Koti Uutisia Sionismi Juutalaiselle rahoitusyhtiölle finanssikriisi oli kultakaivos – kasvoi suuremmaksi kuin Saksan talous

Juutalaiselle rahoitusyhtiölle finanssikriisi oli kultakaivos – kasvoi suuremmaksi kuin Saksan talous

44
Laurence Fink.

Yhdysvalloissa asuvan juutalaisen Laurence Finkin johtama BlackRock-finanssiyhtiö kasvoi mediayhtiö Bloombergin tuottaman tuoreen selvityksen mukaan rajusti kansainvälisen finanssikriisin ansiosta. Varallisuudessa mitattuna BlackRock on Euroopan suurin varainhoitoyhtiö.

Lukemattomien ihmisten elämän pilannut finanssikriisi 2007–2008 oli kultakaivos BlackRockille, joka käytti tilaisuuden hyväkseen ostaen merkittävät kilpailijat itselleen.

Finanssikriisin pääsyyllisiä olivat juutalaisjohtoiset Yhdysvaltojen keskuspankki, Goldman Sachs, Lehman Brothers, AIG ja Ameriquest, jotka hukuttivat kansainväliset markkinat myrkyllisiin arvopapereihin, jotka perustuivat valheellisiin asuntolainoihin. Bloombergin mukaan Fink oli hyvin tietoinen huijausarvopapereiden vaaroista, joten BlackRock oli valmis saalistamaan, kun Goldmanin ja muiden rikollispankkien aiheuttama globaali konkurssiaalto käynnistyi.

Kriisin alkaessa juutalaisyhtiö alkoi ostaa konkurssikypsiä kilpailijoitaan rakentaen itselleen monopoliasemaa. Apua BlackRock sai Bloombergin mukaan juutalaisen Ben Bernanken johtamalta keskuspankilta, joka ulkoisti muun muassa konkurssiin joutuneen megapankki Bear Stearnsin taseen hoitamisen BlackRockille. Keskuspankki antoi BlackRockin vuolla kultaa samalla kun veronmaksajat joutuivat maksamaan Bear Stearnsin kaatumisen viulut.

Bloombergin mukaan BlackRock on aivan omaa luokkaansa, kun finanssikriisistä hyötyneet asetetaan vertailuun. Nykyään sen varallisuus on jo 6,3 biljoonaa dollaria, mikä on enemmän kuin Euroopan suurimman talouden eli Saksan kansantalous.

Bloomberg myöntää, että juutalaisyhtiö on käyttänyt varojaan hyödyksi poliittisen vaikutusvallan kartuttamiseen. BlackRockin johdolla on nykyään “lämpimät siteet Washingtoniin”, julkaisu tiivistää. Sionistipresidentti Donald Trumpin purkaessa finanssilainsäädäntöä BlackRockin varallisuus tulee paisumaan entisestään, Bloomberg ennustaa.

Kuten olemme aiemmin uutisoineet, kiskoo BlackRock korkoa rahoittaakseen haitallisia poliittisia projekteja, kuten “monikulttuurisuutta”, homolobbausta sekä taistelua aseiden yksityisomistusta vastaan.

Lähde: Bloomberg

44 KOMMENTIT

 1. Juutalaiset finanssielitistit takovat rahaa keinoilla millä hyvänsä, kusettamalla, osakekeinottelulla, koronkiskonnalla, petoksilla, rikoksilla ja you name it… Tietenkin jopa kantaväestön selkänahasta. Miten katkaista käärmeen pää?

 2. Samalla tavalla kupataan ansioverotuksella ja perintöveroilla moneen kertaan loisten elättäjiltä. Iilimadon lailla imetään TYÖTÄ tekevästä suomalaisesta kaikki mahdollinen – mitäpä muuta JUUTALAISILTA voisikaan odottaa. He luovat typeriä ja vahingollisia ideologioita ja suuntauksia, saaden suurimman osan goyimista uskomaan siihen – oli kyseessä kuinka mielisairas, perverssi tai vaarallinen suunnitelma tahansa! Jostakin idiootteja tuntuu aina kuitenkin vain riittävän.

  Meille luodaan keinotekoisia tarpeita, jolloin JUUTALAINEN pääsee luomaan myös keinotekoisen monopolin, jolla meistä tehdään orjatyövoimaa heille kätyreineen. Jos sionistien bisneksissä sattuisi käymään huonommin, niin kansa laitetaan siinäkin tapauksessa maksamaan tappiot. Juutalaiset rahoittavat esim. sodissakin aina molempia osapuolia, jotta konflikti tuottaa heille mahdollisimman paljon voittoa! Kun rikollisen khazaarirotta Chaim Zabludowiczin (kuuluu Euroopan sadan rikkaimman “ihmisen” joukkoon) isältä, rikolliselta khazaarirotta Shlomo Zabludowiczilta kysyttiin, onko väärin tehdä omaisuutensa myymällä aseita, tämä vastasi: “Enhän minä tee mitään väärää – vastaan vain kysynnän ja tarjonnan lakiin.” Zionin ali-ihmisillä ei ole moraalia eikä sielua, kuten olemme aina vain uudestaan joutuneet toteamaan. Silti suomalainen ei ole historiasta paskankaan vertaa oppinut, vaan antaa näiden syöpäläisten edelleenkin istua rahakirstun päällä Suomessakin.

  Euron juutalaiset rikolliset, murhaajat ja valehtelijat loivat, jotta Euroopa (tod. Jewrooppa) voisi yhtenä markkina-alueena kilpailla USA:ta (tod. Jewnited States of Zion) vastaan. Nyt kun kurssit näiden kahden valuutan välillä ovat vaihdelleet ~1:0,9–1:1,6 niin kenen luulette tehneen keinottelulla ja muulla PERVERSSILLÄ markkina- ja rahatalouden silmänlumeella miljardeja ja taas miljardeja meidän kustannuksella; käyttäen meitä maksumiehinä! EU (tod. Jewropean Jewnion) ja sen keskuspankki EKP – joka on JUUTALAINEN YKSITYISPANKKI! – eivät ole mitään muuta kuin sionistien ultimaalinen alistus-, orjuutus- ja tuhontakoneisto meitä vastaan, jolla meistä tehdään homogeenistä, helposti hallittavaa, harmaata massaa. En edes jaksa mennä tässä sen tarkemmin kulttuurimarxistiseen #keinovalikoimaan, joka agendan takana juuri nytkin tikittää rajusti. Kyllä te tiedätte, rakkaat veljeni ja kauniit siskoni.

  Mitä meidän maastamme, kulttuurista ja IHMISISTÄ jää jäljelle tämän sairaan ahneuden ajaman politiikan jäljiltä? Pelkään, ettei juurikaan mitään. Kaikkea ei saa missään nimessä kilpailuttaa ja yksityistää. Meillä tulisi olla oikeus valtiolliseen, voittoatavoittelemattomaan terveyden- ja vanhustenhoitoon, koulutukseen, liikenneyhteyksiin, vesilaitokseen, energiantuotantoon sekä sähkönjakeluun jne. EU-liittovaltiossa kuitenkin annetaan sipilöiden, bernereiden, olliloiden ym. TÄYSIN VÄÄRIEN henkilöiden päättää tulevaisuudestamme TÄYSIN VÄÄRIN perustein ja kannustimin. Kyllähän tuo perkelelauma kehtaa ja jatkaakin hamaan loppuun asti – siltä tämä valitettavasti näyttää.

