Koti Artikkelit Juutalaisen finanssiyhtiön johtaja pyrkii Angela Merkelin seuraajaksi

Juutalaisen finanssiyhtiön johtaja pyrkii Angela Merkelin seuraajaksi

10

Kansallinen Vastarinta uutisoi viime viikolla, että globaali juutalaisjohtoinen finanssiyhtiö BlackRock on joutunut Saksassa poliisin kotietsinnän kohteeksi. Tapaukseen liittyy erityistä dramatiikkaa, sillä BlackRockin saksalaisen osaston puheenjohtaja pyrkii nyt liittokansleri Angela Merkelin työn jatkajaksi CDU-puolueen johtoon.

Saako Angela Merkel arvoisensa seuraajan?

BlackRock on yhtiö, jonka nimi ei juurikaan näy tavalliselle kansalle suunnatuissa lööpeissä. Tästä huolimatta BlackRockin poliittinen vaikutusvalta niin Euroopassa kuin Yhdysvalloissa on valtava. BlackRock on nimittäin viime vuosina kasvanut jopa Saksan kansantaloutta suuremmaksi; rajun kasvun taustalla on kansainvälisen finanssikriisin kylmäverinen hyväksikäyttö. Varallisuudessa mitattuna BlackRock on Euroopan suurin varainhoitoyhtiö.

Juutalaisen Laurence Finkin johdolla BlackRock on käyttänyt varallisuuttaan ja poliittista vipuvoimaansa hyväkseen ajaessaan valkoisille kansoille haitallisia poliittisia projekteja, kuten “monikulttuurisuutta”, homolobbausta sekä taistelua aseiden yksityisomistusta vastaan.

Kansallismieliset kohdistavat usein huomionsa ainoastaan juutalaisen George Sorosin kaltaisiin maailmankuuluihin julkimoihin. Pitkällä aikavälillä tämä on haitallista, sillä juutalaisen BlackRockin kaltaiset kulissien takana toimivat koronkiskojat ovat aivan yhtä vaarallisia vihollisia kuin lööpeissä viihtyvä Soros.

Saksan syyttäjä järjesti kotietsinnän BlackRockin Münchenin-toimistoon selvittääkseen laajaa verorikosten vyyhtiä, joka koskee useita globalistisia rahoitusyhtiöitä. Tutkinnan keskiössä on niin sanottu osingonpesu. Syyttäjän mukaan kyse on vakavasta petoksesta.

Saksan finanssielitistien epäillään osallistuneen kymmenen vuotta kestäneeseen rikoskokonaisuuteen, joka on maksanut EU-kansalaisille arviolta kymmeniä miljardeja euroja. Tapausta on kutsuttu Saksan historian “suurimmaksi veroskandaaliksi”.

Friedrich Merz.

Koronkiskojat ryöväsivät tavallisia kansalaisia tehtailemalla valheellisia verohyvityshakemuksia liittyen osingonmaksuihin, joista he eivät olleet todellisuudessa maksaneet lainkaan veroja. Petoksen uhreja olivat lopulta siis rehelliset saksalaiset veronmaksajat, joiden rahat kavallettiin finanssieliitin taskuihin.

BlackRockin kotietsintä sattui kiusalliseen ajankohtaan yhtiön Saksan-osaston puheenjohtajan Friedrich Merzin kannalta. Merz on Saksan kristillisdemokraatteihin (CDU) nuoresta asti kuulunut poliittinen broileri, joka tahtoo nousta puolueen seuraavaksi johtajaksi Angela Merkelin astuessa sivuun.

Globalistien kannalta Merz olisi erityisen mieluisa jatkaja Merkelin työlle. Sen lisäksi että hän työskentelee juutalaisessa BlackRockissa, hän on johtanut Atlantik-Brücke-nimistä järjestöä, joka kannattaa Amerikan ja Saksan välisen “erityissuhteen” lujittamista. Amerikkalaiset ovat miehittäneet Saksaa toisen maailmansodan päättymisestä lähtien varmistaakseen, etteivät saksalaiset enää koskaan ryhtyisi kansallissosialisteiksi vaan äänestäisivät liberaaleja, sionistisia ja monikulttuurisia puolueita.

Merz on myös vannoutunut Euroopan unionin ja Naton kannattaja – omien sanojensa mukaan “täysin vakuuttunut eurooppalainen ja transatlantisti”. LobbyControl-nimisen kansalaisjärjestön mukaan Merzin politiikkaan liittyy merkittävä korruptioriski, sillä hän on yrittänyt aktiivisesti peitellä rahoittajiaan julkisuudelta.

Lähteet: Bloomberg, Financial Times

10 KOMMENTIT

 1. Miten ihmeessä juutalaisia voi olla kirstillisissä?? Eiväthän ne ole kristittyjä!! Sama kun muslimeita olisi kristillisissä ja ne sanoisivat olevansa kristittyjä.

  Mihin tämä maailma on menossa.

  • Harvoinpa anarkoantifat tällaiseen reagoivat, vaikka kyllä he näitä sivuja lukevat.

     • Itseasiassa tuo on hyvinkin järkeenkäypää. Monasti tuntuu, että vasemmistolaisilla on vankka, jopa fanaattinen mielipide asioista, joihin eivät ole mitenkään perehtyneet 🙂

  • Punaniska aka numerosarja….sinnikästä trollausta since 2018 😀 😀 😀

 2. > LobbyControl-nimisen kansalaisjärjestön mukaan Merzin politiikkaan liittyy merkittävä korruptioriski, sillä hän on yrittänyt aktiivisesti peitellä rahoittajiaan julkisuudelta.

  Rahoittajiaan vai (((rahoittajiaan)))?

 3. BlackRock-elitistin johtama Saksa olisi täydellinen vastinpari Rothschild-taustaisen Macronin johtamalle Ranskalle. EU voitaisiin vihdoin julistaa virallisesti Israelin siirtomaaksi.

Comments are closed.