Koti Artikkelit Oikeutta velkaorjuutetuille suomalaisille!

Oikeutta velkaorjuutetuille suomalaisille!

15

Vastarintaliike järjesti torstaina tempauksen Nordean konttorilla protestiksi pankin kulttuurimarxistista politikointia vastaan. On kuitenkin tärkeää muistaa, että kansallismielisten ohella pankkien uhreja ovat kaikki suomalaiset. Erityisesti velkaorjuuteen sidotut yrittäjät ansaitsevat oikeutta.

Helsingin Sanomat (HS) uutisoi hiljattain, että eräs 1990-luvun laman uhreista on päättänyt haastaa Suomen valtion oikeuteen, sillä pankkien verikoirana toimiva hallitus syyllistyy hänen mukaansa velkaorjuutettujen kansalaisten henkiseen kidutukseen. Valtio voisi armahtaa laman uhrit, mutta se ei tahdo.

Lama syntyi, sillä 1980-luvulla Suomi päätti hypätä taloudellisen globalisaation kelkkaan ja avata rahoitusmarkkinansa ulkomaalaisille koronkiskojille. Kansainväliset pankit hukuttivat Suomen halpaan velkarahaan. Talous ylikuumeni, ja huuman myötä yhä useampi päätti ottaa entistä enemmän velkaa.

Kuten arvata saattoi, lopulta velkakupla räjähti. Suomen markan kurssi romahti, mikä merkitsi sitä, että ulkomaalaisten rahanlainaajien myöntämien velkojen arvo kohosi pilviin. Kun pankit olivat velkakriisin vuoksi romahduspisteessä, päätti presidentti Mauno Koivisto pelastaa pankit veronmaksajien kustannuksella suomalaisten yrittäjien sijaan. Hallitus olisi voinut asettua yrittäjien puolelle, mutta globalistipoliitikot suosivat aina pankkiireja.

Lukemattomat perheet hajosivat, kun velkakierteeseen ajetut yrittäjät murtuivat ja tekivät itsemurhan. Velkataakasta tuli niin musertava, etteivät kaikki ole siitä selvinneet vieläkään. Samalla pankkiirit lihoivat ja heidän kyseenalaistamaton eliittiasemansa suomalaisessa yhteiskunnassa sinetöitiin.

Yrittäjien nöyryyttäminen jatkuu edelleen. Kyse on poliittisesta teatterista, jonka tarkoitus on muistuttaa suomalaisille, ketkä ovat tässä maassa isäntiä ja ketkä renkejä. “1990-luvun laman uhreilta karhutaan yhä velkoja, vaikka valtio on todennut saatavat lähes arvottomiksi”, HS kirjoittaa.

Ehkäpä törkeintä kuviossa oli kuitenkin se, että valtio päätti kaupata suomalaisten yrittäjien kärsimystä myös ulkomaalaisille keinottelijoille. Vuonna 2000 muun muassa Sauli Niinistö osallistui kauppaan, jossa laman uhrien velkoja myytiin 12 miljardin markan arvosta pilkkahintaan 600 miljoonalla markalla norjalaiselle Aktiv Hansa Oy -koronkiskontayhtiölle.

Velalliset kysyivät, miksi ulkomaalainen finanssiyhtiö sai ostaa suomalaisten velat 95 prosentin alennuksella, vaikka velallisille itselleen ei vastaavaa alennusta suostuttu myöntämään. Niinistö osoitti, että hänelle kansainväliset finanssiyhtiöt ovat tärkeämpiä kuin suomalaiset yrittäjät.

Sauli Niinistö.

“Yrittäjien puolueet” pankkieliitin asialla

Suomea johtavat tällä hetkellä kolme oikeistolaista puoluetta, jotka väittävät olevansa “yrittäjien puolueita”. Todellisuudessa ne ovat kuitenkin pankkiirien puolueita, joille yrittäjät ovat vain halpoja lypsylehmiä siinä missä työntekijätkin.