  Juutalainen on laittanut meidät tuhoamaan itse itsemme. Missä edelleen viipyy SUURMIELENOSOITUS EDUSKUNTATALON EDESSÄ? Juutalainen myrkyttää meitä omistamillaan medioilla, joihin vieläkin pelottavan suuri osa kansasta uskoo. No, jos katsoo pride-viittaisia, pellepukuihin sonnustautuneita älykääpiöitä tai vaikkapa “isänmaallisia” Kok- tai PS-poliitikkoja, ei yht’äkkiä olekaan niin vaikea tajuta sitä. Läpi historian ovat nämä juudealaiset huijarit väärentäneet kaiken pois itsestään; muita vastaan. Suurimpana kusetuksena nk. “holokausti”, joka – ikävä kyllä – on edelleenkin koko läntisen maailman mätä moraalinen selkäranka. Uskomatonta! Fiktiolla ja semifiktiivisillä tarinoilla TV-tuotantoyhtiöt ja Hollywood manipuloivat uskomattoman helposti idioottien mieliä. Suuren suomalaisen revisionistin, tri Vesa-Ilkka Laurion sanoin: “TV on juutalainen nurkkajumala.”

  • “Lopullinen ratkaisu” on sionistien ja juutalaisten keksimä termi. Tästä löytyy näyttöä jo niinkin aikaiselta ajalta kuin aivan 1800-luvun lopulta! 1900-luvun alussa – siis jo ennen maailmansotia! – juutalaisten omistamat painotalot ja kustantamot kirjoittivat aiheesta aikakaus- sekä sanomalehdissä ynnä muissa kirjallisissa tuotoksissaan. Tämäkin idea siis jo “ajettiin sisään” ihmisten mieliin hyvissä ajoin: juutalainen eliitti yritti pakottaa jo kuuden miljoonan talmudistisen uhrilahjamyytin maailman tietoisuuteen I maailmansodassa, muttei siinä onnistunut: aika ja maailmanlaajuinen mediakenttä l. tiedonvälitys eivät olleet vielä kypsiä ja tarpeeksi toimivia tähän. Nykyisin kaikenlainen fiktio ja semifiktio saadaan kaulittua hyväuskoisten idioottien kalloihin kuin Magnum 44:n luoti kuplavolkkarin konehuoneen lävitse. TODELLINEN Lopullinen ratkaisuhan olisi ollut juutalaisten sionistien siirtäminen pois pilaamasta länsimaisia yhteiskuntia koronkiskonnalla ja myrkytyksellään. Heitä ei kuitenkaan saatu pidettyä aisoissa ja Israelin edeltäjä, Juudean valtio, liittyi sotaan lopun ollessakin jo historiaa.

   Itse en usko Hitlerin ja Eva Braunin kuolleen bunkkerissa. Se on taas yksi näitä Hollywoodin kynäilemiä eksytystarinoita vailla järjen tai logiikan hiventäkään. Venäläiset toivat bunkkerista leukaluun, joka oletettavasti kuului Hitlerille, joten hänen oli pakko olla kuollut. Paitsi että leukaluu oikeasti kuuluikin naiselle, jonka DNA-testi pystyi myöhemmin osoittamaan. Tällaisten testien mahdollisuutta tulevaisuudessa ei voinut kansainvälinen juutalainen eliitti rikollisine lakeijoineen kuvitellakaan. Jälleen paljastui valheiden verkostoksi kaikki totuutena toitotetut asiat. Nürnbergin “natsioikeudenkäynnitkin” olivat pelkkää teatteria, jossa piti saada äkkiä (anheita ja moraalittomia kun aina ovat olleet) SYNTIPUKKI koko maailmalle – ei siis todellista syyllistä.

   Todistusaineistoa siitä, että “6 000 000 kärsivän juutalaisen” tarinat ympäri maailmaa ovatkin vain pelkkää valetta ja panettelua, saatte etsiä aivan itse. Samaten koskien sitä, että Adolf Hitler ja Eva Braun seilasivat kahdella sukellusveneellä joko Espanjaan tai Argentiinaan. Älkää minua uskoko vaan etsikää! Mitä esimerkiksi FBI oli mieltä tästä mahdollisuudesta? Mitä mieltä sinä olet?

   Neuvostoliitto oli juutalainen ksenokratia ja vallankaappauksen jälkeen 1917 oli ensimmäisen hallituksen senaattoreista jopa 85 % juutalaisia, joista suurin osa oli laivattu suoraan USA:sta – maailman juutalaisimmasta valtiosta! Suomalaisten sota venäläisiä; slaavilaista veljeskansaamme vastaan ei olisi koskaan edes ollut mahdollinen tapahtuma. Ei, me olimme sodassa sionistista vieraanvaltaa vastaan. Venäjä kaapattiin, aivan kuten kansainvälinen, sionistinen yksityispankkimafia on kaapannut nyt meidän halituksemme lukuisien muiden Euroopan maiden joukossa.

   Kolme parhaiten tunnettua kirjasarjaa II maailmansodasta —

   • Dwight D. Eisenhower: “Crusade in Europe” (New York, Doubleday/Country Life Press, 1948),
   • Winston Churchill: “The Second World War” (London, Cassell; 6 osaa, 1948–1954) ja
   • Charles de Gaulle: “Mémoires de Guerre” (Paris, Plon; 3 osaa, 1954–1959) —

   sisältävät enemmän kuin 7000(!) sivua II maailmansodasta, kuitenkaan mainitsematta KERTAAKAAN nk. “holokaustia”, joka on kaiken lisäksi jo alunalkujaan erheellinen ja harhaanjohtava termi, sillä se tarkoittaa (kreik.) “kaiken polttamista”. Ei lausettakaan ole kirjoitettu niin väitetystä juutalaisten joukkotuhonnasta kuin kansallissosialistien kaasukammioistakaan! Toki ihmisiä kuolee internointileireillä aina sodissa ja juutalaisväestön keskuudessa oli valmiiksi paha keltatäpläkuume-epidemia, sillä he elivät tunnetusti usein sangen epähygieenisissä oloissa. Kaiken lisäksi liittoutuneet (USA, Juudea & Iso-Britannia) itse pommittivat vankileirien huoltoyhteydet, jolloin ihmisiä kuoli tarpeettomasti ruoan, veden ja lääketarpeiden pulaan. Suositeltavaa lukemistoa: https://moranen.blogspot.fi/2008/02/auschwitz-matkani-pleiri.html

   Miten voi olla rangaistus jostakin, jota ei ole koskaan tapahtunutkaan? Silti Hollywood on täynnä näitä sairaan mielen kostofantasiatuotoksia. Aivopesu toimii. Samaa järjenvastaisuutta ja sulaa hulluutta ovat vasemmistolaisten harhakuvat siitä, että esi-isämme, mukamas, kohtelivat esim. orjia väärin (globaalisti ajateltuna) ja se kelpaa oikeutukseksi käynnissä olevaan valkoisten joukkotuhontaan avoimien rajojen sekä sateenkaaripolitiikan avulla. Kuitenkin nämä samat vasemmistotahot kieltävät valkoisten kansanmurhan tapahtumisen par’aikaa, mutta samaan aikaan siis toisaalta oikeuttavat sen keksityillä verukkeilla menneisyydestä. Miten voi oikeuttaa asioita jollakin, jota ei ole olemassa? Näiden hyysäämiin laittomiin, maahantunkeutuviin kehitysmaalaisiin ei myöskään päde samat lait. Esimerkkeinä mainittakoot halal- ja kosher-eläintenkidutus, naamioitumiskielto (islamisteille laillista) ja “rasistinen” motiivi kovennettuna rangaistusperusteena väkivaltarikoksissa – pelkästään valkoisen SUOMALAISEN ollessa syytettynä! Termin “rasismi” keksi juutalainen “Leon Trotsky” eli Lev Davidovich Bronstein, joka oli erittäin tärkeä tekijä Neuvostoliitossa sen jälkeen kun viimeinen keisari perheineen oli murhattu tämän saman rikollisjoukkion toimesta.

