa sivusta, joten kulttuuriamme rikastavat alkuasukkaat tulisi pikapuoliin lähettää sinne mistä ovat tulleet. Jos maahanmuuttajan kulttuurissa kiistoja ratkotaan tuhopoltoin, ei oikea paikka ole Suomi.

   • Kirsi88 — Ei suomalainen tee yhtään mitään.

    Mutta tuo artikkelin “maahanmuuttokriittinen liberalismi” kuulostaa vähintäänkin mielenkiintoiselta aatteelta. Vähän kuin “pedofiliaa vastustavat lastennussijat”?

    No, eiköhän meillä päde jo islamin laki täälläkin aivan pian täysivaltaisesti. Jäämme historiaan sinä sukupolvena, joka ei (hanttiin) pannut. Aika nopeasti tosin meidät myös unohdetaan, joten ei tarvitse hävetä ken’kään.

  • Huolimatta siitä pitääkö perusjuntteja kansanpettureina tai sateentekijöinä, jokaisen kansallismielisen tulisi keskittää äänensä heille. Vasta hallituksessa he paljastavat todellisen karvansa, oppositiossa räksyttäessään kyseinen porukka kykenee johtamaan kansaa harhaan vielä vuosikausia. Vasta tajutessaan ettei mikään puolue aja kansan asiaa, enemmistö alkaa tosissaan miettiä vaihtoehtoisia ratkaisuja.

   • Jossainmäärin samaa mieltä, mutta toisaalta minulla on sellainen tunne että vaikka Halla-ahokin paljastuisi petturiksi, niin silti sieltä nousee aina joku Laura Huhtasaari seuraavana joka taas palauttaa hölmöjen uskon takaisin.

    Ei koskaan pidä aliarvioida sitä minkälainen pelkuri nykysuomalainen on. Persujen äänestäminen on kuitenkin aina se paljon helpompi vaihtoehto kuin radikaalimpi katutoiminta ja siksi persuihin on niin paljon helpompaa “uskoa” lukuisien pettymyksienkin jälkeen. Valitettavasti.

    • Siinä olet oikeassa että lammas pelkää muutosta kaikkein eniten, mutta vaikka ei nyt ensialkuun ruveta porukkaa lyhtypylväisiin kiskomaan, esim. Kansanyhtenäisyydellä olisi vuonna -23 paremmat saumat itsensä ryvettäneitä persuja vastaan, samoista äänestäjistä kumminkin kisaavat.

     • Jussihan se tämän sivun suurin hölmöläinen on, joten taatusti tietää mistä puhuu — kerrankin.

      Yritähän nyt saada ne sossurahat sitten riittämään eli ostelet maltilla Bonus-tupakkaa ja Lidlin tarjousolutta!

      Voit netistä katsella vinkkejä miten saat tupakan kellastumat pois niistä fattaluukkusi seinistä ja miten muovilattian saa kiiltämään. Ei muuta kuin tsemppiä siellä juoppojen, nistien ja neekereiden seassa harmaassa betonieläintarhassa.

     • Persut ovat ryvettäneet itsensä jo avaamalla suunsa 2000-luvulla. Vuonna 2023 ei koko SUomesta ole kai enää juurikaan mitään jäljellä

 2. Halla-aho on paljastunut aivan samanlaiseksi liberaaliksi nuoleskelijaksi kuten edeltäjänsä Soini.
  Puhutaan julkisesti ihmisille heidän haluamillaan aiheilla jotta saadaan myytyä mahdollisimman monta ääntä, todellisuudessa ei tulla ikinä seisomaan puheidensa takana.

  • Ei kai kukaan ns. täysjärkinen enää äänestä Perussionisteja. Ei voi olla niin vitun tyhmää kansaa tämä. Vai voiko?

 3. Jussi Halla-aho pelkää kuolemakseen kevään eduskuntavaaleissa, että Perussuomalaiset leimataan “natseiksi”, “rasisteiksi” ja “äärioikeistolaisiksi”. Halla-ahon naamanpesu yritykset ovat sinänsä pelkkää kosmetiikkaa, sillä joka tapauksessa persut tulevat samaan nuo edm. leimat otsaansa kilpailevilta valtapuolueilta, jotka myös voidaan määritellä poliittiseksi eliitiksi ja EU-federalisteiksi, jotka vannovat henkeen ja vereen eurostoliiton nimeen, jossa Suomi on vain pohjoinen periferia, jonne kaikki ikävyydet tungetaan kysymättä keski-eurooppalaisten valtioiden toimesta, syystä että ne katsovat AINA vain omaa etuaan kuten nytkin tekevät.
  Joka tapauksessa eduskuntavaaleista tulee Suomen historian epä rehellisimmät sitten viime vuotisten presidentinvaalien noudatellen samaa kaavaa kuin Ruotsin vastaavissa tuli ilmi, jossa valtapuolueet häpeilemättä ja peittelemättä terrorisoivat kaikin keinoin haittamaahanmuuttoa vastustavien puolueiden vaalityötä ja aina vaalipäivänäkin vaihtoehtopuolueiden äänestyslippuja ei pidetty esillä ja niitä tuhottiin sekä piilotettiin vailla kunniallisuuden ja rehellisyyden häivää vain syystä, että nämä diktatuuri puolueet eivät kunnioita kansan ääntä sen enempää kuin Neuvostoliitossa ennen ja nyt Pohjois-Koreassa, jossa kaikki on ylhäältäpäin johdettua ja puolueen määrittelemää aina nk. “sananvapautta” myöten.

