Koti Uutisia Juutalainen finanssiyhtiö lobbaa rotukiintiöiden puolesta

Juutalainen finanssiyhtiö lobbaa rotukiintiöiden puolesta

7
Laurence Fink oikealla.

Juutalaisen Laurence Finkin johtama BlackRock-sijoitusyhtiö on ryhtynyt lobbaamaan rotukiintiöiden puolesta yritysmaailmassa. Käytännössä rotukiintiöt merkitsevät sitä, että epäpäteviä mustia tulee suosia rekrytoinnissa ammattitaitoisten valkoisten kustannuksella.

BlackRock reagoi päätöksellään tänä vuonna käytyyn järjettömään keskusteluun siitä, että Yhdysvalloissa on “edelleen liian vähän” mustia pankkiireja ja muita yritysjohtajia. Kulttuurimarxistien mukaan kaikkien yritysten tulisi julkaista tilastot palkollistensa rodullisesta taustasta, jotta kansa tietäisi, mitkä yhtiöt “syrjivät” mustia.

Fink päätti ojentaa kätensä kulttuurimarxisteille julkaisemalla tietoa BlackRockin työvoiman ja johtajien rodullisesta koostumuksesta Yhdysvalloissa. Näin juutalainen finanssielitisti asetti painetta muita yrityksiä kohtaan, jotta nämä alkaisivat suosia mustia ja syrjiä valkoisia työntekijöitä.

Juutalaisen BlackRockin ja kulttuurimarxistien ylläpitämän narratiivin mukaan mustien ja valkoisten väliset tilastolliset erot korkeaa älykkyyttä vaativien alojen työmarkkinoilla eivät johdu rotujen synnynnäisistä älykkyyseroista vaan “valkoisesta rasismista”. Tämä on räikeässä ristiriidassa rotujen välisiä eroja koskevan tieteellisen tutkimusaineiston kanssa.

BlackRock ylvästeli, että yhteensä 35 prosenttia sen väestä on “mustia, aasialaisia tai muihin etnisiin vähemmistöihin kuuluvia”. BlackRockin tapa luokitella rodut on kuitenkin herättänyt verkossa närää, sillä kulttuurimarxistien mukaan luokittelumenetelmä syrjii mustia.

Tilastollisesti koillisaasialaiset kuuluvat maailman älykkäimpiin rotuihin, ja aasialaisia työskenteleekin paljon suuryhtiöiden johtotehtävissä. Mustia johtotehtävissä ei sen sijaan juuri näy. Kulttuurimarxistien mukaan mustien ja aasialaisten sulattaminen yhteen samaan rotukategoriaan piilottaakin taakseen “mustiin kohdistuvan syrjinnän”. Kysehän ei voi olla siitä, että aasialaisten ja mustien erot työmarkkinoilla heijastelisivat rotujen älyllisiä eroja.

Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimivan Diversity Project -järjestön tutkimukset osoittavat, että myös Euroopassa palkkaus heijastelee rotueroja. Vaikka Britannian rahoitusyhtiöt ovat värvänneet paljon aasialaista työvoimaa, Diversity Projectin mukaan “vain yksi prosentti työntekijöistä identifioitui mustaksi, afrikkalaiseksi tai karibialaiseksi”.

 

Lähteet: Financial Times, Bloomberg

7 KOMMENTIT

 1. Jos sukupuoli on yksilön vapaaseen tahtoon perustuva ilmoitusasia, niin eikö sitten myös rotukin.

  Nopein tapa nostaa mustien osuutta työvoimasta on maksaa lisäbonusta niille, jotka ilmoittavat identifioituvansa mustaksi.

  BlackRock-sijoitusyhtiö arvioi saavuttavansa edun itselleen, jos muut sijoitusyhtiöt alkavat värväämään mustia työntekijöiksi. Eihän se muuten tällaiseen kampanjaan lähtisi. — Sijoitusmaailmassa pelataan rahalla ja vain rahalla. Ei tasa-arvolla tai etnisellä taustalla.

 2. Tuohan on rasistista. Rasismia on mikä tahansa, jossa teon tai esitetyn perusteena on rotu. Jos tietty rotu saa lisäpisteitä työnhaussa rotunsa tähden, on kyse rasismista.

 3. Juutalaiset eivät koskaan voisi tehdä mitään väärää. Niin ja äänestäkää persuja.

 4. OffTopic.
  Tyler Durden kirjoittaa Zero Hedge’ssä Patriotismin vaarasta.
  http://www.zerohedge.com/news/2017-09-23/danger-patriotism

  My friends, it is frightening how simple we
  are and how easily we are manipulated simply
  because we are intellectually lazy.

  Phony patriotism is strong leverage against a
  population ignorant of the ways of treason by
  its own government.

 5. Nekrulla ÄO alle 70 ja eikun finansseja hoitelemaan. Koska rasismi. Ullatus ullatus!

 6. Taas ovat jutkut vaudissa. Apinat eivät johda pörssiyrityksiä tai ole pörssimeklareina vastaamassa ihmisten varallisuuden sijoittamisesta. Siitä on seurauksena vuorenvarma “Musta” 24/7 oleva pörssiromahdus ja pökäleen puhkeaminen.
  Apinat avaruuteen, jonne ne sopivatkin täyttämään omalla tyhjyydellään tyhjyyttä.

Comments are closed.