   Miettikää esim. “holokaustin” kieltämistä ja kansallissosialismia koskevia lakeja Euroopassa: sionistinen eliitti ja rikolliset juutalaispankkiirit selvästikin pelkäävät totuuden leviämistä, kun kutsuvatkin sitä “vihapuheeksi”! Valheita sen sijaan tulee kutsua “totuudeksi” ja niiden levittäminen EI ole rangaistava teko. “Unelma” takoittaa yhteiskuntarauhan tuhoutumista, kaaosta, anarkiaa ja konkurssia, jolloin sattuu myöskin “seksuaalisen hätätilan” manifestaatioita eli kansankielellä ilmaistuna raiskauksia. Hirveä salailun, peittelyn ja painostuksen ilmapiiri. Pahinta myrkkyä sionisteille ja vapaamuurareille on juutalaisten itsensä esittämä epäusko koko holokausti-valhetta kohtaan. Tutustukaa esim. sellaiseen herraan, kuin revisionisti David Cole! Monet juutalaiset koomikot ovat myöskin käsitelleet väitettyä holokaustia ihmeen kevyesti, joka ei sovi mitenkään sodan voittajien kirjoittaman “virallisen totuuden” vaatiman painoarvon kanssa yksiin. Juutalaiset ovat itsekin myöntäneet että “tuhoamisleirejä” kaikista keskitysleireistä oli vain muutama eli siellä ei monella uunilla ole poltettu edes heidän mukaansa. Ihmisen krematointi vie kahdeksan tuntia. Jos 10 000 000 ihmistä poltettiin, siinä olisi mennyt 80 milj. tuntia. Jos uuneja näillä tuhoamisleireillä olisi yhteensä ollut kymmenen, olisi polttamisessa mennyt yli 913 vuotta! Jos uuneja olisi ollut sata, olisi polttamisessa vieläkin mennyt yli 91 vuotta! Jos uuneja olisi ollut tuhat(!), olisi polttamisessa mennyt siltikin yli yhdeksän vuotta! Melkoinen savupilvi Euroopan yläpuolella! Väestönosa, joka on auvoisista ajoista asti hallinnut maailman rahataloutta ja täten politiikkaa, lastattiin junavaunuihin kuin teuraseläimet? Ei vaikuta tippaakaan realistiselta. Onneksi internetin syntymistä edes “Protocols of Zion (Sionin viisaiden pöytäkirjat)” ei pystynyt ennustamaan. Kuten hakkerietiikan ensimmäinen sääntö kuuluu: “Information wants to be free!”

   Ylläolevista jokainen voi miettiä mikä on mahdollista, todennäköistä tai edes uskottavaa. Huonosti käsikirjoitettu Hollywood-satu jälleen kerran Uutta maailmanjärjestystä rakentavalta eliitiltä. Aukkoja täynnä kuten “kuulennot” tai WTC/911. Liian kova kiire ahneilla sionisteilla. Missään vaiheessa tietoja ulkomaailmalle näistä “lopullisen ratkaisun leireistä” ei siis kuitenkaan tihkunut: ei saksalaisten, kansallissosialistien, juutalaisten tai kenenkään muunkaan toimesta! “Band of Brothers (Taistelutoverit)” -tyyliset semifiktiiviset Hollywood-propagandatekeleet sitten kertovat maailmanlaajuisesti kansalaisille “miten homma oikeasti meni”. Hollywood ja kansainväliset, juutalaisten omistuksissa olevat tietotoimistot ovat niin uskottava auktoriteetti – joka on itse itsensä oikeuttanut ristiviittauksillaan ja “faktoillaan” – että suomalainen uskoo. Kun TV:stä eli juutalaisesta nurkkajumalasta tulee ne iltauutiset, joissa kaksi ankkuria vuoroin toljottaa suoraan sinun sieluusi ja vuoroin toisen ankkurin sivuprofiiliin samalla valheita leperrellen, niin suomalainen uskoo. Suomalaiset mediat ja suomalaiset ihmiset on saatu lepertelemään idioottimaisesti indoktrinoituina näitä “naisen euro on 80 senttiä” -roskapuheita sekä käyttämään esim. täysin käsittämätöntä sanaa “ikärasismi”. Tulkoon tässä mainituksi, että termin “seksismi” keksi juutalainen Margaret Feldman.

   “Holokausti” on se mätä selkäranka, jonka ympärille koko läntisen maailman rapautunut moraali kietoutuu, vaikkei materiaalista tai dokumentaarista todistusaineistoa teosta ole pystytty osoittamaan. Löytyy vain silminnäkijälausuntoja ja toisenkäden kuulopuheita, jotka ovat juridisesti tarkastellen kaikkein epäluotettavimpia todisteita, sillä ne ovat alttiita vääristelylle, liioittelulle ja suoranaiselle valehtelulle, jonka tarkoituksena voivat olla esim. panettelu, propaganda sekä poliittisen immuniteetin tai taloudellisen hyödyn tavoittelu.

   Juutalaisista vielä muutama sana: he ovat oikeasti kasaareja ja juudalaisia Juudan autiomaan mukaan, jossa he ovat historiallisesti asuneet. Juutalaisen Moritz Steinschneiderin keksimä termi “antisemiitti” on myöskin täysin mieletön, sillä juutalaiset eivät ole semiittisiä! Niitä olemme ME – valkoiset eurooppalaiset – Nooan valkoisen pojan, Seemin mukaan, josta myös maamme on nimensä saanut. Antisemiittinen ei siis tarkoita mitään muuta kuin anti-valkoista ja tässähän ei ole taaskaan mitään tolkkua. Juutalaiset ja arabit ovat Nooan ruskean pojan, Jaafetin jälkeläisiä. Mainittakoon vielä että neekerit ovat mustan pojan, Haamin (“palanut”) perillisiä.

   • Huomio, huoli ja terve vihakin siinä samalla kohdistuvat ikävä kyllä suurimmilta osin täysin väärin asioihin – sen verran hyvin on sionisti suomalaistakin harhauttanut. Kaikkien ongelmien aiheuttaja on RAHAN SYNTYMEKANISMI eli KOROLLINEN VELKARAHA, joka otetaan oman kansallisen pankin asemesta yksityisiltä juutalaisilta mafiapankkiireilta.

    Rahan tarve on koron takia jatkuvasti suurempi, kuin rahaa edes liikkeellä on. Tämä on väkisinkin orjuuttava ja tuhoon ajava systeemi! Korko, joka maksetaan takaisin, maksetaan myöskin samalla lainatulla rahalla. Täten Suomen kansa ja koko Eurooppa ajautuu juutalaisen maailmanvallan orjatyövoimaksi, maksaen verorahoillaan lainojen korkomenoja kansainväliselle pankkimafialle. Lainanoton tarve siis kasvaa yhä suuremmaksi ja suuremmaksi. Myös inflaatio (yleinen hintatason nousu; rahan arvon lasku) rahan lisääntyessä kokoajan kasvaa.

