Koti Uutisia Kotimaa Sinisten kohulogon jäljet johtivat Israeliin

Sinisten kohulogon jäljet johtivat Israeliin

5

VIIHDEUUTISET Kuten aiemmin uutisoimme, perussuomalaisista irtaantunut ja jatkuvaan tahattomaan huumoriin sortuva Uuvatit-ryhmä (Sininen tulevaisuus) esitteli tällä viikolla uuden logonsa. Logo on herättänyt huvittuneisuuden ohella paljon kysymyksiä.

Moni kummasteli, miksi puolueen logo on lähes hiilikopio S-ryhmän tunnuksesta. Puolueen kannattajat kysyivät myös, miksi teknisesti ala-arvoiseen tuotokseen oli täytynyt tuhlata tuhansia euroja.

Nyt logon tarina on paljastunut. Uuvatit-ryhmään kuuluva sionisti Simon Elo kertoi, että hänen siskonsa on tunnuksen takana. Tietotaitoa graafiseen taidonnäytteeseen haettiin juutalaisvaltiosta asti:

“Logon on suunnitellut Elon sisko Saana Essel, joka on valmistunut Elon mukaan graafiseksi suunnittelijaksi Jerusalemissa sijaitsevasta Bezalelin yliopistosta. Esselillä on Sanukka-niminen yritys, mitä kautta laskutus hoidetaan.”

Elo on aiemminkin kehunut julkisuudessa siskollaan, sillä tämä on lisääntynyt juutalaisen kanssa. Ylellä hän on kertonut pitävänsä Israelia toisena kotimaanaan. Hän on osoittanut mieltään Israelin puolesta ja osallistunut Perussuomalaisten Nuorten edustajana Israel-delegaatiomatkalle.

Lue myös: Perussuomalainen väläyttää Vastarintaliikkeen kieltämistä

5 KOMMENTIT

  1. Uuvatit vois kaikki muuttaa Tel Aviviin somaleita kattoo. Logokin ruma kuin mikä.

  2. Nämä vain nolaavat itsensä päivä toisensa jälkeen, kyllä on paska graafinen silmä tällä “suunnittelijalla”.

  3. Ongelmat syvyysnäössä ja kokonaisuuksien hahmottamisessa ovat ilmeinen sukuvika Elojen klaanissa 😀

  4. Verratkaapa Kreikan Kultaisen aamunkoiton logoa Israelin shekelvaluutan logoon. Taitaa jäljet johtaa siinäkin Shiim Eloahim shiksan eiku siskon mainostoimistoon. Näin.

Comments are closed.