HS muistutti artikkelissaan, että viime vuonna sijoittaja Kai Mäkelä otti yhteyttä Petteri Orpoon, Juha Sipilään sekä Timo Soiniin, jotka edustavat laman saatavia perivää ja kokonaan valtio-omisteista Arsenal-yhtiötä. Mäkelä tarjoutui ostamaan jäljellä olevat kirjanpitoarvoltaan 9 964 euron (mutta nimellisarvoltaan 121 miljoonan) saatavat 500 000 eurolla.

Mäkelä kertoi, että hän tahtoi katkaista yrittäjien velkaorjuuden Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Hänen mukaansa kansakunnan oli syytä aloittaa “puhtaalta pöydältä”. Orpo, Sipilä ja Soini eivät pitäneet ajatuksesta. Valtio kieltäytyi, vaikka Arsenalkin myöntää, ettei 121 miljoonaa tulla koskaan saamaan takaisin. Tämä oli selvä viesti suomalaisille: velkojen perinnässä ei ole kyse rahasta vaan vallankäytöstä ja nöyryyttämisestä.

Edes yksityiset sijoittajat eivät saa hallituksen mukaan vapauttaa velkaorjia, sillä tällöin pankit kokisivat arvovaltatappion. “Yritysmyönteiset” oikeistopuolueet tahtovat kiduttaa yrittäjiä näiden elämän loppuun asti varmistaakseen, ettei kukaan kyseenalaista pankkien poliittista ylivaltaa.

Helsingin yliopiston prosessioikeuden emeritusprofessori Risto Koulu kommentoi hallituksen toimintaa ankarin sanoin: “Taloudellisesti ja eettisesti on järjetöntä, että 25 vuotta vanhoja saatavien perimistä vain jatketaan. Ei tällainen toiminta ole edes epäsuorasti hoidettuna valtion perustehtäviä.”

Mikäli Suomessa valta olisi kansalla eikä pankeilla, olisi kohtuuttomat velat soviteltu ripeästi laman yhteydessä. Näin olisi vältetty lukemattomien perheiden kärsimys. Samalla yrittäjät olisivat päässeet nopeasti takaisin jaloilleen sekä luomaan uusia työpaikkoja ja nostamaan kansantalouden ylös taantumasta.

Yrittäjiä ei tule syyttää pankkien luomista velkakuplista. Tarjoamalla halpaa rahaa pankit käytännössä pakottavat yritykset ottamaan ylimääräisiä riskejä – pankit myrkyttävät markkinat. Kun kilpailijat laajentavat räjähdysmäisesti toimintaansa pankkilainoilla, on rehellinen yrittäjä vaarassa syrjäytyä markkinoilta, mikäli hänkin ei ala laajentaa toimintaansa velkarahoituksella.

Ilmiötä, jossa haitallinen liiketoiminta päihittää vastuullisen liiketoiminnan markkinoilla, kutsutaan Gresham-dynamiikaksi. Tämän estämiseksi pankit tulisi kansallistaa, jotta valtio voi estää luottokuplien synnyn ja markkinoiden saastumisen.

Rahanvalta takaisin kansalle!

Kun juutalainen Goldman Sachs ja muut ylikansalliset pankit ajoivat maailman finanssikriisiin vuonna 2008, päättivät länsimaiden hallitukset jälleen pelastaa pankit veronmaksajien rahoilla. Pankit saivat pitää paitsi rikoksilla ansaitsemansa rahat myös valtioiden myöntämät tuet.

Sama näytelmä toistuu kriisistä toiseen: poliitikot pelastavat pankit ja uhraavat kansan. Huijarivelkojen uhreiksi joutuneet yrittäjät kärsivät köyhyydestä ja mielenterveysongelmista vielä vuosikymmeniä myöhemmin, kun taas pankit alkavat välittömästi suunnitella jo uusia rikoksia.