    Ulkomaankauppa tuo hetkittäistä apua Suomelle, jos ajattelemme asiaa suljettuna systeeminä. Mutteihän se reaalitilanteessa sitä ole. Ennen jokaista palkan-, etuuden- tai eläkkeenmaksua ja ennen jokaista investointia on ensin otettava uutta velkaa. Mikään työ tai tuotanto ei luo järjestelmään sen arvoa vastaavaa määrää rahaa, vaan UUSI KOROLLINEN LAINA ainoastaan luo sen määrän verran sitä. Aina ensin on velka – sitten vasta KAIKKI muu. Jos rahaa ei käytetä (eli uutta lainaa ei oteta), kaikki pysähtyy: palkanmaksut, tuotanto jne.

    Pirulliseksi tämän sionistisen noidankehän tekee se, ettei MIKÄÄN MÄÄRÄ LEIKKAUKSIA eikä toisaalta myöskään MIKÄÄN MÄÄRÄ KULUTUSTA tuo ratkaisua eikä helpotusta ongelmaan. Juutalaiselta lainattu korollinen velkaraha itsessään aiheuttaa ongelman! Se on kitkettävä juurineen pois Euroopasta – se on meidän ainoa pelastuksemme. Muuten emme koskaan hallitse itseämme: maanpuolustus- tai maahanmuuttopolitiikkaamme, hallitustamme, koulutusjärjestelmäämme tai YHTÄÄN MITÄÄN. Ainoa keino elämän jatkumiseksi Euroopassa ja Suomessa on irtaantua tästä riistojärjestelmästä, joka vie meiltä itsemääräämisoikeuden! Rahanluontimonopoli on saatava takaisin ITSENÄISELLE, VALTIOLLISELLE KESKUSPANKILLE, jolloin määräämme itse täysin kansallisen rahantarpeemme, pidämme inflaation kurissa ja nousemme lähelle täystyöllisyyttä!

    Uusi raha – nk. »fiat-raha» (»fiat» on latinaa ja tarkoittaa »tulkoon») – tehdään aina kirjanpitotemppuna tyhjästä. Uusi laina on siis aina täysin uutta, tuoretta, siihen hetkeen asti ennen olemassaolematonta rahaa. Rahaa ei luoda mistään kulta- tai muustakaan reservistä, eikä pankissa asiakkaiden talletettavana olevaa rahaa myöskään missään nimessä ikinä lainata eteenpäin, sillä siitä rahasta pankki maksaa korkoa asiakkailleen. Korko ei ole mitään muuta, kuin tuotteen nimeltä »raha» hinta. Talletettaessa asiakas myy rahaa pankille ja lainattaessa asiakas ostaa rahaa pankilta. Molemmissa tapauksissa päivän noteerattu korko on sen kauppahinta.

    Ennen rahalla oli itseisarvo eli raha oli tehty esim. kullasta tai hopeasta, ja oli kirjaimellisesti painonsa arvoinen rahassa. Nykyään seteliin (joka on puuvilla-pellavaseosta) ja kolikkoon (jotka ovat jotakin mahdollisimman halpaa, juuri ja juuri riittävän kestävää metalliseosta) on painettu sen nimellisarvo. Tuo luku ei ole mitään muuta, kuin sovittu arvo jolla kyseisen rahan voi vaihtaa hyödykkeisiin eli tuotteisiin tai palveluihin. Kuvitelkaa: koko järjestelmä on pelkkä sopimus; ykkösiä ja nollia tietokoneiden systeemeissä!

    Digirahaan siirryttäessä rahan liikkeellelaittajalla minimoituu rahan tuotantokustannukset niin alas kuin mahdollista! Nykyäänkin esim. Yhdysvaltojen keskuspankki, juutalaisomisteinen yksityispankki Federal Reserve, tekee rahaa mahdollisimman halvalla. Rahatehtaassa – josta Fed tilaa rahat valtion obligaatiota (maksusitoomusta) vastaan ja jotka USA:n kansalaiset sitten kuluttavat kiertoon – on töissä mahdollisimman matalapalkkaisia työntekijöitä, usein neekereitä. Siellä raha painetaan ja leikataan, pakataan ja lopulta myydään (huutokaupataan) parhaiten maksavalle keskuspankille, josta rahaa valuu alaspäin pienempiin pankkeihin ja sieltä kuluttajille, lähinnä asunto- ja autolainojen myötä.

    Meilläkin on eurouudistus meneillään. Sanovat, että tarkoituksena on tehdä paremmin kestävää rahaa. Todellisuudessa ainoa intressi on rahan tekeminen mahdollisimman halvalla. Tämän takia kolikoiden ja seteleiden seoksia aina joskus revisioidaan. Inflaation kasvaessa rajattomasti kohti ääretöntä, juutalainen myy meille enemmän ja enemmän rahaansa, josta me maksamme aina vain enemmän ja enemmän korkoa. Mahdoton yhtälö: luonnonvarat tulevat vastaan ja se onkin ainoa rajoite fiat-rahan määrälle. Sitä voi tehdä vain niin paljon kuin sen takeeksi on energiaa.

  • “Zionin ali-ihmisillä ei ole moraalia eikä sielua”

   Kyllä jokaisella ihmisellä sielu on.

    • “hh” voisi opetella vaikka hieman ensin suomea ja sitten vasta tulla tänne määkimään.

    • Kyllä heilläkin on, vaikka sitä ei aina heidän kohdallaan käytöksestä huomaa, koska suuri osa heistä on helvetin lapsia.

 3. Tulee mieleen se vanha piirros jossa maailmanpankki on riutuva lehmä, josta juutalainen lypsää rahat pois lehmän kylkilkuiden jo paistaessa nahan alta.

  Mennään ylös ja alas, ylös ja alas. Se on juuri sitä lypsyliikettä.

 4. BlackRock on muistaakseni Zabludovich-Rimon-Rothschild -linjan firmoja

 5. Muistakaa että talous on lypsyliikettä!

  Yksinkertaisia pointteja rahataloudesta ja rahan syntymekanismista:

  • MIKÄÄN MÄÄRÄ kulutusta TAI toisaalta säästöjä ja leikkauksia EI pelasta meitä tuholta tässä korolliseen velkaan perustuvassa huijaussysteemissä. Olemme aina lopulta saman ongelman äärellä: meillä ei ole tarpeeksi rahaa. Toki pärjäämme nyt luottokortteinemme ja pikavippeinemme, mutta mitä sitten, kun juutalainen kiristää hinnat niin ettei enää ole varaa ruokaan eikä puhtaaseen veteen?

  • Ennen jokaista palkan-, etuuden- tai eläkkeenmaksua ja ennen jokaista investointia on ensin otettava uutta velkaa. Mikään työ tai tuotanto ei luo järjestelmään sen arvoa vastaavaa määrää rahaa, vaan UUSI KOROLLINEN LAINA ainoastaan luo sen määrän verran sitä. Aina ensin on velka – sitten vasta KAIKKI muu. Jos rahaa ei käytetä (eli uutta lainaa ei oteta), kaikki pysähtyy: palkanmaksut, tuotanto jne.

