Koti Artikkelit Mauno Koivisto – pankkiirien presidentti, ei Suomen

Mauno Koivisto – pankkiirien presidentti, ei Suomen

23

Suomen presidenttinä 1982–1994 toimineen Mauno Koiviston kuoleman jälkeen monet kansallismieliset ovat esittäneet surunvalittelut “Suomen viimeisen isänmaallisen presidentin” omaisille. Mutta mikä on Koiviston todellinen perintö?

Mauno Koivistoa on helppo muistella kaiholla, sillä hänen seuraajansa Ahtisaari, Halonen ja Niinistö ovat jäyhään edeltäjäänsä verrattuna suoranaisia karikatyyriglobalisteja ja kulttuurimarxisteja. Serbian murhanneen Ahtisaaren, Seta-Halosen ja kipapäisen Niinistön rinnalla jopa entinen keskuspankkiiri-Koivisto saattoi vaikuttaa jokseenkin sympaattiselta hahmolta.

Suomen pakolaisongelma kärjistyi kunnolla vasta Koiviston kauden jälkeen. Myös EU-jäsenyys ja eurovaluutta astuivat voimaan vasta seuraavien presidenttien kausilla. Tämä ei suinkaan merkitse synninpäästöä Koivistolle – itse asiassa juuri hän loi pohjan nykyiselle finanssieliitin hallitsemalle monikulttuuriselle kapitalismille, joka nyt syövyttää Suomea.

EU:n ja euron kiroukset eivät olisi purreet Suomeen, mikäli maatamme ei olisi Koiviston aikana avattu kansainvälisille rahoitusmarkkinoille. Juuri Koiviston aikana kansainväliset pankit päästettiin orjuuttamaan suomalaiset halvalla lainarahalla. Samaan aikaan myös Suomen rajat avattiin ensimmäisille somalimaahanmuuttajille. Nykyisten katastrofien siemenet kylvettiin Koiviston Suomessa.

Koivisto on omalta osaltaan syyllinen lamaan, johon ulkomaalaiset rahanlainaajat ajoivat Suomen 1990-luvulla. Kun pankit olivat romahduspisteessä, päätti Koivisto pelastaa pankit veronmaksajien kustannuksella suomalaisten yrittäjien sijaan. Lukemattomat perheet hajosivat, kun velkakierteeseen ajetut yrittäjät murtuivat ja tekivät itsemurhan. Samalla pankkiirit lihoivat ja heidän kyseenalaistamaton eliittiasemansa suomalaisessa yhteiskunnassa sinetöitiin.

1990-luvulta lähtien rappio on vain kiihtynyt kiihtymistään. Erkki Liikasen kaltaiset kulttuurimarxistipankkiirit vaativat yhä enemmän maahantunkeutujia Suomeen globalisaation ja monikulttuurisuuden nimissä. Tämä on Koiviston todellinen perintö. Kuten muun muassa Seppo Konttinen on kirjoittanut, ei Koivisto ollut pankkikriisin aikana passiivinen sivustaseuraaja vaan aktiivinen finanssieliitin rakkikoira. Pankkiiri-Koivisto janosi rehellisten suomalaisten yrittäjien ja palkansaajien verta.

Kansallissosialismi merkitsee taistelua paitsi pakkomonikulttuurisuutta myös kansainvälistä korko-orjuutta vastaan. Ahtisaarta, Halosta ja Niinistöä on helppo inhota ihmisinä, mutta nimenomaan Koiviston aikana Suomi otti historiansa radikaaleimman loikan kohti globalismia ja korko-orjuutta. Ilman Koiviston aikana tehtyjä lakiuudistuksia Suomea ei olisi voinut liittää esimerkiksi Euroopan unioniin.

Koiviston alttarilla eivät siis kuolleet vain lama-Suomen yrittäjät perheineen; me kaikki suomalaiset olemme yhä hänen kaudellaan tehtyjen päätösten uhreja. Koivisto ei ollut viimeinen isänmaallinen johtaja, vaan ensimmäinen nykyaikainen globalistipresidentti.