Pohjoismainen Vastarintaliike vaatii pankkijärjestelmän kansallistamista. Suomen hallitus voisi kuitenkin kohentaa velkaorjien asemaa huomattavasti maltillisemmillakin lakiuudistuksilla. Tähän hallitus ei kuitenkaan suostu, sillä poliitikot pitävät yrittäjien ja pankkien välistä jännitettä verisenä nollasummapelinä. Pankkien etuoikeuksista ei tahdota tinkiä tuumaakaan.

Hallitus voisi esimerkiksi tuoda Suomeen Yhdysvalloista tutun henkilökohtaisen konkurssin käytännön. Lama-Suomen yrittäjät ovat edelleen velkahirressä siksi, etteivät luonnolliset henkilöt voi tehdä maassamme konkurssia. Yhdysvalloissa tämä on edelleen mahdollista, minkä vuoksi talous on elpynyt siellä aina nopeasti kriisien jälkeen.

Finanssikriisin yhteydessä Amerikan kiinteistökupla puhkesi, minkä vuoksi asuntojen arvo suhteessa asuntolainoihin romahti. Henkilökohtaisen konkurssimahdollisuuden ansiosta asuntovelalliset kykenivät yksinkertaisesti muuttamaan pois ja jättämään tappiollisen asuntolainan pankin huoleksi. Pankit itsehän olivat kuplasta vastuussa!

Terve yhteiskunta pakottaa pankit kantamaan riskit liiketoiminnastaan. Emme kuitenkaan elä terveessä yhteiskunnassa vaan maassa, joka tarjoaa sosialismia pankeille mutta kapitalismia kansalle. “Länsimainen demokratia” on kiertoilmaisu oligarkialle, jossa pankit yksityistävät voitot ja kansallistavat tappiot. Mikäli tahdomme itsenäistyä ja palauttaa vallan kansalle, on meidän hyökättävä pankkeja vastaan!

Pohjoismainen Vastarintaliike

Lue myös:

Mauno Koivisto – pankkiirien presidentti, ei Suomen
Asuntokuplan puhkeaminen voi radikalisoida kansaa

15 KOMMENTIT

 1. > velkakupla räjähti. Suomen markan kurssi
  > romahti, mikä merkitsi sitä, että ulkomaalaisten
  > rahanlainaajien myöntämien velkojen arvo kohosi
  > pilviin

  Tämä sama seikka on perussyy sille, miksi esimerkiksi Kreikka joutui konkurssiin sen seurauksena, että liittyi euroon: Liityttäessä euro oli $0.80. Liittymisen jälkeen kurssi olikin jo $1.60. — Kreikkalaisten olikin nyt luovutettava kaksinkertainen määrä omaisuutta saman velan maksamiseksi.
  www (piste) armstrongeconomics (piste) com/world-news/sovereign-debt-crisis/greece-the-debt-crisis/

  Ja kuka olikaan Kreikan konsulttina euroon liityttäessä? [Taisi olla Goldman Sachs] pankki! — Ei voi mitään. — Poliitikkoja on niin helppo narrata ja pikkurahalla lahjoa.

  Raha ja valtio pitää erottaa toisistaan!

  > väittävät olevansa ”yrittäjien puolueita”

  Yrittäjyyteen kuuluu yrittämisen vapaus. Sitä ei pienellä yrittäjällä ole. Näin ollen pienyrittäjä ei oikeasti ole yrittäjä.