  • Juutalaiselta lainattu korollinen velkaraha itsessään aiheuttaa ongelman! Se on kitkettävä juurineen pois Euroopasta – se on meidän ainoa pelastuksemme. Muuten emme koskaan hallitse itseämme: maanpuolustus- tai maahanmuuttopolitiikkaamme, hallitustamme, koulutusjärjestelmäämme tai YHTÄÄN MITÄÄN. Ainoa keino elämän jatkumiseksi Euroopassa ja Suomessa on irtaantua tästä riistojärjestelmästä, joka vie meiltä itsemääräämisoikeuden! Rahanluontimonopoli on saatava takaisin ITSENÄISELLE, VALTIOLLISELLE, VOITTOATAVOITTELEMATTOMALLE KESKUSPANKILLE, jolloin määräämme itse täysin kansallisen rahantarpeemme, pidämme inflaation kurissa ja nousemme lähelle täystyöllisyyttä!

  • Se jolla raha on (se joka rahan luo) laatii säännöt, ja se joka laatii säännöt, saa lopulta kaikki rahat. (Kaikki omaisuus ulosmitataan pilkkahintaan/ryöstetään perintöveroilla ym. kestämättömillä maksuilla ja ihmiset päätyvät orjatyövoimaksi juutalaisille. Verorahoillamme maksetaan sionistisille yksityispankeille lainojemme korkomenoja!)

  • Kaikki talouskriisit ja sodat luodaan keinotekoisesti. Markkinoita ohjataan täysin kulloinkin haluttuun suuntaan eli ne eivät ole mikään ihmisen tahdosta riippumaton, itsenäinen entiteetti! Sisäpiiri so. juutalainen, kansainvälinen pankkimafia tietää etukäteen kaikki pörssikurssien muutokset ymv. sillä he omistavat pörssit, luottoluokittajat jne. – ja nekin ovat itsessään YRITYKSIÄ.

  • Uusi, pankista lainattu raha tehdään KIRJANPITOTEMPULLA TYHJÄSTÄ. Sitä ei ole siihen hetkeen asti ollut olemassa. Rahaa ei luoda mistään kulta- tai muustakaan reservistä, eikä pankki missään nimessä lainaa siellä jo olevia eli sinne asiakkaiden tallettamia rahoja, sillä niistä rahoista pankki maksaa talletuskorot asiakkailleen!

  • Toisen on hävittävä (-), jotta toinen voi voittaa (+). Molemmat (kaikki) eivät voi voittaa.

  • Totta joka sana. Miten se tyhmälle kansalle selittää, siinä on pulma.

 6. Minua nauratti aina se että pankit pystyy milteinpä vapaasti painamaan rahaa ja lainaamaan sitä koroilla, korot jotka siis tulevat tyhjästä, sekä raha ilmestyi tyhjästä samaan aikaan kun ihmiset repivät itsensä (sis. Kehon ja mielen) työllä saadakseen pari tai jopa kymmeniä tonneja.

  Priorisointi kohdillaan… Pitäähän siinä varmaan samalla pitää huolta että kansa pyörii huolella Seiskan draaman ympärillä ja Ylen totuudellinen uutisointi nappaa, saa olla kädet aika syylillä.

  • Onkohan näissä uusissa pankkiautomaateissa printterit jo?

 7. Jo on salaliitto – muut paitsi yksi juutalaispankkiiri siis ryssivät firmansa ja yksi fiksu keräsi potin! Minàhan Sè taitaa luulla markkinataloutta sijoituspyramidiksi.

  • Johan Pomppas — Onko kymppiluokka vai apukoulutausta hra. Pomppasilla?

   • Hra Pomppas ei ole käynyt päivääkään peruskoulua, ja väitteli viime vuosituhannen puolella ns. eksaktien luonnontieteiden alalta.

     • Hra Pomppas ei ole osallistunut mitenkään MV-lehden sisällön luomiseen, lueskellut on.

     • Olet myöskin kommentoinut siellä, joten eipäs valehdella, hyvä herra.

      Meinaatko ihan tosissasi ettei rahanluontimekanismi ole ponzi-huijaus tai ainakin siihen hyvin vahvasti verrattavissa oleva järjestelmä?

      No, saahan sitä uskoa mihin tahtoo.

     • Hra Pomppas ei ole edes kommentoinut MV-lehden sivuille yhtään mitään. Minä ymmärrän rahan arvon niin että se on mitta rahan luoneen yhteiskunnan toimivuudelle. Kullan kaltainen rajallinen resurssi on ollut kautta aikojen käyttökelpoinen mitta tavaroiden ja palveluiden arvolle, mutta siinäkin on tullut ongelmia talouteen jos kultaa on löytynyt tai saatu ryöstämällä hyvin paljon, ja talouden kehittäminen on sitten jäänyt. Taiteen ja monen muunkin keräilytavaran arvo voi myös romahtaa, ja monien kalliiden muotitavaroiden hinnanmuodostus on kai lähinnä psykologiaa. Voimakas inflaatio kertoo ainakin sen että rahan luoneen talouden perustoiminnallisuus on romahtanut. Ostaessani asunnon lainalla rahaa luotiin sen verran, ja kun sain lainan maksettua hiljalleen niin sen verran katosi.

      Mahtaako kukaan osata kertoa mihin valuuttaan tai valuuttakoriin kannattaisi vaihtaa euromääräiset säästöni jotta rahani olisivat parhaiten turvassa?

     • »Mahtaako kukaan osata kertoa mihin valuuttaan tai valuuttakoriin kannattaisi vaihtaa euromääräiset säästöni jotta rahani olisivat parhaiten turvassa?»

      Teitillä ei hirveästi harrastuksista tai ainakaan ajatuksen kohteista päätellen nk. säteile pollassa. Ei kukaan täysijärkinen lähde jutkun keinotteluun (kurssit ja pörssit) mukaan.

      Olisiko Sterlingin punta tai Sveitsin frangi, voin heittää näin ihan yleissivistyksen pohjalta.

      Ja sinä olet, muuten, täysi pässi.

     • Ainakin Jewbookista löytyy Johan Pomppas, jolla samat idiootin lässytykset kuin sinullakin. Tiedä sitten.

      Väärällä sivustolla olet joka tapauksessa, poikanen.

     • Tuosta jewbook- tai naamakirjan kaimasta en tiedä mitään, enkä pääse sen kummemmin tutustumaan. Alunperin tämä nikki on peräisin urheiluun liittyvästä tapahtumasta. Sveitsin frangi on ollut sidottuna euroon jo parisen vuotta, kun spekuloijat ensin aiheuttivat suuren kurssinousun. Punnalle voi käydä joko hyvin tai huonosti, heti brexit-päätöksen jälkeen kyllä harkitsin puntien ostamista. Kyllähän tämä on tietenkin väärä sivu, mutta perverssillä tavalla ihan yhtä mielenkiintoinen kuin vaikkapa takku-foorumi. Kuplassa ei kannata olla.

