Koti Uutisia Kotimaa Siniset julkistivat logon

Siniset julkistivat logon

9

Perussuomalaisista irtaantunut Uuvatit-ryhmä (Sininen tulevaisuus) kertoi järjestävänsä keskiviikkona lehdistötilaisuuden, jossa he tekevät suuren paljastuksen. Alhaisesta kannatuksesta kärsivä ja todennäköisesti eduskunnasta putoava hallituspuolue kutsui koolle koko Suomen mediakentän seuraamaan paljastusta.

Tilaisuudessa kävi ilmi, että mahtipontinen paljastus oli puolueen logo. Tämä herätti runsaasti hilpeyttä sosiaalisessa mediassa, jossa siniset ovat muutenkin olleet naurunalaisina. Huvitusta herätti tapa, jolla logo julkistettiin, mutta myös se, että itse logo muistuttaa S-marketin logoa.

9 KOMMENTIT

  1. SOK voisi haastaa tuon petturiporukan oikeuteen. Näin useita kymmeniä logoja tehneenä graafisen suunnittelijana voin sanoa, että tuota ei graafinen suunnittelija ole tehnyt.

    • Saisi samalla haastaa koko S-ryhmän samalla, samanlaisia sionistipettureita.

      • Niin siis ketkä, kaikki S-ryhmän työntekijätkö? Melkoisia syytöksiä sinulla.

  2. Perussionistit ärsyttävät mutta Siniuuvatit vain naurattavat 😀 Uskomatonta pelleilyä lehdistötilaisuudesta toiseen.

  3. Kaikki toiminta pitää suhteuttaa käynnissä olevaan kansanmurhaan. Ihmisiä tapetaan ja raiskataan kaduille ja nämä idiootit hypettävät jotain logoaan. Varmasti heillä on jokin PR-firmakin taustalla hyörimässä ja neuvomassa lausuntoja.

  4. Perusjunteista irtaantunut sionistinen tulevaisuus. Molemmat puolueet (kuten kaikki muutkin puolueet) ovat sionistista paskaa, joten en ymmärrä miksi? Se olisi oikeasti aivan sama olisiko puoluekentällä yksi puolue vain vai kaikki nämä nykyiset. Kaikki valtapuolueet kun ajavat samaa maanpetturi -ja rappioagendaa.

  5. Sampo Terho=kalju albaanirotta. Tuollaisille pitäisi antaa isän kädestä.

Comments are closed.