  • Ei pidä unohtaa ketä goldman konsultoi,IMF.
   Sama pulju joka ohjeisti Suomea -90 luvulla “tervehdyttämään” kansalliset pankit (jotta Eu.n liittyminen olisi helpompaa), aivan samoin kuin 2000-luvulla Ukrainaa ja miten kummankin kävi?
   Typerryttävää lukea kauppalehdistä yms. artikkeleita, joissa johtavat neuvonantajat kilvan ylistävät IMF:n toimintamalleja eivätkä samalla näe ,metsää puilta mihin tämä kioski maita vie.
   Yleisesti tiedossa oleva korulause em.rahoittajasta kuuluu: Pääsääntönä on, että IMF voi luotottaa kriisimaita vain tapauksissa, joissa kriisimaa tervehtyy ohjelman kuluessa riittävästi, jotta se voi maksaa lainansa takaisin sovitussa ajassa. Muita vakuuksia IMF ei pyydä. Lisäksi tärkeää on, että kriisimaan velkakehitys on kestävällä uralla….
   Kyllä IMF kaivaa sellaisen velkauran ettei siitä enää ole poispääsyä, tämä on nähty konkreettisesti esim. keski-ja eteläamerikassa, jossa IMF on ottanut hallintaansa maan kansallisomaisuutta ja luovuttanut sen sitten ulkopuoliselle toimijalle nimelliseen hintaan esim. jalometallikaivokset.
   Tähän suuntaan on suomen hallitus ja ministerit maata viemässä velkaantumisella ja kansa säästää.
   Suunnitelmissahan on jo suomen maa -ja metsätalousministeriön muuttaminen yritykseksi, myymällä se ulkopuoliselle, tällöin suomen luonnonvarat ovat kauppatavaraa pohjavedestä lähtien.

  • @ Petteri Lahtinen 19.5.2018 at 13.01

   Ilmeisesti artikkelia ei kuitenkaan ole poistettu vaan se on joutunut selektiivisen suodattamisen kohteeksi. — Näytetään valikoidusti niin, että mahdollisimman harva sen näkee mutta ylläpito luulee sen näkyvän kaikille.

   — archive (piste) fo/vysrY

   Sormeni osoittaa kohti WordPress’iä. Voihan Cloudfare’llakin olla sormensa pelissä.

 2. Eräs korjausta vaativa asia on pikalainat. Niihin ehkä nimenomaan kaikkein vähävaraisimmat tai arvostelukyvyttömimmät sortuvat. Köyhän ryöstämistä. Kyseessä on koronkiskonta. Pikalainojen mainostaminen tulisi kieltää, mutta se ei yksinään riitä.

  Lainojen ja luottojen, mukaan lukien kulutusluotot, anto-oikeuden tulisi kuulua yhteiskunnan valvomille pankeille. Koron tulisi olla kohtuullinen, esimerkiksi inflaatio plus kolme prosenttia. Nykyiset pikalainayritykset tulisi purkaa. Niiden pääomistajat ja johto tulisi tuomita koronkiskonnasta ehdottomiin hyvin pitkiin vankeusrangaistuksiin. Pikalainat tulisi siirtää kohtuullistettuina pankeille.

  Epäkohta on myös perintäyhtiöt. Pieni velka siirtyessään perintäyhtiölle muuttuukin yht’äkkiä isoksi summaksi. Tällainen toiminta täytyy kieltää ja siihen osallistuneet ja sen mahdollistaneet tulee saada vastaamaan toiminnastaan.

  • Pikavippejä olenkin jo kommentoinut ainakin
   — www (piste) vastarinta (piste) com/juutalaista-mainosmogulia-epaillaan-yhtionsa-kavaltamisesta/#comment-133020
   — www (piste) vastarinta (piste) com/juutalaista-mainosmogulia-epaillaan-yhtionsa-kavaltamisesta/#comment-133035
   — www (piste) vastarinta (piste) com/juutalaista-mainosmogulia-epaillaan-yhtionsa-kavaltamisesta/#comment-133036

   Mutta tuo artikkeli
   — www (piste) vastarinta (piste) com/juutalaista-mainosmogulia-epaillaan-yhtionsa-kavaltamisesta
   on näköjään poistettu. Ilmeisesti sen sisältö oli juutalaisvastainen.