 

Toimitus

23 KOMMENTIT

 1. Palautetaanpa vielä faktoja 1990- luvun lamasta, joka tietoisesti aiheutettiin omalle kansalle:

  * 65 000 yritystä kaadettiin täysin perusteettomasti
  * 600 000 jäi työttömäksi, joista osa jäi rakennetyöttömäksi
  * Lähes velaton Suomi ajautui yli 100 miljardia velkaa olevaksi
  * Suomen kansa maksoi pankkituen ja pääomatuen
  * 57 000 nuorta aikuista +-25 vuotiaita kärsii edelleen 90-luvun takia
  * 14 500 yrittäjää päätyi surullisesti itsemurhaan ylivoimaisen tilanteen edessä.

  SDP:n Kalevi Sorsa ja Mauno Koivisto toimivat KGB:n palveluksessa (Heikki Urmas, Raadolliset toverit ja vallan väärinkäyttäjät)

  • Hyvä että 90-luvun rikoksia ei unohdeta, koska rikolliset ovat vielä tuomitsematta.

  • Historiaa nuoremmille pankkiirien sikailusta 90-luvulla.
   https://www.youtube.com/watch?v=HKsn6Zvwhbk

   Nykyisellä massamaahanmuutolla halutaan todennäköisesti varmistaa koko valtion ajautuminen niin suureen velkataakkaan, jotta ajaudutaan täysin EU:n ja pankkien kontrolliin.

   Laman vuoksi tehdyistä itsemurhista ei tietääkseni ole tehty tutkimuksia, joka tapauksessa merkittävä määrä.

  • Luithan koko tekstin: “…arvion mukaan Karjalan kauppahinta olisi ollut noin 64 miljardia markkaa. Infrastruktuurin kunnostus olisi tullut maksamaan paljon enemmän, jopa noin 350 miljardia. Kainuun Sanomien mukaan Koivisto piti hintaa liian kalliina.”

   “Alueilla asui vuonna 2002 sinne eri puolilta Neuvostoliittoa muuttaneita – etniseltä taustaltaan enimmäkseen venäläisiä, valkovenäläisiä ja ukrainalaisia – ja heidän jälkeläisiään 423 300, joista luovutetun Karjalan alueella 369 800.”

   Ihan pikku juttuja vai? Koivisto teki oikean päätöksen, Karjala oli ja meni ja sitä ei takaisin saada

   • Nuo olivat vain arvioita. 64 iljardia on sellainen summa jonka Suomi maksaa veroina EU:lle kahdeksassa vuodessa saamatta vastineeksi mitään. Olisi ollut pikkuraha kunnostaa Karjala koska niin moni suomalainen olisi muuttanut kotikonnuilleen ja laittanut nurkat kuntoon.

    Kun mietitään tätä asiaa niin muistetaan että henkilöt eivät silloin olleet 70-vuotiaita, vaan 50 vuotiaita. Kuinka moni 50 vuotias lähtisi kotitilaansa viljelemään Karjalaan?

    Karjalan metsät olivat aikoinaan Suomen sahateollisuuden kruununjalokivi. Ja pellot tuottivat entisinä suonpohjina tuottivat enemmän kuin Suomen saviset pellot. Siitä johtuen, Karjaan olisi kannattanut investoida. Mutta ei. Suomi piti saada riippuvaiseksi Amerikkalaisista ja eurooppalaisita tuotteista. Suomella ei saanut olla mitään toivon kipinää tulevaisuudessa.

    • Aivan niin “investoinnit kannattaa ” Eu:lle ja muille suomi on kyllä valmis maksamaan, mutta miksi Karjalan kunnostaminen ei tullut kyseeseenkään? Tämähän on suorastaan osoitus siitä että Suomi pitää maitaan rahaan vaihdettavina hyödykkeinä, vaikka suomalaisten ja karjalaisten sydämmissä asia tuskin on näin. Minunkin pappani joutui Sortavalasta lähtemään.

     mielenkiintoinen kirjoitus myös Sakari Peltoselta, olisi kiinnostava kuulla enemmänkin !

