Koti Artikkelit Vastarintaliike teki yllätysvierailun Nordean konttoriin

Vastarintaliike teki yllätysvierailun Nordean konttoriin

19

Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen suomalaiset aktivistit eristivät tänään globalistipankki Nordean konttorin Helsingissä. Vastarintaliike haluaa tempauksellaan kiinnittää huomiota kansanvastaiseen toimintaan, jota pankki toteuttaa Pohjoismaissa petturipoliitikkojen hyväksynnällä.

Tiistaina 15.5.2018 Nordea sulki ideologisista syistä kansallissosialistisen Nordfront TV:n vapaan median lahjoitustilin Ruotsissa. Nordfront TV on vaihtoehtomedia jota ylläpitää Pohjoismainen Vastarintaliike ja joka sai lahjoituksia kansalta sekä käytti saamansa rahat journalistisen toimintansa parantamiseen.

Tilien sulkeminen on osa laajempaa Nordean toteuttamaa sananvapauden ja demokratian vastaista kampanjaa. Viime syksynä Nordea, Handelsbanken ja Swedbank sulkivat Vastarintaliikkeen tilejä vedoten yhdistysten arvomaailmaan, joka sotii heidän globalistista ja kansanvastaista päämääräänsä vastaan. Pohjoismaisella Vastarintaliikkeellä on Ruotsissa puolue, joten tilien sulkeminen oli suora isku demokratiaa vastaan.

Pankit pyrkivät siirtymään pois käteisen käytöstä kulujen välttämiseksi ja saadakseen kontrollin rahaliikenteen kaikista vaiheista. Nykymaailmassa pankkitilien käyttäminen on lähes välttämätöntä kaiken laajamittaisemman poliittisen toiminnan ja vapaan tiedonvälityksen toteuttamiseksi. Pankkikartellien ideologisesti kohdistunut vaino ei ainoastaan vaaranna medioiden sananvapautta vaan käytännössä antaa yksityisten ulkomaalaisten liikepankkien sanella Suomen ja Pohjoismaiden journalistisen ja poliittisen toiminnan ehdot.

Mikään vapaa ja järjestelmäkriittinen media ei ole turvassa tältä huolestuttavalta asiantilalta, sillä Nordea sulki myös Nordisk Ungdom -nuorisojärjestön tilejä ja vaihtoehtomedia Motpolin tilin. Vaino ei kuitenkaan ulotu globalisteille hyödyllisiin islamisteihin ja äärivasemmistoon, jotka saavat käyttää Nordeaa toimintansa laajentamiseen.

– Olemmeko koskaan Pohjoismaiden historian aikana nähneet selvempää esimerkkiä pankkiirien vallasta? Voisivatko nämä huijarit toimia yhtään avoimemmin? Emme voi vain olla hiljaa ja antaa asian olla, koska Pohjoismaat ovat sentään “demokratioita”. Tänään vaino kohdistuu meihin – huomenna se saattaa koskea teitäkin, sanoo Vastarintaliikkeen johtaja Simon Lindberg.

Nordean ruma historia

Alun perin Nordea oli täysin valtio-omisteinen, mutta vuonna 2013 valtio myi viimeiset omistuksensa pois ja lyhensi myyntituloilla valtionvelkaa. Vuonna 2018 esimerkiksi juutalaisen johtama BlackRock-kulttuurimarxistifirma omistaa Nordeaa.

Miljardivoittoja tahkova Nordea pyrki viime vuonna tehostamaan toimintaansa ja sen seurauksena irtisanomaan 6 000 työntekijää. Kolme IT-osastoa siirrettiin Ruotsista Puolaan. Tänä vuonna Nordea iski tavallisten verkko- ja mobiilipalveluja käyttävien asiakkaiden kukkaroille alkamalla veloittaa peruspalveluista yli kymmenen euroa kuussa. Nordea perii Ruotsin kunnilta uutta talletusmaksua, mutta kun Ruotsin vakausmaksut uhkasivat nousta, päätti pankki siirtää pääkonttorinsa Ruotsista Helsinkiin vuoden 2018 aikana tehdäkseen miljardisäästöt.