 3. Sivu
  — www (piste) vastarinta (piste) com/juutalaistamainosmogulia-epaillaan-yhtionsa-kavaltamisesta/
  Ei edelleenkään näy TOR-selaimella

  Antaa ilmoituksen:
  — Hups… Error 404
  — Pahoittelut, mutta etsimääsi sivustoa ei ole olemassa (piste)
  — Voit mennä kotisivulle KOTISIVU
  — www (piste) vastarinta (piste) com/

  — whatismyip (piste) fi
  — 37 (piste) 233 (piste) 103 (piste) 114
  — wakandaforever (piste) billingeenvo (piste) p6 (piste) tiktalik (piste) io

  Muut sivut kyllä toimii normaalisti. Tosin antaa ensin ilmoituksen:

  — Checking your browser before accessing vastarinta (piste) com.
  — This process is automatic. Your browser will redirect to your requested content shortly.

  — Please allow up to 5 seconds…
  — DDoS protection by Cloudflare
  — Ray ID: 231270a39d0be9b9669

  • Lataa brave, http://www.brave.com . Ei ole anonyymi kuten Tor mutta blokkaa kaikki tracking cookiet ja mainokset automaattisesti. Hidas latautumaan mutta avauduttuaan toimii kuin pendoliinon vessa.

  • Valitettavasti TOR ei suojaa konettasi mitenkään. Internetissä kun keskustelu käydään aina kahden MAC-osoitteen välillä. MAC-osoite on tietokoneesi verkkokortin sarjanumero. Siten käännetyt IP-numerot pystyvät toimittamaan paketteja internetissä. Valvojien ei tarvitse asettaa kuin MAC-osoite listaansa ja ne saavat joka ikisen paketin järjestyksessä talteen, riippumatta mistä IP-numerosta paketit tulevat ja menevät. Ne kun operoivat aktiivilaitteilla, joiden kautta reititykset kulkevat.

   • Siis MAC-osoite saadaan selville kuuntelemalla liikennettä? IP-osoitteen avulla saadaan selville, missä verkkokortti sijaitsee. Ja MAC-osoitteen avulla voidaan osoittaa liikenteen olevan peräisin jostain tietystä tietokoneesta?

    Käsitinkö oikein? Mitä suosittelet, jos haluaa pysyä tuntemattomana.

 4. Velkaorjuutettu ja muutenkin orjuutettu.

  Suomalainen on kyykyssä. Täysin alistettu.

  Vaikka kaikki liikennevalot olisivat 24h punaisella suomalainen kiltisti odottaisi milloin saa ajaa tai ylittää suojatien.

  Vaikka tuloveroprosentti nousisi kaikilla 50%:iin suomalainen maksaisi kiltisti.

  Vaikka arvonlisävero nousisi yli 40%:iin suomalainen maksaisi kaiken kiltisti.

  Kyykyssä. Täysin alistettu. Ja niin aivopesty että pyytää vielä itse lisää määräyksiä ja rajoituksia omaan elämäänsä!

 5. Tulipa mieleen yksi köyhimpiin ja arvostelukyvyttömimpiin kohdistuva ryöstötapa. Tarkoitan nettikasinoita. Pitäisi kieltää ja taustavoimat laittaa pitkäksi aikaan vankilaan.

 6. Suomessa pienyrittäjien RYÖSTÖ pankkien pelastamiseksi toisetttiin 1.1. 2013 “lailla 444/2012”.

  archive.is/kimmoleaks.fi

  • Tuolla puhallettiin mukava summa pienyrittäjien liikaa maksamia eläkemaksuja korkoineen eliitin taskuun.
   Itsekin hämmästelin aikoinaan, kuinka nopeasti laki saatiin voimaan, mutta se olikin jo valmiina pöytälaatikossa.

 7. Toivoisi että useampi olisi ottanut asiaan aikaisemmin kantaa. Nyt jo osa rikollisista on päässyt pakenemaan oikeutta kuolemalla pois. Ja vauhti kiihtyy koko ajan. Koivisto oli yksi Suomen suurimmista tuhoajista. “Kyllä se siitä” ja hiihteli pois. Edes Kulhia ei uskaltanut puuttua Maunon toimiin.

Comments are closed.