   • Venäläiset olisi päässeet muuttamaan vähän itään päin, jolloinka heistä ei olisi ollut ongelmaa. Suomi olisi saanut hyvät maa-alueet itselleen ja työllistettyä porukkaa pitkäksi aikaa remonttihommissa. Lisäksi Karjalan tarjoamat luonnonvarat olisivat maksaneet itsensä takaisin.

    Mutta eihän juutalainen nyt ymmärrä muuta kuin koronkiskonnan päälle.

    • “Venäläiset olisi päässeet muuttamaan vähän itään päin”

     Kuvitellaan tilanne että sinun kotipitäjäsi myytäisiin Pääministerin toimesta vaikka Nigerialle. Lähtisitkö mielelläsi “vähän itäänpäin”?

     Ne 400 000 venäläistä eivät sieltä karjalasta olisi kotejaan jättäneet. Ja jos oltais se silloin NL:n hajoamisen yhteydessä hankittu, niin nyt meillä olis maapläntti mallia Krim millä olisi suuri venäläisvähemmistö ja naapurillamme olisi enemmän vipuvartta meidän painostamiseksi.

     Ja kyllä on jätkillä melkoset fantasiat jos väitätte että Karjalalla olisi enää 90-luvulla ollut mitään merkitystä Suomen taloudelle muuta kuin menoeränä…

     “Ja pellot tuottivat entisinä suonpohjina tuottivat enemmän kuin Suomen saviset pellot. Siitä johtuen, Karjaan olisi kannattanut investoida.”
     Tämä kiteyttää kaikki harhakuvitelmat… Suomi on leveysasteiltaan muutenkin niin pohjoinen valtio ettei täällä viljeleminen ole ikinä olemaan taloudellisesti kannattavaa, oli karjalaa tai ei, ja turha edes kuvitella että ikinä pystyisimme elättämään itsenäisesti 5 miljoonaa suomalaista omavaraisesti…toki tässähän se jutun juju taitaa jollain jannuilla täällä piillä, tehdään Stalinit niin loppuu nälänhätä kun tapetaan puolet omista kansalaisista.

     Suomi tulee aina olemaan riippuvainen muista maista, paitsi jos haluamme palata keräilijä/metsästäjä-kulttuuriin ja kuolla keripukkiin kolmekymppisinä.

     • Olen v.42 syntynyt evakko ja kotiseudulla rajan takana käynyt lukemattomia kertoja.Stalin pakkosiirsi Karjalaan neuvostoväkeä ympäri Neuvostoliittoa, olivat siellä kolhooseissaan juurettomia, lähinnä alinta pohjasakkaa, jolla ei ollut mitään siteitä suomalaisten ikiaikaisiin maihin, metsiin tai Viipuriin, joten pienellä porkkanalla olisivat sieltä lähteneet koteihinsa. Lohduttomasti ovat muutenkin maatamme kohdelleet ja paikkoja pitäneet.
      Karjalan henkinen ja taloudellinen anti on ja olisi ollut Suomelle merkittävä.Jo se, että Suomi tuomittiin vääryydellä sotakorvausvelvolliseksi Pariisin rauhansopimuksessa olisi ollut riittävä syy vaatia edes tunnustus vääryydestä. Tähän Jeltsin viittasi. Vääryydethän pitää korjata, vai mitä. Mutta tämäkin asia on vielä edessä, jos ja kun sota-arkistot avataan.Ainoana maana maksoimme kaikki sotakorvauksetkin.

      Rajan takana kannattaa käydä, niin ymmärtää asioita toisella tavalla. Sinullakin juutalainen, voi olla ystäviä tai isovanhempia, joiden kodit jäivät luovutetuille alueille. Katkera en ole ja toivon,että Suomi ei enää koskaan joudu sotaan.
      Omat juuret ovat kaikille tärkeitä, myös sinulle juutalainen, joten toivotan mitä parahinta jatkoa.Se, että presidentti Koivisto torppasi salassa alkuunsa koko Karjala kysymyksen on ollut hyvin hämmentävä seikka, josta varmasti tullaan vielä kuulemaan. Valitettavasti suomettuminen meni oman maamme sisällä liian pitkälle.Jos silloin oltiin rähmällään itään, nyt ollaan länteen.