Nordea on udellut asiakkailtaan henkilökohtaisia ja vakaumuksellisia tietoja sekä käytännössä uhkaillut heitä tilien sulkemisilla. Eläkeläisten tilit uhattiin sulkea, mikäli he eivät kertoisi yksityiskohtaisesti, mistä he olivat saaneet säästetyn käteisensä.

Käteisestä luopumisen trendi ei kuitenkaan näy Nordealla globalistien hallintovallan ulkopuolella olevan kryptovaluutan suosimisena, sillä Nordea on kieltänyt työntekijöitään käyttämästä kryptovaluuttaa.

Nordea ei ole yksittäistapaus

Suurpankkien kansallismielisiin kohdistama vaino ei rajoitu ainoastaan Pohjoismaihin. Ranskassa suljettiin kansallismielisen Marine LePenin tili. Lähi-idässä suurpankit taas kiristävät Israelin vihaamaa arabivaltiota pakotteilla. Yhdysvalloissa pankit toimivat kansan aseoikeuksia vastaan. Sveitsissä pankit nousivat vastustamaan lakialoitetta, jolla poliittista valtaa pyritään palauttamaan rahoittajilta kansalle. EU ja kansainväliset pankkiirit painostavat pankkeja kansallistanutta Puolaa. Kiinassa pankit pyrkivät murtamaan sikäläisen kulttuurin perusteita homolobbaamisella.

Pankkien kansallismielisiin kohdistaman vainon taustalla oleva ilmiö ei ole uusi, vaan se on yhtä vanha kuin koronkiskonta. Velka on pankeille bisnes, joten pankkiirien intresseissä on aina ollut luoda velkakuplia ja kahmia romahduksen jälkeisillä markkinoilla itselleen omaisuutta pilkkahintaan. Lopulta pankkien etu on siis aina päinvastainen kuin itsenäisen kansan etu.

Mitä enemmän kansallisvaltio velkaantuu ja menettää määräysvaltaansa ulkopuolisille toimijoille, sitä parempi tilanne on monikansallisille pankeille, jotka tulevat väkipakolla perimään saatavansa itse sanelemillaan velkaorjuuden ehdoilla.

Pankkiirien tuhoaman Kreikan surkean kohtalon tiellä ovat nyt kaikki itsenäisyyttä ja omavaraisuutta aiemmin kannatelleet kansalliset instituutiot, kuten sukupuoliroolit, kansallisvaltiot, etnisesti yhtenäiset kansanyhteisöt ja vapaa tiedonkulku.

Vastarintaliikkeen tavoite on vapauttaa kansa

Oleellisella tavalla kansan itsemääräämisoikeus on siis kytköksissä rahaan ja siihen, mistä raha tulee. Tämän vuoksi Pohjoismainen Vastarintaliike tahtoo kansallistaa pankit ja vapauttaa Pohjolan globalistien orjuudesta. Muutos on radikaali, mutta vain kansallistettu rahanluontioikeus voi johtaa kansalliseen vapauteen.

Lyhyellä aikavälillä Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen tärkein tehtävä on saada pysyvät pankkitilit, joihin kansallismieliset voivat lahjoittaa tukeakseen toimintaa. Vastarintaliike aikoo hyökätä suurpankkien sensuurikampanjaa vastaan myös lakimiehen voimin. Oikeuskulujen rahankeräys on lähtenyt hyvin käyntiin Ruotsissa, sillä eräs henkilö lahjoitti 100 000 kruunua (eli noin 10 000 euroa), ja yhteensä apua on tullut jo 400 000 kruunua.

100 000 kruunua lahjoittaneelta tukijalta kysyttiin, miksi pankit vainoavat nimenomaan Vastarintaliikettä. Hän vastasi:

– Siksi, koska Pohjoismainen Vastarintaliike on ainut todellinen vastus sionistien hallitsemalle taloudelliselle järjestelmälle. Kaikki muut puolueet ovat kontrolloitua oppositiota. Lojaalius mitataan sillä, mielisteleekö puolue sionisteja vai ei.

Lue myös:

Politiikkamme, kohta 2
Yksi vihollinen – globalistit!

19 KOMMENTIT

 1. Pankkitarkastusvirastolle ilmoitus asiasta, rikosilmoitus. Ei yksityisellä liikelaitoksella ole oikeutta estää tällaisia rahasiirtoja mielivaltaisesti, johan tuo rikkoo pankkilakiakin (vai onko sitä enää olemassakaan).
  Siksikin se on rikos, koska heille on asetettu julkihyödyllinen tehtävä ja he eivät saa omavaltaisesti sillä pelata haitatakseen toisten toimintaa.