  Eduskuntavaalien varaan on turhaa laskea oikein paljon mitään, koska EU:n lonkerot ulottuvat joka puolelle ja kansanpetturit ovat jo osoittaneet sen kuinka mädättyneitä ja korruptoituneita ne ovat ja ne kuuntelevat ainoastaan rahan ja vallan ääntä, jotka ovat sen ylimmät arvot maailmassa. Ei 5 miljoonaisen kansakunnan elämäntapa ja menestys tulevaisuudessa, vaan hallitsematon nk. “pakolaispolitiikka”, jolla on tarkoitus luhistaa niin Suomen kuin koko Euroopan valtiorakenteet vain muutamien hullujen ajattelijoiden houreiden vuoksi ja kasvottoman riistokapitalismin ajamana tuottamalla nk. “halpatyövoimaa” ali kehittyneistä maista väestöllä, joilla ei ole muuta peruskoulutusta kuin perustarpeensa.

 4. Koska suomalaisille selviää että Halla-ahot ja Soinit, ne ovat kansanpettueita. Ja että ne eivät ikinä aja suomalaisten asiaa. Ihan samalla tavalla jos Tuukka joskus sattuisi pääsemään Persujen johtoon, niin hänenkin mielipiteensä “harjattaisiin” Sinisten-Persu ajatteluksi. Ja samanlaiset kommentit tulisivat hänen suustaan.

 5. Huvittava tapaus tämä mestari. Yleensä – kun hän televisiossa esiintyy on päällimäinen ajatus ainoastaa se, että miksi ihmeessä hän ei kyennyt tuon paremmin sanomaan, vaikka mahdollisuus jälleen annettin.

  Halla-aho ei kykene selittämään edes rahan luontia. Tämäkin on tullut huomattua aikoinaan.

  Emme voi tehdä mitään muuta kuin jälleen odottaa, että väki herää tämän petturin todellisesta luonteesta – siitä, että hän palvelee EU:n tavoitteita esittämällä teatraalisesti jotain itaenäisyystaistelijaa.

  Mestariin uskominen, kun tuntuu olevan monelle jo uskonto.

  • PS eli demokratia on kuoleman uskonto.

   »Simon Jacob Benjamin elo on Espoon juutalaisin poliitikko, koska Halla-aho asuu Helsingissä, Pirkko Ruohonen-Lerner Hyvinkäällä ja Riikka Slunga-Poutsalo Lohjalla. Puolueen nimen pitäisi olla oikeasti Peruskasaarit. Donner ja Enbuskekin voisivat liittyä siihen. Ei mulla muuta.»

   • Tuo oli kommentti siihen, kun Israelin ystävä Elo sanoi olevansa Espoon konservatiivisin poliitikko.

 6. (((Harhauttajamestari))) ja aitosuomalaisen Suomen tuhoaja. Susi lammasten vaatteissa. Vihollinen “omiemme” joukossa.

 7. (((PS))), (((Reformi))) — valitse nyt noista… Ihan täyttä shalom-porukkaa ovat Ilja, Hirvisaari, Söderblom jne. Hirvisaari on NIIN Israelin ystävä kuin olla ja voi. Se on jännä miten se vuorosana tulee aina täysin samalla lailla näiltä. Niin Soini kuin Huhtasaarikin ovat sen maanpetturillisilta huulitaan päästäneet aikoinaan: “minä olen Israelin ystävä!”

  Ai niin, onhan Reformissa Tillanenkin! ¦D

  Enpä olisi jokin aika sitten vielä uskonut, että taidan haluta MdW:n maamme pääministeriksi! Harmi kun ei se Kansan yhtenäisyys -hanke edennyt mihinkään. No, tulipa annettua henkilötiedot ties minkä tahon haltuun siinäkin…

  Mielestäni tuo Kuru on jotenkin kuin Jansson. Siis ulkoinen olemus ja tuo käsittämätön newspeakin ynnä muun nykymeemin ja some-lässytyksen määrä. Janssonkin sanoi vastustavansa henkeen ja vereen newspeakia ymv. sontaa, mutta sitten kun vilkaisin miehen blogia, niin eihän siellä, perkele, juuri muuta ollutkaan! Kuru myöskin oli osa tapahtumaa itä-Helsingissä jokunen vuosi sitten, jossa pääpuhujana paikalla oli somalinaaras Ruotsista puhumassa somalinaaraan elämästä Ruotsissa. Tapahtuman nimi oli “Suomalaiset ensin” tjsp.

Comments are closed.