  • Johan Pomppas — Luepas lääk.tiet. lis. Vesa-Ilkka Laurion teksti. Kääri Bonus-sätkä valmiiksi ja keitä kuppi kahvia tai ota tarjousolut — ihan kumpi maistuu näin sunnuntaikrapulassa paremmin siellä 30 m²:n harmaassa betonieläintarhassa:

   “Rahajärjestelmämme on pyramidihuijaus

   Mistä rahamme tulee liikenteeseen, mistä siis rahamme on peräisin? Se tulee liikenteeseen silloin kun haemme sitä lainaksi pankeista. Muualta rahaa ei tule. Kansainvälisillä pankkiiriliikkeillä on keskuspankkiensa (esim. Euroopan keskuspankin) kautta yksinoikeus laskea liikkeelle seteleitä. Rahajärjestelmämme ei siis ole osa yhteiskuntaamme, vaan se on vieraiden tahojen ylläpitämä systeemi, joka on juutalaisten pankkiirisukujen (Rothschildit, Schiffit, Seifit, Warburgit, Loebit jne.) ja sitä kautta koko juutalaisen heimon kontrollissa ja omistuksessa. Raha, jota käytämme, on juutalaista rahaa.

   Kaikki liikenteessä oleva raha on siis jonkun lainaksi ottamaa. Jos kukaan ei ottaisi lainaa, meillä ei olisi rahaa lainkaan. Ja jos kaikki maksaisivat pankkivelkansa pois yhtaikaa, liikenteeseen ei jäisi yhtään rahaa. Rahamme on velkaa, joka tulee maksaa takaisin pankeille. Saamme taloudessa tarvitsemamme vaihdon välineen lainaamalla sitä juutalaisilta kansainvälisiltä pankkiireilta. Meillä ei siis ole omaa vaihdon välinettä omaa talouttamme varten.

   Juutalaiset eivät kuitenkaan lainaa meille rahaansa (ostamisen ja myymisen välinettämme) ilmaiseksi vaan maksua vastaan: he perivät lainoilleen koron. Korkoon ei kuitenkaan luoda rahaa.

   Tämä on huijaus nimeltä pyramidihuijaus. Liikenteessä on rahaa velan verran, mutta takaisin on maksettava velka + korko. Takaisin on maksettava enemmän kuin liikenteessä on edes rahaa!

   Ainoa mahdollisuus, maatamme kokonaisuutena katsoen, selvitä koroista on ottaa lisää lainaa. Joku jossakin joutuu aina ottamaan lisää velkaa pankista korkojen maksamista varten, jolloin velan määrä (so. rahan määrä) yhteiskunnassa kasvaa. Ja kun velan määrä jatkuvasti kasvaa, kasvaa myös maksettavien korkojen määrä. Joudutaan automaattisesti velkakierteeseen, joka lopulta – velkakuplan puhjetessa – johtaa talouden romahtamiseen ja lainojen vakuutena olevan kansallisomaisuuden joutumiseen kansainvälisten pankkiirien haltuun. Meidät imetään kuiviin.

   Tämä yhtälö, että liikenteessä on rahaa vain lainattu määrä mutta takaisin on maksettava tuo määrä + korko, on mahdoton. Takaisin maksettavaa on joka hetki enemmän kuin liikenteessä on edes rahaa.

   Tämä juutalainen rahasysteemi tuhoaa meidät, ja tuho on jo pitkällä (on ruvettu jopa ehdottelemaan vanhusten tappamista, jotta yhteiskunnalle jäisi enemmän rahaa, kun heitä ei tarvitse hoitaa). Se toimii kokonaan irti varsinaisesta taloudesta, omilla ehdoillaan, ja koko ajan se ryöstää meitä ja lopulta tuhoaa Suomen ja suomalaiset.

   Juutalainen pankkimafia luo tuon rahansa tyhjästä, ilmaiseksi (painatuskustannukset ovat mitättömän pieniä; sitä paitsi suurin osa rahasta, 98%, on vain numeroina tietokoneiden näytöillä). Kun astumme pankkiin, saamme lainan velkakirjaamme (takaisinmaksulupausta) vastaan. Pankkiiri merkitsee vain summan kirjoihinsa ja tilillemme, ja näin upouutta rahaa on syntynyt maailmaan, kirjanpitotoimena, ilmaiseksi! (Pankit eivät koskaan lainaa tileillä olevia varoja, koska joutuvat maksamaan niille korkoa). Raha syntyy tällaisena taikatemppuna, ja tässä on kyseessä laillistettu rahanväärennystoiminta, huijaus, jota käytetään tuossa yllä mainitussa toisessa huijauksessa, pyramidihuijauksessa eli maamme raha- ja pankkijärjestelmässä.

   Tämä on karkea rikos, että Suomessa on otettu käyttöön rahajärjestelmä, joka velkaannuttaa ja sitoo automaattisesti koko yhteiskunnan ja tuhoaa sen. Tämä raha- ja pankkijärjestelmä on yhteiskunnallisten ongelmiemme perussyy. Se tuhoaa yhteiskunnan ja kansan automaattisesti.”

   • Vesa-Ilkka Laurio:

    Raha- ja pankkijärjestelmämme itsessään pakottaa jatkuvaan lisälainan ottamiseen. Rahajärjestelmämme on velkarahajärjestelmä, jossa raha tulee kiertoon vain pankeista velkaa (eli ”rahaa”) ottamalla. Lainattavat rahansa pankit luovat tyhjästä, pelkkänä kirjanpitotoimena. Koska korkoihin ei erikseen luoda rahaa, syntyy tilanne, jossa yhteiskuntaan virtaa koko ajan velkaa eli rahaa niin paljon kuin sitä pankeista otetaan lainaksi mutta takaisin on samalla koko ajan maksettavaa tuo lainaksi otettava määrä + korko, siis enemmän kuin rahaa on olemassakaan. Siksi yhteiskuntaan on syntynyt jatkuva lisälainaamisen pakko entisistä veloista selviämiseksi. Siksi elämme jatkuvassa velanottopakossa (yhteiskunta pysähtyy ja tuhoutuu, jos velanotto lopetetaan ja raha loppuu kaikkialta), velkakierteessä, velkavankeudessa ja nyt jo täydessä orjuudessa muutenkin.

    Velkarahajärjestelmän käyttöön ottaminen merkitsee siis maan ja kansan joutumista pankkiirien täydelliseen orjuuteen. Siitä pääsee irti vain luopumalla kyseisestä järjestelmästä ja luomalla oma terve raha järjestelmä, joka ei perustu velkaan vaan työhön.

    Pankkiirien orjuuteen Suomen kansa joutui jo v. 1863 Suomen suurruhtinaskunta-aikana, kun J. V. Snellman, Fabian Langenskiöld (senaatin finanssitoimikunnan päällikkö; Snellman seurasi häntä kesällä 1863), pankkiirien yksityinen luottolaitos Suomen Hypoteekkiyhdistys ja (takaajana) itse Suomen Suurrruhtiaskunta, siis valtio, perustivat (keisarin luvalla) maahan itsenäisen rahan, jonka alkupääoma (3 miljoonaa Preussin taalaria eli n. 9 miljoonaa silloista markkaa; suuri summa silloin, noin 9% BKT:sta) otettiin lainaksi yksityiseltä Rothschildien (juutalaisia) pankkilaitokselta (johon yhteyksiä oli luonut Snellman Saksan-vuosinaan 1840-luvun alussa ja joita yhteyksiä hän piti koko ajan yllä). Tämä Suomen juutalaisorjuuteen sitova velkarahajärjestelmä otettiin käyttöön v. 1865. Markka (silloinen ”hopeamarkka”) alistettiin Suomen Pankille, ja Suomi tuli rahataloudellisesti riippumattomaksi Venäjästä. Rothschildien hopeamarkka julistettiin ainoaksi lailliseksi maksuvälineeksi Suomessa (näin Suomi sidottiin orjuuteen).