  • Kyllä niillä ikävä kyllä on. Niiden klausuuleissa sanotaa samaan tapaan kuin poliisi “hyvän tavan vastainen”. Lisäksi on mukana yhteiskuntajärjestys ja epäilyttävä. Mutta ainoa keino saada nuo kuuntelemaan tallettajia on siirtää rahat sieltä pois. Sitäpaitsi, koska Nordea on Ruotsalainen pankki, niin jos haluaa saada äänensä kuuluville, pitää pankki haastaa oikeuteen Ruotsissa.

   Jos kenelläkään on enää rahaliikennettä Danskessa tai Nordeassa, niin ne pitää nopsasti siirtää paikallisiin pankkeihin. Ne maksavat veronsa Suomeen ja sitäkautta pienentävät jokaisen suomalisen veroprosenttia.

 2. Radikaalit poliittiset liikkeet ovat osa poliittista toimintaa ja ne tulee siksi sallia. Niiden tulee saada kerätä varoja toimintaansa kuten kaikkien poliittisten liikkeiden. Suomessa on toiminut aiemmin mm. vasemmistolaisia kansalaisaktivismia ja vallankumouksellista aatetta harjoittavia järjestöjä. Vastarintaliike on ottanut heidän paikkansa, sillä koko vasemmisto ostettiin finanssieliitin palvelukseen. Vastarintaliike on ainoa pankkiirien totalitaristista valtaa vastustava järjestö. Kun finanssieliitti ottaa pois valtioiden itsemääräämisoikeuden, tätä kehitystä on voitava saada vastustaa kansalaisaktivismin keinoin.

 3. Mainio veto! Toivon, että pankkivastainen toiminta jatkuu ja kasvaa kansallismielisessä liikkeessä!

 4. Itselläni taitaa olla vielä tili Nordeassa, menenkin heti töiden jälkeen sulkemaan sen.

 5. Nordea, joka on Ruotsalainen pankki, ei ole Suomen pankkitarkstusviraston alainen. Ja vaikka nyt höpötetään kuten vuosi sitten, että pääkonttori siirretään Suomeen, en usko että Ruotsalaiset luopuvat suomalaisten eduksi niistä miljardesta joita Suomesta on vuosi toisensa jälkeen viety verotta Ruotsiin.

  Isänmaallinen teko onkin siirtää rahalikenne paikalliseen pankkii. Ja on hyvä muistaa että esim. velkaa ei pankki voi irtisanoa yksipuolisesti jos sen maksut on hoidettu asiallisesti. Eli että rahaliikenne voi olla toisessa pankissa ja velka toisessa.

  Muistakaa aina että erimielisyydet ratkaistaan siinä maassa missä pankki on kirjoilla. Eli Dansken osalta Tanskassa ja Nordean osalta Suomessa. Ja että aina kun käydään kauppaa niin molempien osapuolten on oltava samansuuruisia. Silloin molemmat ovat toisilleen yhtä tärkeitä.

  • Nordea on Sampokonsernin kontrolloima ja siirtämässä pääkonttorinsa Suomeen. Lisäksi suomen haara on suomen lakien alla.

   • Tänään tuli juuri kirje Nordealta. Siinä kerrottiin että Suomeen on perustettu Holding yhtiö (tuttu veroparatiiseista) joka ottaa hoitaakseen Nordean liiketoiminna. Tämä liike tehdään vain sen vuoksi että ilmeisesti Ruotsissa pitää ilmoittaa ulkomaille sijoitettu omaisuus ja maksaa tulosta veroa. Suomessa ei koska “piilottelu laki” hyväksyttiin.

    Eli, holdinyhtiö siirtää voitot Suomen ulkopuolelle. Jatkossakaan Nordea ei siis maksa verojaan Suomeen. Konsernin työntekijöiden palkat kyllä otetaan Suomalaisilta tilinhoitomaksuina, mutta juuri muu ei sitten muutukkaan.

