Koti Uutisia Sionismi Juutalainen suursijoittaja teki huippuvoitot Italian kriisillä

Juutalainen suursijoittaja teki huippuvoitot Italian kriisillä

2
Alan Howard.

Italian poliittisten ongelmien laukaisemat talousvaikeudet ovat olleet vaikeaa aikaa maan asukkaille, mutta ulkomaalaiset keinottelijat ovat ottaneet kriisiuutiset ilolla vastaan. Erityisen muhkeita voittoja kriisistä on kiskonut juutalaisen Alan Howardin johtama keinottelurahasto.

Monet rahastot löivät vetoa siitä, mitä Italian valtion velkakirjoille tulee tapahtumaan vaalien myötä. Howardin yhtiö teki historialliset voitot lyömällä vetoa velan arvon syöksykierteen puolesta. Lyömällä vetoa Italiaa vastaan Howard samalla pahensi Italian tilannetta luomalla paniikkimielialaa markkinoille.

Tuoreiden tietojen mukaan juutalaisrahasto teki Italian kriisin vuoksi “parhaat tuottonsa sitten vuoden 2008”, joka tunnetaan suuren kansainvälisen finanssikriisin vuotena. Kun kansalaiset kärsivät, Howard rikastuu. Howard tunnetaan siitä, että hän lahjoittaa suuria summia muiden selkänahasta repimiään rahoja erilaisille juutalaisjärjestöille.

Howardin vedonlyönti koski Italian velkakirjojen arvoa suhteessa Saksan velkakirjoihin. Mielenkiintoista kyllä, Italian uusi hallitus syytti Euroopan keskuspankkia italialaisvelan keinotekoisesta painamisesta alas ja saksalaisen velan keinotekoisesta nostamisesta ylös.

EKP:n ja Howardin rahaston yhdenmukainen toiminta saattoi olla joko yhteensattuma tai sitten merkki sisäpiirikaupoista. Euroopan keskuspankki toimii käytännössä yksityisen finanssisektorin lobbausjärjestönä EU:ssa.

Lähteet: Zero Hedge, The Independent

2 KOMMENTIT

  1. Silloin, kun keinotekoisesti puututaan talouden menoon, tarkoittaa se AINA ilmaista lounasta jollekulle.

    Jo lähtökohtaisesti Italian velkakirjan hinta (= korkotaso) suhteessa luottotappioriskiin on täysin keinotekoinen. Se riippuu täysin EKP:n halusta ostaa Italian velkakirjoja. Siispä voisi sanoa, että keinottelija tekee voittonsa EKP:n rahoilla. Eihän Italialla edes ole rahaa ja jos se saakin lainaksi, ei koskaan maksa takaisin.

    Nyt on vallalla selvä pääomien virtaaminen Etelä-Euroopasta Pohjois- ja Itä-Eurooppaan
    https://www.armstrongeconomics.com/international-news/europes-current-economy/scandinavia-receiving-capital-inflows-as-well-as-poland-hungary/

  2. Juutalainen hymyilee aina kun toiset velkaantuvat, menevät vararikkoon ja päättävät päivänsä puunoksalle nakattuun naruun!
    Mutta tämähän onkin juutalaisten itsensä luoma “pyramidihuijaus” tai “nigerialaiskirje”. Ja mikä parasta! Kipa päässä sinua ei syytä kukaan, kunhan pidät huolen siitä, että goyimien syntilista ei pääse koskaan loppumaan vaan häpeä ja syyllisyys kasvaa kuin koronkiskonnan ja markkinoiden luoma osakekupla.

Comments are closed.