    Jotta koko ajan kasvavat velanhoitokulut saataisiin orjuuttajille maksettua, Suomi keräsi tullituloja ja otti pian käyttöön myös erilaisia tuloveron esiasteita (esim. ”suostuntavero”; pysyvä tulo- ja omaisuusverolaki astui voimaan v. 1921). Vuosina 1860-1890 BKT kasvoi 2,2% vuodessa, ja valtionvelan suuruus oli tuona aikana luokkaa 9-15% BKT:sta, joten velan määrä kasvoi koko ajan (kuten velkarahajärjestelmässä väkisin käy). Pankkien ja muiden rahoituslaitosten luottovoluumi oli v. 1860 11 miljoonaa markkaa ja v. 1913 jo 1,6 miljardia markkaa (netistä kaivamieni tietojen mukaan). Suomen raha on siis vuodesta 1863 lähtien ollut osa juutalaista väkisin velkaannuttavaa, orjuuttavaa ja tuhoavaa velkarahajärjestelmää. Suomi on 153 vuotta ollut juutalaisten absoluuttinen orja. Joka kontrolloi velkaa (”rahaa”), kontrolloi kaikkea (jopa ohi lakien).

    Jos jatkuvasta velanotosta luovutaan, raha loppuu yhteiskunnasta ja kaikki tuhoutuu. Jatkuva lisälainan ottaminen on järjestelmässämme pakko (järjestelmästä itsestään johtuen).

   • Asuntoni on lähemmäs 100 m² hyväkuntoisessa puurunkoisessa rivitalossa ja kulkuvälineet saavat olla ihan rauhassa pihalla. Päihteitä en käytä. Käykö kateeksi? Sinulla on trauma juutalaisista, Suomen julkinen terveudenhuolto kyllä tarjoaa ammattiapua tuollaiseen. Mikä on vaihtoehtosi pankeille?

     • Ei näistä Pomppijoista ja Leoista kannata välittää. Harhoissa eläviä perjantaipullon, TV:n ja Perussuomalaisten palvojia. Jostakin syystä ovat tänne eksyneet kyselemään sijoitusvinkkejä(!) ja muuta zombieosaston juttua. Todelliset, radikaalit kansallissosialistit erottuvat kyllä tuosta porukasta hyvin helposti.

     • Niin, onko sinulla esittää vaihtoehtoa pankeille? Tupakka, kahvi ja sokeri olisivat muuten hyviä sijoituskohteita kun kysyntä on varmaa, mutta vievät tilaa ja säilyttäminen vaatii hyvät olosuhteet. Melkoinen osa maailman kullantuotannosta kuluu Intiassa kultahampaisiin, siinä kulta on kuitenkin mukana koko ajan. Jos varautuisin yhteiskuntajärjestelmän romahdukseen niin sijoittaisin aseisiin ja panoksiin, mutta survivalistit ovat varmaan miettineet aika pitkälle että mihin muuhun kannattaisi.

      Minä en kannata kansallissosialismia kuten en myöskään esimerkiksi anarkismia tai kommunismia, mutta kaikkien näitä kannattavien kanssa olen valmis keskustelemaan ainakin jossain määrin.

    • ei välttämättä tarvita vaihtoehtoa pankeille, vaan tarvitaan vaihtoehto juutalaiselle koronkiskonnalle.(juutalaiselle pankkitoiminalle) esim se vaihtoehto, joka oli ensimmäisen maailmansodan aikasessa keisarillisessa saksassa ja kansallisosialistessa saksassa. ylipäätään molemmat sodista johtu saksan terveestä pankki jårjestelmästä jota juutalaiset eivät päässeet kontroloimaan. , juuri juutalaiset lietsoivat sekä ensimmäisen, että toisen maailmansodan. olisahan se ollut kauhea, jos juutalaiset eivöt olisivatkaan pystyneet alistaa maailmaa valtansa alle, riistämällä korkoja, korkoja jne

     • III Valtakunta pitkälti nitistettiin juurikin sen talouskasvun ja omavaraisen pankkitoiminnan takia. Jos sen esimerkki olisi päässyt leviämään maailmalle, olisi perinteinen koronkiskontaan ja velkaa-velan-päälle-systeemiin perustunut kansainvälinen pankkimafia joko romahtanut tai ainakin joutunut pahoihin vaikeuksiin.

  • Johan Pomppas on intoimbesilli ja paraati-idiootti. Jos toinen voittaa, niin joku toinen todellakin häviää. Kuinka vitun yksinkertainen pitää olla, jos ei tuota ymmärrä? No, pitää olla yhtä vähintään tyhmä kuin sinä, tietenkin. Ja hirveästi sinua tyhmempiä ei taida vastaan tullakaan. Tokkopa löytäisit omaa persettäsikään, vaikka pienen tiu’un siihen laittaisit.

   Vielä kerran: ostat osakkeen, kurssi laskee, menetät rahasi, joku toinen rikasttuu s.o. joku toinen saa ne rahasi. —fin—

   Ei taida mennä jakeluun vieläkään?

   • Ostat osakkeen, saat osinkoja, kurssi laskee: jos myyt osakkeen, saatat silti osinkojen jälkeen olla voitolla. Tappio realisoituu vasta kun myyt osakkeen.

    Laitat Neuvostoliitossa pankkiin v. 1980 100 ruplaa, joka oli iso raha. Nyt sen rahan laskennallinen arvo olisi noin 1/700 Venäjän ruplaa. Ei se rahan määrä aina kasva.

    Ostat v. 1920 Saksassa juuri ennen hyperinflaatiota velaksi asunnon. menetät työsi ja pankki vie asunnon. Hyvin verkostoitunut juutalainen tms saa naapurimaasta kuranttia valuuttaa ja ostaa asunnon pilkkahinnalla. Hekö sen talouden ensin katalasti romahduttivat?

    Jos maa ryssii taloutensa niin liikaa velkaantunut tavis, pankkisäästäjä tai käteiseen uskova jää aina nuolemaan näppejään. Oligarkit ja kummisedät pärjäävät aina, olipa kyseessä Weimarin Saksa, Neuvostoliitto, Venäjä, Kreikka, Venezuela, Zimbabwe tai Unkari 2. maailmansodan jälkeen.

    Mutta jos on jäätävä mega-autisti ja totaalinen jästipää, niin mikään ei mene jakeluun sinne hurahtaneiston kuplaan olipa kyseessä minkä sortin sosialisti tahansa.

    Mikä maa muuten aloittikaan 2. maailmansodan ja lähinnä pöljän johtajan takia hävisi?

     • Vähän on suttuinen kuva, mutta näyttäisi olevan vuodelta 1933, vain 2 päivää Dachaun perustamisen jälkeen. Vähästäpä hikeentyivät, mutta mitä sytyttivät valtiopäivätalon. Olisivat hyökänneet heti mutta antoivat Saksalle 6 vuotta aikaa varustautua!

     • Ja mitä tulee suursodan sytyttämiseen, niin kannattaa ottaa selvää, kuka julisti sodan kellekin ja missä hyökättiin kenenkin toimesta milloinkin, saattaa tulla ihan virallisestakin historiasta yllätyksiä vastaan.

      Se on vähän niinkuin tuo jonon muodostuminen liikenteessä; kaksi peräkkäin ajavaa autoa ei vielä muodosta kunnon jonoa, vaan ne seuraavat.

