Koti Uutisia Rotu Juutalainen finanssiyhtiö “laajentaa aggressiivisesti Eurooppaan”

Juutalainen finanssiyhtiö “laajentaa aggressiivisesti Eurooppaan”

3
Laurence Fink.

Kulttuurimarxistista politiikkaa rahoittava juutalainen finanssiyhtiö BlackRock “laajentaa aggressiivisesti Euroopaan”, uutisoi Financial Times (FT). Tällä hetkellä juutalaisyhtiö kalastelee erityisellä innolla Italiassa, jonka talous on haavoittuvaisessa tilassa maan hallituskriisin jäljiltä.

BlackRock aikoo FT:n mukaan ostaa osuuden muun muassa Italian toiseksi suurimmasta rahastosta Eurizonista “vahvistaakseen otettaan Euroopasta”. Juutalaisyhtiö tahtoo “rikkoa kotimaisten pankkien ja vakuutusyhtiöiden aseman Euroopan markkinoilla”.

Yhdysvalloissa asuvan juutalaisen Laurence Finkin johtama yhtiö on laajentanut toimintaansa järjestelmällisesti Euroopassa kymmenen viime vuoden aikana. Varallisuudessa mitattuna BlackRock onkin jo Euroopan suurin varainhoitoyhtiö, FT muistuttaa.

Kuten olemme aiemmin uutisoineet, kiskoo BlackRock korkoa rahoittaakseen haitallisia poliittisia projekteja, kuten “monikulttuurisuutta”, homolobbausta sekä taistelua aseiden yksityisomistusta vastaan.

Lue myös:

WSJ: Amerikan pankit “hallitsemaan jakautunutta Eurooppaa”
Juutalainen suursijoittaja teki huippuvoitot Italian kriisillä

3 KOMMENTIT

 1. Jude rahoittaa kaikkea mahdollista ja kääntää jokaisen hallitsemansa instanssin riistämiään kansoja vastaan – Hardcore -malli globaalista kolonialismista.

 2. Kiitos suuresti taas kerran. Tulee käytyä pari kertaa viikossa katsomassa onko tullut uusia artikkeleita. Kirjoita jos jaksat vai kannattaako tälle aivopestylle orjalaumalle enää edes yrittää. Suosittelen tutustumaan israelin talpiot ohjelmaan. Talpiot program. Brendan o connell tekee yksiä youtube parhaita lähetyksiä asiasta ja myös venäjän juutalaisista kun moni luulee että putin,on,hyvä. Chapav lubavits paskat ne sielläkin määrää niinkuin muuallakin!!!!!

  Tosiaan tuosta talpiot programista on ollut aivan liian vähän keskustelua. Näitä kontrolloituja oppositioita on todella paljon enemmän kuin luulisi?? Monet,niin sanotuista alt right tyypeistä on pelkästää cia mossad m16 ym muut juutalaisten käyttämät murha ja kiristys palveluiden maksamia harhaan johtajia.

  Mutta joo kiitos artikkelista ja jumalan siunausta saatanan kaappaamalle kansalle.

  anthony sutton ja sen ymmärrys hitleristä???? Alla olevan miehen asioita ei ole pystytty kiistämään!!

  Mutta kuunnelkaa brendan o connell! Itsekin olin vuosia sitten putin fani niin sanotusti, mutta heräsin todellisuuteen!!

  http://www.tomatobubble.com/

  iran ja syyria ja pohjoiskorea VITTU ETTE USKO?? Mutta yleistä tietoa kaikkien johtajat koulutettu briteis ja jokainen ei täysin aivokuollut ymmärtää että britit on maapallon pahin jutkujen pankki paikka!!

  Se että kaikki on teatteria oli uskomaton herätys ja itseltä vaati monta vuotta vaikka ettei nämä kuulu bissiin ym mutta kaikki tuntuu pelaamaan samaan juutalaiseen mailmanjärjestykseen!!

  Kuinka monta kertaa lähi historiassa juutalaiset/sionistit ovat epäonnistuneet laittamaan gojimit tappamaan toisia ja osa syy tietenkin talouden romahdus heidän rahajärjestelmän takia joka selvästiki yritetään vierittää trumpin niskoille!! En sitä ettei trump olisi täysin kontroiltu alusta asti! Rothchildhan pelasti trumpin aikoinaan vararikolta!! Hyvä tai siis huono näyttelijä niinkuin meidän maanpetturi sauli niinisto ruusuristiläis eli vapaamuurariuden haara eli niinkuin entisetkin pelkkiä nukke hallitsijoita!!!

  Uskotteko oikeasti että tämä välinpitämätön kansa suuremmin heräisi?? Heidän tuhonsa ja hyvä niin ovat ansainneet kaiken paskan pientä joukkoa lukoon ottamatta!!!

  todellisille kansallissosialisteille pitäisi luoda oma valtio suomen sisään ja suvakit ym muut täysin lapsen tasolla olevat idiootit saisivat jäädä monikulttuuri helvettiin eli juutalaiseen uuteen mailmanjärjestykseen!!

  Jutku pankkiireilla on ihan liikaa valtaa kiristää romahduttaa salamurhata ihmisiä ympäri mailmaa!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=j02zh6uHWkk

  CURE for Dysfunctional DEBT BASED Monetary System?

  ym muita videoita teille heränneille tuttuja turha linkkailla ebolakaneja ym muita!! No tämä vielä italialaiset haluaa eroon eusta niin kas kummaa 🙂 🙂 ja tämä on vielä pientä samson option ym muiden uhkausten kanssa:

  https://www.vastarinta.com/juutalainen-finanssiyhtio-laajentaa-aggressiivisesti-eurooppaan/

  BlackRock aikoo FT:n mukaan ostaa osuuden muun muassa Italian toiseksi suurimmasta rahastosta Eurizonista ”vahvistaakseen otettaan Euroopasta”. Juutalaisyhtiö tahtoo ”rikkoa kotimaisten pankkien ja vakuutusyhtiöiden aseman Euroopan markkinoilla”.

  kiristäkseen ja ryöstäkseen toisin sanoen!!

  THIS IS SHITTY WORLD BOYS AND GIRLS!!!!!!!!

Comments are closed.