 2. Viron itsenäisyyttä se jeesustelija ei meinannut millään myöntää.

 3. Mauno Koivisto = maanpetturi. Mädätköön juutalaisessa helvetissään tuokin kunniaton rosvo.

 4. Suomi sitoutui jo vuonna 1974 EEC vapaakauppasopimuksessa siirtymään yleis Eurooppalaiseen pankki systeemiin vuoteen 1985 mennessä eli Suomenpankki ei enää voinut lainata juuri luomaansa rahaa valtiolle ja pankeille niin kuin ennen vaan se täytyi lainata ulkomailta. Tämä muutos tehtiin pankkien haluamalla tavalla ja aiheutti 90-luvun alun laman. Koivisto auttoi pankkiiri kavereitaan ja pahensi kansalaisten ahdinkoa toimillaan.

 5. Ei koivisto kuitenkaan ihan läpimätä henkilö ollut kuten artikkelia ja kommentteja lukiesa voisi luulla. Muutamia juttuja Koivistosta vastapainoksi

  Mauno Koivisto oli talvisodan aikana 16-vuotias ja toimi vapaaehtoisena sammutusyksikössä kotirintamalla.
  Jatkosodassa hän palveli Lauri Törnin johtamassa jääkärikomppaniassa.

  Ammattiyhdistys toiminassa Koivisto toimi aktiivisesti kommunisteja vastaan mm. Turun satamakonttorin hoitajana vuonna 1948, jolloin kommunistien ylivalta murtui Turun satamassa

  yksi Koiviston innokkaasti ajama hanke oli ns. Nordek-hanke jonka tarkoitus oli luoda yhteispohjoismainen talousalue 1960-luvun lopulla. Ei mikään huono idea, tänä päivänäkään

  Ja mitä pakolaispolitiikan tulee kirjoitaa hän poliittisessa muistelmateoksessaan seuraavaa

  “Pakolaistilanne (…) kärjistyi. Marraskuun 26. päivänä 1990 Neuvostoliitosta tuli
  junalla yhdellä kertaa 119 somalialaista, jotka anoivat täältä turvapaikkaa. Seuraavina
  päivinä heitä saapui lisää. Kaikkiaan vuoden 1990 alusta Suomeen oli tullut yli 2 000
  turvapaikan anojaa, joista yli puolet oli somaleja…

  Pidin välttämättömänä, että pakolaisvirta saataisiin hallintaan. Tilanne oli
  riistäytymässä käsistä. Huipputapaus oli se, kun suomalaisella bussilla tuli
  Leningradista somaleja ja rajalla vain todettiin, että jaaha, pakolaisia, selvä on, Lahteen menossa. Ei otettu edes nimiä ylös.

  Marraskuun 29. päivänä tapasin sisäministeri Jarmo Rantasen ja ministeriön
  kansliapäällikkö Juhani Perttusen. Sanoin heille: ‘Somalialaiset on pysäytettävä rajalle. Otetaan nimet ylös ja luvataan harkita. Todetaan, että Neuvostoliitto on turvallinen maa. Jos joku on eri mieltä, niin sitten riidellään.’ Sanoin, että ellei näitä pysäytetä, miten sitten muitakaan…

  Totesin 9. tammikuuta kokoontuneelle hallituksen ulkoasiainvaliokunnalle: ‘ On
  välttämätöntä, että Neuvostoliitossa ymmärretään, että me palautamme, me palautamme tarvittaessa vaikka koko junan.”