    Se miten sitten Holding-yhtiöstä tulee Nordea Oyj niin se tapahtuu Holding yhtiön nimeä vaihtamalla. Heti sen jälkeen kun muutokselle on saatu hyväksyntä. Eikä edes pankkitarkastusviraston, koska kyse on sikoitusyhtiöstä, ei pankista.

    Muistakaa aina lukea papereita kuin piru raamattua.

 6. Kansalla on aseita ja ne voidaan ottaa käyttöön heti.

  Talletuspako. Kaikki menevät nostamaan rahaa tileiltä samaan aikaan. (kaikkea ei tarvitse nostaa).

  Verokapina. Jätetään verot maksamatta. Toisin sanoen tehdään enemmän työtä pimeästi.

  Yleislakko. Kaikki alat, kaikki työntekijät menevät samaan aikaan lakkoon.

  Lapset pois kouluista. Vanhemmat ottavat ainakin pariksi viikoksi lapset pois kouluista.
  Opettajat jäävät hölmistyneinä tyhjiin luokkahuoneisiin. Heillä on virkavelvollisuus. Heidän täytyy tulla töihin – vaikka luokka olisi tyhjä.

  Kaikenlaista voitaisiin tehdä. Mutta itseään ruoskimaan tyytyvä kansa ei sitä tee.

  Nuo toimet ovat eräänlaista suoraa toimintaa jossa suuri massa käyttää suurta kokoansa edukseen.

  • Sinulta unohtui palkanmaksu käteisenä, ainakin pienemmissä kioskeissa tämä on mahdollista. Pääasia että pankin rahaliikenne pienenee myös tältä osin.

 7. Nordea ei näitä tilejä sulje aivan ilmaiseksi.

  Tiskin takana ja pankkisalaisuuden varjossa käydään valtion ja talutusnuorassa olevien poliitikkojen kanssa ensin neuvottelut niistä miljardeista, joita tällaisen päätöksen jälkeen siunaantuu Nordealle kuin Manulle illallinen.

 8. Hienoa toimintaa.

  Toivon myös toimintaa halal lihakauppiata kohtaan. Hakaniemessä on useita liikkeitä. Pahaa tekee ajatella eläinrääkkäystä uskonnon nimissä. En tosiaan jaksa uskoa kauniisiin lupauksiin tainnuttaa eläin. Tälle puheelle on olemassa oma termi..taquija…jotain sinne päin.

 9. Pikku kiusa on monesti se paras kiusa. Nordea on eturivin kapitalisti -pankki. Niitähän ne ovat kaikki, mutta aina sellainen liikelaitos, johon pesiytyy yksikin juutalainen goyimien kusettaja on laitettava täydelliseen boikotiin. Esim. “saksalainen” Lidl on juutalaisomisteinen “halpakauppaketju”, jossa myydään ties mitä paskaa, jota ei edes muissa kaupoissa ole tuotevalikoimissa.

 10. Tänään nostin Nordean tilin tyhjäks just tästä syystä + että poistivat tunnuslukutaulukon kirjautumismenetelmänä! Haista Nalle pitkä.

 11. Paikalle tulee pyytää poliisi, jos pankki alkaa kyselemään mistä seteli on saatu. Ainakin ennen tuli pankinjohtaja pyytämään anteeksi kusipäisyyttään. Kannattaa siihen vaatia jokunen maksuton vuosi vielä kaupanpäälle, nallella on muutakin kuin paskaa lattialla.

  • Juuri näin, pankki ei ole mikään viranomainen, setelin alkuperän tutkiminen kuuluu poliisille.
   Tämän päivän pankijohtajat ovat vain virkaheittoja ekonomisteja, jotka puntti rapisten ovat paikalleen nousseet, täysin selkärangattomia (Invertebrata).
   Kotipsykologi voisi väittää että ovat hyvinkin narsistisia persoonia.

 12. Nordea on juutalainen riistokapitalismipankki. Itsekin lopetin Nordean tilit!

 13. Toivottavasti ihmiset heräävät PIAN juutalaisuuden, talmudismin ja sionismin vaarallisuuteen.

 14. Juuri nyt Nordean järjestelmissä joku häiriö.

  Käteistä ei voi nostaa automaatilta.

  Niin ylimielinen ja “rikollinen” asiakaspalvelu on Nordealla, että se ei edes vaivaudu tiedottamaan asiakkailleen häiriöstä nettisivullaan.

Comments are closed.