     • Viittaatko johonkin erityiseen sodanjulistukseen tai hyökkäykseen, joka ei olisi kuitenkin yleisesti kaikkien sellaisten tiedossa jotka ovat perehtyneet maailmansotiin ja konflikteihin vähänkin enemmän kuin koulun historianopetuksessa kerrotaan. Itse muistan Puolasta yhden sotanähtävyyden kohdalta että ei kerrottu Neuvostoliiton ja Saksan joukkojen kohdanneen kyseisessä paikassa ihan ystävällisesti ja toverillisesti ennenkuin vasta Neuvostoliiton hajottua. Suomessa tuo oli kyllä yleisesti tunnettua.

 8. Jotain nimittäin puuttui: Rahaa ei paineta, vaan se luodaan tietokoneella pankin tietojärjestelmään. Siksi et saisi asuntolainaa pankista käteisenä, vaan ainoastaan tilille. Fyysistä rahaa ei ole niin paljoa ja sen käsittely on kallista. Käteinen on myös anonyymiä, siksi pankit haluavat käteisestä eroon. Kuten Kreikassa muutama vuosi sitten kävi, oli aivan sama vaikka olisit voittanut lotossa, sait 70 eur päivässä ulos tililtäsi. Lopulta mädät pankit pelastettiin veronmaksajien rahoilla. Jokatapauksessa käteinen raha on pankeille näkymätöntä ja siksi pidän siitä.

  • Luepa kommenttiosiosta, siellä on hyvin kirjoitettuna tuostakin.

 9. Puruvesi-lehdessä julkaistiin 30.8.2018 tällainen mielipidekirjoitus:

  Joka kontrolloi velkaa, kontrolloi kaikkea

  Kommentti Puruvesi-lehdessä 23.8. julkaistun Kari Mielosen kirjoituksen ”Romuttaako hävittäjähankinta Suomen valtiontalouden?” johdosta.

  Ensin taloudesta. Valtionvelka on 105 miljardia euroa, kuntien 18 miljardia, kotitalouksien 150 miljardia ja yritysten 650 miljardia, siitä 200 miljardia lainojen muodossa.

  Olemme velkasyöverissä, koska rahamme on tuota korollista velkaa (velkaantumisemme syy ei ole yli varojen eläminen). Rahajärjestelmämme on todellisuudessa velkajärjestelmä. Rahaa eli velkaa tarvitaan, koska ilman sitä kaikki pysähtyy.

  Velkojamme (velanantajamme) on yksityinen (Rothschildien johtama) pankkijärjestelmä. Sen päämaja, ”keskuspankkien keskuspankki” BIS, sijaitsee Sveitsissä, ja siihen kuuluvat valtioiden keskuspankit (myös Euroopan keskuspankki EKP). Suomen Pankki on EKP:n haarakonttori, ja maamme liike- ja säästöpankit ja muut pankit kuuluvat siihen. Koko järjestelmä on täysin riippumaton (esim. valtioista tai EU:sta).

  Valtiot ovat antaneet rahanluonnin yksinoikeuden kyseiselle yksityiselle pankkijärjestelmälle. Se luo rahan tyhjästä lainoja myöntäessään, pelkkänä kirjanpitotoimena. Raha syntyy niin, että valtio, yksityiset jne. ottavat pankeista lainaa ja pankit sitten yksinkertaisesti kirjaavat kyseisen velan (eli rahan) lainanottajan tilille. Rahastamme on tehty velkaa.

  Kun pankit myöntävät lainoja, ne luovat aivan uutta rahaa. Ne eivät koskaan lainaa asiakkaiden talletustileillä olevia rahoja, sillä se ei ole sallittua eikä se olisi kannattavaakaan, koska pankit maksavat talletuksille korkoa.

  Pelkällä kynänpiirrolla tai napin painalluksella pankit luovat rahaa tyhjästä. Kyseessä on laillistettu rahanväärennystoiminta.

  Jokaisen kierrossa olevan rahan joku on ottanut pankista lainaksi. Kierrossa on niin paljon rahaa kuin sitä on otettu pankeista lainaksi. Setelit ovat pelkkiä velan tositteita (eivät oikeaa rahaa), mutta niitä käytetään rahan tavoin, koska kansa luottaa niihin ja koska ne on lailla määrätty laillisiksi maksuvälineiksi.

  Kun pankit perivät tyhjästä luomilleen rahoille (velalle) korkoa, syntyy pyramidihuijaus. Rahaa näet on kierrossa velan verran, mutta takaisin pankeille maksettavaa on ko. velan lisäksi myös korot (joihin ei erikseen luoda rahaa), enemmän siis kuin rahaa (eli velkaa) on olemassakaan. Yhteiskuntaan syntyy näin keskimäärin jatkuva lisälainaamisen pakko (velkaantumisemme perussyy) entisistä veloista selviämiseksi. Tuolle uudelle velalle myös on maksettava korkoa, ja niin syntyy väkisin velkakierre, velkaorjuus ja tuhoutuminen.

  Valtionvelkojen lyhennysten ja korkojen maksamiseksi on säädetty tulovero, ja nyt velanhoitokulujen jatkuvasti väkisin kasvaessa valtiolle ei jää riittävästi varoja yhteiskuntamme hoitamiseksi. Toimintoja yksityistetään (altistetaan saalistukselle) ja lopetetaan. Velkarahajärjestelmä johtaa jatkuvaan rahanpuutteeseen yhteiskunnan kaikilla tasoilla. Suomi on tuhoutumassa.

  Pankeissa ei ole oikeaa rahaa lainkaan (velka ei ole oikeaa rahaa). Pankkien tehtävänä onkin toimia yhteiskunnallisen kontrollin laitoksina.

  Koska raha syntyy ja tulee kiertoon vain velkana, lisää rahaa maahan on mahdoton saada työtä tekemällä. Palkkoja maksettaessa olemassa jo oleva raha vain siirtyy taskusta toiseen.

  Velkarahajärjestelmän myötä kaikki työ Suomessa on orjatyötä. Kansa pitää verovaroillaan velkarahajärjestelmää pystyssä ja hankkii niillä (ja siis työllään) pankkiireille ilmaisen elämän koroilla.

  Koska pankit eivät koskaan lainaa mitään omaansa (ne luovat rahan tyhjästä), kukaan ei todellisuudessa ole niille mitään velkaa. Velkakirja ei voi olla (ainakaan oikeudessa) sitova, koska mitään ei ole lainattukaan.

  Sitten hävittäjistä. Suomen omistaa yksityinen velkarahajärjestelmä. Joka kontrolloi velkaa, kontrolloi kaikkea. Kari Mielosen mainitsemista hävittäjistä voidaankin todeta, että niitä hankitaan tänne pankkiirien ja heidän tavoitteidensa vuoksi, ehkä jopa kansaa itseään vastaan.

  Velka on paljon voimakkaampi ase kuin mikään armeija.

  Suomen kansa pitää itseään kristittynä kansana, ja siksi kansa kyllä tietää, miten tällaisesta vitsauksesta ja Jumalan rangaistuksesta päästään.

  • Korko asiakkaalle siis maksetaan pankin hoivissa olevista talletuksista. Hieman selkeämmin muotoiltuna. Tuota kohtaa on moni varmasti miettinyt lukiessaan tätä tai vastaavaa tekstiä.

Comments are closed.