  • Kyllä asioita pitää voida tarkastella rehellisesti ja asiallisesti ilman poliittista sensuuria. Ilmeisesti Vastarinta ja Magneettimedia ovat ainoat, jotka ovat kirjoittaneet muutakin, kuin ylistyspuhetta presidentistä, joka on yhdistetty valtiopetokseen. Muistaakseni Tarja Halonen julisti vielä konklaavin pöytäkirjat salaisiksi. Suomen ainoa pelastus on aloittaa totuuden tunnustaminen ja rikollisten päättäjiemme pikainen vaihto.

   https://youtu.be/-vziUPPE7p0

  • “Ei otettu edes nimiä ylös.”

   Ja mitenköhän se nimien ylösottaminen auttaisi ongelmassa eli maahantunkeutujainvaasiossa? Ei mitenkään.

   • Riippuu miltä kantilta asiaa tarkastelee. Jos on DeepState -rikollinen, on tärkeää että on maksimaalinen määrä perheitä joilla ei ole ID-papereita tai sukulaisia/läheisiä siellä missä ovat. Koska näistä löytyy sitten eliitin rakkaisiin pimeisiin touhuihin, kuten salainen pienoisarmeija, elinsiirto, rituaalimurha, lapsiporno- yms. leikkeihin runsaasti materiaalia josta valita.

    Jos katsoo asioita tuolta kantilta, tulee moneen eliitin toteuttamaan päätökseen tai tekemiseen ahaa-elämys. Mikä sinänsä on hätkähdyttävä asia.

    • Lähinnä meinasin että nimien kerääminen tai muu vastaava ei ihan oikeasti hyödytä mitään, sillä ongelma ei ole nimien keräämättömyys, vaan se että ylipäätään on otettava vastaan maahantunkeutujia ja muuta vahingollista, vaarallista ainesta maahamme. Ei meidän ole pakko ottaa tänne yhtään ketään.

     Ihmiset luulevat että tämä ongelma ratkaistaan Soinilla, Huhtasaarella tai Halla-aholla. Näin ei todellakaan ole.

     Tämä koko kakku on rakennettu juoksuhiekan päälle, lahojen pilarien varaan. Ei tästä hyvää saa tekemälläkään. Pitäisi tehdä melkeinpä 180° käännös…

 6. “Euroopan komission puheenjohtajan Jean-Claude Junckerin mukaan perjantaina kuollut presidentti Mauno Koivisto tullaan muistamaan elämänmittaisesta panoksestaan vapauden ja demokratian hyväksi.

  Juncker sanoo osanotossaan, että Koivisto oli hengeltään eurooppalainen ja johti Suomen kohti Euroopan yhteisöä. Tällä taipaleella Koivistolla oli tuki koko Suomen kansalta, joka selkeästi ilmaisi toiveensa kuulua Euroopan Unioniin.”

  Siis öööö….valtamedia vetää taas kovaa ja kansa höplässä mukana. Noh. Sika Soinillekkin tuli nyt töitä valtiollisten hautajaisten puuhamiehenä.

 7. Kunnioitan sitä että Manu oli veteraani ja Törnin porukoissa. Muuten kehno presidentti.

 8. Koivisto, Ahtisaari, Lipponen, Niinistö — juutalaisia kaikki. Kuka oli Mannerheim? Poikkeuslakipresidentti, jonka varjolla kaikki meidät itsenäisinä pitäneet sopimukset heitettiin romukoppaan. Lypsettiinkö Suomea vain juutalaisella Mannerheimilla, joka teki diilin juutalaisen “Stalinin” kanssa?

 9. Milloin joku kokoaisi LISTAN Mauno Koiviston konklaavin talousteurastuksen uhrien joukkoitsemurhan tehneistä?

  Heitähän oli yli 10 000. Tuo lista olisi äärimmäisen tärkeää saada, jolloin tulisi KONKRETIAA asialle, ja syylliset saataisiin edes mahdollisesti tuomiolle (jotka heistä vielä elossa ovat), sekä oikeuslaitoksen tutkimusten kautta valtavat kansanomaisuudet joita silloin siirrettiin yksityisille, voitaisiin takavarikoida rikollisesti hankittuina.

  pankkikriisi.blogspot.fi

Comments are closed.